Razvan Lucescu VI

Άβαταρ μέλους
gika

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από gika »

Πολλά μέλη αγνοούνται από αυτό το τοπικ μετά την χθεσινή νίκη πάντως. Ελπίζω να είναι καλά και σύντομα πίσω μαζί μας.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

aivas19 έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 12:21
xrisitsapa έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 11:59 Αν τα δεις πιο αναλυτικα, θα δεις οτι εκεινη τη χρονια μεχρι την 30.10 ( 10η αγωνιστικη ) ο Ντελιασ ηταν ειτε παγκο ειτε με ολιγολεπτες συμμετοχες.
2. Για καθε Ιντερ, μπορω να σου αναφερω PSG, Barca, Brugges κτλ κτλ
3. Τι θεση βγηκαμε και ποτε, δεν μπορω να το βρω
1. Μαλλον εσυ δεν ειδες αναλυτικα. Πες μου ποσες συμμετοχες ως βασικος εχει ο Ελ Καντουρι και ο Μπισεσβαρ ως τον Οκτωβριο που αναφερεις. Απαντηση. 1 ο ενας (τον Οκτωβριο εκανε την πρωτη) και 2 ο αλλος. Τα αλλα ειναι συμμετοχες με λιγοτερα απο 40’. Αν εβλεπες αναλυτικα θα εβλεπες και το σχολιο του Equalizer που εξηγει γιατι εγινε αυτο και γιατι μετα επαιζε βασικος. Αποδειξη; Ποτε ξεκινησε να παιζει ο Κουλιερακης και ο Κοταρσκι;

2. Ναι και; Εσυ ειπες δε γινεται και σου απεδειξα οτι γινεται. Και η PSG εκανε και χωρις «νεους», ναι η οχι; Επισης μιλας για προηγμενα πρωταθληματα απο τα οποια δυσκολα θελουν να φυγουν οι παικτες οπως το δικο μας. Πχ Κουλιερακης πχ Τζολης. Εδω θα παιζανε ακομα αν δε θελανε να φύγουν. Πες και για καμια Τουρκια να δω κατι (Γαλατασαραι ~28 χρονια)

3. Θα περιμενω, 22/23 τα στοιχεια εκει ειναι
1. Ρε φιλε, για τον Ντελια δε μιλουσαμε; Σου δειχνω τα στοιχεια, που συμφωνουν με τη γενικη εντυπωση των περισσοτερων, κι εσυ συνεχεια πετας τη μπαλα στην εξεδρα. Σου λεω λοιπον οτι Ο ΝΤΕΛΙΑΣ βασικος αρχισε να παιζει τον Νοεμβριο, μετα απο 10 ματς. Το ποιος επαιζε εκει δεν μπηκα σε περαιτερω αναλυση. Το σχολιο του equalizer το ειδα, αλλα δεν αναιρει τις ευθυνες του κλαμπ. Γιατι να ειναι ακομα ανετοιμος ο Ντελιας απο πλευρας φυσικης καταστασης; Δεν εχει ευθυνη το προπονητικο team;

2. Βαλε Cosmote Tv / Nova δες οποιο πρωταθλημα θελεις και πες μου τι ηλικιες παικτων βλεπεις. Το ποδοσφαιρο εχει παει στην ταχυδυναμη, αρα και στα νιατα. Ακομα και οταν η τεχνικη/ τακτικη υστερει. Αν φτασουμε να συζητουμε και τα αυτονοητα...

3. 22/23 βγηκαμε 4οι, αλλα κακως το αναφερεις γιατι τοτε τουλαχιστον μπηκαν οι βασεις της επομενης - πρωταθληματικης- χρονιας.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Το λαθος σε σχεση με τους νεους που κανουμε σαν ΠΑΕ οχι μονο ο Λουτσεσκου δεν ειναι μονο οτι για να παιξεις πρεπει να εισαι Ντελιας. Για να παιξεις πρεπει να εισαι σαστρε. Αν εχω ενα παιδι να δουλευτει στα 18 του που μπορει σε μια μιαμιση σεζον να γινει καλυτερος του σαστρε ΔΕΝ χρειαζομαι τον Σαστρε. Τον μουργκ. Αυτες τις πιο ακριβες ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΕΣ που καλιστα θα μπορουσα να εχω δικα μου παιδια που θα τα δωσουν και ολα στο 100%. Θες ξενους; Φερε, αλλα οι ξενοι μου να ειναι ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ. Οχι ξενες μετριοτητες και παρωχημενοι.
These users thanked the author embuji for the post (total 2):
boogeyman77, Papa9
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

xrisitsapa έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 12:34
aivas19 έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 12:21
xrisitsapa έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 11:59 Αν τα δεις πιο αναλυτικα, θα δεις οτι εκεινη τη χρονια μεχρι την 30.10 ( 10η αγωνιστικη ) ο Ντελιασ ηταν ειτε παγκο ειτε με ολιγολεπτες συμμετοχες.
2. Για καθε Ιντερ, μπορω να σου αναφερω PSG, Barca, Brugges κτλ κτλ
3. Τι θεση βγηκαμε και ποτε, δεν μπορω να το βρω
1. Ρε φιλε, για τον Ντελια δε μιλουσαμε; Σου δειχνω τα στοιχεια, που συμφωνουν με τη γενικη εντυπωση των περισσοτερων, κι εσυ συνεχεια πετας τη μπαλα στην εξεδρα. Σου λεω λοιπον οτι Ο ΝΤΕΛΙΑΣ βασικος αρχισε να παιζει τον Νοεμβριο, μετα απο 10 ματς. Το ποιος επαιζε εκει δεν μπηκα σε περαιτερω αναλυση. Το σχολιο του equalizer το ειδα, αλλα δεν αναιρει τις ευθυνες του κλαμπ. Γιατι να ειναι ακομα ανετοιμος ο Ντελιας απο πλευρας φυσικης καταστασης;

2. Βαλε Cosmote Tv / Nova δες οποιο πρωταθλημα θελεις και πες μου τι ηλικιες παικτων βλεπεις. Το ποδοσφαιρο εχει παει στην ταχυδυναμη, αρα και στα νιατα. Ακομα και οταν η τεχνικη/ τακτικη υστερει. Αν φτασουμε να συζητουμε και τα αυτονοητα...

3. 22/23 βγηκαμε 4οι, αλλα κακως το αναφερεις γιατι τοτε τουλαχιστον μπηκαν οι βασεις της επομενης - πρωταθληματικης- χρονιας.
1. Γιατι ΥΠΕΚΦΕΥΓΕΙΣ; Λες: «εμεις βλεπαμε Καντουρι και Μπισεσβαρ» Και σου λεω οτι ειχαν 1 και 2 συμμετοχες ως βασικοι ως τον Οκτωβριο. Που τους εβλεπες εσυ αντι του Ντελια; Οποτε αυτο που λες δεν ισχυει. Τωρα λες: « Το ποιος επαιζε εκει δεν μπηκα σε περαιτερω αναλυση» ε οκ αρα ειχες λαθος.

Μιλαμε για νεους γενικα και σου λεω οτι ο Κουλιερακης και ο Κοταρσκι επαιξαν βασικοι απο την αρχη. Ο Ντελιας ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ειχε θεματα φυσικης καταστασης και για αυτο ειχε ολιγολεπτες συμμετοχες και μετα εγινε ΒΑΣΙΚΟΣ παικτης απο τελος Οκτωβριου.

2. Σου απαντησα, βαλε εσυ να δεις Τουρκικο εκτος αν νομιζεις οτι η Σουπερλιγκ μοιαζει με το Βελγικο ηπ το Γαλκικό πρωταθλημα. Αν δεν ηθελαν να φυγουν οι νεοι παικτες εδω θα επαιζες με Τζολη Κουλιερακη, δεν ειναι θεμα προπονητη ουτε καν διοικησης. Εκτος αν πιστευεις οτι επειδη δε θελει νεους ο Λουτσε δε θα επαιζε βασικος ο Κουλιε οποτε οκ παω πασο.

3. Το αναφερω γιατι λες «γινεται πρωταθλητισμος με νεους» αλλα δεν σχολιαζεις οτι οταν ειχαμε μικρο ΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΕΟΥΣ βγηκαμε 4οι που ουσιαστηκα αναιρει το επιχειρημα σου. Θα με τρελανεις; Οποτε ο ΜΟ ειναι απλα ενας παραγοντας, δεν εξασφαλιζει καμια επιτυχια.
These users thanked the author aivas19 for the post:
Apil44
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

embuji έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 12:41 Το λαθος σε σχεση με τους νεους που κανουμε σαν ΠΑΕ οχι μονο ο Λουτσεσκου δεν ειναι μονο οτι για να παιξεις πρεπει να εισαι Ντελιας. Για να παιξεις πρεπει να εισαι σαστρε. Αν εχω ενα παιδι να δουλευτει στα 18 του που μπορει σε μια μιαμιση σεζον να γινει καλυτερος του σαστρε ΔΕΝ χρειαζομαι τον Σαστρε. Τον μουργκ. Αυτες τις πιο ακριβες ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΕΣ που καλιστα θα μπορουσα να εχω δικα μου παιδια που θα τα δωσουν και ολα στο 100%. Θες ξενους; Φερε, αλλα οι ξενοι μου να ειναι ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ. Οχι ξενες μετριοτητες και παρωχημενοι.
Εννοειται. Αλλα και τετοιοι παικτες εχουν περασει απο τον ΠΑΟΚ. Λαμπρου, Κουλουρης, Τσιγγαρας, Λυρατζης, Τσαουσης, Τζημας (που του ειπε να γινει δεξι μπακ ο Λουτσε). Να μη πιασω τους ξενους…
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Αυτό που λέτε και ξαναλέτε για το μ.ο. ηλικίας είναι για τον απλούστατο λόγο ότι οι 24χρονοι που παίζουν σαν το Μεϊτέ ή τον Τάισον δεν κοστίζουν 1 μύριο συμβόλαιο το χρόνο και κοστίζουν και αρκετά μύρια αγοράς, βλέπε τους μέσους που έφερε ο γάβρος πχ.

Αν ανεβάσουμε το μπάτζετ θα έρχονται και περισσότεροι τέτοιοι μαζί με Ζαφείρη.
Μέχρι τότε από το να παίζουν Τσιγγάρες μόνο και μόνο για να πέσει ο μ.ο., χίλιες φορές με 30χρονους Μεϊτέ.
xrisitsapa

@aivas19

1. Εγω υπεκφευγω; Εσυ πας την κουβεντα απο τον Ντελια στον Καντουρι-Μπισεσβαρ. Ειπες οτι ο Ντελιας επαιζε βασικος απο τοτε που ηρθε απο το Βελγιο και σου ΑΠΕΔΕΙΞΑ οτι ΕΧΕΙΣ ΛΑΘΟΣ.
Συνεχιζεις μιλωντας και για τον Κουλιερακη !
Ξεχνας βεβαια οτι ξεκινησαμε τη χρονια με διδυμο Ινγκασον - Καργα και μετα το ναυαγιο με τη Λεφσκι, μπηκε ο Κουλιε

2. Συγνωμη, δεν θεωρω το τουρκικο αξιο λογου πρωταθλημα. Τα προτυπα μου ειναι προηγμενα πρωταθληματα, και το ονειρο μου ειναι να παιζει καποτε ο ΠΑΟΚ σαν ευρωπαικη ομαδα για να μπορεσει να διακριθει και στην Ευρωπη.

3. Χωρις να το καταλαβεις, επιβεβαιωνεις αυτο που λεω. Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ προπονητης δεν θελει, δεν πιστευει και δεν μπορει να κανει πρωταθλητισμο με νεους. Το εχει δηλωσει παμπολλες φορες ο ιδιος.
Αυτο δε σημαινει οτι δεν γινεται, σημαινει ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Αυτό το πουλί απο τη δράμα είναι αποδημητικο? Πόσους διαφορετικούς λογαριασμούς ρε παιδιά? Λερναία υδρα η φάση
These users thanked the author dragon for the post:
Apil44
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Tolaros έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 12:55 Αυτό που λέτε και ξαναλέτε για το μ.ο. ηλικίας είναι για τον απλούστατο λόγο ότι οι 24χρονοι που παίζουν σαν το Μεϊτέ ή τον Τάισον δεν κοστίζουν 1 μύριο συμβόλαιο το χρόνο και κοστίζουν και αρκετά μύρια αγοράς, βλέπε τους μέσους που έφερε ο γάβρος πχ.

Μέχρι τότε από το να παίζουν Τσιγγάρες μόνο και μόνο για να πέσει ο μ.ο., χίλιες φορές με 30χρονους Μεϊτέ.
Εννοειται ειναι και το οικονομικό μεσα, πχ παραδειγμα Ντουγκλας Αγκουστο που ηρθε με 3-3.5, 22-23 χρονων. Οκ καλος παικτης, δεν εκανε την τεραστια διαφορα αλλα επιασε αν σκεφτεις πως 3.5 εκανε και ο Εσιτι στα 25. Σβιντερσκι επισης, λιγο ο Νταντας αλλα εχεις και Κουαλιατα, Φιλιπε Σοαρες, Νιλσεν Περειρα. Καταλαβετε το αυτο ειναι το πρωτάθλημα μας. Το εχετε καταλαβει οτι ο ΠΑΟΚ εχει χρησιμοποιησει τους περισσοτερους νεους παικτες και εχει κανει πρωταθλητισμό την τελευταία 10ετια σε σχεση με τους αλλους 3; Δε σας λεει τιποτε αυτο; Ο γαυρος μια φορα το εκανε περσι με την φοβερη φουρνια που πηρε το Youth League και πανηγυριζει ακομα. ΜΙΑ ΦΟΡΑ και απλα εβαλε στο ενεργο ροστερ Τζολακη, Μουζακιτη, Κωστουλα. Κατι Ντοι κατι Αποστολοπουλοι εφυγαν νυχτα. Οι αλλοι 3 δεν εχουν φτασει το επιπεδο μας σε αυτον τον τομεα, αλλα το πρωταθλημα δεν βοηθαει. Να μιλησουμε για βαζελο και χαρτινη; Να αρχισουμε να γελαμε;;;
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

dentex4 έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 09:27

Το ότι κάποιοι θεωρούμε ότι ο [____] έχει κλείσει τον κύκλο του , έχει πιάσει πραγαματικά το ταβάνι του και πρέπει να πάμε σε αλλαγή [____],δεν μας κάνει λιγότερο ΠΑΟΚ από όσους είναι της άποψης ότι [____] πρέπει να μείνει στην ομάδα μέχρι να σβήσει ο ήλιος .
Να βαλω φυτιλια; χαχαχαχα. fill in the blanks based on your own perspective.. :lol:

Καλησπερα σε ολους..

Μετα την διακοπη των εθνικων ξεκιναει παλι προγραμμα ιδιας εντασης με 7 αγωνες σε 22 μερες, και τα πρωτα 2 ταξιδια σε παπαρινα και λιλ.. προσδεθειτε :opaokara:
xrisitsapa

Tolaros έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 12:55 Αυτό που λέτε και ξαναλέτε για το μ.ο. ηλικίας είναι για τον απλούστατο λόγο ότι οι 24χρονοι που παίζουν σαν το Μεϊτέ ή τον Τάισον δεν κοστίζουν 1 μύριο συμβόλαιο το χρόνο και κοστίζουν και αρκετά μύρια αγοράς, βλέπε τους μέσους που έφερε ο γάβρος πχ.

Αν δουλευεις περισσοτερο με τους νεους της ακαδημιας, θα εχεις λεφτα για καλυτερες μεταγραφες χωρις να ανεβασεις το μπατζετ.
Συγκεκριμενα : το 4ο και 5ο στοπερ, το 4ο μπακ, το 4ο και 5ο χαφ κτλ κτλ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΙ, ιδανικα απο την ακαδημια
These users thanked the author xrisitsapa for the post:
Papa9
icue

Δημοσίευση από icue »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 12:05
icue έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 10:02 Ο Κουλιερακης, ο Τζολης, ο Ντελιας καναν μπαμ με το που μπηκανε. Κατι τετοιο δεν εχω δει ακομα απο κανεναν τους. Μακαρι φυσικα να βγουνε ολοι.
Κοίτα, δεν έχουν όλοι οι παίκτες τον ίδιο ρυθμό εξέλιξης. Σκέψου πχ τον Βάρντι ή τον Μόντριτς που έπαιξαν τοπ μπαλά σε πολύ μεγάλη ηλικία, σκέψου και τον Ρούνι που στα 16-17 του έπαιζε ΠΛ ή τον Γιαμάλ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν δεν παίζουν 3 χρόνια σε μια ηλικία όπου το πιο σημαντικό είναι η συμμετοχή σε αγώνες, πάλι θα φύγουν για καμιά Λιβαδειά και θα λένε ορισμένοι ότι να, σιγά τους παίκτες που δεν βάζαμε. Πχ με το Μαρκό θα είναι έγκλημα να μην ξεκινήσουν, μιλάμε για απίθανη διαφορά δυναμικότητας.
Δεν λεμε για το τι θα κανουν καποια στιγμη αλλα για το αν αλλαζαν κατι σε αυτα τα 3-4 τελευταια ματς. Αν δηλαδη ειχαμε τα ιδια αποτελεσματα αλλα με μικροτερο μεσο οριο ηλικιας θα αλλαζε κατι ως προς την ουσια;
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

xrisitsapa έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 13:02 @aivas19

1. Εγω υπεκφευγω; Εσυ πας την κουβεντα απο τον Ντελια στον Καντουρι-Μπισεσβαρ. Ειπες οτι ο Ντελιας επαιζε βασικος απο τοτε που ηρθε απο το Βελγιο και σου ΑΠΕΔΕΙΞΑ οτι ΕΧΕΙΣ ΛΑΘΟΣ.
Συνεχιζεις μιλωντας και για τον Κουλιερακη !
Ξεχνας βεβαια οτι ξεκινησαμε τη χρονια με διδυμο Ινγκασον - Καργα και μετα το ναυαγιο με τη Λεφσκι, μπηκε ο Κουλιε

2. Συγνωμη, δεν θεωρω το τουρκικο αξιο λογου πρωταθλημα. Τα προτυπα μου ειναι προηγμενα πρωταθληματα, και το ονειρο μου ειναι να παιζει καποτε ο ΠΑΟΚ σαν ευρωπαικη ομαδα για να μπορεσει να διακριθει και στην Ευρωπη.

3. Χωρις να το καταλαβεις, επιβεβαιωνεις αυτο που λεω. Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ προπονητης δεν θελει, δεν πιστευει και δεν μπορει να κανει πρωταθλητισμο με νεους. Το εχει δηλωσει παμπολλες φορες ο ιδιος.
Αυτο δε σημαινει οτι δεν γινεται, σημαινει ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.
1. Εσυ ανεφερες Μπισε Καντουρι, οχι εγω. Μην παραποιεις τα λογια μου, ειπα «μια χαρα ξεκινουσε ο Ντελιας οταν γυρισε απο Βελγιο» ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΖΟΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΒΑΣΙΚΟΣ. Εσυ το ειπες. Θα μας τρελανεις; Εσυ πιστευεις οτι εννοουσα τον Ιουνιο πχ; 😂 Οχι εσυ ειπες «βλεπαμε Μπισε και Καντουρι» και αποδειχθηκε ψεμα. Αναφερεις τον Κουλιε που δεν επαιξε 1.5 ματς με τη Λεφσκι δλδ; Οκ ακουστηκες 😂

2. Δεν εχει σημασια τι θεωρεις το τουρκικο, ουτε ποια ειναι τα προτυπα σου. Ουτε εγω το θεωρω αξιας, εκει ειναι το επιπεδο της λιγκας ειπα, με αυτο θα το συγκρινεις. Αν σε χαλαει συγκρινε μεσα στη λιγκα και πες ποιος προπονητης κανει πρωταθλητισμο με νεους την τελευταια δεκαετια με περισσοτερους νεους απο τον ΠΑΟΚ. Η Ιντερ διακρινεται στην Ευρωπη. Οποτε το ονειρο σου δε βασιζεται στον ΜΟ

3.Εσυ αυτοαναιρεισαι. Πριν ειπες εβαλε τις βασεις για το πρωταθλημα την επομενη χρονια και μετα λες οτι δε δουλευει με νεους; 😂😂 I rest my case. Δεν εχεις καταλαβει τπτ απο τις δηλωσεις , μην της παραφραζεις, εδω μιλανε τα γεγονοτα. Το εκανε και το 19 και το 24
warmeater

Δημοσίευση από warmeater »

ας μιλησουμε με αριθμους
Μπορουσε χθες να παιξει ο ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ;;
Μπορουσε
Θα κατέβαινε ο μ.ο κατω απο τα 30;;
Θα κατεβαινε
Τον Ιανουάριο με ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΖΑΦΕΙΡΗ ΝΤΕΛΙΑ ο μ.ο θα πεσει κατω απο τα 28 ;;
Θα πεσει
Αν τον Ιανουάριο εχεις στην βασική 11αδα ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΒΟΛΙΑΚΟ ΖΑΦΕΙΡΗ ΜΠΙΑΝΚΟ ΝΤΕΛΙΑ που θα παει ο μ.ο;;
Τι ακριβως ψαχνουμε να βρουμε;;
Γιατι πρέπει να σπαμε τα παπαρια μας με ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ θεματα, απλά για να πούμε "κατι" στο τοπκ του "ρουμάνου";;;;;
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

alexgarcia6 έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 13:06
dentex4 έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 09:27

Το ότι κάποιοι θεωρούμε ότι ο [aspromavridrama] έχει κλείσει τον κύκλο του , έχει πιάσει πραγαματικά το ταβάνι του και πρέπει να πάμε σε αλλαγή [nickname],δεν μας κάνει λιγότερο ΠΑΟΚ από όσους είναι της άποψης ότι [το τρολ] πρέπει να μείνει στην ομάδα μέχρι να σβήσει ο ήλιος .
Να βαλω φυτιλια; χαχαχαχα. fill in the blanks based on your own perspective.. :lol:

Καλησπερα σε ολους..

Μετα την διακοπη των εθνικων ξεκιναει παλι προγραμμα ιδιας εντασης με 7 αγωνες σε 22 μερες, και τα πρωτα 2 ταξιδια σε παπαρινα και λιλ.. προσδεθειτε :opaokara:

Χιουμοριστικο συμπλήρωμα
These users thanked the author dragon for the post (total 2):
alexgarcia6, ToMousiTouCrespo
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”