ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Απάντηση

MVP

Παβλένκα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κέννυ
6
3%
Κετζιόρα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λόβρεν
30
14%
Μπάμπα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μεϊτέ
14
7%
Καμαρά
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κωσταντέλιας
116
54%
Ζίφκοβιτς
15
7%
Ταισον
2
1%
Γιακουμάκης
24
11%
Τσιφτσής
5
2%
Οζντόεφ
1
0%
Ιβανούσετς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ντεσπόντοφ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 213

Άβαταρ μέλους
Ettien26

Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Ettien26 »

Κρατάμε το 3ποντο και την μαχητικότητα των παικτών μετά το 60΄ που έφερε την ανατροπή. Αφήνουμε όλα τα υπόλοιπα και ειδικά την εικόνα του α΄ ημιχρόνου.
Εχει βαρύνει η φανέλα και αυτό είναι κάτι που δεν αλλάζει. 30 λεπτά καλού ποδοσφαίρου ήταν τελικά αρκετά να κερδίσεις τον γαύρο.
Αλλά το βασικό είναι να πάμε παρακάτω. Χρειάζεται και συνέχεια και συνέπεια.
These users thanked the author Ettien26 for the post (total 2):
Apil44, Λεμεσος4
Άβαταρ μέλους
Τρικυμίας

Δημοσίευση από Τρικυμίας »

Επτά σελίδες μόνο, καλά πήγε το παιχνίδι.

Τεράστιε ΠΑΟΚ
These users thanked the author Τρικυμίας for the post (total 7):
warmeater, Luigi Vampa, ASTNORD2, aivas19, Maklaz, leomatos88, paok apo epilogi
demo4

Δημοσίευση από demo4 »

Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχε μεγάλη νευρικότητα παντού, στον αγωνιστικό χώρο και στις κερκίδες. Στο πρώτο η Τούμπα ήταν σαν βωβή. Στο δεύτερο ανέβηκε η ομάδα και ανέβασε και την κερκίδα. Εμφανίστηκε η Τούμπα στο δεύτερο ημίχρονο. Μπράβο στην ομάδα, ανατροπή πρωταθλητή. Δε ξέρω πώς θα εμφανιστουμε σε 2 εβδομάδες ωστόσο αν παίξουμε όπως σήμερα είναι διπλό πιστεύω. Επίσης, δε θυμάμαι από πότε έχουμε να κερδίσουμε το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς. 2 χρόνια πριν στο μάγκικο 0-0 με Άρη και 2-2 με βάζελο είχαμε στα πρώτα 2 αν θυμάμαι σωστά
Michael Scott

Δημοσίευση από Michael Scott »

1. Ντελιας μαγικός. Ο,τι και να πεις γι αυτο το παιδι ειναι λιγο. Δυστυχώς, ενω ο ίδιος βοηθάει την ομαδα συνεχώς, η ομαδα δεν το βοηθάει και ιδιαίτερα...

2. Λοβρεν μαχήμι! Παίκτης που εύκολα πας στον πόλεμο μαζι του. Μακάρι να βοηθήσει κι αλλο φετος.

3. Γιακουμακης συγκινητικός. Πολυ μεστό παιχνίδι και σίγουρα άξιζε ενα γκολ... Θελω να πιστεύω οτι θα έρθουν τα γκολ. Παντως αυτο που έπρεπε να βάλει σημερα το έβαλε άσχετα αν δεν μέτρησε.
These users thanked the author Michael Scott for the post:
theo G4
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Τεράστια νίκη από κάθε άποψη.

Νομίζω ότι μας έχει βλάψει το να πηγαίνουμε την άποψή μας στα άκρα. Η αρχή βέβαια έγινε από τους φανατικούς του Λουτσεσκου που εύκολα βγάζουν σχεδόν όλο το υλικό σκαρτο και ειδικά τις μεταγραφές για να προστατέψουν τον προπονητή. Τον ρωτήσατε τον Λουτσεσου και σας είπε το ροστερ είναι μάπα ή μέτριο;

Η δική μου άποψη δεν άλλαξε. Πιστεύω ότι ο Γιακουμακης είναι πολύ καλό φορ στο 1.8εκ. Ο Ιταλός αμυντικός έδειξε θετικά στοιχεία, το ίδιο και ο χαφ. Ο Μεϊτε του Ραζβαν έπιασε με το παραπάνω παρολου που μεγάλωσε σε ηλικία. Απίστευτος. Αυτοί που μας τράβηξαν κάτω ήταν κυρίως ο Καμαρα, που πέρυσι μας χάρισε πολλούς πόντους και ο αρχηγός που ναι μεν δεν του έλλειπε το πάθος, αλλά ήταν ντεφορμέ (συμβαίνει σε ολους). Η γνώμη μου είναι ότι το ροστερ του ΠΑΟΚ είναι ίσως το καλύτερο, ειδικά όταν έρθει ο Ζαφείρης. Αν όχι το καλύτερο, να πω το 2ο, κάτι που αποτυπώνει και το τρανσφερ στην αξία του ροστερ.

Ο δε προπονητής εννοείται έχει τα δυνατά του σημεία. Ψυχολογία, δέσιμο με παίκτες, αποδυτήρια. Το τακτικό κομμάτι το αφήνω γιατί υπάρχει υποκειμενικότητα. Η απαξίωση ήταν λάθος. Όμως και οι εμμονές επικίνδυνες για το κλαμπ σε βάθος χρόνου. Προπονητής 5 σερί σεζόν και στρατηγικά δε μπορεί να βλέπεις τόσο κοντά και να χτίζεις ομάδες μικρού life cycle. Μόλις απογειωθείς πάλι φτου και από την αρχή. Εγώ αυτό του χρεωνω τόσο καιρό σε λιγότερο βαθμό τα χαρακτηριστικά που φτιάχνει και γιατί τα επιλέγει. Πχ όταν θες γρήγορες ανακτησεις μπάλας χρειάζεσαι εργάτες που να έχουν τρεξίματα.

Τελωσπαντων, όπως είπα η πόλωση είναι άσχημο πράγμα και μας οδηγεί να παίρνουμε θέση που δεν ωφελεί την ομάδα. Ούτε το ροστερ είναι μέτριο, ούτε ο προπονητής κακός.

Συγχαρητήρια πάλι για την νίκη. Ίσως δώσει πρωτάθλημα. Όπως και να έχει, καταγράφεται στην ιστορία. Κάθε νίκη απέναντι στο γαυρο είναι νίκη κατά της διαφθοράς, νίκη του ποδοσφαίρου!
These users thanked the author vs40 for the post:
Baldur
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Η ομάδα θελε στήριξη.
Η ομάδα πρέπει να βγάλει ψυχή σε όλα τα ματς γιατί μας λείπει λίγο η ποιότητα σε κάποια σημεία του γηπέδου και πρέπει να καλυφθεί από εκ των έσω.

Εχουμε φάσεις που βλέπεις αδιαφορία και χάνουμε τον αντίπαλο χωρίς να είναι καλύτερος. Απλά εμείς είμαστε στον κόσμο μας, ειμαστε χαλαροί.

Αυτό δεν μπορεί να συνεχίσει άλλο.

Ο κόσμος να αφήσει στην άκρη όσα έγιναν και να μείνε συσπειρωμενος!!

Αυτό είναι το ροστερ μας μέχρι το Γενάρη, αυτά τα υλικά έχουμε με αυτά θα παλεψουμε.

Φεραμε από τον πάγκο ντεσποτοφ ιβανουσετς. Στην άμυνα βρίσκουμε έναν παίκτη που μπορεί να εμπνεύσει.

Στα χαφ έχουμε θέμα κα πρεπει να το καλύψουμε όλοι μαζί. Και στο φορ είδαμε έναν παίκτη που για 90 λεπτά τα έδινε όλα!

Στήριξη και πάμε παρακάτω!
These users thanked the author sourmenetes for the post:
vs40
Άβαταρ μέλους
Skylos

Δημοσίευση από Skylos »

Π - Ξ - Σ
These users thanked the author Skylos for the post:
theo G4
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

Όποτε παίζει ο Σου η ψήφος μου πάει εκεί. Πάρα πολύ σημαντικός.
These users thanked the author vasgias for the post:
theo G4
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Προς ώρας ας πούμε ότι σχεδόν καλύψαμε με τη χθεσινή νίκη τη γκέλα απέναντι στον Παναιτωλικό. Πρέπει να γίνει το ίδιο και σε ό,τι αφορά την γκελάρα απέναντι στην Τριπολιτσά την επόμενη αγωνιστική. Να μπει η ομάδα στον δρόμο που της αρμόζει.

Δεν ξέρω για σας, εμένα το πέναλτι του Αρχηγού καλοεκτελεσμένο δε μου φάνηκε. Πολλά του μπράβο όμως που ανέλαβε την ευθύνη δίχως να το σκεφτεί. Άλλοι στη φάση που περνάει θεωρώ δεδομένο ότι θα προσπερνούσαν ηρωικά.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

25 χιλιάδες κόσμο, μας πήραν στις πλάτες τους τα παλληκάρια και μας ύψωσαν.
Μόνη της η ομάδα βγήκε από το λάκκο και έναν έναν θα μας βγάλει κι όλους εμάς.
These users thanked the author ABOLEYTOI for the post:
paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

navigator11 έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 00:00 Προς ώρας ας πούμε ότι σχεδόν καλύψαμε με τη χθεσινή νίκη τη γκέλα απέναντι στον Παναιτωλικό. Πρέπει να γίνει το ίδιο και σε ό,τι αφορά την γκελάρα απέναντι στην Τριπολιτσά την επόμενη αγωνιστική. Να μπει η ομάδα στον δρόμο που της αρμόζει.

Δεν ξέρω για σας, εμένα το πέναλτι του Αρχηγού καλοεκτελεσμένο δε μου φάνηκε. Πολλά του μπράβο όμως που ανέλαβε την ευθύνη δίχως να το σκεφτεί. Άλλοι στη φάση που περνάει θεωρώ δεδομένο ότι θα προσπερνούσαν ηρωικά.
Ψαρωμενος ήταν ο ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ και το πήγε στο κέντρο. Γενικά ο τζολακης είναι πεναλτακιας. Τα βγάζει. Και για αυτό μάλλον επέλεξε κέντρο.
These users thanked the author sourmenetes for the post:
aivas19
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

navigator11 έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 00:00 Προς ώρας ας πούμε ότι σχεδόν καλύψαμε με τη χθεσινή νίκη τη γκέλα απέναντι στον Παναιτωλικό. Πρέπει να γίνει το ίδιο και σε ό,τι αφορά την γκελάρα απέναντι στην Τριπολιτσά την επόμενη αγωνιστική. Να μπει η ομάδα στον δρόμο που της αρμόζει.

Για το πεναλτι, ειναι η πρωτη φορα που θυμαμαι να το στέλνει στο κεντρο. Ισως ειχε διαβασει τον Τζολακη
george188

Δημοσίευση από george188 »

Πρώτο ημιχρονο με πολυ φοβισμένη ομαδα, το εβλεπες σε καθε τους κινηση. Δευτερο ημιχρονο νικη με το στανιο, με το παθος τη φανελα το ταλεντο με πολλα κιλα @@ με λιγα λογια. Χρειαζοταν αυτη η νικη γιατι η ομάδα εχασε παιχνιδια που δεν αξιζε να χασει, σημερα μετα το 60 επιβλήθηκε του πολυ μετριου γαυρου. Οι παικτες ψήφισαν για τον προπονητη, ευχομαι να γύρισε το κουμπι και να ξεκλειδωσουν, το ροστερ ειναι καλο οτι και να λετε καποιοι.

ΥΓ. Καλα εκαναν και δεν ηρθαν οι παικτες στη 4. Οπως ειπε και ενας φιλος παραπανω να μαθετε να είστε δικαιοι για να συμπεριφέρονται και οι παικτες αναλογα. Βαρια του ΠΑΟΚ η φανελα με παναιτωλικο κ μακαμπι? γιατι? Το συνθημα αυτο απαγορεύεται να το λες οταν βλεπεις παικτες να προσπαθουν. καραγκιοζιλικι ηταν κ τελος.

ΥΓ2.Βαρια του ΠΑΟΚ η φανελα και για πολλους οπαδους που ονειρευονταν ανοιχτές κερκόπορτες, στο ιδιο χωριο ζουμε οχι σε άλλο πλανητη, καταλαβαινουμε..

ΥΓ3. Λοβρεν μου θυμισες το τακλιν του βαρελα σε εκεινο το μακρινό ΠΑΟΚ-Γαυρος τη χρονια του αήττητου, ποσο καυλα ρε μαλακα. Παικταρα

ΥΓ4. Σορρυ που σας επρηξα τα @@ με τα πολλα υστερογραφα :lol: :lol:
These users thanked the author george188 for the post (total 11):
Aigle_Noir, Kabamaru11, leomatos88, eorptol1, vasgias, NIKOS1972, Apil44, Λεμεσος4, Neiros4, paok apo epilogi and one more user
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ναι αλλά δεν λέτε ότι η ομάδα έχει μείνει γυμνή.
Πού πας με 2,5 στόπερ , όταν οι άλλοι έχουν τέτοιες παίκτες όπως ο μπιάνκο?
Πού πας με τον γιακουμάκη που στους άλλους θα ήταν 4ος?
Πού πας με Μπακ Μπάμπα και Κενυ όταν οι άλλοι έχουν κωστινια και Ορτέγα?
Αμ στα χαφ?
Αυτός ο καημένος ο μεϊτέ ακόμα κυνηγάει τον παιχταρά τον Έσσε
Χέσε μέσα πολυχρόνη

Ας αφήσουμε τις μαλακίες στην άκρη και ας καταλάβουμε ότι η ομάδα έχει παιχταράδες.
Κάποιοι είναι ταμάμ για παιχνίδια σαν το σημερινό και κάποιοι άλλοι είναι ταμάμ για διαφορετικού είδους παιχνίδια, στα οποία θα κυριαρχούμε και θα έχουμε εμείς την μπάλα πολύ περισσότερο.
Θα πρέπει να υπάρχει πίστη από όλους προς όλους για να μην είναι το σημερινό απλά μία παρένθεση
These users thanked the author renegade for the post (total 7):
Σουριναμέζος, warmeater, demo4, george188, Montrealiotis, theo G4, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Την πίεση του κυρ Άλκη και κάποιων εκ των συν αυτώ στον ΑΣ τη μέτρησε κανένας από το 73ο λεπτό κι εντεύθεν;; Εύχομαι να έχουν επιστρέψει οι παλμοί τους σε φυσιολογικά επίπεδα παρά την όποια πίκρα. Άνθρωποι είμεθα πάνω από όλα.
These users thanked the author navigator11 for the post (total 9):
warmeater, leomatos88, eorptol1, vasgias, NIKOS1972, chri5ti9, Apil44, Montrealiotis, paok apo epilogi
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”