Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από Equalizer »

Οι αφραγκοι αποτυχημένοι πάντως δεν έσπειραν διχόνοια εσκεμμένα και μετά παρίσταναν τους ανηξερους

Just saying

Ήταν και αφραγκοι και αποτυχημένοι και αδύναμοι

Εκτός αν υπάρχει ακόμα κανείς που πιστεύει ότι ο Μυστακίδης πέντε μήνες μετά, δεν έχει καταλάβει/μάθει τι σκηνικό έχει στηθεί και απλά κάθεται αμέριμνος στη βεράντα του περιμένοντας να ευεργετήσει

Τον αδικούμε τον άνθρωπο

Θα έρθει στο μπάσκετ, θα κριθεί όπως αξίζει να κριθεί, θα παράξει έργο, επενδύσεις, επιτυχίες και με την πάροδο ενός αξιόλογου αριθμπυ ετών θα γίνει αξιολόγηση του τι εν τέλει επεδίωκε και τι ήταν ικανός να πετύχει.

Όπως γίνεται με όλους, εξ ου και η κριτική στον Σαββίδη
These users thanked the author Equalizer for the post (total 5):
Apil44, lkosmid, Dimitrisou, paok apo epilogi, Ally Samagoal
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Equalizer έγραψε: Παρ 10 Οκτ 2025, 10:45 Οι αφραγκοι αποτυχημένοι πάντως δεν έσπειραν διχόνοια εσκεμμένα και μετά παρίσταναν τους ανηξερους

Just saying

Εκτός αν υπάρχει ακόμα κανείς που πιστεύει ότι ο Μυστακίδης πέντε μήνες μετά, δεν έχει καταλάβει/μάθει τι σκηνικό έχει στηθεί και απλά κάθεται αμέριμνος στη βεράντα του περιμένοντας να ευεργετήσει

Τον αδικούμε τον άνθρωπο

Θα έρθει στο μπάσκετ, θα κριθεί όπως αξίζει να κριθεί, θα παράξει έργο, επενδύσεις, επιτυχίες και με την πάροδο ενός αξιόλογου αριθμπυ ετών θα γίνει αξιολόγηση του τι εν τέλει επεδίωκε και τι ήταν ικανός να πετύχει.

Προφανως και θα κριθει οπως ο Ιβαν σε βαθος χρονου...
Απο την στιμγη που θα αναλαβει το μπασκετ, θα εχουμε απαιτησεις αναλογες του Ιβαν..
Δεν θα με εχει με Κατσιβελη και Παπαδακη,αλλιως η κριτικη που θα του ασκηθει θα ειναι πολυ πιο βαρια απο του Ιβαν..
Δεν θα μου πει οκ ξεχρεωσα την ομαδα,αλλα τωρα αυταρκεια εσοδα-εξοδα και μην μιλατε πριν ανταγωνιζοσασταν το Λαυριο...
Ο κοσμος θα εχει τεραστιες απαιτησεις απο αυτον,απαιτησεις που ο ιδιος δημιουργησε για τον εαυτο του και σιγουρα δεν τον εχω για χαζο να μην το ξερει αυτο..Οταν τσαμπουνας χαρτι με 250εκ ετοιμα για επενδυση,οταν δωριζεις απο δω κι απο κει εκατομυρια,οι απαιτησεις θα ειναι αναλογες και για την ομαδα....
Απο τα 3 επιθετα που ανεφερες παντως αφραγκο και αδυναμο σιγουρα δεν τον λες,αποτυχημενος ειναι στο χερι του να αποδειξει το αντιθετο....
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

Ευτυχώς έχουμε ματς αύριο, στο Παλατάκι μας. Να ξεφύγει λίγο το πράγμα από όλη αυτή την φαγωμάρα. Να δούμε μπάσκετ, να γουστάρουμε.
Ο Γιούρι με ανησυχεί.

Για να είμαι οντοπικ, Μυστα γερά η ΚΑΕ είναι κοντά
These users thanked the author KalamarGiannis for the post:
elvetos giatros
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Metagrafakias έγραψε: Παρ 10 Οκτ 2025, 10:30 Αμα ειδε οτι η πορτα ειναι κλειστη παντου και ενας τροπος να εμπλακει ενεργα ειναι να τα βρει με τον ερασιτεχνη ΠΑΟΚ,δλδ την μανα του συλλογου, θα τον κατηγορηοσυμε για αυτο???

Αυτο που θελω να πω ειναι, ας κατσουμε στα αυγα μας κι ας παρακολουθησουμε τις εξελιξεις,μονο σε καλο μπορει να βγει 2 δισεκατομυριουχοι που θα εχουνε ανταγωνισμο για το ποιος θα δωσει πιο πολλα...
Σαφως και ναι γιατι δημιουργει προβλημα στον συλλογο.

Οσο για το δευτερο, μονο σε καλο δεν εχει βγει προς το παρον
These users thanked the author aivas19 for the post (total 3):
Apil44, paok apo epilogi, Ally Samagoal
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

aivas19 έγραψε: Παρ 10 Οκτ 2025, 11:42
Metagrafakias έγραψε: Παρ 10 Οκτ 2025, 10:30 Αμα ειδε οτι η πορτα ειναι κλειστη παντου και ενας τροπος να εμπλακει ενεργα ειναι να τα βρει με τον ερασιτεχνη ΠΑΟΚ,δλδ την μανα του συλλογου, θα τον κατηγορηοσυμε για αυτο???

Αυτο που θελω να πω ειναι, ας κατσουμε στα αυγα μας κι ας παρακολουθησουμε τις εξελιξεις,μονο σε καλο μπορει να βγει 2 δισεκατομυριουχοι που θα εχουνε ανταγωνισμο για το ποιος θα δωσει πιο πολλα...

100% εχει βγει σε καλο.
Μεταγραφη ζαφειρη δεν θα γινοταν ποτε
Ντελιας θα ηταν παικτης της στουτγκαρδης 1000%

Αρα μια χαρα..

Οπως ειπε και ο αλλος πριν, και ο μυστακιδης δεν μπορει να σε αφησει με λιμα. Θα παρει παικταραδες για να δειξει εργο.
These users thanked the author giliopoulos for the post:
elvetos giatros
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Οκ διαφωνω και φαινεται ο διχασμος πχ ανακοινωσεις συνδεσμων πχ συνθημα στο γηπεδο (οχι απλη γιουχα) πχ κατασταση με ΑΣ που δημιουργει αβεβαιοτητα για το γηπεδο. Για τον Ντελια στο δινω, για το Ζαφειρη δε μπορω να μιλησω υποθετικα (τι θα γινοταν αν). Το θεμα ειναι να παει καλα η ΚΑΕ και να χτιστει το γηπεδο χωρις να επηρεαστει το αγωνιστικο (ηδη επηρεαστηκε)
Άβαταρ μέλους
freemind

Δημοσίευση από freemind »

Metagrafakias έγραψε: Παρ 10 Οκτ 2025, 10:44
freemind έγραψε: Παρ 10 Οκτ 2025, 10:37
Metagrafakias έγραψε: Παρ 10 Οκτ 2025, 10:30 Συγκρινεται ο Μυστακιδης εσκεμμενα, με αφραγκους αποτυχημενους πρωην προεδρους που περασαν απο τον ΠΑΟΚ, για ενισχυσουν καποιοι το αφηγημα τους οτι ηρθε για να μας καταστρεψει,και τον ΠΑΟΚ και τον Ιβαν να διωξει απο την Ελλαδα και να πουλησει και τη Μακεδονια και τι αλλο θα ακουσουμε δεν ξερω...
Μιλαμε για τον 3ο πλουσιοτερο Ελληνα...Ο ανθρωπος ειναι επιχειρηματιας επιπεδου Μαρινακη και πιο πανω, διοτι ειναι και αυτοδημιουργητος και ακομα πιστευουν καποιοι οτι ηρθε για να αφησει χρεη στην ΚΑΕ και να κανει λεζαντα....Εχει αναγκη κατι τετοιο, ενας δισεκατομυριουχος παγκοσμιου φημης??Σοβαρα μιλατε τωρα??Για πλακα δωρισε 3εκ για να γινει σχολειο προχτες στον Δημο Θεσσαλονικης...
Καποιοι επισης μιλατε με τοση σιγουρια λες και ξερετε τι εχει γινει αναμεσα στο τριπτυχο ΑΣ,Ιβαν και Τελη...Μονο αυτοι ξερουν τι εχει συμβει και εμεις δεν θα μαθουμε ποτε,μονο εικασιες μπορουμε να κανουμε και ο καθενας να υποστηριζει την δικη του μερια με ζηλο...
Ξερετε αν και παλιοτερα ο Μυστα ηθελε να παρει την ΠΑΕ και προσεγγισε τον Ιβαν ηρεμα και ωραια και ενιωσε ειρωνεια και απορριψη??Ξερετε γιατι του απαγορευσαν να εχει σουιτα της αγαπημενης του ομαδας???Ξερετε ποσο μπορει να τον πειραξε αυτο???Μπορει να μην ισχυει και τιποτα απο αυτα που λέω,μπορει να ισχυουν και ολα και χειροτερα,το ξερει κανεις???
Αν καποιος ειναι ανηθικος η θελουμε να πουμε σωνει και ντε ανηθικο στην υποθεση ειναι ο ΑΣ ,κανενας επιχειρηματιας που κοιταει το συμφερον του που ειναι καθαρα το κερδος η η ματαιοδοξια του...

Ο Μυστακιδης αποφασισε τωρα εν ετη 2025 να αχοληθει σοβαρα με τα του ΠΑΟΚ...Μπορουσε να μην το κανει και ποτε κανεις δεν θα του ελγε τπτ...
Αμα ειδε οτι η πορτα ειναι κλειστη παντου και ενας τροπος να εμπλακει ενεργα ειναι να τα βρει με τον ερασιτεχνη ΠΑΟΚ,δλδ την μανα του συλλογου, θα τον κατηγορηοσυμε για αυτο???
Αμα εκτοξευσει το μπασκετ του ΠΑΟΚ,με επενδυσεις στο παλατακι και στο ροστερ θα λεμε ναι αλλα σκοπος του ειναι το ποδοσφαιρο???
Ας ειναι...Ολα πουλιουνται και ολα αγοραζονται...Ουτε ο Ιβαν θα ειναι μια ζωη εδω ουτε ο Τελης...Θα φτασει και στο μελλον στιγμη που δεν θα εχουμε και κανεναν δισεκατομυριουχο να χρηματοδοτει την ομαδα,κυκλος ειναι...
Αυτο που θελω να πω ειναι,ειμαι ας κατσουμε στα αυγα μας κι ας παρακολουθησουμε τις εξελιξεις,μονο σε καλο μπορει να βγει 2 δισεκατομυριουχοι που θα εχουνε ανταγωνισμο για το ποιος θα δωσει πιο πολλα...
Καταρχάς ναι τα ξέρουμε αυτά έχουν διαρρεύσει και από τις 2 πλευρές

εσύ αν δεν θέλεις να πουλήσεις το αυτοκίνητο πχ και έρθει κάποιος να το αγοράσει, αν δεν του το πουλήσεις τότε είσαι ο λάθος εσύ και αυτός μπορεί μετά να χρησιμοποιήσει ότι μέθοδο θέλει για να στο πάρει; θα είναι οκ δηλ;

ε στην υπόθεση του ΑΣ ο ανήθικος καταρχάς ήταν ο ίδιος ο ΑΣ
αυτός έμπλεξε τα πράγματα
τώρα τι έγινε μεταξύ τους, αυτό το ξέρουν μονο οι ίδιοι
Δεν ξερεις τπτ φιλε,ουτε εγω,ουτε οι αρδ...Ολοι το κομματι τους κανουν..Το τι εγινε αναμεσα σε 2 billionaires δεν θα το μαθουμε εσυ κι εγω...
Αν εγω δεν θελω να πουλησω το αμαξι μου που η αντικειμενικη του αξια ειναι 15χιλ,κι ερθει καποιος και μου πει ποσα θες και του πω εγω 50χιλ κι αμα θες και σου απαγορευω να περνας και απο την γειτονια μου,αυτος, πως μπορει να νιωσει???
Αμα αυτος μετα που ειναι και πολυ φραγκατος,σκασει μυτη στη γειτονια μου με Φεραρι,θα φταιει αυτος???
ε πως δεν ξέρουμε αφού είναι στα δικαστήρια για το θέμα
δεν είναι υποθέσεις...το ξέρουμε
αυτό που δνε ξέρουμε είναι γιατί δεν έχει την σουιτα...ήταν δική του απόφαση ή του Ιβάν;

ε ας σκάσει με Φεράρι στην γειτονιά, το αν θα πουλήσω εγώ το αμάξι μου όμως είναι δικό μου θέμα
το πρόβλημα είναι αν θα πάει να πάρει το αυτοκίνητο μου με πλάγιους τρόπους
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Πολύ "θα" και πολύ "όταν".

Aντε να πάμε παρακάτω να τα δούμε έργα επιτέλους. Kαι να κοπούν οι γελοιότητες με τη λάσπη και την προπαγάνδα που σίγουρα δεν ήρθε ουρανοκατέβατη
These users thanked the author astral for the post (total 2):
george188, Montrealiotis
lkosmid

Δημοσίευση από lkosmid »

giliopoulos έγραψε: Παρ 10 Οκτ 2025, 11:48
aivas19 έγραψε: Παρ 10 Οκτ 2025, 11:42

100% εχει βγει σε καλο.
Μεταγραφη ζαφειρη δεν θα γινοταν ποτε
Ντελιας θα ηταν παικτης της στουτγκαρδης 1000%

Αρα μια χαρα..

Οπως ειπε και ο αλλος πριν, και ο μυστακιδης δεν μπορει να σε αφησει με λιμα. Θα παρει παικταραδες για να δειξει εργο.
Παικταράδες έφερε και ο Ιβαν. Μπορεί να μην έφερε Ronaldinho, αλλά έφερε Berbatov, Kagawa και άλλα τρανταχτά ονόματα, τη μισή εν ενεργεία Εθνική Ελλάδας, προπονητή με Ευρωπαϊκό τίτλο στο βιογραφικό του κτλ, χωρίς να καταφέρει τίποτα με αυτές τις κινήσεις. Αντιθέτως οι κινήσεις αυτές μας έφεραν στο πρόθυρα του FFP και στην αναγκαστική "αυτάρκεια" (όσο αυτάρκεια μπορεί να είναι να μην σκορπάς χρήμα αλόγιστα). Το χρήμα δεν εξασφαλίζει σίγουρες επιτυχίες. Η διαφορά είναι οτι δεν χρέωσε την ομάδα, έμαθε απο τα λάθη του και φυσικά έπρεπε να παλέψει με το κατεστημένο για να διεκδικήσουμε ότι μας άξιζε. Καλό είναι να υπάρχει αισιοδοξία, αλλά μην μετατραπεί σε απογοήτευση.
These users thanked the author lkosmid for the post (total 3):
astral, Ιάσονας, paok apo epilogi
giliopoulos

lkosmid έγραψε: Παρ 10 Οκτ 2025, 12:40 Παικταράδες έφερε και ο Ιβαν. Μπορεί να μην έφερε Ronaldinho, αλλά έφερε Berbatov, Kagawa και άλλα τρανταχτά ονόματα, τη μισή εν ενεργεία Εθνική Ελλάδας, προπονητή με Ευρωπαϊκό τίτλο στο βιογραφικό του κτλ, χωρίς να καταφέρει τίποτα με αυτές τις κινήσεις. Αντιθέτως οι κινήσεις αυτές μας έφεραν στο πρόθυρα του FFP και στην αναγκαστική "αυτάρκεια" (όσο αυτάρκεια μπορεί να είναι να μην σκορπάς χρήμα αλόγιστα). Το χρήμα δεν εξασφαλίζει σίγουρες επιτυχίες. Η διαφορά είναι οτι δεν χρέωσε την ομάδα, έμαθε απο τα λάθη του και φυσικά έπρεπε να παλέψει με το κατεστημένο για να διεκδικήσουμε ότι μας άξιζε. Καλό είναι να υπάρχει αισιοδοξία, αλλά μην μετατραπεί σε απογοήτευση.
Ποιος ειπε το αντιθετο?
Αυτο λεω οτι δεν μπορει ενας δισεκατομυριουχος να σε αφησει με τον κονιαρη και τον μπραουν..
Η ομαδα το 2023/24 (δεν υπαρχει ο ισολογισμος του 24/25) ειχε εσοδα 2.7 εκατομμυρια και εξοδα 2.1
Αν ο μυστακιδης πχ κανει ομαδα 10 εκατομμυριων εξοδων του χρονου, θα εχει εσοδα σιγουρα 5.
Αρα σιγουρα παλι θα χασει, αλλα ποιος δεν χανει?
Ολοι οι ιδιοκτητες ομαδων εχουν βαλει πακτωλο εκατομμυριων.
Οι αγγελοπουλοι την 8ετια 2015/2023 ειχαν ζημιες 80 εκατομμυριων στον γαυρο.
Αλλα ειναι το τιμημα που πληρωνει καποιος οταν θελει να ασχολειθει με καποια ομαδα.
Δεν το κανει για το κερδος αλλα για τα παραπλευρα κερδη συμπεριλαμβανομενου και της προσωπικης λοξας, δοξας, κυρους κτλ..
These users thanked the author giliopoulos for the post:
elvetos giatros
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

Equalizer έγραψε: Παρ 10 Οκτ 2025, 10:45 Οι αφραγκοι αποτυχημένοι πάντως δεν έσπειραν διχόνοια εσκεμμένα και μετά παρίσταναν τους ανηξερους

Just saying

Τον αδικούμε τον άνθρωπο

απλα να μην ξεχασει ο κυριος Μυστακιδης να μας κανει να το μετανιωσουμε αν δεν του αρεσει η υποδοχη μας

οπως υποσχεθηκε στον κυριο Κατσαρη
These users thanked the author loukas karadimos for the post:
lkosmid
lkosmid

Δημοσίευση από lkosmid »

Αυτο που θέλω να πω είναι να μην το δένουμε κόμπο οτι επειδή θα ρίξει χρήμα θα πάρουμε πρωτάθλημα και ευρωπαϊκό, απλά επειδή με Χατζόπουλο και ψίχουλα φτάσαμε να παίζουμε Ευρωπαικό τελικό. Η θέληση και το χρήμα από μόνα τους δεν εξασφαλίζουν επιτυχία, απλά αυξάνουν τις πιθανότητες της επιτυχίας. Αν οι επιτυχίες δεν έρθουν άμεσα, μην υπάρχει απογοήτευση.
These users thanked the author lkosmid for the post:
elvetos giatros
giliopoulos

lkosmid έγραψε: Παρ 10 Οκτ 2025, 12:58 Αυτο που θέλω να πω είναι να μην το δένουμε κόμπο οτι επειδή θα ρίξει χρήμα θα πάρουμε πρωτάθλημα και ευρωπαϊκό, απλά επειδή με Χατζόπουλο και ψίχουλα φτάσαμε να παίζουμε Ευρωπαικό τελικό. Η θέληση και το χρήμα από μόνα τους δεν εξασφαλίζουν επιτυχία, απλά αυξάνουν τις πιθανότητες της επιτυχίας. Αν οι επιτυχίες δεν έρθουν άμεσα, μην υπάρχει απογοήτευση.
Εξαρταται. Για πρωταθλημα Ελλαδας σιγουρα οχι. Διοτι απλα ανταγωνιζεσαι τους κορυφαιους στην Ευρωπη.
Αλλα το μπασκετ ειναι ενα αθλημα που αν σπρωξεις γερα, μπορεις να εισαι μεγαλο φαβορι για ευρωπαικο πλην ευρωλιγκας, αμεσα.
Οποτε θεωρω οτι μεσα στα επομενα 2/3 χρονια θα ειναι μεγαλος στοχος η κατακτηση ευρωπαικου τροπαιου
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τέτοια αγωνία κάποιων να μείνει από στάσιμη έως σε ρόλο μόνιμου κομπάρσου η ΚΑΕ μην τυχόν και θιχτεί ο Ιβαν δεν μπορώ να τη καταλαβω. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τι κακό έχει προκληθεί επί της ουσίας στο σύλλογο και το ποδοσφαιρικό τμήμα από τότε που εμφανίστηκε ο Μυστακιδης ανεξαρτήτως του τρόπου που επέλεξε. Η στάση κάποιων επί της ουσίας σε βάρος του τμήματος μπασκετ του συλλόγου είναι σχεδόν προσβλητική για όσους αγαπούν το συγκεκριμένο άθλημα. Στο κάτω κάτω αφήστε τον να εκτεθεί αν στο τέλος αποτύχει η μήπως φοβάστε το αντίθετο;
These users thanked the author joshua for the post (total 5):
Metagrafakias, psykoman, sn0ufel4, KalamarGiannis, elvetos giatros
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

freemind έγραψε: Παρ 10 Οκτ 2025, 12:19
Metagrafakias έγραψε: Παρ 10 Οκτ 2025, 10:44
freemind έγραψε: Παρ 10 Οκτ 2025, 10:37

Καταρχάς ναι τα ξέρουμε αυτά έχουν διαρρεύσει και από τις 2 πλευρές

εσύ αν δεν θέλεις να πουλήσεις το αυτοκίνητο πχ και έρθει κάποιος να το αγοράσει, αν δεν του το πουλήσεις τότε είσαι ο λάθος εσύ και αυτός μπορεί μετά να χρησιμοποιήσει ότι μέθοδο θέλει για να στο πάρει; θα είναι οκ δηλ;

ε στην υπόθεση του ΑΣ ο ανήθικος καταρχάς ήταν ο ίδιος ο ΑΣ
αυτός έμπλεξε τα πράγματα
τώρα τι έγινε μεταξύ τους, αυτό το ξέρουν μονο οι ίδιοι
Δεν ξερεις τπτ φιλε,ουτε εγω,ουτε οι αρδ...Ολοι το κομματι τους κανουν..Το τι εγινε αναμεσα σε 2 billionaires δεν θα το μαθουμε εσυ κι εγω...
Αν εγω δεν θελω να πουλησω το αμαξι μου που η αντικειμενικη του αξια ειναι 15χιλ,κι ερθει καποιος και μου πει ποσα θες και του πω εγω 50χιλ κι αμα θες και σου απαγορευω να περνας και απο την γειτονια μου,αυτος, πως μπορει να νιωσει???
Αμα αυτος μετα που ειναι και πολυ φραγκατος,σκασει μυτη στη γειτονια μου με Φεραρι,θα φταιει αυτος???
ε πως δεν ξέρουμε αφού είναι στα δικαστήρια για το θέμα
δεν είναι υποθέσεις...το ξέρουμε
αυτό που δνε ξέρουμε είναι γιατί δεν έχει την σουιτα...ήταν δική του απόφαση ή του Ιβάν;

ε ας σκάσει με Φεράρι στην γειτονιά, το αν θα πουλήσω εγώ το αμάξι μου όμως είναι δικό μου θέμα
το πρόβλημα είναι αν θα πάει να πάρει το αυτοκίνητο μου με πλάγιους τρόπους
Πως θα σου παρει το αμαξι με πλαγιους τροπους??
Αν τα βρει με τον ιδιοκτητη του παρκινγκ που το βαζεις και το αγορασει αυτος??
Θα σε αναγκασει με αυτο τον τροπο να πουλησεις το αμαξι,που δεν θες να πουλησεις???
Στα δικαστηρια ειναι για ασχετα θεματα,εκτος ποδοσφαιρου εντελως...
Ποιος επιχειρηματιας τετοιου επιπεδου δεν εχει δικαστηρια???ρουτινα ειναι για αυτους.....
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”