Κοιτα μιας και το ανέφερες, τοσο κακος δεν νομιζω να ηταν ποτε. Ειναι αρκετά χειρότερος κι απο περσι. Μονιμα ξενερωμενος και συγκαμενος, ασχετα με τις γνωστες αδυναμιες του.Miles έγραψε: Παρ 03 Οκτ 2025, 01:04 Αυτός σε πηγάδι κατούρησε, δεν θα ευνοηθεί από αλλαγή προπονητή;
2. Mohamed Mady Camara
-
Re: 2. Mohamed Mady Camara
Σιγουρα οτι ειναι ταχυδυναμικοςrenegade έγραψε: Παρ 03 Οκτ 2025, 00:55 Όποιος έχει τα κοτσια ας μπει στα τοπικ των σεζόν 19-20, 20-21 να δει τι γράφονταν για αυτόν εδώ μεσα
Για μένα πλέον ούτε εξω από το γήπεδο, ούτε εσύ ούτε τα ψυχολογικά σου.
Χαζοί δεν ειμαστε
Χαζοί δεν ειμαστε

-
Εχει χάσει εντελώς την ψυχολογία του φετος δυστυχώς για την ομάδα.
Στο γκολ που φαγαμε νομίζω ευθυνεται, γιατι αντι να φυλαγει την πασα στο πεναλντυ βολοδερνει καπου ενδιαμεσα.
Αιντε Μαντυ παρε τα πάνω σου κι εσυ γιατι ολοι χρειάζονται!
Στο γκολ που φαγαμε νομίζω ευθυνεται, γιατι αντι να φυλαγει την πασα στο πεναλντυ βολοδερνει καπου ενδιαμεσα.
Αιντε Μαντυ παρε τα πάνω σου κι εσυ γιατι ολοι χρειάζονται!
- These users thanked the author PAOKpanta for the post (total 2):
- Dimitrisou, Kostas_FI
Στο γκολ που τρώμε ευθύνεται 100%, περπατάει παρακολουθώντας τη φάση ενώ θα μπορούσε να καλύψει. Με έβγαλε απο τα ρούχα μου σήμερα, δυστυχώς έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα τη σεζόν
Η στατιστική αλλά και η εικόνα που βλέπουν τα μάτια μας, λέει οτι από τότε που ήρθε ο Καμαρά στον ΠΑΟΚ, η ομάδα σε άξονα και μεσοαμυντική κάλυψη είναι παιδική χαρά
Όταν βγαίνει, σουλουπώνονται τα πράγματα
Έχει τη δυνατότητα να προσφέρει με γκολ και τελικές από πίσω ζώνη, αλλά μπροστά στα αρνητικά όργια που γινονται πίσω, αυτό είναι απλά παυσίπονο, οχι γιατρειά.
Είτε να βρεθεί ρόλος είτε να αποχωρήσει, είναι και άδικο για την ομάδα να χάνει ματς αβέρτα χωρίς καν δυνατότητα να μαρκάρει πίσω
Όταν βγαίνει, σουλουπώνονται τα πράγματα
Έχει τη δυνατότητα να προσφέρει με γκολ και τελικές από πίσω ζώνη, αλλά μπροστά στα αρνητικά όργια που γινονται πίσω, αυτό είναι απλά παυσίπονο, οχι γιατρειά.
Είτε να βρεθεί ρόλος είτε να αποχωρήσει, είναι και άδικο για την ομάδα να χάνει ματς αβέρτα χωρίς καν δυνατότητα να μαρκάρει πίσω
Δεν φταίει αυτός που δεν μπορεί να παίξει στην δυάδα του κέντρου και ειδικά στο ποδόσφαιρο που παίζουμε.
Σίγουρα έχει ευθύνη στον γκολ αλλά όχι τόσο μεγάλη όσο γράφουν κάποιοι.
Το ότι 6 παίκτες μας μέσα στην περιοχή μας κάνανε τρενάκι είναι απαράδεκτο για μία ομάδα αυτού του επιπέδου
Σίγουρα έχει ευθύνη στον γκολ αλλά όχι τόσο μεγάλη όσο γράφουν κάποιοι.
Το ότι 6 παίκτες μας μέσα στην περιοχή μας κάνανε τρενάκι είναι απαράδεκτο για μία ομάδα αυτού του επιπέδου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Κυρ 05 Οκτ 2025, 22:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author renegade for the post (total 2):
- aivas19, TylerDurden
Φιλε στη διακοπη παρε 4 μερες ρεπο, πανε στα Ζαγοροχωρια στα Μετεωρα δεν ξερω, τσιλαρε λιγο για να το βρεις. Πιστεψε λιγο σε οτι στοιχεια εχεις και βγαλτα. Μην αδικεις τον εαυτο σου
Ρενέ δες πως παρατάει απλά τη φάση στο γκολ σταματώντας επειδικτικα και πως αφήνει τον παίχτη να μπουκάρει.
Για να προλάβω αυτούς που θα πουν ότι με την έξοδο Καμαρά άλλαξε το ματς, θα μπορούσε να ήταν και ανάποδα οι αλλαγές. Το ματς άλλαξε με το γκολ, σε σημείο να τρέχει μέχρι και ο Μπάμπα.
Με το τέλος της χρονιάς δεν θέλω κανέναν από Οζντόεφ ή Καμαρά στην ομάδα.
Με το τέλος της χρονιάς δεν θέλω κανέναν από Οζντόεφ ή Καμαρά στην ομάδα.
-
- Επικοινωνία:
Ο χειρότερος του γηπέδου.Δεν ξέρω πραγματικά τι φταίει και έχει τόσο κακή εικόνα. Με το που βγήκε ανέβηκε η ομάδα