Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Franky

Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ

Δημοσίευση από Franky »

giapas έγραψε: Παρ 10 Οκτ 2025, 07:20
renegade έγραψε: Παρ 10 Οκτ 2025, 00:25 Σόρρυ κιόλας αλλά μετά την πλειοψηφία των σημερινών σχολίων όπου υποτίθεται ότι δεν υπάρχει και ο τόσο μεγάλος φανατισμός, καταλαβαίνει κανείς γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο μετά από κάθε παιχνίδι του ΠΑΟΚ να γίνει η οποιαδήποτε ποδοσφαιρική συζήτηση...με τις όποιος διαφωνίες και όποιες συμφωνίες μπορεί να έχει αυτή.

Υγ σε μία οργουελιανή παραλλαγή, αν υπήρχε ποδοσφαιρική αστυνομία σκέψης, θα είχε συλλάβει και θα είχε βάλει καταναγκαστικά να βλέπει μόνο κερλινγκ αυτόν που τόλμησε να συγκρίνει ποδοσφαιρικά τον Ιωαννίδη με τον Σαλπιγγίδη
Έχεις απόλυτο δίκιο . Άρρωστη σκέψη , χαιρεκακία και τρομερές ομοιότητες με την αντιμετώπιση της ομάδας μας στις στραβές.

Ωραίο παράδειγμα, ο πιο πάνω μοντ. Υποστηρίζω την Εθνική Ελλάδος αλλά όσο δεν αδικούνται ( στο μυαλό μου) παίκτες του ΠΑΟΚ. Όταν αδικούνται ( στο μυαλό μου) τότε υποστηρίζω Σκωτία, Σκόπια, Αζερμπαιτζαν , Νησία Φερόε και μάλλον θα χαρώ κιόλας που έχασαν οι ΜπακασετοΜασούρες. Ανάλογα με την ενδεκάδα , αποφασίζω . Αν στη Δανία παίξουν βασικοί Ντέλιας , Ζαφείρης , Καρέτσας , Γιακουμής τότε .... Εθνικάρα ολέ. Αν αρχίσουν Μουζακίτης , Μπακασέτας , Κωστούλας , Ιωαννίδης , τότε γαμ@ το κράτος και την Εθνική Αθηνών και περιχώρων.
Γραφικότητες.

Επειδή το κάλεσμα για την ποδοσφαιρική αστυνομία αφορά εμένα, μιας και εγώ έκανα τη σύγκριση για τις "Φοράκλες", να υπενθυμίσω οτι κάθε φορά που δεν κερδίζει ο ΠΑΟΚ, εσείς φαγώνεστε με τον Προπονητή για τις επιλογές του, και με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ επειδή δεν έφερε ακόμη μια "Φοράκλα".

Παραβλέπετε το πως και γιατί γίνεται η προώθηση στις Εθνικές Ομάδες. Υπάρχουν παίκτες στην Εθνική που ασχέτως αν έχουν περισσότερα λεπτά απο τον Κωστούλα, τον Τζίμα, τον Μουζακίτη, τον Δουβίκα, τον Γιαννούλη, η "αγωνιστική τους κατάσταση" δεν δικαιολογεί να είναι στον πάγκο στην Εθνική Ενόπλων.

Αν δώσει κάποιος μια τεκμηριωμένη εξήγηση για πιο λόγο αυτή τη στιγμή η Εθνική Ομάδα έχει τόσους παίκτες που προέρχονται ή παίζουν στο βάζελο, και όχι ας πούμε απο το Λεβαδειακό, να προχωρήσουμε και στα πιο σύνθετα, όπως η τακτική.

Επίσης, μιας και δεν έχω δει να σχολιάζεται κάπου, ας εξηγήσει κάποιος, για πιο λόγο η ΕΠΟ πλήρωσε με Κρατικό χρήμα 25εκ στον πρώην εφοπλιστή του ΠΑΟ για ένα παλαιό κλειστό ακίνητο το οποίο θα χρειαστεί ανακαίνιση, και μάλιστα έδωσε τιμητικά και το όνομα του σε αυτό, λες και προσέφερε κάτι θετικό στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, όσα χρόνια ασχολήθηκε.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

giapas

Δημοσίευση από giapas »

Franky έγραψε: Παρ 10 Οκτ 2025, 09:07
renegade έγραψε: Παρ 10 Οκτ 2025, 00:25 Σόρρυ κιόλας αλλά μετά την πλειοψηφία των σημερινών σχολίων όπου υποτίθεται ότι δεν υπάρχει και ο τόσο μεγάλος φανατισμός, καταλαβαίνει κανείς γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο μετά από κάθε παιχνίδι του ΠΑΟΚ να γίνει η οποιαδήποτε ποδοσφαιρική συζήτηση...με τις όποιος διαφωνίες και όποιες συμφωνίες μπορεί να έχει αυτή.

Υγ σε μία οργουελιανή παραλλαγή, αν υπήρχε ποδοσφαιρική αστυνομία σκέψης, θα είχε συλλάβει και θα είχε βάλει καταναγκαστικά να βλέπει μόνο κερλινγκ αυτόν που τόλμησε να συγκρίνει ποδοσφαιρικά τον Ιωαννίδη με τον Σαλπιγγίδη
Έχεις απόλυτο δίκιο . Άρρωστη σκέψη , χαιρεκακία και τρομερές ομοιότητες με την αντιμετώπιση της ομάδας μας στις στραβές.

Ωραίο παράδειγμα, ο πιο πάνω μοντ. Υποστηρίζω την Εθνική Ελλάδος αλλά όσο δεν αδικούνται ( στο μυαλό μου) παίκτες του ΠΑΟΚ. Όταν αδικούνται ( στο μυαλό μου) τότε υποστηρίζω Σκωτία, Σκόπια, Αζερμπαιτζαν , Νησία Φερόε και μάλλον θα χαρώ κιόλας που έχασαν οι ΜπακασετοΜασούρες. Ανάλογα με την ενδεκάδα , αποφασίζω . Αν στη Δανία παίξουν βασικοί Ντέλιας , Ζαφείρης , Καρέτσας , Γιακουμής τότε .... Εθνικάρα ολέ. Αν αρχίσουν Μουζακίτης , Μπακασέτας , Κωστούλας , Ιωαννίδης , τότε γαμ@ το κράτος και την Εθνική Αθηνών και περιχώρων.
Γραφικότητες.

Επειδή το κάλεσμα για την ποδοσφαιρική αστυνομία αφορά εμένα, μιας και εγώ έκανα τη σύγκριση για τις "Φοράκλες", να υπενθυμίσω οτι κάθε φορά που δεν κερδίζει ο ΠΑΟΚ, εσείς φαγώνεστε με τον Προπονητή για τις επιλογές του, και με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ επειδή δεν έφερε ακόμη μια "Φοράκλα".

Παραβλέπετε το πως και γιατί γίνεται η προώθηση στις Εθνικές Ομάδες. Υπάρχουν παίκτες στην Εθνική που ασχέτως αν έχουν περισσότερα λεπτά απο τον Κωστούλα, τον Τζίμα, τον Μουζακίτη, τον Δουβίκα, τον Γιαννούλη, η "αγωνιστική τους κατάσταση" δεν δικαιολογεί να είναι στον πάγκο στην Εθνική Ενόπλων.

Αν δώσει κάποιος μια τεκμηριωμένη εξήγηση για πιο λόγο αυτή τη στιγμή η Εθνική Ομάδα έχει τόσους παίκτες που προέρχονται ή παίζουν στο βάζελο, και όχι ας πούμε απο το Λεβαδειακό, να προχωρήσουμε και στα πιο σύνθετα, όπως η τακτική.

Επίσης, μιας και δεν έχω δει να σχολιάζεται κάπου, ας εξηγήσει κάποιος, για πιο λόγο η ΕΠΟ πλήρωσε με Κρατικό χρήμα 25εκ στον πρώην εφοπλιστή του ΠΑΟ για ένα παλαιό κλειστό ακίνητο το οποίο θα χρειαστεί ανακαίνιση, και μάλιστα έδωσε τιμητικά και το όνομα του σε αυτό, λες και προσέφερε κάτι θετικό στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, όσα χρόνια ασχολήθηκε.
Στα παπάρια μου ποιος παίζει και ποιος διαλέγει αυτόν που παίζει και με τι κριτήρια. Οτιδήποτε φέρει διακριτικά της χώρας μου το υποστηρίζω. Οποιοσδήποτε έχει βάλει το εθνόσημο έστω και σε διαγωνισμό μπριζόλας και τσίπουρου ή ψαρέματος καταλαβαίνει τι σημαίνει να εκπροσωπείς τη χώρα σου.
These users thanked the author giapas for the post (total 2):
hariskastoria, ΑποστόληςΑ
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Η φουρνιά της Εθνικής είναι πολύ καλή και νομοτελειακά θα πετύχει.
Καλή η κριτική για ένα παιχνίδι αλλά ας βλέπουμε και λίγο τη μεγάλη εικόνα.
Επίσης ένα σχόλιο για το πρώτο γκολ των Σκωτσέζων.
Κατάλαβε κανείς ποιος καλύπτει τον Σκωτσέζο παίκτη που παίρνει την κεφαλιά? Γιατί εγώ Έλληνα παίκτη δεν βλέπω στα ριπλέι.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Απο αυτο το ριπλευ της συμφορας που εδειξαν εγω δεν προλαβα να δω καποιον να καλυπτει.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Βέβαια το ότι δεν σου δημιουργεί καν την αίσθηση να την δεις, για διάφορους λόγους ο καθένας, δεν σημαίνει και ότι υποστηρίζεις Νησιά Φερόε ή Αζερμπαϊτζάν, ας είμαστε και λίγο σοβαροί

Η Εθνική ομάδα είναι ο καθρέφτης του ποδοσφαίρου μας αλλά και της χώρας μας: αναξιοκρατία, παραγοντικές σχέσεις, έλλειψη ποδοσφαιρικής παιδείας κτλ

Ο Κουλιεράκης με το πήγε στη Βόλφσμπουργκ έγινε βασικός, ο Ντέλιας σκουπίζει τον πάγκο, οι Μασούρας-Μπακασέτας-Τσιμίκας-Κουρμπέλης πρέπει να παίζουν συνεχώς ανεξάρτητα από τη φόρμα τους.

Οπότε εμένα προσωπικά, μου προκαλεί αδιαφορία σαν ομάδα και έχω δει ελάχιστα παιχνίδια της τα τελευταία χρόνια.

Και όντως, κάποια στιγμή θα τα καταφέρει γιατί αυτή η φουρνιά είναι πολύ καλή για να αποτύχει, αλλά δεν θα οφείλεται στην "κακιασμένη γριά" στον πάγκο
These users thanked the author omerta76 for the post:
Ally Samagoal
makispaspartou

Τώρα που το ξανά είδα, βάζουν ότι καλύπτει το πόδι του Κουρμπέλη στον βηματισμό του βγαίνοντας από την περιοχή αλλά εξαρτάται από ανθρώπινο χέρι που θα σταματήσει το καρέ. Δηλαδή αν πάρουμε ακριβώς τη στιγμή που κάνει επαφή το πόδι του Σκωτσέζου με τη μπάλα ίσως και να μην φαίνεται το πόδι του Κουρμπέλη.
Εγώ λέω ότι με ημιαυτόματο οφσάιντ αυτό το γκολ θα ακυρωνόταν.
These users thanked the author makispaspartou for the post (total 2):
PAOK DreXleR, George Best4
makispaspartou

Ομερτά η μεγάλη εικόνα λέει ότι μέχρι το 0-1 και δει για 65 λεπτά έπαιξε μπάλα και έκανε την Σκωτία να φαίνεται πολύ υποδεέστερη ομάδα από εμάς. Από κει και πέρα, στιγμές που δεν ήταν μαζί μας και κάκιστη αντίδραση στις στημένες φάσεις των Σκωτσέζων, που ήταν και ο μόνος τρόπος να απειλήσουν, οδήγησε στο πλασματικό και άδικο 3-1.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Rexaris έγραψε: Παρ 10 Οκτ 2025, 03:43 Φυσικά και είμαι περήφανος που είμαι ΈΛληνας, αλλά όσο βλέπω να σνομπάρονται οι ποδοσφαιριστές τού ΠΑΟΚ, δεν με ενδιαφέρει και πολύ η πρόοδος τής Εθνικής μας ομάδας. Ακριβώς επειδή δεν μπορώ να την δω ως "Εθνική" ομάδα.
Γι'αυτο την αποκαλουμε Εθνικη Αθηνων φιλε..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

MUNDIAL 2026

Group C

1. Δανία 9-0, 7
2. Σκωτία 5-1, 7
3. Ελλάδα 6-7, 3
4. Λευκορωσία 1-13, 0

1η αγωνιστική (5 Σεπτεμβρίου 2025)
Ελλάδα-Λευκορωσία 5-1
Δανία – Σκωτία 0-0

2η αγωνιστική (8 Σεπτεμβρίου 2025)
Ελλάδα – Δανία 0-3
Λευκορωσία – Σκωτία 0-2.

3η αγωνιστική (9 Οκτωβρίου 2025)
Σκωτία-Ελλάδα 3-1
Λευκορωσία – Δανία 0-6

4η αγωνιστική (12 Οκτωβρίου 2025)
Δανία – Ελλάδα
Σκωτία – Λευκορωσία

5η αγωνιστική (15 Νοεμβρίου 2025)
Ελλάδα - Σκωτία
Δανία - Λευκορωσία

6η αγωνιστική (18 Νοεμβρίου 2025)
Λευκορωσία - Ελλάδα
Σκωτία - Δανία
geobila

Δημοσίευση από geobila »

Franky έγραψε: Παρ 10 Οκτ 2025, 09:07

Γραφικότητες.

γιατι ισως χωροταξικα ηταν πιο φτηνο και ευκολο να παρεις αυτο το οικοπεδο απο το να δημιουργησεις εξαρχης κατι νεο, που σιγουρα θα ειχε μια εξευτελιστικη γραφειοκρατια.
curtis

Δημοσίευση από curtis »

Απο ποτε η ελληνοσυνη μετριεται απο την αηδια που αισθανομαστε γι αυτη την εθνικη απο την εποχη του κουδα?ποτε επαιξαν οι καλυτεροι σ αυτο το κολωχανειο?κουρμπελης μπακασετας βασικοι σε παιχνιδι που οι αλλοι ειναι ολοι πισω?εχουμε πει επισης ο γιαννουλης πρεπει να ειναι ο βασικος αρ μπακ.τι διαολο ρε δεν παιζουν στον ΠΑΟΚ φοβαστε μην σας ξεφυγει στην περιγραφη η λεξη με τα 4 γραμματα? πως να αισθανεται αραγε ο ντελιας που βλεπει να παιζουν οι αμπαλοι?μαλακα γιοβανοβιτς φυγε την εχεις κανει μαγαζακι την εθνικη γαμω το σπιτι σου.το να επαιζε ο ντελιας ολυμπιακο παο αεκ πως γινετε να το ξερουν και οι πετρες οτι απο αυτον θα ξεκιναγε η εντεκαδα.ντροπη σας σε ολους και σε σενα γκαγκατση να χαιρεσαι την επιλογη σου.εκει μεσα δεν αναρωτιεται κανεις γιατι συμβαινουν ολα αυτα τα ωραια?ετρεξες αμεσως να αγορασεις γηπεδο για την εθνικη ξεκινησες αισιοδοξα ειχες και μια πειρα πολλων χρονων απο την ομαδα μας δεν γινετε να μην αναρωτιεσαι γιατι συμβαινουν ολα αυτα.γκαγκατση ο νο1 ελληνας ποδοσφαιριστης που ολα τα παιδακια θελουν να βλεπουν δεν παιζει γιατι εχουμε μπακασετα?στειλε σπιτι τον συμπαθητικο (οπως μας εχουν ζαλισει τα μεζεα) κυριουλη και πηγαινε με υπηρεσιακο στην δανια.δεν αντεχεται αλλο η πουστια
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Κάτσε να έρθει ο Ζαφείρης τον Γενάρη στην ομάδα μας ....και ξαφνικά να τον δούμε στον πάγκο της εθνικής ...να θαυμάζει τον μάνταλο. :mrgreen:
These users thanked the author van rooy for the post:
Montrealiotis
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Όταν οι πιθανές διαφορετικές ενδεκάδες είναι περίπου 20.000, είναι τελείως ηλίθιο και χαζό να στεκόμαστε στο γιατί δεν έπαιξαν ένας - δύο πού εμείς θεωρούμε ότι έπρεπε να παίξουν...με βάση πάντα τα οπαδικα γυαλιά μας

Γιατί λέει έπαιξε ο κουρμπέλης?
Μήπως γιατί η εθνική δεν έχει χαφ... και ειδικά χαφ πάνω από 1.80

Γιατί λέει δεν έπαιξε ο Γιαννούλης?
Λες και αυτός που έπαιξε στη θέση του είναι κανένας πεταμένος?

Υγ δεν είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις τον χαρτάκια από αυτόν που απλά κάνει τις δικές του προσωπικές επιλογές, οι οποίες μπορεί να μην αρέσουν ( κάποτε ο λουτσέσκου έβαζε μουργκ αντί ντελια) .
Δυστυχώς μάλλον για κάποιους είναι δύσκολο

Υγ2 βέβαια το πιο αστείο από όλα είναι ότι εμείς οι ίδιοι είμαστε αυτοι που απαξιώνουμε πρώτοι και καλύτερα από όλους τους δικούς μας παίκτες.
Σε αντίθεση με τους οπαδούς της ομάδας μας που ανάγκασαν τον Μιχαηλίδη να κλείσει μέχρι και τα social του, ο καρβέλας τον πήρε στην εθνική
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Παρ 10 Οκτ 2025, 12:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

για ξεκάρφωμα :mrgreen:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”