Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Τον Μπεο και τον ΟΦΗ , εφ όσον αποπεμφθεί ο "εμμονικός ρουμάνος", τους βλέπω μέχρι και πάνω απο τον ΠΑΟΚ να τερματίζουν (αν όχι και οι δύο, ενας από τους δύο)
- Montrealiotis
Είτε με τον εμμονικο Ρουμάνο είτε χωρίς, ο ΠΑΟΚ κάτω από τέταρτος δεν πέφτει. Μην μικραίνετε την ομάδα για να εξυπηρετήθει ένα αφήγημα.
Να σημειωθεί ότι εγώ δεν έχω αποφασίσει μέσα μου αν θέλω να μείνει ή να φύγει ο Λουτσεσκου
Να σημειωθεί ότι εγώ δεν έχω αποφασίσει μέσα μου αν θέλω να μείνει ή να φύγει ο Λουτσεσκου
- These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 5):
- hariskastoria, Panx Romana, Ally Samagoal, st4this, icue
-
Καλά εννοείται. Εάν φυγει ο Λουτσεσκου, όχι μόνο ο ΟΦΗ και ο Βόλος αλλά και η Κηφισιά και τα Σερρας θα μας περάσουν. Ο άνθρωπος προσπαθεί με κάτι Ντελιες και Ζιβκοβιτς και Ντεσποτοφ να κερδίσει τον Χαμουλιτς τον Κάλτσα και τον Τετει. Τον σταυρό μας μην φύγει και παλέψουμε για υποβιβασμό 
- These users thanked the author DonnieMcGrath for the post (total 2):
- τσιριγωτης, Ettien26
-
Αν και μιλάμε για υποθετική περίπτωση φίλε μου, τα γραπτά μένουνDonnieMcGrath έγραψε: Κυρ 05 Οκτ 2025, 08:33 Καλά εννοείται. Εάν φυγει ο Λουτσεσκου, όχι μόνο ο ΟΦΗ και ο Βόλος αλλά και η Κηφισιά και τα Σερρας θα μας περάσουν. Ο άνθρωπος προσπαθεί με κάτι Ντελιες και Ζιβκοβιτς και Ντεσποτοφ να κερδίσει τον Χαμουλιτς τον Κάλτσα και τον Τετει. Τον σταυρό μας μην φύγει και παλέψουμε για υποβιβασμό![]()
- These users thanked the author warmeater for the post:
- Ally Samagoal
-
Σαφέστατα και μένουν, έτσι δουλεύει από την εποχή που σκαλιζαν τις πέτρες. Όπως έγραψα και σε άλλο θρεντ, τα λέμε σε 3 βδομάδες που θα παίζουμε εντός με Βόλο για να "γυρίσει" ο διακόπτης. Γιατί στα επόμενα 3 θα έχουμε "δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σας"warmeater έγραψε: Κυρ 05 Οκτ 2025, 08:50Αν και μιλάμε για υποθετική περίπτωση φίλε μου, τα γραπτά μένουνDonnieMcGrath έγραψε: Κυρ 05 Οκτ 2025, 08:33 Καλά εννοείται. Εάν φυγει ο Λουτσεσκου, όχι μόνο ο ΟΦΗ και ο Βόλος αλλά και η Κηφισιά και τα Σερρας θα μας περάσουν. Ο άνθρωπος προσπαθεί με κάτι Ντελιες και Ζιβκοβιτς και Ντεσποτοφ να κερδίσει τον Χαμουλιτς τον Κάλτσα και τον Τετει. Τον σταυρό μας μην φύγει και παλέψουμε για υποβιβασμό![]()
Είδα τα στιγμιὀτυπα από το Λάρια - Βόλος. Τι μπαλάρα έπαιξαν οι Βολιώτες ? 5 γκολ και άλλες τόσες μεγάλες ευκαιρίες. 

Κι εκεί που ήλπιζα πως ως άλλη Θέλτα θα κάναμε κι εμείς νίκη στον 9ο αγώνα, γιατί μου παίρνεις τη χαρά της προσμονής;

- Mitsospaoki4
- Moderator
Δεν ξέρω αν είναι τρολλάρισμα αυτά περί Βόλου και ΟΦΗ, αλλά αν τα πιστεύετε όντως αυτά τότε υπάρχει σοβαρό θέμα.
- These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post (total 2):
- Ally Samagoal, Panx Romana
Κούλα χάνει μόνο 1-0 αντί για 3-0 στο 20λεπτο από την κιφησια
Είναι να απορείς πώς αγνοήθηκε αυτός ο παίκτης από τους μεγάλους και ειδικά από εμάς.
2-0 με εξαιρετική κίνηση και ασίστ του Τετεη
2-0 με εξαιρετική κίνηση και ασίστ του Τετεη
Τα ίδια και καλύτερα έκανε ο ΚΟΥΤΣΙΑΝΙΚΟΥΛΗΣ στον Εργοτέλη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος warmeater την Κυρ 05 Οκτ 2025, 17:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.