εντελώς φιλικά, δε θέλω κι εγώ αντιπαράθεση. Θέλω υγιή διάλογο, να ακούσω επιχειρήματα να σε καταλάβω. Τι είναι αυτό όμως που μας λές; βγαλμένο από βιβλίο ψυχιατρικής; ειλικρινά είναι ακατάληπτο.gpap5 έγραψε: Πέμ 09 Οκτ 2025, 20:24 εγώ πάλι πιστεύω πως άνθρωπος που πήγε με π@υστριλίκι να τσαλακώσει την ΠΑΕ, να στρέψει οπαδούς εναντίων οπαδών, να κλέψει τις επενδύσεις του προέδρου της ΠΑΕ και να δημιουργήσει κλίμα εμφυλίου,
δεν μπορεί επ' ουδενί να αφήσει θετική παρακαταθήκη στον Σύλλογο.
Μπορεί για τα μάτια του (κουτού) κόσμου, στην αρχή να κάνει κινήσεις εντυπωσιασμού, αλλά το στίγμα που τον βαραίνει, θα λειτουργήσει απελευθερωτικά και θα εκδηλώσει πολύ σύντομα την έπαρση που χαρακτηρίζει ανθρώπους που δεν έχουν μάθει να ''παίζουν'' τίμια.
Απλά την άποψή μου καταθέτω, δεν επιθυμώ αντιπαράθεση.
Το στίγμα που τον βαραίνει εννοείς τον ίδιο, μέσα του; την ψυχούλα του;θα απελευθερώσει δυνάμεις; και θα εκδηλώσει έπαρση; αυτό μας λες;
φοβερο!
(κι αν δε μας νοιάζει καθόλου; ας ορθοποδήσει την ομάδα και θα συγχωρέσουμε και την ΠΙΘΑΝΗ έπαρση...εδώ είχαν οι γεροΚΑνώτες, οι Παντελονάτοι και τα Δροσολαμόγια έπαρση , αν βάλει λεφτά ο άνθρωπας να μην έχει κι αυτός λίγη; λέω εγώ τώρα...)
ΥΓ όσο το ξανασκέφτομαι, εσύ πως το ξέρεις για το στίγμα που κουβαλάει ο κύριος, τον πρόδωσε ο ψυχαναλυτής του; ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω.
ΑΝ εννοείς ένα μέρος του λαού βλέπει στίγμα, ΟΚ. ΑΛΛΛΛΑΑΑΑ τι δυνάμεις θα απελευθερώσει αυτό; πως δηλαδή;
κουτός δεν είναι ποτέ ο κόσμος, κουτοί είμαστε όσοι νομίζουμε ότι κατέχουμε την συμπαντική αλήθεια και οι άλλοι είναι πρόβατα...