Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
@theo-drama θα σε φτιάξω μην ανησυχείς, θα χορτάσουμε μπαλίτσα.
Μονη; Ολοι τον θελουν απλα καποιοι εχουν ειδικη "προτεραιοτητα"Neiros4 έγραψε: Τρί 07 Οκτ 2025, 11:31 Γιατι δεν κυνηγαμε και εμεις την αποκτηση του Τετεη ειναι ξεκαθρα φορ στυλ λουτσεσκου; Γιατι αφηνουμε την αεχ μονη της στο παιχνιδι; Και να τον αγορασεις και να μη βγει ειναι μια κινηση χαμηλου κοστους.
- These users thanked the author nunies4 for the post:
- ΑποστόληςΑ
Αυτά είναι θέματα των μάνατζερ συνήθως. Τον Τετέι τον έχει το γραφείο του Τουντούρη, με τον οποίο, ελέω Κουλιεράκη, υπάρχει καλή σχέση.
Οι δικες μου πληροφοριες λένε πως δεν υπάρχουν «προτεραιότητες» στο θέμα Τετέι και του ΠΑΟΚ η προοπτική παίζει το ίδιο δυνατα.
-
- Mr Ξερόλας 2019
theo-drama έγραψε: Τρί 07 Οκτ 2025, 10:13 Μαρσαντε αυτό που λέει ο icue.
Ότι χέρι κ να βρει η μπάλα κ μπει ηκολ, θεωρείται πλεονέκτημα, οπότε το γκολ ακυρώνεται.
Κ εγώ βλέπω ότι φαίνεται να χτυπάει στο χέρι - αγκωνα του, μετα το δοκαρι.
Κοίτα που πάνε να βγάλουν την χάρτινη αδικημένη, στο ματς με την Κηφισιά....
Σκαριά έστω κ χωρίς πρόθεση, κόκκινη δεν δίνεται.
Πέναλτι που ζητάει η χάρτινη, στην καραμπόλα των αμυντικών της Κηφισιάς, δεν υπάρχει, γιατί δεν είναι υψωμενο(πάνω από το κεφάλι) σε θέση, (οπως ήταν του Βιντα, μεσα στον οαρη, πριν μερικά έτη)
Πέναλτι δεν υπάρχει.
Αποβολή σωστή του Μουκουντι, γιατί προηγείται τζαρτζαρισμα πριν κι όχι φαουλ.
Πέναλτι που παίρνει η Κηφισια,γκρίζα ζώνη, θα θελα κι άλλες κάμερες, να δούμε τι θα πει κι ο Λανουα σήμερα, όμως ήταν στο 0-0 κ τελικά δεν επηρέασε τον αγώνα καθόλου.
Πέναλτι του Γιοβιτς κι εδώ γκρίζα ζώνη κι εδώ θα θελα κι άλλες κάμερες, να δούμε τι θα αποτανθεί ο Λανουα, πάντως ειναι φάση που επηρέασε τον αγωνα.
Θυμάμαι νομίζω ο Ολσεν ήταν, που μας έδωσαν κατά μας τέτοιο πέναλτι.
Τελικά καλά βλέπω,, αφού συμφωνεί ο Λανουα μαζί μου κ εκεί στις γκρίζες ζώνες, υπήρχε το οποίο πρόβλημα.
Αυτά από το πρωί που το έγραψα.
Εγώ λέω να μην τρελαθούμε με την περίπτωση Τετέι.Άλλο η Κηφισιά και άλλο ο ΠΑΟΚ. Ο Ζίνι πχ έσπερνε πέρσι στη Λιβαδειά και φέτος στην κούλα μπαίνει δεν μπαίνει αποστολή....
- ΑποστόληςΑ
Εσύ να πας να δεις την Λιβερπουλάρα.theo-drama έγραψε: Τρί 07 Οκτ 2025, 15:29 ...Για πέστε, πώς μπορούμε να βρούμε, 1 εισητηριο, να απολαύσουμε κι εμείς, τις ομάδες της καρδιάς μας!
Μου αρέσει η μπαλαρα που παίζουν, θέλω να τις δω από κοντά.
Πέστε μου να πάρω το αεροπλάνο, να ρθω....
Νταξει ψιλοβασικος ξεκινησε και τραυματιστηκε εως Νοεμβριο αλλα εννοειται αυτο που λες ισχυειΤρόμος έγραψε: Τρί 07 Οκτ 2025, 20:09 Εγώ λέω να μην τρελαθούμε με την περίπτωση Τετέι.Άλλο η Κηφισιά και άλλο ο ΠΑΟΚ. Ο Ζίνι πχ έσπερνε πέρσι στη Λιβαδειά και φέτος στην κούλα μπαίνει δεν μπαίνει αποστολή....
-
- Mr Ξερόλας 2019
ΑποστόληςΑ έγραψε: Τρί 07 Οκτ 2025, 20:22Εσύ να πας να δεις την Λιβερπουλάρα.theo-drama έγραψε: Τρί 07 Οκτ 2025, 15:29 ...Για πέστε, πώς μπορούμε να βρούμε, 1 εισητηριο, να απολαύσουμε κι εμείς, τις ομάδες της καρδιάς μας!
Μου αρέσει η μπαλαρα που παίζουν, θέλω να τις δω από κοντά.
Πέστε μου να πάρω το αεροπλάνο, να ρθω....
Δεν έχω τόσα χρήματα για εκεί, ενω μια βολτίτσα Αθήνα μια χαρά κ οικονομικά σχετικά.
Ας τους ευχηθεί ο πρωθυπουργός καλή επιτυχία, την αεχ, για την Κυριακή 19/10.
Σωστά. Ο Φιλομένο της εποχήςΤρόμος έγραψε: Τρί 07 Οκτ 2025, 20:09 Εγώ λέω να μην τρελαθούμε με την περίπτωση Τετέι.Άλλο η Κηφισιά και άλλο ο ΠΑΟΚ. Ο Ζίνι πχ έσπερνε πέρσι στη Λιβαδειά και φέτος στην κούλα μπαίνει δεν μπαίνει αποστολή....
Καλησπερα.οχι ρε παιδια να τρελαθουμε σιγα το ρισκο δηλαδη.εδω ο τσαλωφ μας εχει κοστισει ενα σκασμο μυρια με μηδεν προσφορα.
-
Και ο Τσαλωφ ρισκο ηταν. Ειχε αποτυχημενο περασμα στην Ευρωπη (Βασιλεια)
Γηγενης που μετραει και στις λιστες με αυτα που δειχνει συγνωμη αλλα σε σχεση με τσαλωφ ουτε καν ρισκο δεν το λεω.υπολογιζοντας και τι κοστιζει ο καθεναςspiridoula έγραψε: Τρί 07 Οκτ 2025, 21:12 Και ο Τσαλωφ ρισκο ηταν. Ειχε αποτυχημενο περασμα στην Ευρωπη (Βασιλεια)
Καλα τωρα
Αν φτάνουμε στο σημείο να συγκρίνουμε τον ΤΣΑΛΟΦ με τον Τετει , κάτι δεν πάει καλα
Αν φτάνουμε στο σημείο να συγκρίνουμε τον ΤΣΑΛΟΦ με τον Τετει , κάτι δεν πάει καλα
τι εννοεις?warmeater έγραψε: Τρί 07 Οκτ 2025, 21:30 Καλα τωρα