Καλα ρε giliopoule εσυ δεν ντραπηκες να ειρωνευτεις τον ιβαν σαν "ευεργέτη" και να υιοθετήσεις φρασεολογία και ιδεες του γνωστου ομιλου που δεν εχουν λογικη και την λες στον guitarman? που στη τελικη δεν ειπε κατι κακο. Ο τελης με τη ΚΑΕ κανει αυτο που δεν εκανε με το γηπεδο κ την ΠΑΕ, παει με σοβαροτητα να την παρει. κανεις δν εχει θεμα μ αυτο, αν βλεπετε φανταστματα προβλημα σαςgiliopoulos έγραψε: Τετ 08 Οκτ 2025, 22:12Ειναι γελοια αυτα που λες και ψεματαGuitarman έγραψε: Τετ 08 Οκτ 2025, 22:02
Αγόρι μου καλό... Τα 2 άρθρα που παραθέτω λένε κάτι πολύ απλό. Πριν καποια χρονια εγιναν καποιες βολιδοσκοπησεις για αρη και ΠΑΟΚ. Οχι απαραιτητα με δικη του πρωτοβουλια αλλά ο λόγος που έγιναν οι βολιδοσκοπησεις είναι απλός: Ο άνθρωπος άρχισε να επενδύει στην Ελλάδα σε μετοχές (βλέπε Πειραιώς) και σε Real Estate. Τόσο το σκουλικαου όσο και η Τούμπα είναι φιλέτα. Προφανώς δεν προχώρησε με το σκουλήκι γιατί ως επένδυση είναι πολύ φτωχή μπροστά στο να επενδύσει στην Τούμπα. Και για αυτό μετά από κάποια χρόνια που βγήκαν αυτά τα άρθρα βλέπουμε το μπάσιμο στην ομάδα μας...
Τώρα εσύ τι φαντάσματα βλέπεις και τι ιστορίες φτιάχνεις με το μυαλό σου δεν μπορώ να ξέρω (ακούς εκεί λασπη...) αλλά αυτό που τόνισα από το.πρωτο ποστ και δεν έδωσες σημασία είναι ότι ο άνθρωπος θέλει το οικόπεδο. Τι ομάδα είναι δεν ξέρω και δεν νομιζω οτι παίζει κανένα ρόλο στις αποφάσεις του... Αν εσυ έχεις κάνει και αμπαλαεα μέσα στην 4 με τον Θεσσαλονικέα γεννημένο στη Ρώμη πες το μας...
Δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ βολιδοσκοπηση σε αρη. ΜΟΝΟ σε μια σελιδα της πλακας στη γατα εγραψε ενας ανωνημος και το πηρε η 1voice που ειχε το παρακατω πρωτοσελιδο προφανως με εντολες εξ ανωτερω. Μιλαμε για σαιτ ξεφτιλας https://1voice.gr/simera-stin-one-voice ... ystakidis/
Σε παρακαλω να μου βρεις ΜΙΑ δημοσιευση απο allaboutaris pressaris κτλ για ενδιαφερον στον αρη. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ.
Ειναι ΓΕΛΟΙΟ αυτο που κανεις και ΞΕΦΤΙΛΑ. ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ
ΟΛΟΙ διπλα στον ΠΑΟΚ ξερουν οτι ο ΤΕΛΗΣ ειναι ΠΑΟΚτσης. ΟΣΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΑΝ ΡΙΞΕΙΣ
ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ? ΤΟΣΟ ΑΝΤΙΠΑΟΚΤΣΗΣ ΕΙΣΑΙ?
Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
- These users thanked the author george188 for the post (total 4):
- Guitarman, eorptol1, Apil44, PAOKevolution
-
Μα ενα ψεμα εγραψε για τους δικους του λογους.
Απο τη φοβερη σελιδα 1 voice που εχει γραψει κατι τετοια παλια https://1voice.gr/savvidis-apelyse-ton-choyligkano/
Αν ειναι να βαζουμε απο σφινα μεχρι epobook.
Δηλαδη δεν τον χωνευεις οκ γιατι να λες ψεματα? Πες οπως ο αμπαλεα δεν τον θελω τελος ειναι ο διαβολος μεταμορφωμενος.
Τι ανεβαζεις σαχλες που δεν στεκουν.
Να ανεβαζω κ εγω κατα ιβαν τις βλακειες του μπαλαδορου? Θα υποτιμουσα τον εαυτο μου. Αποψη εχω ξεκαθαρη δεν θα παω να το παιξω μη μου απτου με fake news
Απο τη φοβερη σελιδα 1 voice που εχει γραψει κατι τετοια παλια https://1voice.gr/savvidis-apelyse-ton-choyligkano/
Αν ειναι να βαζουμε απο σφινα μεχρι epobook.
Δηλαδη δεν τον χωνευεις οκ γιατι να λες ψεματα? Πες οπως ο αμπαλεα δεν τον θελω τελος ειναι ο διαβολος μεταμορφωμενος.
Τι ανεβαζεις σαχλες που δεν στεκουν.
Να ανεβαζω κ εγω κατα ιβαν τις βλακειες του μπαλαδορου? Θα υποτιμουσα τον εαυτο μου. Αποψη εχω ξεκαθαρη δεν θα παω να το παιξω μη μου απτου με fake news
- Montrealiotis
Να πούμε εδώ, για όσους δεν γνωρίζουν, ότι ανάμεσα στους δύο δισεκατομμυριούχους, όπως ανέφερε ο κατ, ο ένας είναι ο ευεργέτης του συλλόγου με τον οποίο ζούμε τα χρυσά χρόνια του ΠΑΟΚ, που οι περισσότεροι από εμάς δεν πιστεύαμε καν ότι θα ζήσουμε, και ο άλλος είναι ένας άγνωστος στον ΠΑΟΚ, με πολλά λεφτά μεν, αλλά με μεθόδους το λιγότερο αμφιλεγόμενες.
- These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 2):
- ΑΜΠΑΛΑΕΑ, Guitarman
Τελικα δεν απαντησες ουτε για τις δηλωσεις Χατζοπουλου.KalamarGiannis έγραψε: Τετ 08 Οκτ 2025, 22:06OK. Άλλοι ανησυχούν για το ποδόσφαιρο σε περίπτωση που πάρει το μπάσκετ ο Σαββίδης. Που δεν το θέλει και το ξέρουμε από πολλά άτομα που προσέγγισαν για το λόγο αυτό τόσα χρόνια.Psa[u έγραψε:[/u]ras post_id=1063244980 time=1759932934 user_id=26756]
Όποιος εκτιμά και σέβεται τον Ιβάν τρέμει στην ιδέα να αναλάβει και το μπάσκετ. Ένας καπετάνιος δύσκολα κυβερνά δύο πλοία. Η ΚΑΕ, λόγω μεγέθους και υψηλών προσδοκιών του κόσμου, συνεπάγεται τεράστιες ευθύνες. Η πίεση θα είναι στο διπλάσιο. Με Ιβάν ή Τέλη, η απαίτηση είναι πρωτάθλημα και Euroleague, όχι να παλεύω με χάνουμι και λήκι για την 3η θέση.
Επίσης , παιδιά, κάποιες ειδήσεις δε βγαίνουν τυχαία, είναι διαρροές προς τα έξω. Γράφτηκε λοιπόν από την πρώτη στιγμή, ότι ο Γιάννης άκουσε όσους του είπαν ότι τώρα που βγήκε για το μπάσκετ ο Μυστα, μην κάνεις κίνηση γιατί θα εκτεθείς. Και επειδή είναι πανέξυπνος, το δέχτηκε. Αυτά είναι γνωστά. Αν δεν εμπιστεύεστε κάποιες πηγές , δικό σας θέμα.
αυτά για μένα είναι δεδομένα. Και τζάμπα μαλώνουμε αν πάρει ο Σαββίδης την ΚΑΕ ή ο Μυστα.
την παίρνει ο Μύστα, αρέσει δεν αρέσει.
Δεν με ενδιαφέρετε καθόλου όσοι έχετε προτιμήσεις άλλες, η πραγματικότητα και το χρήμα μιλάει.
Αλλά αφού μαλώνουμε για το ποιος να την πάρει την ομάδα, απαντώ: όποιος είναι ΠΑΟΚ και βάλει πακτωλό χρημάτων
Είτε τον λένε Γιάννη/Γιώργη, είναι Τέλη, είτε Ελληνοαμερικάνο, ποσώς ενδιαφέρει μπροστά στο παραπάνω.
Αν ΠΡΕΠΕΙ να ανησυχούμε για κάτι, είναι πόσα χρόνια θα βάλει χρήμα ο Μ, να μη ξενερώσει, να μη βαρεθεί, να μη τον οδηγήσουν στην έξοδο τα Ορκ.
Και φυσικά να μην αφήσει το καράβι με χρέη- που είναι το κυριότερο. Και ο λόγος που υποστηρίζω ότι εδώ και τώρα πρέπει να πάρει την ομάδα, ΝΑΙ είναι γιατί ΠΙΣΤΕΥΩ ότι θα βάλει ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ, θα πάει να την απογειώσει, και σε καμία περίπτωση δε θα αφήσει τόγκες στο μέλλον. Γι αυτό τον θέλω, επίσης δε με νοιάζει καθόλου αν διεκδικεί άλλα κομμάτια του συλλόγου.
Και ναι, υπάρχουν κι αυτοί που έξυπνα σκεπτόμενοι λένε καλύτερη η δυαρχία απο τη μονοκρατία. Καλύτερα ΔΥΟ ζάμπλουτοι παρά ένας.
Και η κόντρα τους μπορεί να φέρει και πολλά καλά στο σύνολο του Κλαμπ.
Συνεχιζεις τα μου ειπαν σου ειπε του ειπε.
Το 95% απο οσα μεταφερονται εδω μεσα απο ολους
αποδεικνυονται ανακριβη και αναληθη οπως γνωριζεις.
Χωρις φυσικα να φταινει οι αναμεταδοτες.
Ο Χατζοπουλος λοιπον εψαξα και δεν εχει δηλωσει ποτε ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ
οτι του ειπε ο Ιβαν να δωσει την ΚΑΕ οπου θελει.
Φυσικα δεν απαντησες και στα υπολοιπα.
Και για να παμε και στο ζουμι. Απο τη μια λες οτι οτι συμφωνεις
με το να παρει ο Ιβαν το μπασκετ. Απο την αλλη δε
σου αρεσει η μοναρχια και προτιμας τη δυαρχια.
Αποφασισε τι θελεις. Εγω επειδη σε αυτα μας
αρεσει δε μας αρεσει, δυστυχως δεν υπαρχουν
δημοκρατικες διαδικασιες προτιμω την ΗΡΕΜΙΑ απο τον
πληρη ΔΙΧΑΣΜΟ, τον οποιο ουτως ή αλλως δε μπορουμε να
αποφυγουμε τελειως, αλλα μπορουμε να τον περιορισουμε.
Συνεπως το διλημμα δεν ειναι δυαρχία ή μοναρχία.
Είναι ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΧΑΣΜΟΣ ή ΣΧΕΤΙΚΗ ΗΡΕΜΙΑ..
Και καλο μπασκετ θα εχεις με Σαββιδη και ποδοσφαιρο τουλαχιστον
στο επιπεδο που ειναι τωρα. Τωρα για να κτυπησεις
Αγγελοπουλους, Γιαννακοπουλους και κορυφη Ευρωπης,
αυτα εκτος απο ατελειωτα λεφτα στον τρυπιο κουβα
προυποθετει ασυλληπτο πολεμο σε υψηλο επιπεδο.....
Και οσο και αν αγαπαμε το μπασκετ, στην Ελλαδα και στην Ευρωπη
ειναι δευτερο και πολυ καταιδρωμενο.......