οτι ναναι σε απαντανε αλλα κανεις οτι δεν καταλαβαινεις ....Metagrafakias έγραψε: Πέμ 09 Οκτ 2025, 14:49Με ποιον μπηκαμε σε πληστιριασμο για τον Ζαφειρη??εμεις καναμε την προταση μας,εγιναν καποια παζαρια με την Σλαβια και τελικα εγινε συμφωνια να μεινει δανεικος 6 μηνες εκει και να τον εχουμε απο χριστουγεννα...Μπηκε καποια αλλη ομαδα εδωσε πιο πολλα και αυξησαμε την προσοφρα μας???Αντε πες εγινε με τον Ζαφειρη..Δλδ θα εχουμε τωρα σαν παραδειγμα τον Ζαφειρη σε καθε ανορθογραφια μεταγραφικη της ΠΑΕ??το αποτελεσμα μετα απο αυτη την μεταγραφη ποιο ηταν??2 δανεικοι απο τα αζητητα της Ιταλιας,μαλλον τελεισωε το διαθεσιμο μπατζετ...Να κοροιδευομστε και μεταξυ μας ,οτι θελετε...Ωραια αν εισαι μαγκας και χωστης ρε Ιβαν ποσα εδωσε ο γαβρος για Τετει 1,5εκ???πανε δωσε 2εκ...Θα το κανεις??αμα ναι εδω ειμαστε να πουμε μπραβο...Νομιζω ουτε καν θα μπουμε σε κουβεντα....nunies4 έγραψε: Πέμ 09 Οκτ 2025, 12:18Οπως αλλωστε φανηκε στην περιπτωση ΖαφειρηMetagrafakias έγραψε: Τετ 08 Οκτ 2025, 23:49 Ο Τετει επρεπε να ειχε αποκτηθει οταν εγω και 2-3 αλλα παιδια φωναζαμε τελη Αυγουστουνα να ερχοταν για 3ο φορ με λιγα λεφτα που ανετα θα γινοταν 2ο μπροστα απο Τσαλοφ...
Τωρα ξεχαστε τον με τετοιες εμφανισεις,μπηκε μεσα το ολο το ΠΟΚ και φυσικα εμεις δεν μπαινουμε σε πληστιριασμο οχι οτι μπορουμε κιολας...
Ας δουμε τον Παντελιδη αλλα κι αυτος προς την χαρτινη οδευει....
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Εγώ δε βλέπω δυσκολία στη μεταγραφή. Δηλαδή πιο εύκολο θα είναι το καλοκαίρι να αγοράσουμε το Γιακουμακη; Σκασε 2-3εκ και βουλωσε τον ανταγωνισμό. Απλά τα πράγματα. Ιβαν Σαββίδη έχουμε, οχι Γουμενο. Παίρνεις φορ 24 ετών με μεταπωλητικη αξία. Αν πιάσει στον ΠΑΟΚ, κάτω από 10 δεν πουλιέται, άρα το (όποιο) ρίσκο αξίζει. Μισθό έχει μικρό, και δε νομίζω να μας δυσκόλεψει αυτό. Θέληση χρειάζεται και γρήγορα αντανακλαστικα. Εχω Γκοτζαρεβα για CEO, οπότε δεν έχω να φοβηθώ κάτι. Έχει εμπειρία και γνώσεις... στα λογιστικά
-
Τα πιο ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΕΚ. απο τον ΙΒΑΝ θα ειναι να δοθουν σε καποιον Τετει
Χιλιες φορες να τα δωσεο ετησιο συμβολαιο σε εναν "υπεργηρο" ΠΑΙΚΤΑΡΑ σε οπαοιδηποτε θεση
Προτιμω χαφ
Χιλιες φορες να τα δωσεο ετησιο συμβολαιο σε εναν "υπεργηρο" ΠΑΙΚΤΑΡΑ σε οπαοιδηποτε θεση
Προτιμω χαφ
Γνωριζει κανεις αν ο Παναιτωλικος ειχε ρητρα για να τον αποκτησει το καλοκαιρι που τον ειχε παρει δανεικο απο την Κηφισια;
ο Τσαπρας ειναι εξαιρετικος αντικαταστατης του τιμιου Σαστρε που λογικα πρεπει το καλοκαιρι να αποχωρησει. Επισης ειναι ελληνας οποτε ενισχυεται το στοιχειο και εναι χαμηλομισθοςxrisitsapa έγραψε: Τετ 08 Οκτ 2025, 16:04 Ευκαιρια ηταν ο Τετει οταν τα γραφαμε ορισμενοι το καλοκαιρι, που μπορουσες να τον παρεις με 500χιλ, αντε 700.
Τωρα που θα παει τα 2πλασια, δεν ειναι πλεον ευκαιρια.
Ευκαιρια ακομα ειναι ο Τσαπρας. Πολυ καλος αμυντικα, ταχυδυναμικος και απο οτι βλεπω εχει και το επιθετικο παιχνιδι, κανει αρκετες ασιστ.
Πας τωρα που δεν ασχολουνται οι αλλοι, τον παιρνεις και κανεις μια χαρα διδυμο με τον Κενι.
Ασε που αν παιξει στον ΠΑΟΚ, παιζει να μπει και Εθνικη. Ποιος Ροτα τωρα...
ουτως η αλλως το 1-1.5 για μεταγραφη, με τον πληθωρισμο που εχουμε και ετσι οπως εχουν ανεβασειν υπεραξια γενικα στο ποδοσφαιρο, ειναι τα παλια "κατω του 1 μυριου" που λεγαμε στα 2000ςxrisitsapa έγραψε: Τετ 08 Οκτ 2025, 18:45 Καλά δεν θα χαλαστούμε κιόλας για τον Τετει.
Με 1,5εκ μεταγραφή + ένα καλό μισθό έχει κι άλλους καλούς 24 χρονους
ΠΙστευεις οτι θα τον αφησει η Κηφισια να φυγει μεσα στη σεζον ενω θα παλευει να αποφυγει ττις θεσεις υποβιβασμου?Blackgr4 έγραψε: Πέμ 09 Οκτ 2025, 12:01 Για να λέμε όλη την αλήθεια, ο Τσεντίρα υποτίθεται πως θα έρχονταν για βασικός ε;
Σημείο αναφοράς και all in διαβάζαμε και στα καπάκια διαβάσαμε για Τσεντίρα. Ε το να πέσει ανάθεμα, μόνο παράλογο δεν ήταν.
Μάλιστα όταν είχε βγει το θέμα του Γιακουμάκη, είχα διαβάσει αρκετά σχόλια που έλεγαν πως "τώρα ναι οκ ας έρθει ΚΑΙ ο Τσεντίρα".
Άλλο το Γιακουμάκης, Τσεντίρα και άλλο το Τσεντίρα σκέτο.
Επίσης πολύ σημαντικό, κανείς δεν είπε να έρθει ο Τετέι για βασικός.
Βασικό φορ έχουμε, είναι βέβαια δανεικός με ρήτρα 5 εκατομμυρίων.
Ο Τετέι είναι Έλληνας, βοηθάει οπότε στο τεράστιο πρόβλημα που έχεις με τις λίστες, είναι σε μια ηλικία που δεν τον λες ταλέντο, αλλά ΦΥΣΙΚΆ μπορεί να συνεχίσει να εξελίσσεται.
Είναι στην καλύτερη φάση της καριέρας του και οι αξιολογήσεις του σε κάθε επίπεδο είναι τούμπανο, όπως μπορεί να δει όποιος θέλει ακόμα και στο sofascore.
Άσχετο (μπορεί και όχι), ας ρίξει μια ματιά όποιος θέλει και στο heat map του στο sofascore. Μπορεί να του θυμίσει κάτι..
Έχει χαρακτηριστικά που μας λείπουν αδιανόητα πολύ, το συμβόλαιο του θα είναι μικρότερο και από του Μπράντον, γνωρίζει το πρωτάθλημα, έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του απέναντι στις καλύτερες ομάδες της χώρας, δεν θα έχει καμία απαίτηση να πάρει φανέλα βασικού σπίτι του, θα δώσει το βάθος που δεν έχουμε και φυσικά θα μας δώσει χρόνο για το καλοκαίρι μέχρι να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε με τον Γιακουμάκη.
Αν μπορεί η ΠΑΕ με 1.5-2 χαρτιά να βγει καλύτερο, ας πάει να τον πάρει και 1η Γενάρη να είναι εδώ.
Δεν έχουμε ξεχάσει τα συντονισμένα άρθρα από όλα τα site που ανέφεραν την πρόθεση να κλείσει ΜΕΓΑΛΟ όνομα φορ από τώρα για τον Γενάρη έτσι ώστε να έρθει πακέτο με τον Ζαφείρη.
Ε οκ, αν δεν τους κάνει ο Τετέι, ας φέρουν καλύτερο. Κανένα πρόβλημα. Εδώ θα είμαστε να το δούμε.
Πιο πολυ βλεπω να τον κλεινει ΑΕΚ η γαυρος και να τον αφηνουν μεχρι το καλοκαιρι στην Κηφισια
χειροτερα του Τσαλοφ αποκλειεται να τα παει.Guitarman έγραψε: Πέμ 09 Οκτ 2025, 12:37 Αντικατάσταση Τσαλοφ σίγουρα θέλουμε.
Ότι ο Τετει είναι ο κατάλληλος αμφιβάλλω. Πάντως έτσι και αλλιώς μάλλον πάει χάρτινη το παλικαράκι
Τακτικα μπορει να υστερει με βαση αυτα που ζηταει ο Λουτσεσκου αλλα επειδη δειχνιε στοιχεια Μπραντον σιγουρα θα πατησει καλυτερα
σε διαφορα site ειπωθηκε 500,000 ευρω ρητρα και οτι δεν την ενεργοποιησε.icue έγραψε: Πέμ 09 Οκτ 2025, 18:14 Γνωριζει κανεις αν ο Παναιτωλικος ειχε ρητρα για να τον αποκτησει το καλοκαιρι που τον ειχε παρει δανεικο απο την Κηφισια;
Δεν είναι λογίστρια το Μαράκι. Άλλον έχεις. Απλά πες πες θα το πιστέψειςvs40 έγραψε: Πέμ 09 Οκτ 2025, 17:52 Εγώ δε βλέπω δυσκολία στη μεταγραφή. Δηλαδή πιο εύκολο θα είναι το καλοκαίρι να αγοράσουμε το Γιακουμακη; Σκασε 2-3εκ και βουλωσε τον ανταγωνισμό. Απλά τα πράγματα. Ιβαν Σαββίδη έχουμε, οχι Γουμενο. Παίρνεις φορ 24 ετών με μεταπωλητικη αξία. Αν πιάσει στον ΠΑΟΚ, κάτω από 10 δεν πουλιέται, άρα το (όποιο) ρίσκο αξίζει. Μισθό έχει μικρό, και δε νομίζω να μας δυσκόλεψει αυτό. Θέληση χρειάζεται και γρήγορα αντανακλαστικα. Εχω Γκοτζαρεβα για CEO, οπότε δεν έχω να φοβηθώ κάτι. Έχει εμπειρία και γνώσεις... στα λογιστικά
- Dimitris_L4
Ο Τετεη γαυρο θα παει..εχουν καλες σχεσεις οι ομαδες..θα τον αρπαξει ο Φαταουλ..
Άλλοι γράφανε με μεγάλο πάθος ότι ο Λουτσεσκου δεν εχει πληρες ροστερ και διάφορες δικαιολογίες, δεν έχει φορ πέρα από το Γιακουμακη που και αυτόν τον μειωνανε (δε θυμάμαι εσύ τι έγραφες να πω την αλήθεια). Ε ωραία, να ένας καλός παίκτης που καίγονται όλες οι ομάδες να τον αποκτήσουν. Το Μαράκι τι κάνει; Εσένα σε πείραξε η κριτική στην CEO;Taseos έγραψε: Πέμ 09 Οκτ 2025, 18:34Δεν είναι λογίστρια το Μαράκι. Άλλον έχεις. Απλά πες πες θα το πιστέψειςvs40 έγραψε: Πέμ 09 Οκτ 2025, 17:52 Εγώ δε βλέπω δυσκολία στη μεταγραφή. Δηλαδή πιο εύκολο θα είναι το καλοκαίρι να αγοράσουμε το Γιακουμακη; Σκασε 2-3εκ και βουλωσε τον ανταγωνισμό. Απλά τα πράγματα. Ιβαν Σαββίδη έχουμε, οχι Γουμενο. Παίρνεις φορ 24 ετών με μεταπωλητικη αξία. Αν πιάσει στον ΠΑΟΚ, κάτω από 10 δεν πουλιέται, άρα το (όποιο) ρίσκο αξίζει. Μισθό έχει μικρό, και δε νομίζω να μας δυσκόλεψει αυτό. Θέληση χρειάζεται και γρήγορα αντανακλαστικα. Εχω Γκοτζαρεβα για CEO, οπότε δεν έχω να φοβηθώ κάτι. Έχει εμπειρία και γνώσεις... στα λογιστικά
Υγ: Σορυ να διορθώσω δεν έκανα κριτική, απαξιωτικο ηταν το σχόλιό μου και, δεν το παίρνω πίσω. Μετά από τόσα χρόνια δυσλειτουργιας νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να κάνω καν κριτική, για να μην λέμε τα ίδια και τα ίδια.
-
Και γιατί να μην προτείνουμε τράμπα Τετει Τσαλοφ + φράγκα από εμάς?
Ο Τσάλωφ θα δεχτεί να πάει στην Κηφισιά; Ποιος θα του δώσει το συμβόλαιο που παίρνει στον ΠΑΟΚ; Αποκλείεται η Κηφισιά, εκτός κι αν το πληρώνει ο ΠΑΟΚ.
- ΑποστόληςΑ