1. Jiri Pavlenka
Re: 1. Jiri Pavlenka
ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
"Ο Τσέχος τερματοφύλακας υποβλήθηκε σε μαγνητική, η οποία έδειξε πως έχει υποστεί μυϊκό τραυματισμό στον προσαγωγό. Το διάστημα απουσίας του θα καθοριστεί από την αντίδραση του οργανισμού στην θεραπεία."
"Ο Τσέχος τερματοφύλακας υποβλήθηκε σε μαγνητική, η οποία έδειξε πως έχει υποστεί μυϊκό τραυματισμό στον προσαγωγό. Το διάστημα απουσίας του θα καθοριστεί από την αντίδραση του οργανισμού στην θεραπεία."
Περαστικα ρε μαγκα! Δυστυχως ισως η χειροτερη θεση για τραυματισμο, αφου ο Γεωργιανος ειναι αστειος και το αλλο το παλικαρι δεν τον ξερουμε ακομα καλα. Σιδερενιος και σε περιμενουμε πισω!
- ΑποστόληςΑ
Περαστικά Γίρι!
Σύμφωνα με το ΠΑΟΚ24:
Επιβεβαιώνονται έτσι και οι πληροφορίες του PAOK24, ότι πρόκειται για μικρή ζημιά και εκτιμάται πως θα επιστρέψει μετά τα παιχνίδια με ΑΕΚ και Λιλ.
Σύμφωνα με το ΠΑΟΚ24:
Επιβεβαιώνονται έτσι και οι πληροφορίες του PAOK24, ότι πρόκειται για μικρή ζημιά και εκτιμάται πως θα επιστρέψει μετά τα παιχνίδια με ΑΕΚ και Λιλ.
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
- paokkerkir
Κι αυτον τον εθαψε ο εμμονικος; Νομιζα εθαβε μονο 18 χρονους... Αλλα αν ειναι να σπασει η καταρα χαλαλιABOLEYTOI έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 21:44 θα σε πω εγώ τι έχει.
Είναι η γυναίκα του πρωτομάστορα που έπρεπε να θαφτεί στο γιοφύρι για να στεριώσει.
-
Maurice_Escargot
Ο καλύτερος των τελευταίων πολλών ετών που πέρασε από την ομάδα,ούτε πασχαλακης ούτε κοταρσκι δεν φτάνουν τον γιρι.
- ΑποστόληςΑ
Μπράβο ρε παλικάρι!
Ναι, δεν έχει καλή έξοδο, αλλά είναι τόσο τέλειος σε όλα τα άλλα που θα ήμουν υπερβολικός να του ζητούσα ΚΑΙ καλή έξοδο.
(που αν την είχε κι αυτή δεν θα ερχόταν στην Ελλάδα, για δουλειά)
Ναι, δεν έχει καλή έξοδο, αλλά είναι τόσο τέλειος σε όλα τα άλλα που θα ήμουν υπερβολικός να του ζητούσα ΚΑΙ καλή έξοδο.
(που αν την είχε κι αυτή δεν θα ερχόταν στην Ελλάδα, για δουλειά)