ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

MVP

Παβλένκα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κέννυ
5
2%
Κετζιόρα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λόβρεν
30
14%
Μπάμπα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μεϊτέ
14
7%
Καμαρά
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κωσταντέλιας
114
55%
Ζίφκοβιτς
15
7%
Ταισον
2
1%
Γιακουμάκης
23
11%
Τσιφτσής
5
2%
Οζντόεφ
1
0%
Ιβανούσετς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ντεσπόντοφ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
 
Σύνολο ψήφων: 209

warmeater
Δημοσιεύσεις: 185
Εγγραφή: Πέμ 21 Αύγ 2025, 23:08

Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από warmeater »

omerta76 έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 11:28
st4this έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 11:21
AspromavriDrama έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 11:00

Εξαιρετικη επιλογη για μας.
Θα πεθάνουμε στη σέντρα άστο...
Ο οποίος Μεντιλίμπαρ έχει εξαφανίσει φέτος τον Μουζακίτη για να παίζουν οι μεταγραφές του χοντρού αλλά αν τον έλεγαν Λουτσέσκου θα τον είχαν ξεσκίσει.
Για "αλλο" λογο δεν παιζει ο Μουζακιτης οπως και ο Κωστούλας
Αλλά αν "ενημερωση" υπάρχει απο καραφλούς και μετροκωλιάρηδες νομιζεις (όχι εσυ) ότι εχεις να κανεις με τσαβι και ινιεστα
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator
Δημοσιεύσεις: 29230
Εγγραφή: Δευ 21 Σεπ 2009, 21:39
Τοποθεσία: sourmena

Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από sourmenetes »

omerta76 έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 11:28
st4this έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 11:21
AspromavriDrama έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 11:00

Εξαιρετικη επιλογη για μας.
Θα πεθάνουμε στη σέντρα άστο...
Ο οποίος Μεντιλίμπαρ έχει εξαφανίσει φέτος τον Μουζακίτη για να παίζουν οι μεταγραφές του χοντρού αλλά αν τον έλεγαν Λουτσέσκου θα τον είχαν ξεσκίσει.
Χθες όταν τον έβαλε φοβήθηκα ότι θα τους ανεβάσει.

Αλλά τον κατάπιε ο μειτε.
These users thanked the author sourmenetes for the post:
omerta76
Andrew R
Δημοσιεύσεις: 2826
Εγγραφή: Κυρ 21 Δεκ 2014, 23:31

Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Andrew R »

WestBlock4 έγραψε: Κυρ 05 Οκτ 2025, 21:57 Μεγάλη παραφωνία ο καμάρα δειχνει εκτος ομαδας.
Τρομερός λοβρεν μειτε σημερα,
Τον κενι τον πίστευα παρα πολυ αλλα πολλα λαθη
Ο κενυ είναι ο Σνάουτσνερ της τωρινής ομαδος . Όντως πολλά λάθη μπροστά σχεδόν απροσπέλαστος πίσω. Να πούμε οτι ΕΣΒΗΣΕ στην κυριολεξία τον πόντενσε!
These users thanked the author Andrew R for the post:
WestBlock4
Άβαταρ μέλους
PAOKpanta
Δημοσιεύσεις: 1072
Εγγραφή: Πέμ 03 Ιουν 2010, 13:27

Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από PAOKpanta »

Franky έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 10:56 O κλασσικός Ποδοσφαρικός κόσμος....

Κερδίζει η ομάδα..... :D 8-) ΩΩΩΩΩΩ Ομαδαααααρα! Μπράβο παικταράδες, πάμε γερά ρε αλάνια, Πρωτάθλημα, Υπερηφάνια....

Ισοπαλία..... :yellowcard: :( Καλά ένας μ...κας να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα δεν υπάρχει, τι μεταγραφές είναι αυτές, τι κάνουν στην προπόνηση....

Χάνει η ομάδα...... :oops: :-o Καταστροφή, γκρέμιστα όλα, φύγε ρε μυρωδιά, Πρόεδρε πούλα, βαριά η φανέλα βγάλτε την....

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Τέλος πάντων, πολύ καλή εμφάνιση, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Γιακουμάκης τα δίνει όλα μέσα στο γήπεδο. Θα δούμε περισσότερα, όσο βελτιώνεται και η φυσική του κατάσταση. Ανεβαίνει ο Κωνσταντέλια. Ο Μειτέ είναι ο Μειτέ. Εγγύηση ο Τάισον που με 1 κίνηση μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι. Πολύ καλή η άμυνα μετά απο καιρό.

Πάμε γερά ΠΑΟΚάρα!

:pano: :|
Φιλε ενα σχόλιο κοινωνικου περιεχομένου στο ποστ σου με το οποιο συμφωνω σε ολα.

Ναι αυτές είναι οι αντιδράσεις στα αποτελέσματα όπως τις περιέγραψες. Η άλλη επιλογη είναι να είσαι φλατ σε όλα και βαρετος. Είτε θα είσαι με γωνίες και "υπερβολικός", είτε με λιασμενες γωνίες και "νερόβραστος", χωρίς να έχω κάτι ούτε με τους "νερόβραστους" ούτε με τους "υπερβολικούς".

Για μένα ο ΠΑΟΚ είναι "υπερβολή" που εκφραζεται σε όλους τους τομεις της ζωής και στον ΠΑΟΚ, αν και λόγω ηλικίας αρχίζω και τείνω στη νεροβραστίλα που πραγματικα με γερνάει πολύ πιο πολύ απο τα ίδια τα χρόνια.

ΠΑΟΚ γαμα τη χαρτινη, γιατι τους γαυρους γραφουμε στα φρύδια μας τα δυο
Άβαταρ μέλους
thomas Murg
Δημοσιεύσεις: 4413
Εγγραφή: Δευ 21 Δεκ 2020, 17:02

Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από thomas Murg »

Τι σου είναι μια γαμημένη στιγμή στο ποδόσφαιρο όμως;

Χθες ο Τάισον ζυγίζει το πλασέ, στέλνει το τόπι στο πλαϊνό δίχτυ κάνει το 1 1 και γυρίζει όλο το παιχνίδι.
Πέρσι σε πανομοιότυπη φάση μέσα στο τηγάνι βιάζεται να τελειώσει τη φάση και χάνει μοναδική ευκαιρία να κάνει το 1 2. Στο καπάκι γίνεται το 2 1 και το ματς δε γύρισε ποτέ.
These users thanked the author thomas Murg for the post (total 2):
astral, demo4
AspromavriDrama
Δημοσιεύσεις: 172
Εγγραφή: Παρ 19 Σεπ 2025, 20:37

Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από AspromavriDrama »

warmeater έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 11:38
AspromavriDrama έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 11:00
thomas Murg έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 09:35 Όταν ο Μεντιλίμπαρ θα χαιρετήσει, δεν θα χαιρετήσει για ανεπιτυχή αποτελέσματα. Ανεξάρτητα το πόσο καλός είναι ως προπονητής δείχνει κάθε φορά πόσο αξιοπρεπής και ειλικρινής άνθρωπος είναι. Γι'αυτό θα τον στείλουν αδιάβαστο από το βοθρολίμανο.
Εξαιρετικη επιλογη για μας.
Οταν λες "μας" ποιους εννοείς;;
Τη Δοξα Δραμας :lol: αλλο ενα ignore
warmeater
Δημοσιεύσεις: 185
Εγγραφή: Πέμ 21 Αύγ 2025, 23:08

Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από warmeater »

"Σκέψη ότι μπορεί να βρεθεί προπονητής που θα το κάνει καλύτερα... από τον καλύτερο προπονητή που είχε ποτέ ο ΠΑΟΚ στα εκατό χρόνια ύπαρξης, είναι κραυγαλέα παραφροσύνη. Εάν ο ΠΑΟΚ απέπεμπε τον Ραζβάν, με μαθηματική ακρίβεια θα συνέβαινε ό,τι θα συνέβαινε και εάν ο ΠΑΟΚ είχε πωλήσει το καλοκαίρι τον ανεκτίμητο Ντέλια. Θα έβγαινε στο πρωτάθλημα, έκτος." ΑΛΕΞΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
Οταν αυτά γραφονται , από φιλους, εδω ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ , "μικραίνεις τον ΠΑΟΚ" "είσαι γραφικός " και άλλα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος warmeater την Δευ 06 Οκτ 2025, 13:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author warmeater for the post (total 2):
nunies4, leomatos88
Andrew R
Δημοσιεύσεις: 2826
Εγγραφή: Κυρ 21 Δεκ 2014, 23:31

Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Andrew R »

renegade έγραψε: Κυρ 05 Οκτ 2025, 22:00 Ας ελπίσουμε οι σημερινή νίκη να μην είναι απλά ασπιρίνη σε βαριά άρρωστο ασθένη.

Πάρα πολύ σημαντική νίκη όσον αφορά την ψυχολογία η οποία όμως πρέπει να καταλάβουμε ότι ήρθε μέσα από ένα ποδόσφαιρο φουστανέλας.
Το ότι για ακόμα μία φορά η ομάδα έπρεπε να βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο για να προσπαθήσει τουλάχιστον ορθολογικά και χωρίς φόβο να κάνει τα δύο τρία πράγματα που ξέρει μέσα στο γήπεδο είναι κάτι που οι υπεύθυνοι πρέπει να το δούνε
Λοβρεν, οσντοεφ κ ζίφκο έβγαλαν μεγάλη προσωπικότητα σήμερα.

Υγ εγώ λέω ευτυχώς που δεν μπήκε στο τελευταίο λεπτό το δοκάρι του γιακουμάκη γιατί η φάση θα ελέγχονταν στο κλέψιμο έξω από την περιοχή μας και μπορεί να έδινε φάουλ... και όλοι γνωρίζουν ποια θα ήτανε η κατάληξη μετά
Αυτό ακριβως το σχόλιο είναι το τεράστιο πρόβλημα του οργανισμού ΠΑΟΚ σήμερα. Αυτού του είδους η κριτική . Άθελα του ο ρενε εσωκλείει ολους τους λάθους λόγους οι οποιοι έφεραν την ομάδα στο σημείο να παιζει με τόσο ΑΦΟΡΗΤΗ ΠΙΕΣΗ εναν τελικο σε αγώνα οπου αν κέρδιζε θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις να είναι στην κορυφή της βαθμολογίας! Αυτό από μονο του είναι μια τεράστια ήττα του οργανισμού ΠΑΟΚ . Η ικανότητα δηλαδή εχθρών κι φίλων ν μπορούν να δημιουργούν τετελεσμένα κι να χτυπουν την ομάδα σε όλα τα επίπεδα . Από τον προπονητή της μέχρι και τους παίκτες της . Για μένα προσωπικά το ύφος και η σφοδρότητα που βαλετε η ομάδα στα ΜΜΕ και στα σοσιαλ είναι εμετική , και είναι το κυριότερο πρόβλημα γιατί αφορά κυρίως στην συνεχή απαξίωση της προσπάθειας της ομαδος ( προσοχή αναφέρομαι στην προσπάθεια κι οχ στο αποτέλεσμα ) Αυτό είδαμε κι χθες μια ομάδα πνιγμένη στο άγχος της μια ομάδα που ούρλιαζε για οξυγόνο , μια ομάδα που κρίνεται τόσο μα τόσο αυστηρά οσο καμία άλλη ομάδα στον ελληνικό χώρο. Πιέστηκε τρομερά η ομάδα από αυτό το συνεχώς διογκούμενο κύμα αμφισβήτησης πιέστηκε παρα πολύ. Ή θα έλιωνε ή θα κυριαρχούσε . Το ποδόσφαιρο φουστανέλας που αναφέρεται πιο πάνω ήταν το τελευταίο καταφύγιο μιας ομαδος που σε ένα πολύ μεγάλο μέρος του πραγματικού κόσμου βαλεται από παντού . Η καρδιά και η αυτοθυσία να πετάξουν από πάνω τους οι παίκτες αυτή την κακοδαιμονία να σταθούν ενωμένοι απέναντι σε ένα σύστημα που τους αμφισβητεί διαρκώς και τους υποβιβάζει με κάθε τρόπο . Όσοι είμασταν στο γήπεδο το καταλάβαμε απο τον τρόπο που πανηγύρισε η ομάδα κι από τα πρόσωπα πουν πρωταγωνίστησαν σε αυτό.

ΥΓ Δείτε επικοινωνιακά πως έχει πλασαριστεί ότι μόνο ο Ολυμπιακός είχε παιχνίδι μεσοβδόμαδα.
These users thanked the author Andrew R for the post (total 7):
PAOKevolution, keep_paokizein, leomatos88, aivas19, nunies4, warmeater, Apil44
Franky
Δημοσιεύσεις: 193
Εγγραφή: Τετ 16 Ιούλ 2025, 11:26

Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Franky »

thomas Murg έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 11:49 Τι σου είναι μια γαμημένη στιγμή στο ποδόσφαιρο όμως;

Χθες ο Τάισον ζυγίζει το πλασέ, στέλνει το τόπι στο πλαϊνό δίχτυ κάνει το 1 1 και γυρίζει όλο το παιχνίδι.
Πέρσι σε πανομοιότυπη φάση μέσα στο τηγάνι βιάζεται να τελειώσει τη φάση και χάνει μοναδική ευκαιρία να κάνει το 1 2. Στο καπάκι γίνεται το 2 1 και το ματς δε γύρισε ποτέ.
H αντιδρασή του Taison ήταν κορυφαία, και δείχνει την ποιότητά του.

Ένα γλίστριμα του αντιπάλου, για πότε άλλαξε πλευρά τον αντίπαλο, άρπαξε τη μπάλα ντρίπλαρε, σήκωσε 2 φορές το κεφάλι να δει, άφησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα να πέσει, και τελείωσε με Βραζιλιάνικο τελείωμα χαμηλά.... όλα αυτά σε 3-4 δευτερόλεπτα.

Όλη η κίνηση απο αριστερά ήταν καταπληκτική, απο την πάσα με τα χέρια του Τσιφτσή στον Ζίβκοβιτς, μετά η πάσα του Ζίβκοβιτς στον Τaison και η κίνηση του Taison.... Γκολάρα.
These users thanked the author Franky for the post:
wickerman
Άβαταρ μέλους
zissos
Δημοσιεύσεις: 2406
Εγγραφή: Κυρ 29 Μάιος 2011, 01:38

Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από zissos »

Πάμε λοιπόν στην διακοπή, 2 βαθμούς από την κορυφή με τους περισσότερους παίχτες να έχουνε μπει πλέον στην εξίσωση. 10 μέρες δουλειά με τους παίχτες που δεν έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές και συνεχίζουμε μέσα Οκτώβρη με ντέρμπι στην Αθήνα, απέναντι σε μια ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΑΕΚ με ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ προπονητή, που όμως έχει αρχίσει να πληρώνει την κακή στελέχωση του ρόστερ. Ο Ρέλβας που έχει την ποιότητα να δώσει μια πάσα από πίσω θα είναι εκτός, ο Μουκουντί θα έρχεται από τραυματισμό και θα παίξει ο Βίντα, οπότε η ΑΕΚ θα αναγκαστεί να μην ανέβει πολλά -πολλά για να μην έχει τις επιστροφές.
Η ομάδα είναι όπως κάθε χρόνο, δεν έχει σταθεροποιηθεί ακόμα, παίχτες κλειδιά όπως ο Ζίφκοβιτς και ο Ντεσπότοφ είναι πολύ μακριά από αυτό που περιμένουμε από αυτόυς, ο Καμαρά πιστέυω ότι θα πάει 4ος χαφ πίσω από τον Μπιάνκο, μπήκε στην εξίσωση ο Λόβρεν για τα καλά, μπαίνει και ο Βολιάκο που φαίνεται κανονικόταταος σέντερ μπακ, ενώ πρέπει να αρχίσουμε να παίρνουμε περισσότερα από τα βρετανικά μπακ. Ναι μεν ο Κένι αμυντικά είναι σκύλος, αλλά ο ΠΑΟΚ θέλει και δημιουργία από αυτόν, ενώ ο Τέιλορ προς το παρόν δεν υπάρχει στο ροτέισον και αυτό μπορεί να γίνει μεγάλο πρόβλημα.

Για το χτεσινό ματς, μόλις πήραμε το κέντρο, μετά την αλλαγή Καμαρά- Οζντόεφ, πήραμε και το ματς. Το πρώτο ημίχρονο χρειαζότανε ντεπόν για τον πονοκέφαλο και άρνικα για το αυχενικό. Μιλάμε για εγγλέζικη λασπομαχία δεκαετίας 80, ντροπή για τις 2 καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός έχει ένα μάτσο κοντούς μπαλαδόρους στα χαφ οι οποίοι όσο έχουν δυνάμεις του δίνουν πλεονέκτημα. Εμείς μόλις φάγαμε το γκολ (80% ευθύνη Καμαρά) το γυρίσαμε στην καμινάδα και στο μπαμ- μπουμ με αποτέλεσμα να μαζευτούν οι δύο ομάδες μέσα σε 15 μέτρα και να δίνει την μπάλα ο ένας στον άλλο. Με αυτό τον τρόπο βγήκαν εντελώς εκτός παιχνιδιού οι Ντέλιας-Ζίφκο-Τάισον, αλλά και οι τρείς λατίνοι του γάβρου που μπήκε γκαζωμένος λες και τα παιχνίδια κρατάνε 30'. Προφανώς ο Μεντιλίμπαρ πόνταρε στο γρήγορο γκολ και στην άθλια ψυχολογία του ΠΑΟΚ και πάλι καλά που δεν φάγαμε και 2ο μέχρι το 20λεπτο γιατί δεν ξέρω τι είδους αντίδραση θα είχε η ομάδα αλλά και οι "ήμασταν πάντα εδώ και στα μπουρδέλα" που με τα διαρκείας των 100ε ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις.
Στις αρχές του 2ου ημιχρόνου και με την αλλαγή του ταχυδυναμικού Καμαρά με τον πιό σωστό τακτικά Οζντόεφ ο ΠΑΟΚ άρχισε να αλλάζει πάσες συρτές και οι παιχτες άρχισαν να πιστεύουν ότι αν κάνουν κίνηση, μπορεί και να τους έρθει η μπάλα κάποια στιγμή.
Αυτό έγινε με τον Τάισον, έκανε σπινιάρισμα ο Ορτέγκα (δεν είναι ο Ρομπέρτο Κάρλος) και 1-1. Λίγο μετά ο Λόβρεν έκανε ένα ωραίο εγγλέζικο τάκλιν στον άλλο μπακ του γάβρου τον Κωστίνια (δεν είνα ο Καφού) και μένει ο γάβρος με 2 μπακ σαν βρεγμένα γατιά. Την ίδια στιγμή ο πιό απελευθερωμένος Μεϊτέ έκανε μπούλινγκ σε όλα τα χαφ του γάβρου, ο Κένι έτρεχε σαν σκύλος γύρω- γύρω από τον Ποντένσε και ο Ντέλιας έκανε 2 μπούκες κατά μέτωπο σε αυτόν τον κεφάλα τον Μπιανκόν (δεν είναι ο Κοστακούρτα), απότέλεσμα ένα πέναλτι και ένα ακυρωθέν γκολ. Το παιχνίδι κρίθηκε οριστικά όταν ο Μεντιλίμπαρ έριξε μέσα τον Ταρέμι, που μέσα στην περιοχή είναι δολοφόνος, αλλά έξω από αυτήν δεν ξέρει να κάνει τίποτα (δεν είναι ο Μπενζεμά).
Σε γενικές γραμμές δεν ήταν ένα καλό παιχνίδι, ούτε για τον ουδέτερο, ούτε για κάποια από τις 2 ομάδες. Για εμάς ήτανε μαστ γουίν γιατί αλλιώς θα είχαμε 2 εμετικές εβδομάδες μπροστά, ο γάβρος έχει γκρίνια, αλλά δεν θα έχει άλλες αναταράξεις ακόμα. Απλά θα γκρινιάξουν για να γκρινιάξουν 2-3 μέρες και όλα καλά.
Η ομάδα μόλις αρχίσει να ρολάρει (παραδοσιακά αυτό γίνεται μετά τα μέσα Οκτώβρη) θα ανέβει και θα παίξει πολύ καλύτερα. Θα αρχίσει να ενσωματώνει τους καινούριους (ειδικά οι Ιταλοί πιστεύω ότι θα βοηθήσουν πολύ), ελπίζω να ανέβει ο Ντεσπότοφ γιατί χρειάζεται πολύ και όλα θα γίνουν πιό εύκολα και πιο όμορφα. Τον χειμώνα η ομάδα θα έχει μια λύση επιπλέον στα χαφ (Ζαφείρης) ενώ θα πρέπει να ψάχνει ήδη τι θα κάνει με σέντερ φορ και με αριστερό μπακ (εκτός πια αν ο Τέιλορ γυρίσει το κουμπί). Ο Κένι κουτσά στραβά θα την βγάλει την χρονιά.
These users thanked the author zissos for the post (total 9):
nkoss, Kabamaru11, aivas19, leomatos88, warmeater, nunies4, wickerman, Andrew R, Azrael
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
Δημοσιεύσεις: 102204
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Εικόνα
These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post (total 5):
Guitarman, Kabamaru11, Sera4, Dimitris_L4, trouman
nkoss
Δημοσιεύσεις: 609
Εγγραφή: Σάβ 16 Ιαν 2016, 21:44

Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από nkoss »

Πολύ καλά μας τα είπε ο Ζήσσος παραπάνω. Δεν είναι κι ο Βασιλόπουλος, αλλά ... καλά τα είπε.
These users thanked the author nkoss for the post (total 3):
aivas19, leomatos88, zissos
panpangr77
Δημοσιεύσεις: 8249
Εγγραφή: Πέμ 30 Ιαν 2014, 12:55
Τοποθεσία: ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ

Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από panpangr77 »

Franky έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 12:23
thomas Murg έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 11:49 Τι σου είναι μια γαμημένη στιγμή στο ποδόσφαιρο όμως;

Χθες ο Τάισον ζυγίζει το πλασέ, στέλνει το τόπι στο πλαϊνό δίχτυ κάνει το 1 1 και γυρίζει όλο το παιχνίδι.
Πέρσι σε πανομοιότυπη φάση μέσα στο τηγάνι βιάζεται να τελειώσει τη φάση και χάνει μοναδική ευκαιρία να κάνει το 1 2. Στο καπάκι γίνεται το 2 1 και το ματς δε γύρισε ποτέ.
H αντιδρασή του Taison ήταν κορυφαία, και δείχνει την ποιότητά του.

Ένα γλίστριμα του αντιπάλου, για πότε άλλαξε πλευρά τον αντίπαλο, άρπαξε τη μπάλα ντρίπλαρε, σήκωσε 2 φορές το κεφάλι να δει, άφησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα να πέσει, και τελείωσε με Βραζιλιάνικο τελείωμα χαμηλά.... όλα αυτά σε 3-4 δευτερόλεπτα.

Όλη η κίνηση απο αριστερά ήταν καταπληκτική, απο την πάσα με τα χέρια του Τσιφτσή στον Ζίβκοβιτς, μετά η πάσα του Ζίβκοβιτς στον Τaison και η κίνηση του Taison.... Γκολάρα.
Λίγοι έχουν την ικανότητα να κανουν τετοιο πλασε οταν ο Τζολάκης κανει την τελεια εξοδο . Αν παρατηρήσουμε το φαλτσο που δίνει και πως περνάει η μπαλα διπλα απο το ποδι του Τζολάκη ειναι ανεπαναλήπτο. Είμαστε πολυ τυχεροι που τον έχουμε ακόμα και στα 38 του.
These users thanked the author panpangr77 for the post (total 2):
Franky, warmeater
Άβαταρ μέλους
st4this
Δημοσιεύσεις: 1437
Εγγραφή: Τετ 08 Μάιος 2024, 19:01
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από st4this »

These users thanked the author st4this for the post (total 3):
paokovios1974, SinCity, leomatos88
Άβαταρ μέλους
paokovios1974
Δημοσιεύσεις: 7430
Εγγραφή: Κυρ 29 Δεκ 2013, 20:40
Τοποθεσία: Οπου τολμουν οι Αετοι

Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Τι ντεζα βου ήταν αυτό;
Τότε: Βλάνταν Ίβιτς κάπου στο 90 σουτ έξω από την περιοχή γκολ με την γριά έξαλλοι πανηγυρισμοί , το κουμπί γύριζει.
Σήμερα: ο θεός αποφάσισε ότι πολλές πικρές πήραμε αδίκως οπότε...γλυστραει ο Ορτέγκα παίρνει την μπάλα ο Τάισον και...
Θα τους γαμησουμε όλους
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”