99. Αντώνης Τσιφτσής
Re: 99. Αντώνης Τσιφτσής
Εδώ δεν επανήλθε ο Μουσλίμοβιτς από κάτι παρόμοιο.
Βέβαια η θέση του τερματοφύλακα είναι διαφορετική και απορώ πώς ένας τερματοφύλακας, βγάζει τέτοιο τραυματισμό, που έχει σχέση με πολύ σκληρή προπονητική καταπόνηση, αλλά δεν ήμουν και τερματοφύλακας για να ξέρω με σιγουριά, αυτό που αναρωτιέμαι.
Βέβαια η θέση του τερματοφύλακα είναι διαφορετική και απορώ πώς ένας τερματοφύλακας, βγάζει τέτοιο τραυματισμό, που έχει σχέση με πολύ σκληρή προπονητική καταπόνηση, αλλά δεν ήμουν και τερματοφύλακας για να ξέρω με σιγουριά, αυτό που αναρωτιέμαι.
- TylerDurden
Κομβική η παρουσία του, εξαιρετική η απόκρουση στην κεφαλιά του Ελ Κααμπί, γενικότερα πολύ καλή (και φυσικά απρόσμενη) εμφάνιση υπο συνθήκες που φαντάζομαι ήταν εξαιρετικά αγχώδεις για τον ίδιο.
Μπράβο.
Μπράβο.
- These users thanked the author TylerDurden for the post:
- Montrealiotis
- Kabamaru11
Να δουμε τι εχει ο Παβλενκα.Προσωπικα προτιμω 1.000.000 φορες τον Τσιφτση απο τον ακατανομαστο που φερανε,στην τελικη ειναι κ γηγενης.
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 2):
- paokkerkir, Montrealiotis
Δε συγκρίνεται με το Γεωργιανικο χαρταετό, σημαντικό να δείξει τέτοια ψυχραιμία κρύος σ τέτοιο ματς. Πολλά μπράβο!
- These users thanked the author Sera4 for the post (total 3):
- paoki19, Kourdos, Montrealiotis
Δύσκολο για έναν τερματοφύλακα που έρχεται από χαμηλά, στον αγώνα με αναγκαστική αλλαγή, με μια πρώτη απογοητευτική επαφή και μένει όρθιος και ουσιαστικός.
Μπράβο του!
Μπράβο του!
- These users thanked the author Maxpaok for the post:
- TylerDurden
-
Δεν συγκρίνεται καν με τον γεωργιανό, στην Τρίπολη η εικόνα που έδειξε στην Τρίπολη έδειξε ότι μπορεί να είναι δεύτερος στον ΠΑΟΚ σε σχέση με αυτό που έδειξε ο Γεωργιανος στον Πανσερραϊκό
Τεράστιο άγχος με το που μπήκε ευτυχώς έδειξε καθαρό μυαλό
Μπράβο
Μπράβο
- These users thanked the author sn0ufel4 for the post (total 2):
- hariskastoria, Montrealiotis
-
- Επικοινωνία:
Πολύ καλός όποτε χρειάστηκε και μπήκε επάξια στα παπούτσια του Pavlenka σε μια πολύ κρίσιμη συγκυρία. Στα συν του το ότι δεν τα έχασε μετά το λάθος που έκανε στην αρχή και το ότι διάβασε σωστά όλες τις υπόλοιπες φάσεις.
Μπράβο Αντώνη
Μπράβο Αντώνη
Προφανως αγχωθηκα στην αλλαγη του γιατι δεν τον εχουμε δει καθολου, μπηκε σε ενα παιχνιδι με το σκορ 0-1 σε μια ομαδα που περναει δυσκολα και ηθελε μονο νικη ουσιαστικα, και επαιξε ΜΙΑ ΧΑΡΑ. Προτιμω αυτον στο κυπελλο απτο ανεκδοτο των Σερρων.
Μπράβο παλικάρι μου ,αρπάξες την ευκαιρία άλλως θα στην θέση σου με την λίγη εμπειρία που έχεις μπορεί να είχε λιποθυμήσει από το άνχος . γερός να είσαι να το πιστέψεις
-
Αλλη μια περιπτωση που κατα τυχη θα βρεις ρολο στην ομαδα λογω τραυματισμου αλλου παικτη. Μακραν καλυτερος του πουλιου που φερανε απο τις σερρες