Εγκύπτω στο πρόβλημα είναι η έκφραση και πολλοί την κάνουν λάθος. Αντίθετα, ενσκήπτουν οι επιδημίες π.χ., που είναι και το ενδιαφέρον σου.
ναι δε θα εκραζες που με νεο γηπεδο θα ησουν 3-4ος..σας παρακαλώ μη μας εχετε για χαζους..fossa έγραψε: Παρ 03 Οκτ 2025, 21:26 Κάθε χρόνο τα ίδια λέμε.
Και περιμένουμε ν'αλλάξει.
Ε, όχι δεν αλλάζει.
Τώρα στα 70 παρά;
Ο λαός τον αποθέωσε στη Τούμπα.
Του είπε "συνέχισε έτσι".
"Καύλωσα που σε είδα με το ελικόπτερο, πήρες τον Ζαφείρη, έβγαλες και κάτι φωτογραφίες στο λιμάνι και στη Θέρμη".
Τουλάχιστον να έφτιαχνες γήπεδο να έλεγα μετά χαράς δέχομαι να είμαι για 3 χρόνια τριτοτέταρτος, απλά να μπαίνω σε league phase οποιασδήποτε διοργάνωσης, να ελπίζω και σε κανά κύπελλο, όλα καλά.
Δεν κατάλαβες.gergeo4 έγραψε: Παρ 03 Οκτ 2025, 21:40ναι δε θα εκραζες που με νεο γηπεδο θα ησουν 3-4ος..σας παρακαλώ μη μας εχετε για χαζους..fossa έγραψε: Παρ 03 Οκτ 2025, 21:26 Κάθε χρόνο τα ίδια λέμε.
Και περιμένουμε ν'αλλάξει.
Ε, όχι δεν αλλάζει.
Τώρα στα 70 παρά;
Ο λαός τον αποθέωσε στη Τούμπα.
Του είπε "συνέχισε έτσι".
"Καύλωσα που σε είδα με το ελικόπτερο, πήρες τον Ζαφείρη, έβγαλες και κάτι φωτογραφίες στο λιμάνι και στη Θέρμη".
Τουλάχιστον να έφτιαχνες γήπεδο να έλεγα μετά χαράς δέχομαι να είμαι για 3 χρόνια τριτοτέταρτος, απλά να μπαίνω σε league phase οποιασδήποτε διοργάνωσης, να ελπίζω και σε κανά κύπελλο, όλα καλά.
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε για την διόρθωση. Εγώ οφείλω συγγνώμη και σε σένα και στο κοινό που ανέγνωσε την ανάρτησή μου. Ουδείς αλάνθαστος."Ενέσκηψε μια σοβαρή κρίση=ήλθε απροσδόκητα μια κρίση σοβαρή" ή "δριμύ ψύχος ενέσκηψε". Πολύ σωστά μου το ανέφερες.Miles έγραψε: Παρ 03 Οκτ 2025, 21:37 @Γερασίμου, ποτέ δεν το έχω κάνει αυτό και σου ζητώ συγγνώμη, αλλά επειδή είσαι ωραίος τυπάς γιατρέ, μάθε πότε χρησιμοποιούμε τη λέξη ενσκήπτω. Θα την πεις σε κανέναν ασθενή σου και θα σε κοιτάει κάπως - όχι ότι είναι σίγουρο ότι θα το γνωρίζει κι αυτός![]()
Εγκύπτω στο πρόβλημα είναι η έκφραση και πολλοί την κάνουν λάθος. Αντίθετα, ενσκήπτουν οι επιδημίες π.χ., που είναι και το ενδιαφέρον σου.