Γραφικότητες.giapas έγραψε: Παρ 10 Οκτ 2025, 07:20Έχεις απόλυτο δίκιο . Άρρωστη σκέψη , χαιρεκακία και τρομερές ομοιότητες με την αντιμετώπιση της ομάδας μας στις στραβές.renegade έγραψε: Παρ 10 Οκτ 2025, 00:25 Σόρρυ κιόλας αλλά μετά την πλειοψηφία των σημερινών σχολίων όπου υποτίθεται ότι δεν υπάρχει και ο τόσο μεγάλος φανατισμός, καταλαβαίνει κανείς γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο μετά από κάθε παιχνίδι του ΠΑΟΚ να γίνει η οποιαδήποτε ποδοσφαιρική συζήτηση...με τις όποιος διαφωνίες και όποιες συμφωνίες μπορεί να έχει αυτή.
Υγ σε μία οργουελιανή παραλλαγή, αν υπήρχε ποδοσφαιρική αστυνομία σκέψης, θα είχε συλλάβει και θα είχε βάλει καταναγκαστικά να βλέπει μόνο κερλινγκ αυτόν που τόλμησε να συγκρίνει ποδοσφαιρικά τον Ιωαννίδη με τον Σαλπιγγίδη
Ωραίο παράδειγμα, ο πιο πάνω μοντ. Υποστηρίζω την Εθνική Ελλάδος αλλά όσο δεν αδικούνται ( στο μυαλό μου) παίκτες του ΠΑΟΚ. Όταν αδικούνται ( στο μυαλό μου) τότε υποστηρίζω Σκωτία, Σκόπια, Αζερμπαιτζαν , Νησία Φερόε και μάλλον θα χαρώ κιόλας που έχασαν οι ΜπακασετοΜασούρες. Ανάλογα με την ενδεκάδα , αποφασίζω . Αν στη Δανία παίξουν βασικοί Ντέλιας , Ζαφείρης , Καρέτσας , Γιακουμής τότε .... Εθνικάρα ολέ. Αν αρχίσουν Μουζακίτης , Μπακασέτας , Κωστούλας , Ιωαννίδης , τότε γαμ@ το κράτος και την Εθνική Αθηνών και περιχώρων.
Επειδή το κάλεσμα για την ποδοσφαιρική αστυνομία αφορά εμένα, μιας και εγώ έκανα τη σύγκριση για τις "Φοράκλες", να υπενθυμίσω οτι κάθε φορά που δεν κερδίζει ο ΠΑΟΚ, εσείς φαγώνεστε με τον Προπονητή για τις επιλογές του, και με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ επειδή δεν έφερε ακόμη μια "Φοράκλα".
Παραβλέπετε το πως και γιατί γίνεται η προώθηση στις Εθνικές Ομάδες. Υπάρχουν παίκτες στην Εθνική που ασχέτως αν έχουν περισσότερα λεπτά απο τον Κωστούλα, τον Τζίμα, τον Μουζακίτη, τον Δουβίκα, τον Γιαννούλη, η "αγωνιστική τους κατάσταση" δεν δικαιολογεί να είναι στον πάγκο στην Εθνική Ενόπλων.
Αν δώσει κάποιος μια τεκμηριωμένη εξήγηση για πιο λόγο αυτή τη στιγμή η Εθνική Ομάδα έχει τόσους παίκτες που προέρχονται ή παίζουν στο βάζελο, και όχι ας πούμε απο το Λεβαδειακό, να προχωρήσουμε και στα πιο σύνθετα, όπως η τακτική.
Επίσης, μιας και δεν έχω δει να σχολιάζεται κάπου, ας εξηγήσει κάποιος, για πιο λόγο η ΕΠΟ πλήρωσε με Κρατικό χρήμα 25εκ στον πρώην εφοπλιστή του ΠΑΟ για ένα παλαιό κλειστό ακίνητο το οποίο θα χρειαστεί ανακαίνιση, και μάλιστα έδωσε τιμητικά και το όνομα του σε αυτό, λες και προσέφερε κάτι θετικό στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, όσα χρόνια ασχολήθηκε.