ΠΑΟΚ-οσφπ Κυριακή 5/10/2025 Γήπ. Τούμπας, ώρα 20.30
Re: ΠΑΟΚ-οσφπ Κυριακή 5/10/2025 Γήπ. Τούμπας, ώρα 20.30
το μόνο σίγουρο σε περίπτωση ήττας είναι ότι θα φάμε.
Εγώ καλού κακού κανόνισα να με περιμένουν μπριζόλες.
ΠΑΟΚ εμπρός και πρόλογο μην τρως.
Πάμε στην Τούμπα να υποφέρουμε σήμερα, ελπίζοντας για το καλύτερο.
Εγώ καλού κακού κανόνισα να με περιμένουν μπριζόλες.
ΠΑΟΚ εμπρός και πρόλογο μην τρως.
Πάμε στην Τούμπα να υποφέρουμε σήμερα, ελπίζοντας για το καλύτερο.
-
3 μήνες τα ακούμε αυτά, σαν το παραμύθι με τον ψεύτη βοσκό θα καταλήξει στο τέλος.Panx Romana έγραψε: Κυρ 05 Οκτ 2025, 12:22 Από πού προκύπτει ότι αν το παιχνίδι στραβωσει θα γίνουν σημεία και τέρατα και θα έρθει το τέλος;;;;;
Είναι ακριβώς τα ίδια που ακούγαμε πριν το παιχνίδι που θα ήταν κι ο Ιβάν Σαββίδης στο γήπεδο
Σε περίπτωση που χάσουμε λοιπόν και αναλόγως την εμφάνιση βέβαια πιθανότατα θα φωνάξει το γήπεδο ή μεγάλο μέρος του γηπέδου το σύνθημα για την φανέλα ,θα μαζευτεί κόσμος έξω από τα επίσημα για να κράξει και that's it
Ούτε το τέλος του κόσμου θα έρθει το πολύ πολύ να αποχωρήσει ο προπονητής.
Μέχρι εκεί
ΠΑΟΚ είμαστε θα κερδίσουμε σήμερα αλλα αν στραβωσει θα χαλαστουμε άσχημα, μερικοί μπορεί και να μην κοιμηθούμε
Ούτε πρώτη φορά ούτε τελευταία
Βλέπω γκολ Μύθου σήμερα και άνετη νίκη σκορ δεν ξέρω
- These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post (total 2):
- Panx Romana, Papa9
Παίξουμε-δεν παίξουμε, κερδίσουμε ή χάσουμε,
ο κόσμος στο γήπεδο γουστάρει ΠΑΟΚ.
Όποιος σκέφτεται να έρθει για να φωνάξει κατά του ΠΑΟΚ, να κάτσει σπίτι του.
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΘΛΙΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΣ.
ο κόσμος στο γήπεδο γουστάρει ΠΑΟΚ.
Όποιος σκέφτεται να έρθει για να φωνάξει κατά του ΠΑΟΚ, να κάτσει σπίτι του.
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΘΛΙΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΣ.
- These users thanked the author gpap5 for the post (total 5):
- Apil44, Χωρικός, keep_paokizein, warmeater, leomatos88
- paokovios1974
Καλημέρα φίλε Marsantos, πρώτος και κύριος υπεύθυνος για το δημιουργηθεν κλίμα που πλέον εχει περάσει και στο γήπεδο είναι η ίδια η ομάδα, με τις παράλογες προπονητικές επιλογές και τακτικές.marsantos έγραψε: Κυρ 05 Οκτ 2025, 10:31Paokovie καλημέρα. Αν δεν υπήρχε όλο αυτό το κλίμα, το Χ θα ήταν μια χαρά αποτέλεσμα. Είναι εντελώς παράλογο και εκτός αθλητικής λογικής το να θεωρείται καταδικαστικό να είσαι 2 βαθμούς από την κορυφή όταν θα υπάρχουν 3 ακόμα ματς μεταξύ των 2 ομάδων. Στο πρώτο νταμπλ αλλά και στο τελευταίο πρωτάθλημα, είχαμε φτάσει στο -5 λίγο πριν τα μισά του πρωταθλήματος. Αν το -2 είναι καταδικαστικό τότε στο -5 έπρεπε να αποσυρθουμε.paokovios1974 έγραψε: Κυρ 05 Οκτ 2025, 10:03 Και το Χ ισοδυναμεί με ήττα, παραμένει η διαφορά απ' το γαύρο και παράλληλα αυτοί έχουν βγάλει Τούμπα λεωφόρο, ενώ εσύ έχεις να πας.
Να πω πως ήμασταν στο -8 και με Χ θα παρέμενε εκεί η διαφορά , να το καταλάβω.
Στο -2 όμως; Απέναντι σε μια ομάδα που αν δεν κάνει νίκη στα επόμενα 2 - 3 ευρωπαϊκά μπορεί να διώξει και τον προπονητή;
Όμως μακάρι να μπορούσαμε να μιλήσουμε μόνο για τα απόλυτα νούμερα.
Δυστυχώς η μέγγενη έπρεπενα σφίξει τόσο που το σημερινό ματς να φαντάζει μεγαλύτερος τελικός και από τον τελευταίο αγώνα προπερσι στο Χαριλάου που κρινόταν το πρωτάθλημα.
Το γιατί έπρεπε να γίνει έτσι δεν το ξέρω. Πάντως αγωνιστικό λόγο δε βλέπω.
Αυτοι έφαγαν 4 απο την λειβαδια και θα μπορούσαν να φάνε κι άλλα αν δεν ήταν ο Παβλενκα, έλεός δηλαδη αυτοι δεν μπόρεσαν να κερδίσουν τον παναιτωλικο με δέκα παίκτες, με τον προπονητή να φοβάται να βάλει δεύτερο επιθετικο ,αυτοί δεν μπόρεσαν να κερδίσουν τον θεωρητικά εύκολο αντίπαλο στο europa league , δεν φταίει κανείς άλλος για αυτην την κατάσταση. Και όλα αυτά έρχονται να λειτουργήσουν προσθετικά σε μια ήδη αποτυχημένη τραγική χρονια πέρυσι.Δεν επαθε ξαφνικό λοιπών ο κόσμος παράκρουση και τα χωνει στην ομάδα.
Ο κόσμος βλέπει αντιλαμβανεται και κρίνει και το κριτήριο του κόσμου ειναι κατά κανόνα σωστό.
Ας κοιτάξουν πρώτα τον καθρέπτη τους, ο Προπονητής πρώτα απ ολα και στη συνέχεια οι παίκτες.(Κυριοι υπαιτιοι ευθυνών βεβαίως ειναι και η ΠΑΕ και κατ επέκταση η διοίκηση) ΟΛΟΙ έχουν μερίδιο ευθυνης για το σημείο που ειμαστε σημερα.
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με ενα εμφατικό ασσο και βλέπουμε.
Οποιαδήποτε αλλο αποτέλεσμα πρέπει ΑΜΕΣΑ να φέρει εξελιξεις κατα την γνωμη μου.
Και μιλαω φυσικα για τον κοουτς, σε πρωτη φαση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokovios1974 την Κυρ 05 Οκτ 2025, 12:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σήμερα ο ΠΑΟΚ θα νικήσει. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Ούτε φόβο θέλει το ματς ούτε τίποτα. Να τα δώσουν όλα και οι οπαδοί από την κερκίδα θα κάνουν το αυτονόητο. 

- These users thanked the author vs40 for the post:
- paokkerkir
Καλημέρα φίλε Marsantos, πρώτος και κύριος υπεύθυνος για το δημιουργηθεν κλίμα που πλέον εχει περάσει και στο γήπεδο είναι η ίδια η ομάδα, με τις παράλογες προπονητικές επιλογές και τακτικές.
Αυτοι έφαγαν 4 απο την λειβαδια και θα μπορούσαν να φάνε κι άλλα αν δεν ήταν ο Παβλενκα, έλεός δηλαδη αυτοι δεν μπόρεσαν να κερδίσουν τον παναιτωλικο με δέκα παίκτες, με τον προπονητή να φοβάται να βάλει δεύτερο επιθετικο ,αυτοί δεν μπόρεσαν να κερδίσουν τον θεωρητικά εύκολο αντίπαλο στο europa league , δεν φταίει κανείς άλλος για αυτην την κατάσταση. Και όλα αυτά έρχονται να λειτουργήσουν προσθετικά σε μια ήδη αποτυχημένη τραγική χρονια πέρυσι.Δεν επαθε ξαφνικό λοιπών ο κόσμος παράκρουση και τα χωνει στην ομάδα.
Ο κόσμος βλέπει αντιλαμβανεται και κρίνει και το κριτήριο του κόσμου ειναι κατά κανόνα σωστό.
Ας κοιτάξουν πρώτα τον καθρέπτη τους, ο Προπονητής πρώτα απ ολα και στη συνέχεια οι παίκτες.(Κυριοι υπαιτιοι ευθυνών βεβαίως ειναι και η ΠΑΕ και κατ επέκταση η διοίκηση) ΟΛΟΙ έχουν μερίδιο ευθυνης για το σημείο που ειμαστε σημερα.
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με ενα εμφατικό ασσο και βλέπουμε.
Οποιαδήποτε αλλο αποτέλεσμα πρέπει ΑΜΕΣΑ να φέρει εξελιξεις κατα την γνωμη μου.
Και μιλαω φυσικα για τον κοουτς, σε πρωτη φαση.
[/quote]
«Πρώτος και κύριος υπεύθυνος για το δημιουργηθεν κλίμα που πλέον εχει περάσει και στο γήπεδο είναι η ίδια η ομάδα, με τις παράλογες προπονητικές επιλογές και τακτικές.»
Δεν ισχυει, μη δημιουργεις κλιμα χωρις λογο, ξεπλενοντας οσους λενε για βαριες φανελες μετα απο 1 ηττα και 2 Χ.
«Ξαφνικο» επαθε (ειδαμε την ανακοινωση των δυτικων που εξηγει πολλα) αλλα οκ δεν ειναι η πρωτη φορα που γραφεις τα ιδια και τα ιδια
paokovios, στη Λειβαδιά τερματοφύλακας ήταν ο Γκουγκεσασβίλι και όχι ο Παβλένκα.
Οι σύνδεσμοι είναι οπαδοί, δεν είναι διοίκηση. Έβγαλαν μια ανακοίνωση πριν από ένα αγώνα που καίει. Κάποια άποψη για την ανακοίνωση της Θ4 που βγήκε 5΄ μετά την ανακοίνωση του ΑΣ για "συμφωνία" με τον Αρ. Μυστακίδη, υπάρχει; Για την σπουδή της κυβέρνησης η οποία χωρίς να την ρωτήσει κανένας, έβγαλε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να πει ότι δεν ξέρει τίποτα;
Οι σύνδεσμοι είναι οπαδοί, δεν είναι διοίκηση. Έβγαλαν μια ανακοίνωση πριν από ένα αγώνα που καίει. Κάποια άποψη για την ανακοίνωση της Θ4 που βγήκε 5΄ μετά την ανακοίνωση του ΑΣ για "συμφωνία" με τον Αρ. Μυστακίδη, υπάρχει; Για την σπουδή της κυβέρνησης η οποία χωρίς να την ρωτήσει κανένας, έβγαλε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να πει ότι δεν ξέρει τίποτα;
- These users thanked the author Γερασίμου for the post (total 7):
- Apil44, Ally Samagoal, aivas19, Amsterdamer_87, loukas karadimos, paoki19, Azrael
- Caballo Viejo
Αν ο Λουτσέσκου γεμίσει την άμυνα και το κέντρο με έξτρα παίχτες, θα τον κερδίσουμε τον γαύρο χαλαρά. Αν ξεκινήσει με το παραμύθι του κυριαρχικού παιχνιδιού την κάτσαμε, διότι στην ταχυδύναμη μας έχουν. Η επιλογή είναι δική του κι απ' αυτή θα κριθούν όλα.
- paokovios1974
Ναι δεν ήταν στην Λειβαδιά ο παβλενκα έχεις δίκιο.οπως και να χει χάρις στον παβλενκα κρατήσαμε κάποια σκορ ακόμα και στα άτυχη αποτελέσματα πού είχαμε.
@Γερασίμου Μην ανησυχείς με τον Ιβάν είμαι και διαφωνώ με την σπουδή της 4 να συμπαρασταθεί στον Κατσαρή και κατά επέκταση στο Μυστακίδη.
Όπως και να χει όμως ο διχασμός καραδοκεί όταν με ρωτάς με ποιους είμαι και με ποιους είσαι.
Με τον ΠΑΟΚ είμαι και βλέπω ότι με αυτόν που παριστάνει τον προπονητή δεν πάει άλλο.
Τελείωσε, έκλεισε ο κύκλος του, έπιασε ταβάνι, δεν πάει άλλο πως το λένε.
Αιβας...ασχολησου με άλλον όχι με μένα κούρασες και δεν θέλω ούτε καν να ασχοληθώ να σού απαντήσω.
Θα σε παρακαλέσω μην ασχολείσαι μαζί μου άλλο γιατί την επόμενη φορά δεν θα είμαι κύριος.
@Γερασίμου Μην ανησυχείς με τον Ιβάν είμαι και διαφωνώ με την σπουδή της 4 να συμπαρασταθεί στον Κατσαρή και κατά επέκταση στο Μυστακίδη.
Όπως και να χει όμως ο διχασμός καραδοκεί όταν με ρωτάς με ποιους είμαι και με ποιους είσαι.
Με τον ΠΑΟΚ είμαι και βλέπω ότι με αυτόν που παριστάνει τον προπονητή δεν πάει άλλο.
Τελείωσε, έκλεισε ο κύκλος του, έπιασε ταβάνι, δεν πάει άλλο πως το λένε.
Αιβας...ασχολησου με άλλον όχι με μένα κούρασες και δεν θέλω ούτε καν να ασχοληθώ να σού απαντήσω.
Θα σε παρακαλέσω μην ασχολείσαι μαζί μου άλλο γιατί την επόμενη φορά δεν θα είμαι κύριος.
@paokovios1974 Γνωρίζω ότι στηρίζεις ΠΑΟΚ, δεν έκανα την παράθεση γι' αυτό παρά μόνο για το ποιος ήταν στην εστία μας στον αγώνα με τον Λεβαδειακό.
Τα υπόλοιπα ήταν γενική τοποθέτηση επί των όσων διαδραματίζονται εδώ και 4 μήνες. Ίσως ήταν λάθος μου που τα έβαλα όλα στο ίδιο τμήμα ανάρτησης.
Τα υπόλοιπα ήταν γενική τοποθέτηση επί των όσων διαδραματίζονται εδώ και 4 μήνες. Ίσως ήταν λάθος μου που τα έβαλα όλα στο ίδιο τμήμα ανάρτησης.
- kataramenos5
Ετσι ημασταν ,ετσι ειμαστε ακομα απλα δε το δειχνουμε τοσο.
ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ.Δεν υπαρχει τιποτ αλλο σημερα
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
- These users thanked the author kataramenos5 for the post:
- loukas karadimos
Ο ΠΑΟΚ είναι σαν το άγριο θηρίο. Εκεί που νομίζουν ότι μας τον στρίμωξαν σε μια γωνιά, εκεί θα χιμήξει και θα τους κατασπαράξει.
Περιμένω η ομάδα να βγάλει αντίδραση. Και όσοι τολμήσουν να αρχίσουν σκηνικά που φοβάστε πολλοί εδώ, θα έχουν ένα ολόκληρο γήπεδο απέναντι τους. Πάνε οι καιροί που δέκα «μπερδεμένα» έκανα το γήπεδο μπουρδέλο. Ο κόσμος θα είναι υποψιασμένος.
Περιμένω η ομάδα να βγάλει αντίδραση. Και όσοι τολμήσουν να αρχίσουν σκηνικά που φοβάστε πολλοί εδώ, θα έχουν ένα ολόκληρο γήπεδο απέναντι τους. Πάνε οι καιροί που δέκα «μπερδεμένα» έκανα το γήπεδο μπουρδέλο. Ο κόσμος θα είναι υποψιασμένος.
- These users thanked the author Iznogoud4 for the post (total 7):
- paokkerkir, warmeater, aivas19, Azrael, Ally Samagoal, leomatos88, Apil44
- keep_paokizein
Aν παίξουμε έξυπνα θα κερδίσουμε. Αυτό όμως θέλει υπομονή και μέσα στον αγωνιστικό χώρο και στην κερκίδα. Πρεπει να τους προκαλέσουμε να κάνουν αυτό που δεν μπορούν. Να έχουν τη μπάλα και να δημιουργήσουν παιχνίδι. Τότε θα μας δοθούν πολλές ευκαιρίες και θα έχουμε τις πιθανότητες με το μέρος μας.
Αν μπουμε με αέραααα και σας φάγαμε, νομίζω ότι θα χάσουμε εύκολα.
Δεν εχω γνώσεις να στηρίξω πιο εμπεριστατωμένα αυτή την άποψη.
Είναι η αίσθηση και το ένστικτο που έχω ως φίλαθλος και θεατής.
Μακάρι να κερδίσουμε, όπως κι αν παίξουμε.

Αν μπουμε με αέραααα και σας φάγαμε, νομίζω ότι θα χάσουμε εύκολα.
Δεν εχω γνώσεις να στηρίξω πιο εμπεριστατωμένα αυτή την άποψη.
Είναι η αίσθηση και το ένστικτο που έχω ως φίλαθλος και θεατής.
Μακάρι να κερδίσουμε, όπως κι αν παίξουμε.

- These users thanked the author keep_paokizein for the post:
- Caballo Viejo
Λοιπόν..
επειδή σας έχουν κανει τα μυαλά γιαυορτι με την "ανωτερότητα" της Ε.Ο δηλαδή με κάτι ανύπαρκτο, να έχετε υπ' όψιν ότι ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΟΚ το μετριοκαλο σύνολο της ΕΟ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ σε πραγματικές συνθήκες ποδόσφαιρου
Απλα σημερα ο οργανισμός ΠΑΟΚ ειτε από μονος του ειτε απο "αλλους' εχει βάλλει θηλια στον λαιμό του με την έκφραση του "τελικού"
Αν αυτό ξεπερασθεί η ΕΟ θα βγει ηττημένη
Κάτι το φυσιολογικό δηλαδή
Και κάποιοι θα "κλαίνε' επειδή δεν θα φύγει ο ΛΟΥΤΣΕΚΣΟΥ δηλαδή ΔΕΝ Θ' ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΘΕΙ ο ΙΒΑΝ , αυτό που είναι και το τελικό ζητούμενο
επειδή σας έχουν κανει τα μυαλά γιαυορτι με την "ανωτερότητα" της Ε.Ο δηλαδή με κάτι ανύπαρκτο, να έχετε υπ' όψιν ότι ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΟΚ το μετριοκαλο σύνολο της ΕΟ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ σε πραγματικές συνθήκες ποδόσφαιρου
Απλα σημερα ο οργανισμός ΠΑΟΚ ειτε από μονος του ειτε απο "αλλους' εχει βάλλει θηλια στον λαιμό του με την έκφραση του "τελικού"
Αν αυτό ξεπερασθεί η ΕΟ θα βγει ηττημένη
Κάτι το φυσιολογικό δηλαδή
Και κάποιοι θα "κλαίνε' επειδή δεν θα φύγει ο ΛΟΥΤΣΕΚΣΟΥ δηλαδή ΔΕΝ Θ' ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΘΕΙ ο ΙΒΑΝ , αυτό που είναι και το τελικό ζητούμενο
- These users thanked the author warmeater for the post (total 5):
- dragon, Ορτζονικίδης, Ally Samagoal, leomatos88, Apil44
- paokovios1974
Δεν είναι ανώτερος αλλά έχει περισσότερη φρεσκάδα και τρεξίματα στο κέντρο.
Έχει και περισσότερες επιλογές στο σέντερ φορ.
Και έχει ένα προπονητή που δεν διστάζει να ρισκάρει όταν χρειάζεται από την ροή του αγώνα.
Όλα αυτά πρέπει να τα ξεπεράσουμε με την αγωνιστικότητα μας με την λύσσα για την νίκη και την τρέλα στη ματιά.
Τα λέμε μετά το ματς κουράστηκα.
Πάμε ΠΑΟΚ άρα
Έχει και περισσότερες επιλογές στο σέντερ φορ.
Και έχει ένα προπονητή που δεν διστάζει να ρισκάρει όταν χρειάζεται από την ροή του αγώνα.
Όλα αυτά πρέπει να τα ξεπεράσουμε με την αγωνιστικότητα μας με την λύσσα για την νίκη και την τρέλα στη ματιά.
Τα λέμε μετά το ματς κουράστηκα.
Πάμε ΠΑΟΚ άρα