Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
Patron
Δημοσιεύσεις: 6080
Εγγραφή: Δευ 21 Ιούλ 2014, 11:16

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από Patron »

Χάσαμε κ τελικό το 2014 από βαζελο.
warmeater
Δημοσιεύσεις: 128
Εγγραφή: Πέμ 21 Αύγ 2025, 23:08

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από warmeater »

Patron έγραψε: Σάβ 04 Οκτ 2025, 20:50 Χάσαμε κ τελικό το 2014 από βαζελο.
Δεν ηταν πεθαμενος ομως
These users thanked the author warmeater for the post:
Ally Samagoal
Άβαταρ μέλους
fossa
Δημοσιεύσεις: 2463
Εγγραφή: Πέμ 06 Φεβ 2014, 22:25

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από fossa »

Χάσαμε και το '14 που πήγαμε με μισή ομάδα και τον Γλύκο τροχονόμο.
Η χάρτινη πήρε πιο γρήγορα κύπελλο μετά από Γ' εθνική.
Και τις επόμενες χρονιές μόνο στο νταμπλ ήταν δυνατή κι αυτό το πήρε πάλι με το ζόρι και καινούρια έδρα.
Σιγά την ομάδα.
Για τον βάζελο τι να λέμε. Ιβάν και Λουτσέσκου τους έχουν ξεκωλιάσει στη λεωφόρο.
Και ο Αλαφούζος μπορεί να τον κράζει όλος ο κόσμος αλλά δεν μπορείς να πεις ότι δεν ρίχνει φράγκα, ίσα ίσα.
dimpaok4
Δημοσιεύσεις: 1113
Εγγραφή: Σάβ 08 Σεπ 2018, 14:34

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από dimpaok4 »

δεν ημουν ουτε στην πλευρα του γουμενος που σας χρειαζεται ,ουτε στην πλευρα της απαξιωσης του ευεργετη του συλλογου(που οτι και αν γινει αυτος θα ειναι ,τουλαχιστον για εμενα) αλλα ρε παιδια το να συγκρινουμε τον ιβαν με καποιον που ΘΑ αναλαβει η με καποιον που θελουν καποιοι να αναλαβει σορρυ αλλα δεν εναι μετρο συγκρισης.

το μετρο συγκρισης για ολα τα πραγματα στην ζωη ειναι το παρελθον,μονο αν αναλαβει καποιος αντι του ιβαν και τα παει καλυτερα θα μπορεσει να συγκριθει μαζι του,για 86 χρονια το εργο των προκατοχων του ιβαν δεν μπαινει σε καμια συγκριση απο παρα πολλες αποψεις(καλες και κακες).

τωρα αν καποιος συγκρινει την τωρινη του συντροφο με αυτην που ΘΑ ηθελε να εχει η με αυτην που ανταλασσει μηνυματακια, χωρις να την εχει ζησει ουτε μια μερα στο ιδιο σπιτι και αυτο το θεωρει μετρο συγκρισης τι να πω,οπως επισης και να συγκρινεσαι για το τι γυναικες κυκλοφορουν με τους φιλους και τους γειτονες σου και λες γιατι να ην την εχω εγω αυτη,γιατι κατι που εχει αυτος μπορει να μην το εχεις εσυ και το αντιθετο.

επειδη η κουβεντα ψιλοεκει παει ο μυστακιδης αφου ολα κυλησουν ομαλα σε καναδυο βδομαδες απο τωρα θα συγκρινεται ΣΤΟ ΕΡΓΟ με βεζυρτζη,οικονομιδη,αλεξοπουλο,πανελουδη ακομα και με τους προεδρους των διοικησεων πρωτοδικείων ,δεν θα συγκρινουμε σε 5 χρονια τον προεδρο(καλως εχοντων των πραγματων) μυστακιδη με τον χψ μπεζος,μασκ που θα θελει να μπει στην καε,το εργα και οι ημερες του θα μπαινουν σε συγκριση με τους προκατόχους του.
These users thanked the author dimpaok4 for the post (total 3):
gergeo4, Pablo_Escobar, warmeater
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”