ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

MVP

Παβλένκα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κέννυ
6
3%
Κετζιόρα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λόβρεν
31
14%
Μπάμπα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μεϊτέ
14
6%
Καμαρά
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κωσταντέλιας
118
55%
Ζίφκοβιτς
15
7%
Ταισον
2
1%
Γιακουμάκης
24
11%
Τσιφτσής
5
2%
Οζντόεφ
1
0%
Ιβανούσετς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ντεσπόντοφ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 216

panpangr77

Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από panpangr77 »

Δεν αξίζει στην ομάδα αυτή να εχει τετοια πίεση και να υπάρχει τετοιο κλιμα.
Εχουμε αδυναμίες αλλα δεν ειμαστε χειρότερη ομάδα απο τους άλλους . To ροστερ ειναι συγκεκριμενο μεχρι τον Δεκεμβρη ,αυτο ειναι και στο γηπεδο πρέπει να στηρίζεται .
Η ομάδα εδειξε ψυχη αλλα και το ταλέντο της στο β ημίχρονο .
Παμε στην διακοπη να γυρίσουν όλοι οι τραυματίες και να μην υπάρχουν άλλοι . Ερχονται μεγάλες μάχες.

Εχω μείνει με την απορία γιατι δεν δεχτηκε δευτερη κίτρινη καρτα ο Κοστινια στο πενάλτυ.
These users thanked the author panpangr77 for the post (total 2):
Ιάσονας, Andrew R
warmeater

Δημοσίευση από warmeater »

panpangr77 έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 13:15
Franky έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 12:23
thomas Murg έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 11:49 Τι σου είναι μια γαμημένη στιγμή στο ποδόσφαιρο όμως;

Χθες ο Τάισον ζυγίζει το πλασέ, στέλνει το τόπι στο πλαϊνό δίχτυ κάνει το 1 1 και γυρίζει όλο το παιχνίδι.
Πέρσι σε πανομοιότυπη φάση μέσα στο τηγάνι βιάζεται να τελειώσει τη φάση και χάνει μοναδική ευκαιρία να κάνει το 1 2. Στο καπάκι γίνεται το 2 1 και το ματς δε γύρισε ποτέ.
H αντιδρασή του Taison ήταν κορυφαία, και δείχνει την ποιότητά του.

Ένα γλίστριμα του αντιπάλου, για πότε άλλαξε πλευρά τον αντίπαλο, άρπαξε τη μπάλα ντρίπλαρε, σήκωσε 2 φορές το κεφάλι να δει, άφησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα να πέσει, και τελείωσε με Βραζιλιάνικο τελείωμα χαμηλά.... όλα αυτά σε 3-4 δευτερόλεπτα.

Όλη η κίνηση απο αριστερά ήταν καταπληκτική, απο την πάσα με τα χέρια του Τσιφτσή στον Ζίβκοβιτς, μετά η πάσα του Ζίβκοβιτς στον Τaison και η κίνηση του Taison.... Γκολάρα.
Λίγοι έχουν την ικανότητα να κανουν τετοιο πλασε οταν ο Τζολάκης κανει την τελεια εξοδο . Αν παρατηρήσουμε το φαλτσο που δίνει και πως περνάει η μπαλα διπλα απο το ποδι του Τζολάκη ειναι ανεπαναλήπτο. Είμαστε πολυ τυχεροι που τον έχουμε ακόμα και στα 38 του.
Aυτό ακριβως φιλε μου
Εκιε φαινεται ο ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ
Ειδε ζυγισε σκοραρε
Αμφιβάλλω αν αλλος παικτης θα εκανε τετοιο τελειωμα
Γιατι ναι μεν εγινε λαθος αλλα και στο πρωτο λαθος εγινε και ο ΝΤΕΛΙΑΣ να μην πω τι εκανε και απο καλυτερη θεση
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

sourmenetes έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 09:24 Τον Γιακουμακη χθες τον είχε σε κάθε φάση με τράβηγμα φανέλας ο αμυντικός του.

Αλλά σε κάθε φάση.

Αντίθετα είδαμε πόσο απομονωμένα ηταν τα 2 σέντερ φορ του γαβρου μετά το 60.γιατι;;;

Γιατι τους κατάπιαμε στο κέντρο. Όσο το κέντρο εινα δυνατό τόσο θα φαίνεται όλη η επιθετική γραμμή. Το ίδιο απομονωμένος φαινόταν ο Γιακουμακης στο 1ο ημίχρονο.

Αυτό πρέπει να διορθώσουμε.
Να βγάζει εντάσεις το κέντρο! Συνέχεια!

Από κει και πέρα διαφωνώ όσον αφορά ότι ο ντεσποτοφ δε βοήθησε. Όταν μπήκε ο ντεσποτοφ ανέβηκε στο γήπεδο και ο Κενυ. Επίσης τράβηξε πάρα πολλούς αμυντικούς πάνω του.
Μια φορα να δώσουν στον Ντεσποντοφ σωστη πασα στο σωστο χρόνο στο σωστο χώρο . Μια πασα.
warmeater

Δημοσίευση από warmeater »

στο 0.13 ο ...ΛΟΒΡΕΝ του 1976

Άβαταρ μέλους
Lecturer

Δημοσίευση από Lecturer »

Douglas2 έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 08:25 Καλημέρα! Ωραία μέρα!
Συγχαρητήρια στην ομάδα για την ψυχή και το πάθος! Μόνο αυτό έλειπε τον τελευταίο καιρό.
Είναι μαγκιά να γυρνάς το παιχνίδι με τόση αρνητικότητα, γιούχας και υπό απειλή μανούρας (σκόπιμης;;)!
Χωρίς να θέλω να συμμετέχω στη διχόνοια, θα ήθελα να εκφράσω την ικανοποίηση μου σαν απλός οπαδός με αγάπη για την ομάδα μου, που ΔΕΝ πήγαν οι παίκτες στην Θ4!

Θα μπορούσαν όμως να έρθουν στην 5-6, σε εμας που χειροκροτούμε πάντα χάσουμε/κερδίσουμε.
Σε εμάς που στηρίζουμε με διαρκείας από την πρώτη χρονιά του Ζαγοράκη αδιαλείπτως στην ίδια θέση.
Σε εμάς που φέτος αγοράσαμε και για τα παιδιά μας διαρκείας για να ετοιμάσουμε την επόμενη γενεά!
Σε εμάς που μπορεί να μη συμμετέχουμε στα συνθήματα για ναρκωτικά και οπαδική βία αλλά φωνάζουμε δυνατά τα συνθήματα που ανεβάζουν την ομάδα.
Σε εμάς που δεν κοστίσαμε ποτέ με τη συμπεριφορά μας σε ποινές κεκλεισμένων, αντιθέτως συνεχίσαμε να αγοράζουμε διαρκείας και ας υπήρχαν χρονιές που βλέπαμε από το σπίτι το ματς και 7 φορές την ίδια χρονιά.
Σε εμάς που δεν είμαστε οργανωμένοι σε σύνδεσμο και παρά το ότι είμαστε πιστοί έμπρακτα στην ομάδα δεν τυχαίνουμε προτεραιότητας στην αγορά εισιτηρίων στα Ευρωπαϊκά εκτός έδρας.
Σε εμάς που δε ζούμε από τον ΠΑΟΚ αλλά ζούμε με τον ΠΑΟΚ!
Σε εμάς που είμαστε οι ΠΟΛΛΟΙ!

Συγνώμη για το σεντόνι, έχω χρόνια αυτές τις σκέψεις...
Μπράβο φίλε μου!!!!!!!! Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ!
These users thanked the author Lecturer for the post (total 2):
trouman, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Επειδη θα κλεισει το τοπικ αυτο συντομα, δειτε στο βιντεο της παε με την ομιλια του Καρυπιδη, πως κανει στο τελος ο Λοβρεν..ενας παιχτης που εχει κερδισει τσου λου με απειρες παραστασεις...
Δεν αξιζει η ομαδα τετοια πιεση ρε μαλακες...ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ..

Σιχαματα του ΑΣ ειστε υπευθυνοι για ολα αυτα...ΡΟΜΠΕΣ..
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Να πουμε κι ενα ευχαριστω στο Γερασιμου που ανοιξε το τοπικ και υποθετω
θ ανοιξει και το επομενο με κουλα.ΕΤΣΙ? ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΦΩΝΟΙ?
These users thanked the author kataramenos5 for the post (total 3):
ToMousiTouCrespo, aivas19, Kourdos
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

aivas19 έγραψε: Κυρ 05 Οκτ 2025, 22:19
DamoN έγραψε: Κυρ 05 Οκτ 2025, 22:17 Την καλησπέρα μου ήρθα να πω στα φιλαράκια μου (ξέρουν αυτοί ποιοι είναι ) και την κάνω με ελαφρά
🫶🏻
Τους γαμησαμε αδερφέ μου !!!
Πάμε γεραααα
These users thanked the author DamoN for the post:
aivas19
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Προσωπική μου άποψη είναι ότι στο γκολ την μεγαλύτερη ευθύνη την έχει ο κετζιορα και η λανθασμένη συμπεριφορά του να μείνει πλαγιάσει δεξιά.
Παρακάτω είναι έξι στοπ καρέ από το ξεκίνημα την φάσης και πώς καταφέραμε να δώσουμε ένα πολύ εύκολο γκολ, χωρίς ο αντίπαλος να κάνει τίποτα το αξιοσημείωτο πέρα από το να πλαγιάσει λίγο τον φορ του.

Στην πρώτη εικόνα βλέπουμε τον Καμαρά να έχει καλύψει την απουσία του ζίφκο αφού ο δεύτερος δεν είχε προλάβει να γυρίσει από την επίθεση που είχαμε προσπαθήσει

Εικόνα

Στην δεύτερη φωτογραφία βλέπουμε την πάσα στο μεσοδιάστημα του ποτενσε. Μια πάσα που μας χάλασε όλη την λειτουργία,αφού ( λανθασμένα για μένα) πάει να καλύψει ο Κενυ που βρίσκεται εξωτερικά και όχι ο κετζιορα ο οποίος παραμένει στην θέση του. Το οποίο λάθος θα φανεί πιο καλά στις δύο επόμενες φωτογραφίες όπου ο κανμπι παίζει την μπάλα στο αριστερό Μπακ και κάνει κίνηση στον χώρο ενώ πλέον έχει δημιουργηθεί και μια υπεραρρυθμία για τον αντίπαλο 3 με 2.
Το μεγαλύτερο όμως πρόβλημα είναι το τεράστιο κενό που δημιουργείται ανάμεσα στον Κενυ και τον κετζιορα...και κάπου εκεί χάθηκαν τα αβγά και τα Πασχαλια

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Από δω και κάτω πλέον βλέπουμε μια άμυνα παιδική χαρά με 5 παίκτες στην ίδια ευθεία.
Ο Καμαρά που τα ακούει πιο πολύ από όλους για μένα έχει την μικρότερη ευθύνη.
Ναι , αν ήταν παίκτης με 200 ποδοσφαιρικο iq θα έφευγε από τον ποτενσε που εξ αρχής είχε στο μυαλό και θα πήγαινε στον τσικινιο...αλλά σίγουρα δεν εχει αυτήν την ικανότητα. Ακόμα και ο μεϊτέ που είναι πολύ πιο έξυπνος ποδοσφαιριστής δεν αντιλαμβάνεται το το πάει να γίνει

Εικόνα

Εικόνα
These users thanked the author renegade for the post (total 8):
Σουριναμέζος, aivas19, DamoN, TylerDurden, Psaras, paokkerkir, hasio_john, demo4
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Από την τελευταία φωτογραφία, πέρα από το χαλαρό τρεξιματάκι του Καμαρά, που θα το δει κάποιος και στο βίντεο, οι Μεϊτέ και τα δύο στόπερ έχουν λάβει τελείως λάθος θέσεις, μόνο Μπάμπα και Τάισον έχουν κλείσει χώρους και παίχτες σωστά. Άντε, να πω ότι και ο Λόβρεν να στήθηκε σωστά για την παράλληλη πάσα στον υποτιθέμενο παίχτη στην πλάτη του. Οι άλλοι δύο όμως δεν γίνεται να έχουν τέτοια αίσθηση του χώρου και να μην αντιλαμβάνονται πού είναι οι αντίπαλοι.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Ο κενι με την κίνηση του κάνει τον Κεντζιορα να μην πάει .
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Σε μεγάλο βαθμό συμφωνώ με τον Ρενε

Γενικό σχόλιο μου είναι πως όλοι τα έκαναν εντελώς σκατά σε αυτή τη φάση, με απίστευτα λάθος τοποθετήσεις ΚΑΙ φοβίες

Η κριτική πέφτει πάνω στον Καμαρά γιατί ΓΕΝΙΚΩΣ είναι κουκουρούκου τακτικά, απλά εδώ δόθηκε αφορμή
curtis

Δημοσίευση από curtis »

Μπραβο ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!Ζιφκο καλυτερα αριστερα με ντεσποτοφ μεσα.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Τέτοια ανταλλαγή κεφαλιών στο πρώτο ημίχρονο δεν πρέπει να έχω ξαναδεί. Φαντάζομαι σε κανένα αγγλικό και σκωτσέζικο πρωτάθλημα τον παλιό καιρό να συνέβαιναν αυτά.
These users thanked the author Miles for the post (total 6):
Azrael, Dimitris_L4, stazath4, Kourdos, george188, demo4
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

DamoN έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 16:23 Ο κενι με την κίνηση του κάνει τον Κεντζιορα να μην πάει .

Μα ο Κενι έμεινε μόνος με 2 αντιπάλους κ εκεί κάποιος δεν τον ντουμπλαρισε, να πάει πάνω στον Ελκαμπι.
Ο Καμαρα άργησε και δεν πήγε καν, τον Ζιφκοβιτς δεν τον είδα, όλα αυτά από την τηλεοραση.
Ο Κεντζιορα είχε παίκτη νομίζω πίσω του.
Τέλος πάντων όλοι κοιμήθηκα στη φάση....
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”