Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
Miles

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από Miles »

@Γερασίμου, ποτέ δεν το έχω κάνει αυτό και σου ζητώ συγγνώμη, αλλά επειδή είσαι ωραίος τυπάς γιατρέ, μάθε πότε χρησιμοποιούμε τη λέξη ενσκήπτω. Θα την πεις σε κανέναν ασθενή σου και θα σε κοιτάει κάπως - όχι ότι είναι σίγουρο ότι θα το γνωρίζει κι αυτός :mrgreen:
Εγκύπτω στο πρόβλημα είναι η έκφραση και πολλοί την κάνουν λάθος. Αντίθετα, ενσκήπτουν οι επιδημίες π.χ., που είναι και το ενδιαφέρον σου.
These users thanked the author Miles for the post:
Γερασίμου
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

fossa έγραψε: Παρ 03 Οκτ 2025, 21:26 Κάθε χρόνο τα ίδια λέμε.
Και περιμένουμε ν'αλλάξει.
Ε, όχι δεν αλλάζει.
Τώρα στα 70 παρά;
Ο λαός τον αποθέωσε στη Τούμπα.
Του είπε "συνέχισε έτσι".
"Καύλωσα που σε είδα με το ελικόπτερο, πήρες τον Ζαφείρη, έβγαλες και κάτι φωτογραφίες στο λιμάνι και στη Θέρμη".
Τουλάχιστον να έφτιαχνες γήπεδο να έλεγα μετά χαράς δέχομαι να είμαι για 3 χρόνια τριτοτέταρτος, απλά να μπαίνω σε league phase οποιασδήποτε διοργάνωσης, να ελπίζω και σε κανά κύπελλο, όλα καλά.
ναι δε θα εκραζες που με νεο γηπεδο θα ησουν 3-4ος..σας παρακαλώ μη μας εχετε για χαζους..
These users thanked the author gergeo4 for the post:
Ally Samagoal
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Αυτά τα χαζά με τα ελικόπτερα γιατί τα συνεχίζετε;
Πιστεύετε ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι τόσο φυτά που εντυπωσιάστηκα με το ελικόπτερο;
Και άλλες φορές θυμάμαι τον ιβαν να κάνει βόλτα με το ελικόπτερο για να δει οικόπεδα για γήπεδο, προπονητικό κλπ. Δεν είδα πουθενά κανέναν να λέει, δες, ο πρόεδρος έχει ελικόπτερο…
Έλεος δηλαδή
These users thanked the author Montrealiotis for the post:
george188
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Ακούσαμε και ότι ο Σαββίδης είναι "μετριοκαλος"...

Μπροστά στα διοικητικά τοτεμ που έχουν περάσει κατά καιρούς από την οικογένεια του ΠΑΟΚ... λογικό μου ακούγεται...
These users thanked the author Guitarman for the post (total 2):
george188, leomatos88
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

gergeo4 έγραψε: Παρ 03 Οκτ 2025, 21:40
fossa έγραψε: Παρ 03 Οκτ 2025, 21:26 Κάθε χρόνο τα ίδια λέμε.
Και περιμένουμε ν'αλλάξει.
Ε, όχι δεν αλλάζει.
Τώρα στα 70 παρά;
Ο λαός τον αποθέωσε στη Τούμπα.
Του είπε "συνέχισε έτσι".
"Καύλωσα που σε είδα με το ελικόπτερο, πήρες τον Ζαφείρη, έβγαλες και κάτι φωτογραφίες στο λιμάνι και στη Θέρμη".
Τουλάχιστον να έφτιαχνες γήπεδο να έλεγα μετά χαράς δέχομαι να είμαι για 3 χρόνια τριτοτέταρτος, απλά να μπαίνω σε league phase οποιασδήποτε διοργάνωσης, να ελπίζω και σε κανά κύπελλο, όλα καλά.
ναι δε θα εκραζες που με νεο γηπεδο θα ησουν 3-4ος..σας παρακαλώ μη μας εχετε για χαζους..
Δεν κατάλαβες.
Μέχρι να χτιστεί εννοώ.
Να λες τουλάχιστον όπως έλεγε το παραμύθι ο Μελισσανίδης ότι τα φράγκα του Τσάμπιονς λιγκ πήγαν στο γήπεδο (λες κι αν δεν υπήρχαν αυτά θα σταματούσε το έργο).
Όπως όταν χτίζουν γήπεδα οι περισσότεροι λένε "κάνω κράτει στα έξοδα κλπ γιατί φτιάχνω γήπεδο" ε, ναι έτσι θα το δεχόσουν πιο εύκολα ότι έχω μια μέτρια ομάδα και κάνω υπομονή.
@Montrealiotis δεν ξέρω αν είναι φυτά ή όχι αλλά εκείνη τη περίοδο εμφανίστηκε και αποθεώθηκε. Φυσικά και έπαιξε ρόλο.
Όπως επίσης είναι χαζό να αλλάζουμε άποψη λόγω των αποτελεσμάτων.
Δηλαδή αν ο ΠΑΟΚ είχε στο πρωτάθλημα 5/5 που μάλλον θα ήταν και το δίκαιο θα ήμασταν ομαδάρα που πάει να τα σαρώσει όλα κι ο Σαββίδης προεδράρα, κανείς δεν θα ασχολούταν με το Μαράκι και τον Λουτσέσκου.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Miles έγραψε: Παρ 03 Οκτ 2025, 21:37 @Γερασίμου, ποτέ δεν το έχω κάνει αυτό και σου ζητώ συγγνώμη, αλλά επειδή είσαι ωραίος τυπάς γιατρέ, μάθε πότε χρησιμοποιούμε τη λέξη ενσκήπτω. Θα την πεις σε κανέναν ασθενή σου και θα σε κοιτάει κάπως - όχι ότι είναι σίγουρο ότι θα το γνωρίζει κι αυτός :mrgreen:
Εγκύπτω στο πρόβλημα είναι η έκφραση και πολλοί την κάνουν λάθος. Αντίθετα, ενσκήπτουν οι επιδημίες π.χ., που είναι και το ενδιαφέρον σου.
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε για την διόρθωση. Εγώ οφείλω συγγνώμη και σε σένα και στο κοινό που ανέγνωσε την ανάρτησή μου. Ουδείς αλάνθαστος."Ενέσκηψε μια σοβαρή κρίση=ήλθε απροσδόκητα μια κρίση σοβαρή" ή "δριμύ ψύχος ενέσκηψε". Πολύ σωστά μου το ανέφερες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γερασίμου την Παρ 03 Οκτ 2025, 22:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
warmeater

Δημοσίευση από warmeater »

ποιο είναι το παραπανω επίπεδο ρε παιδια;;;
Για πείτε για να μαθαινουμε κι εμείς
AspromavriDrama

Δημοσίευση από AspromavriDrama »

Ιβαν καταλαβαινω το συναισθηματικο δεσιμο αλλα ειναι ωρα να δρασεις. Την Δευτερα ανεξαρτωτου αποτελεσματος απομακρυνεις τον Λουτσεσκου και φερνεις αλλον.
Η ομαδα ειναι ανω κατω, μηδεν συστημα, μηδεν αυτοματισμοι, θαψιμο παικτικων ικανοτητων και εμμονες σε συγκεκριμενους παικτες.
Φτανει.
AspromavriDrama

Δημοσίευση από AspromavriDrama »

Αφηστε τον Σαββιδη ησυχο. Επειδη ο Λουτσεσκου εχει απαξιωσει το ροστερ και παιρνει το 50%, δε θα πεσει το φταιξιμο στον Ιβαν.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”