Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Λιμα αστερας και αγρινιο, ξεκωλιαστηκαν με εμας λυσσαξαν οι προπονητες τους (καλα κανανε) και τωρα το μπουλο και οι δυο.
Ας προσεχαμε που χασαμε 4 βαθμους από τον τελευταιο και τον προτελευταιο!
Ας προσεχαμε που χασαμε 4 βαθμους από τον τελευταιο και τον προτελευταιο!
Μα αυτές οι φωτογραφίες που έβαλες δείχνουν απλά τι θεωρείται ώμος και τι χέρι.marsantos έγραψε: Τρί 07 Οκτ 2025, 10:32 @theo-drama καλημέρα.Δεν ισχύει αυτό.theo-drama έγραψε: Τρί 07 Οκτ 2025, 10:13 Μαρσαντε αυτό που λέει ο icue.
Ότι χέρι κ να βρει η μπάλα κ μπει ηκολ, θεωρείται πλεονέκτημα, οπότε το γκολ ακυρώνεται.
...
Υπάρχει ένα τμήμα του χεριού από τοΝ ώμο μέχρι λίγο πάνω από το μπράτσο με το οποίο μπορείς να σκοράρεις. Πάνω σε αυτό ορίζεται και η γραμμή του οφσάιντ. Αν κοιτάξουμε προσεκτικά το τρίτο ανθρωπάκι και συγκεκριμένα στην οριζόντια θέση του χεριού θα δούμε πως η πράσινη περιοχή ξεφεύγει από τα όρια του ώμου.
Εγώ δεν είμαι σίγουρος που χτυπάει η μπάλα. Αν κάποιος βλέπει κάτω από την πράσινη ένδειξη της εικόνας είναι φάουλ. Αλλιώς δεν είναι.
Στην περίπτωση που σε πρώτο χρόνο σημειωθεί γκολ τότε έστω και ένα μικρό μέρος της μπάλας αν βρει σημείο του χεριού το γκολ ακυρώνεται.
Υγ για μένα η πλέον λανθασμένη απόφαση είναι ο μη καταλογισμός επιθετικού φάουλ στο 2-2
Η οδηγία της ΟΥΕΦΑ είναι ξεκάθαρη οποιαδήποτε επαφή χεριού στην Μέση ποδοσφαιριστη που είναι στον αέρα καταλογίζεται παράβαση
Αυτό είναι αυτονόητο βρε Rene. Δε συζητάμε αυτό. Συζητάμε αν η μπάλα βρήκε στην πράσινη περιοχή ή στην κόκκινη περιοχή.renegade έγραψε: Τρί 07 Οκτ 2025, 12:16 ...
Στην περίπτωση που σε πρώτο χρόνο σημειωθεί γκολ τότε έστω και ένα μικρό μέρος της μπάλας αν βρει σημείο του χεριού το γκολ ακυρώνεται.
...
- Maurice_Escargot
Το «φθηνό» λάθος και γκολ που δέχθηκε ο Ηρακλής στον αγώνα με το Νέστο Χρυσούπολης στο Καυτανζόγλειο, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να μειώσουν από το... πουθενά σε 2-1, αποτέλεσε θέμα συζήτησης μετά το τέλος του αγώνα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες ηγετικό στέλεχος της ομάδας προχώρησε σε έντονη τοποθέτηση προς τους ποδοσφαιριστές, στέλνοντας σαφές μήνυμα πειθαρχίας και μηδενικής ανοχής σε επιπόλαια λάθη. Το λάθος αυτό στο οποίο υπέπεσε ο Δημήτρης Στουρνάρας στο 37ο λεπτό του αγώνα στην προσπάθειά του να «χτίσει» build up μετά από γύρισμα του Βιτλή δεν κόστισε στους κυανόλευκους τελικά, όμως στον ίδιο κόστισε πρόστιμο 5.000 ευρώ με αναστολή.
Μάλιστα άνθρωποι της διοίκησης έλεγαν ότι τέτοια λάθη απαγορεύονται να γίνουν στη συνέχεια γιατί μπορεί να κοστίσουν, με την ενημέρωση να κάνει λόγο για 10.000 ευρώ πρόστιμο δίχως αναστολή σε ανάλογη περίπτωση μελλοντικά.
- abc_o_ karpouzas

και μετα θέλουν και προκοπή.......
αυτος που θα φάει το δεκαχίλιαρο τι συμβολαιο θα έχει?? να υποθέσουμε κανα 50ρικο??
- john4serres
Ενα μηνιάτικο πρόστιμο για ενα αγωνιστικό λάθος.
Τραγικοί, μακάρι διάλυση.
Τραγικοί, μακάρι διάλυση.
- These users thanked the author john4serres for the post:
- Azrael
- abc_o_ karpouzas
τελικα την κυριακη το σεντερ φορ του γαυρου ...ηταν...μεσα στο γήπεδο ή έπαιζαν με 10??
Μηπως τελικα εχουν γενικα προβλημα οι "φουρναρηδες" ? 

- ΑποστόληςΑ
Εγώ και ο Γιάννης θα γίνουμε ΑΕΧ!
Το αποφασίσαμε σε τηλεδιάσκεψη που είχαμε μεταξύ 05:15 και 05:10 σήμερα το πρωί. Σκοπεύουμε να δώσουμε το παρόν και στο γήπεδο, την μεθεπόμενη Κυριακή.
Το αποφασίσαμε σε τηλεδιάσκεψη που είχαμε μεταξύ 05:15 και 05:10 σήμερα το πρωί. Σκοπεύουμε να δώσουμε το παρόν και στο γήπεδο, την μεθεπόμενη Κυριακή.
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
- giapas
H ΑΕΚαρα αδικείται , τη κυνηγάνε όλοι και εγώ πάντα υποστηρίζω τους κατατρεγμένους.ΑποστόληςΑ έγραψε: Τρί 07 Οκτ 2025, 14:42 Εγώ και ο Γιάννης θα γίνουμε ΑΕΧ!
Φυσικά στην Ευρώπη υποστηρίζω την ομάδα με τη καλύτερη διαχρονικά παρουσία , τον Ευρωπαίο πρέσβη , τον Παναθηναικο.
-
- Mr Ξερόλας 2019
giapas έγραψε: Τρί 07 Οκτ 2025, 15:15H ΑΕΚαρα αδικείται , τη κυνηγάνε όλοι και εγώ πάντα υποστηρίζω τους κατατρεγμένους.ΑποστόληςΑ έγραψε: Τρί 07 Οκτ 2025, 14:42 Εγώ και ο Γιάννης θα γίνουμε ΑΕΧ!
Φυσικά στην Ευρώπη υποστηρίζω την ομάδα με τη καλύτερη διαχρονικά παρουσία , τον Ευρωπαίο πρέσβη , τον Παναθηναικο.
Για πέστε, πώς μπορούμε να βρούμε, 1 εισητηριο, να απολαύσουμε κι εμείς, τις ομάδες της καρδιάς μας!
Μου αρέσει η μπαλαρα που παίζουν, θέλω να τις δω από κοντά.
Πέστε μου να πάρω το αεροπλάνο, να ρθω....