Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ
Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ
Σε παιχνιδι που οι αλλοι ειναι ολοι πισω απο την σεντρα με κατοχη 65% ε ναι πες μου εσυ τι δουλεια εχει ο κουρμπελης και οχι ο μουζακιτης. α ναι ειναι ψηλος γι αυτο τα φαγαμε απο στημενα.ο αλλος ειναι η αποθεωση του περιπατητη δωστε μου να κανω ενα σουτ εξω απο την περιοχη.τι σχεση εχει με τον πυραυλοκινητο ντελια.θα τρελαθουμε μ αυτα που διαβαζουμε
Θα μπορουσε βεβαια καποιος κακεντρεχης (η και οχι) να απαντησει οτι απο την στιγμη που απο το γηπεδο βγηκαν οι Μπακασετας, Μασουρας και Κουρμπελης αυτο το 65% πηγε περιπατο και το παιχνιδι ισορροπησε
-
Γιατι δεν εχει ημιαυτόματο;makispaspartou έγραψε: Παρ 10 Οκτ 2025, 10:11 Τώρα που το ξανά είδα, βάζουν ότι καλύπτει το πόδι του Κουρμπέλη στον βηματισμό του βγαίνοντας από την περιοχή αλλά εξαρτάται από ανθρώπινο χέρι που θα σταματήσει το καρέ. Δηλαδή αν πάρουμε ακριβώς τη στιγμή που κάνει επαφή το πόδι του Σκωτσέζου με τη μπάλα ίσως και να μην φαίνεται το πόδι του Κουρμπέλη.
Εγώ λέω ότι με ημιαυτόματο οφσάιντ αυτό το γκολ θα ακυρωνόταν.
και ενας αλλος κακεντρεχης θα ελεγε πως γινετε να μην εχουμε βαλει τρια γκολ με μια ομαδα που δεν περναει την σεντραnunies4 έγραψε: Παρ 10 Οκτ 2025, 12:57 Θα μπορουσε βεβαια καποιος κακεντρεχης (η και οχι) να απαντησει οτι απο την στιγμη που απο το γηπεδο βγηκαν οι Μπακασετας, Μασουρας και Κουρμπελης αυτο το 65% πηγε περιπατο και το παιχνιδι ισορροπησε
- These users thanked the author curtis for the post:
- Ally Samagoal
-
Μπακασετας-Κουρμπελης-Μανταλος-Μασουρας ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ , όχι να παιζουν, αλλα να καλούνται στην μικτη
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ
Ο προπονητης της Σκωτιας ειδε τι τον βαρεσε στο προηγούμενο παιχνιδι και σκεφτηκε
"δεν μπορει να ειναι τοσο μ@λ@κ@ς ο ιβανουλης και να μην βαλλει τους ιδιιους" και ΚΛΕΙΣΤΗΚΕ στο καβουκι του
Ελα ομως που ο αλλος κανει οτι του λεει το ..χαρτακι των μανατζερ και του ξεπεσμενου ΠΟΚ;;
Βαζει αυτους τους ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΥΣ βετερανους και το παιχνιδακι πηγαινε σβηστο σε Χ
Και μη μου πεις κανεις τι "χασαμε"
Αν το βαζαμε νωριτερα θα τα τρωγαμε νωριτερα
Οι Σκωτσεζοι θ' αντιδουσαν νωριτερα
Ο προπονητης που δεν ξεκιναει τον ΝΤΕΛΙΑ ακομη κι αν ειναι ...χωμα θέλει Α Π Ε Λ Α Σ Η
Δεν ειναι προπονητης
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ
Ο προπονητης της Σκωτιας ειδε τι τον βαρεσε στο προηγούμενο παιχνιδι και σκεφτηκε
"δεν μπορει να ειναι τοσο μ@λ@κ@ς ο ιβανουλης και να μην βαλλει τους ιδιιους" και ΚΛΕΙΣΤΗΚΕ στο καβουκι του
Ελα ομως που ο αλλος κανει οτι του λεει το ..χαρτακι των μανατζερ και του ξεπεσμενου ΠΟΚ;;
Βαζει αυτους τους ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΥΣ βετερανους και το παιχνιδακι πηγαινε σβηστο σε Χ
Και μη μου πεις κανεις τι "χασαμε"
Αν το βαζαμε νωριτερα θα τα τρωγαμε νωριτερα
Οι Σκωτσεζοι θ' αντιδουσαν νωριτερα
Ο προπονητης που δεν ξεκιναει τον ΝΤΕΛΙΑ ακομη κι αν ειναι ...χωμα θέλει Α Π Ε Λ Α Σ Η
Δεν ειναι προπονητης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gervasio artigas την Παρ 10 Οκτ 2025, 13:42, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- These users thanked the author gervasio artigas for the post:
- Azrael
-
Κι όμως αυτο δεν είναι αποτύπωση της πραγματικότητας.nunies4 έγραψε: Παρ 10 Οκτ 2025, 12:57 Θα μπορουσε βεβαια καποιος κακεντρεχης (η και οχι) να απαντησει οτι απο την στιγμη που απο το γηπεδο βγηκαν οι Μπακασετας, Μασουρας και Κουρμπελης αυτο το 65% πηγε περιπατο και το παιχνιδι ισορροπησε
Ο κουρμπελης βγηκε στο 83' ενω ειχαμε φάει ηδη δεύτερο, οπου εβαλε μεσα μουζακιτη μαζι με μανταλο να γυρισουν το ματς (αν εχεις το Θεό σου).
Παιδες εχω καλη αποψη για το γιοβανοβιτς γενικά κι εχω κάνει θετικα σχόλια. Ακομα και χθες εχει παρουσιασει μια ομαδα που δουλεύει καλά για 60 λεπτα και το προβλημα ειναι οτι αργει να καταλαβει οτι ειναι πολύ καλυτερος και μπορει να τους καθαρίσει. Αυτο που ακολουθεί δεν περιγράφεται, απολυτη κατάρρευση υπο πιεση.
Η εθνικη δεν ειναι μποντο γκλιμτ, να πούμε μπραβο παιξαν μπαλα τα παιδια, ούτε παιζει 60 ματς το χρονο. 10 ματς παιζει και πρεπει να τα κερδισει για να πάει σε μια μεγαλη διοργανωση.
Ακομα και για γιουρο θα μπλεξουμε με μια δυσκολη κληρωση.
Θέλει προπονητή να πάρει αποτέλεσμα και να αντέχει αυτη την πιεση. Θελει επισης προπονητη να γραφει τον καραπαπα στα @@ του όταν γκρινιαζει που δεν παιζει ο τζολακης και να μην προσπαθει να τα χει καλα με ολους.
Υγ. Χθες με εκνευρισε παρα πολυ το ματς κι ένας λόγος είναι που ο πριντεζης (μαζι και ο νταμπιζας) δεν ελεγαν τίποτα για τις διαιτητικές αποφασεις. Ρε γιδι πριντεζη, έχετε φάει τοσο κοψιμο αρχ.. στη νοβα και μπερδευεσαι και με την εθνικη;
Η αμπαλοσυνη σε ολο το μεγαλειο της.πριντεζης νταμπιζας που θεωρουν φυσιολογικο να μην παιζει ο ντελιας.γιατι η εθνικη παιζει μπαλαρα και μετα το τριμπαλο γαργαρες
-
Η περίπτωση ΝΤΕΛΙΑ και η μεταχείρισή του απο το χιλιογαμημενο ΠΟΚιστάν , μου θυμιζει την περίπτωση ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΗ που εκει στις αρχες της δεκαετίας του '80 έκανε ΟΡΓΙΑ πραγματικά και φημολογειτο οτι θα τον παρει η Ε.Ο και ειχαν ρωτησει τοτε την "τριπλετα" Αναστο-Μητρο- Μιχου, " αν θα προσφερει ο ΧΖΤΗΠΑΝΑΓΗΣ στην ΕΟ"
Και ειχαν απαντησει ως εξής:
"ειναι καλός παικτης θα βοηθήσει " Ειπε ο Μητρο για τον ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΗ "θα βοηθησει"
Κια φαγαμε στην μαπα για δεκαετια τον Μητροπουλο να εχει το "10" και να κανει παιχνιδι
Ο μητροπουλος
Ο αρχιτσουρουκας
Αυτα ζούμε και τωρα
Και ειχαν απαντησει ως εξής:
"ειναι καλός παικτης θα βοηθήσει " Ειπε ο Μητρο για τον ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΗ "θα βοηθησει"
Κια φαγαμε στην μαπα για δεκαετια τον Μητροπουλο να εχει το "10" και να κανει παιχνιδι
Ο μητροπουλος
Ο αρχιτσουρουκας
Αυτα ζούμε και τωρα
- These users thanked the author gervasio artigas for the post:
- aivas19
Να τσεκάρουμε πρώτα ποιοι παίζουν και μετά θα ξέρω να χαρώ.
- Amsterdamer_87
- Amsterdamer_87