ο νεότερος σχεδιασμός είναι να καταλήγει η πόντου στην Αντώνη τριτσηIznogoud4 έγραψε: Παρ 10 Οκτ 2025, 14:35 Καύλα έγινε το άτιμο.
Ο οποίος δεν θα βολεύει καθόλου. Μπορεί να είναι σχετικά κοντά αλλά για να πας Παλατάκι πρέπει να περάσεις από οικόπεδα και χωράφια. Δεν νομίζω να το προτιμήσει κανείς, ειδικά νύχτα.
ΠΑΟΚ-Ηρακλης, 11/10, 19:30, ΕΡΤ2
Re: ΠΑΟΚ-Ηρακλης, 11/10, 19:30, ΕΡΤ2
Μωρε ας καταληγει και στα χωραφια, απτο να κανουμε 2 ωρες να παμε και 3 να γυρισουμε επειδη τα αστικα τρομπαρουν..Τουλαχιστον αυτο θα ξερουμε πως ειναι εκει και περναει. Πως τη παλευετε ρε αλανια που μενετε μονιμα επανω με αυτες τις συγκοινωνιες.. Ρισπεκτ
Taseos έγραψε: Παρ 10 Οκτ 2025, 14:48ο νεότερος σχεδιασμός είναι να καταλήγει η πόντου στην Αντώνη τριτσηIznogoud4 έγραψε: Παρ 10 Οκτ 2025, 14:35 Καύλα έγινε το άτιμο.
Ο οποίος δεν θα βολεύει καθόλου. Μπορεί να είναι σχετικά κοντά αλλά για να πας Παλατάκι πρέπει να περάσεις από οικόπεδα και χωράφια. Δεν νομίζω να το προτιμήσει κανείς, ειδικά νύχτα.
Το πιο λογικό. Αλλά κ πάλι από τον σχεδιασμό μέχρι την ολοκλήρωση δεν θα περάσουν 2-3 χρόνια; Στην Ελλάδα είσαι.
Εντάξει τώρα είναι 1,2 χλμ Ε μετά θα είναι 800 μέτρα δεν είναι και κάτι τραγικό
Δεν είναι τόσο θέμα η απόσταση αλλά ο ίδιος ο δρόμος. Άντε εγώ κ εσύ πες το παίρνουμε με τα πόδια. Κ εμείς πολλές φορές μετά από αγώνα, λέμε γάμα το, ας περπατήσουμε λίγο μέχρι Φοίνικα.
Φαντάσου όμως πατέρα με παιδιά πχ. ή μεγάλους σε ηλικία να πρέπει να περπατήσουν στη Γεωργικής Σχολής με τα αμάξια να περνάνε δίπλα σου και μετά σε κάτι δρομάκια με μπάζα ή μάντρες. Θα πάνε με το αυτοκίνητο.
ΥΓ: Σόρρυ για το οφ-τόπικ. Μαμήστε τη γριά, οθωμανικά!
Φαντάσου όμως πατέρα με παιδιά πχ. ή μεγάλους σε ηλικία να πρέπει να περπατήσουν στη Γεωργικής Σχολής με τα αμάξια να περνάνε δίπλα σου και μετά σε κάτι δρομάκια με μπάζα ή μάντρες. Θα πάνε με το αυτοκίνητο.
ΥΓ: Σόρρυ για το οφ-τόπικ. Μαμήστε τη γριά, οθωμανικά!
- Maurice_Escargot
999 τα διαθεσιμα εισιτηρια.
@KalamarGiannis απο τι ωρα θα εισαι μεσα?
@KalamarGiannis απο τι ωρα θα εισαι μεσα?
- john4serres