Τείνω να συμφωνήσω, σε φουλ μπακ ρόλο. Νομίζω ότι του ταιριάζει το 3-5-2 καλύτερα, όπως παίζει στην εθνική Σερβίας. Και από την άλλη πλευρά αντίστοιχα ο Μπάμπα, ταμάμ.-keeper- έγραψε: Κυρ 05 Οκτ 2025, 22:20 Τραγικός στο 1ο, σοβαρεύτηκε στο 2ο αλλά και πάλι απορώ τι καλό είδατε
Μόνο για μπακ μπορώ να τον δω πλέον
14. Andrija Zivkovic
Re: 14. Andrija Zivkovic
-
- Mr Ξερόλας 2019
Να σου ζήσει η κόρακλα κ σένα...
Χθες στο πέναλτι, ήμουν σίγουρος ότι θα το βάλεις...
Αλλά πρέπει να εναλλασονται τα πέναλτι.
Ελπίζω να πάρεις μπρος τώρα, μόνο υγεία όμως, γιατί είσαι πολύτιμος, ειδικά πίσω.
Εμενα μου αρέσει κ αριστερά, ίσως πιο πολύ, από ότι δεξιά...
Χθες στο πέναλτι, ήμουν σίγουρος ότι θα το βάλεις...
Αλλά πρέπει να εναλλασονται τα πέναλτι.
Ελπίζω να πάρεις μπρος τώρα, μόνο υγεία όμως, γιατί είσαι πολύτιμος, ειδικά πίσω.
Εμενα μου αρέσει κ αριστερά, ίσως πιο πολύ, από ότι δεξιά...
Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σερβίας, οι δυο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ (μαζί επίσης με τους Νίκολα Μιλένκοβιτς - Πρέντραγκ Ράικοβιτς), αντιμετωπίζουν προβλήματα που τους θέτουν εκτός για το ματς της Τρίτης (14/10).
Αυτό που αναφέρεται από τους Σέρβους στην σχετική ανακοίνωση, είναι πως ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έχει έναν πόνο στον αριστερό μηρό και ένα μυϊκό πρόβλημα στον αριστερό τετρακέφαλο, ενώ ο Λούκα Γιόβιτς, αντιμετωπίζει πρόβλημα στον δεξιό οπίσθιο μηριαίο (εκεί όπου φαίνεται πως είχε αντιμετωπίσει ξανά τραυματισμό).
Αυτό που αναφέρεται από τους Σέρβους στην σχετική ανακοίνωση, είναι πως ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έχει έναν πόνο στον αριστερό μηρό και ένα μυϊκό πρόβλημα στον αριστερό τετρακέφαλο, ενώ ο Λούκα Γιόβιτς, αντιμετωπίζει πρόβλημα στον δεξιό οπίσθιο μηριαίο (εκεί όπου φαίνεται πως είχε αντιμετωπίσει ξανά τραυματισμό).
Μακάρι να είναι οχι πολύ σοβαρός ο τραυματισμός του Ζίλε τον θέλουμε γερό για τα επόμενα παιχνίδια!!!
Δυστυχώς ούτε αυτή τη φορά περνά αναίμακτα η διακοπή των εθνικών. Την τελευταία φορά αρρώστησε ο Ντελιας κι αυτό οδήγησε στο να παίξει παραπάνω ο Πέλκας και να βγάλει πρόβλημα. Με τον Πέλκα διαθέσιμο για αλλαγή προς το τέλος των αγώνων στοιχηματίζω πως δε θα γκελαραμε και στα 2 του πρωταθλήματος. Σε ενα από τα 2 θα ήταν κομβικός όπως με Ατρόμητο.
Πολύ κρίμα ο Αντριγια να λείπει σε ένα ντέρμπι κομμένο και ραμμένο γι' αυτόν.
Υγ. Ελπίζω ο Ντελιας να μη γυρίσει 4η φορά άρρωστος.
Πολύ κρίμα ο Αντριγια να λείπει σε ένα ντέρμπι κομμένο και ραμμένο γι' αυτόν.
Υγ. Ελπίζω ο Ντελιας να μη γυρίσει 4η φορά άρρωστος.
Άμα δεν μπορεί ο Ντεσπόντοφ με Πήλιο...
Δεν νομίζω ότι θα έχει ο Βούλγαρος πρόβλημα με τον συγκεκριμένο αντίπαλο, ακόμα και σε φάση άμυνας.
Δεν νομίζω ότι θα έχει ο Βούλγαρος πρόβλημα με τον συγκεκριμένο αντίπαλο, ακόμα και σε φάση άμυνας.
Εχει και Κουτεσα απο κει δυσκολο ντουμπλαρισμα. Αλλα πρεπει να δειξει την στοφα του σε ενα ντερμπι ο Δεσποτας. Ηρθε η ωρα