7. Γιώργος Γιακουμάκης

Απάντηση
dimitris7777

Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης

Δημοσίευση από dimitris7777 »

marsantos έγραψε: Κυρ 05 Οκτ 2025, 23:44 Πρώτη φορά στην ιστορία του ποδοσφαίρου το δοκάρι και έξω ωφελεί τον επιτιθεμενο και οχι τον αμυνομενο. .
Αν πήγαινε δοκάρι και μέσα υπήρχε σοβαρή πιθανότητα να παρέμβει το βαρ και να δώσει φάουλ στον Ποντενσε.
Όχι, στο 95' δεν ήθελα βιώσω σενάριο ισοφάρισης επειδή σκοράραμε. Όλα τα εχουμε ζησει, αυτό όχι ακόμα.

Οπότε Γιώργη μη ξενερώνεις που δε μπήκε. Θα το βάλεις στη Φιλαδέλφεια..
Μπράβο φίλε που το εντόπισες. Άκουγα σήμερα την ερασπορ και μιλούσε ο Βαρούχας. Είπε ακριβώς αυτό το πράγμα. Είπε ότι ήταν 100% φάουλ στον Ποντένσε και ότι εάν έμπαινε το γκολ το βαρ θα γύριζε τη φάση πίσω. Θα μου πει κάποιος η γνώμη του Βαρούχα δε λέει τίποτα και δε σημαίνει ότι και ο Γερμανός στο βαρ θα έβλεπε φάουλ.....αλλά γιατί να το ρισκάρεις......μια χαρά έκατσε δοκάρι και έξω και τελείωσε όμορφα και ωραία η σεμνή τελετή.....μπράβο σου όμως και πάλι που το εντόπισες!!
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Ξαναείδα τα στιγμιότυπα και το ότι δεν έβαλες γκολ ήταν μεγάλη αδικία.
Δεν έχω στοιχεία με μονομαχίες κλπ αλλά νομίζω ήταν από τις πιο γεμάτες εμφανίσεις φορ μας τα τελευταία χρόνια.

ΥΓ : Με το ταυρί το Τετει θα έκανε τρελό δίδυμο.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

xrisitsapa έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 12:41
marsantos έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 11:57
Miles έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 00:50 ...
Παιχνίδι που ανέδειξε τα καλά του παιδιού, τη σκληράδα του.
...
Ισα ισα, τωρα που θα λειπει ο Μουκουντι και ο Ρελβας, ευκαιρια να τον ριξεις πανω σε Βιντα-Χρυσοπουλο που τους εχει, και να τους κανει bullying.
Αν βαλουμε τον σοφτ Τσαλοφ, τους κανουμε δωρο και θα τους κανουμε μαγκες. Οτι γινοταν οταν εβαζε Μπραντον και τον καταπιναν.
Πάντως πέρυσι με τους ελαφρούς το πήραμε το παιχνίδι. Φέτος ο Βιντα είναι ακόμα χειρότερος. Γιατί να πρέπει να παλέψουμε ενώ μπορούμε να τον περνάμε σταματημένο. Ο Μαριν έχει σκάσει, ο Μανταλος δε μπορεί να μαρκάρει και χθες φάνηκε σε απόλυτο βαθμό. Ο Γκρουγιτς δε βγάζει πάνω από ημίχρονο. Το χθεσινό ματς με την Κηφισιά είναι οδηγός. Η αεκ δεν είναι οσφπ.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Κορυφαιος του γηπέδου σε κερδισμένες μονομαχίες ήταν
These users thanked the author renegade for the post:
black death
marsantos

Miles έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 12:11 Ααα, εσύ θέλεις και Τσάλοφ και Οζντόεφ για Ν. Φιλαδέλφεια!
Έχω κι εγώ τα βίτσια μου.. :mrgreen: :mrgreen:
Δεν ξέρω ο Ράζβαν τι θα πει. Είδες που σου είπα μην είσαι σίγουρος για τον παρτενέρ του Μεϊτέ χθες;

Μισοαστεία μισοσοβαρά, μη σκέφτεσε μόνο το τι θα ήταν λογικό για σένα, αλλά και τι λέει η προϊστορία του Λουτσέσκου στα ντέρμπι. Σκέψου ότι στα περσινά πλέι οφ ο Καμαρά ήταν σε όλα βασικός (νομίζω), πλην του παιχνιδιού με τον βάζελο (;) κάτω, όπου ήταν τιμωρημένος.
Είχες δίκιο για την επιλογή του παρτενέρ του Μειτε.
Γι' αυτό κι έσπευσα να κρίνω ως λάθος το ότι χρησιμοποιήθηκε 90λεπτο ο Οζ στην Ισπανία.
Όντως πέρυσι ο Μαντί έπαιζε βασικός. Φέτος όμως η ιεραρχία έχει αλλάξει.
Επί τη ευκαιρία, σήμερα που είμαστε όλοι πιο ήρεμοι και λόγω αποτελέσματος. Δεν αναγνωριζεις πως με τον Οζ μέσα η ομάδα έχει μια άλλη ηρεμία. Αυτό η απλή πάσα με τη μία που υποτιμάται δε φαίνεται πόσο ξεκουράζει στην ομάδα; Δε φαίνεται πως δίνει σε όλους το χρόνο να βρουν θέσεις και αποστάσεις; Εχθές 50 λεπτά η ομάδα δεν έβγαλε δεύτερη πάσα από δεξιά και με το που μπήκε ο Ρώσος βγήκαν τρίγωνα και συνδυασμοί στο χώρο από εκείνη την μεριά. Ειναι ευδιάκριτη η βελτίωση της ομαδικής συμπεριφοράς με τον Ρώσο μέσα.
Υγ. Για να επανέλθουμε ον τοπικ..
Τα ματς με τον οσφπ πρέπει να παίζονται ακριβώς έτσι.
Η αεκ όμως άλλαξε προπονητή και μαζί φιλοσοφία. Νομίζω πως την αεκ θα την κερδίσουμε με ποδόσφαιρο, με ψηλό ρυθμο και με μια στρατηγική παρόμοια με του Μπαλαιδος (χωρίς τον Καμαρά φυσικά :mrgreen: ). Δεν υπάρχει περίπτωση να δώσουμε μέτρα στην ΑΕΚ και να μην την τσακίσουμε στο χώρο. Η αεκ δεν είναι τόσο ώριμη ώστε να μη δεχτεί το ρόλο του φαβορί στην έδρα της.
black death

Δημοσίευση από black death »

renegade έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 14:00 Κορυφαιος του γηπέδου σε κερδισμένες μονομαχίες ήταν
Με 6/7 εδάφους! Και 6/12 αερος.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

@marsantos, πήγαινε στο sofascore να δεις τα στατιστικά και των τριών χαφ, κάποια θα σε εκπλήξουνε.
marsantos

Miles έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 14:26 @marsantos, πήγαινε στο sofascore να δεις τα στατιστικά και των τριών χαφ, κάποια θα σε εκπλήξουνε.
Είναι free;
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Ναι.
marsantos

Όντως τα νούμερα δε συνάδουν με την εικονα. Κι αυτό είναι το ζουμί αξιολογωντας τον Οζντόεφ. Αυτό που κάνει στο 95 που πάει στην πλάτη του Κεντζιόρα και καλύπτει το κενό δεν το αποτυπώνουν τα νούμερα
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Τι εννοείς δεν συνάδουν?
Σε ένα παιχνίδι μάχη , ο Καμαρά είχε 2 ανακτήσεις σε 55 λεπτά και ο οσντοεφ 6 σε 35
Εκεί σταματά κάθε περαιτέρω ανάλυση
These users thanked the author renegade for the post:
Eagle1980
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Χθες σε γούσταρα πάρα πολύ κ για πολλά που έκανες στον αγωνιστικό χώρο.
Πάθος, ήσουν παντού κ μόνος..
Κ ήσουν κ άτυχος πολύ.
Αλλά δεν σε φοβάμαι εσένα, θα έρθουν τα γκολ.... κοντά είναι...
marsantos

renegade έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 15:53 Τι εννοείς δεν συνάδουν?
Σε ένα παιχνίδι μάχη , ο Καμαρά είχε 2 ανακτήσεις σε 55 λεπτά και ο οσντοεφ 6 σε 35
Εκεί σταματά κάθε περαιτέρω ανάλυση
Ναι βρε.
Εικάζω πως ο Miles θα μιλάει για ευστοχία πασών και χαμένες κατοχές στη σύγκριση των 2 παικτών.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Επειδή θέλω να είμαι δίκαιος και δεν σε πίστεψα ποτέ . Θέλω να πω ότι χθες με έκανες ρόμπα.
Τρομακτικό δεύτερο ημίχρονο .
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”