ΠΑΟΚ-οσφπ Κυριακή 5/10/2025 Γήπ. Τούμπας, ώρα 20.30

Σχόλια - κριτική για όλα τα αγωνιστικά θέματα του ποδοσφαιρικού τμήματος...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: ΠΑΟΚ-οσφπ Κυριακή 5/10/2025 Γήπ. Τούμπας, ώρα 20.30

Δημοσίευση από nunies4 »

Βγάλτε εγωισμό.
Δεν περιμένω να δώ όμορφο ποδόσφαιρο αλλά περιμένω να βγάλετε τον εγωισμό σας. Είστε εντάξει με τους εαυτούς σας με αυτό που δείχνετε;;
These users thanked the author nunies4 for the post:
bane1980
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Ώρα να μετρηθούμε.
Απλά και χωρίς μα μου σου του.

Στα 90 του ματς τα ξεχνάμε όλα, γκρίνιες, πικρες, προβλήματα.
Μόνο ΠΑΟΚ και στήριξη.

Δείξτε εάν θέλετε και μπορείτε όλοι σας.
Γ@μηστε τον π τον Ο :nairepaok:
These users thanked the author bane1980 for the post:
nunies4
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Τα είπε όλα ο Σουριναμεζος. Δημοψήφισμα στα αποδυτήρια θα είναι το ματς.

Άμα ο Ζιβκοβιτς, ο Ταισον , ο Μειτε ,ο Ντελιας ,ο Μπαμπά τον θέλουν και τον πιστεύουν ακομα το Λουτσο θα τσαλαπατησουν το γαυρο πέρα από συστήματα και τακτικές.

Ποδοσφαιρικά δε βρίσκω τρόπο να κερδίσουμε αλλά καμία φορά ο εγωισμός κερδίζει από μόνος του.

Σε κάθε περίπτωση ο Θεός ας βάλει το χέρι του.
These users thanked the author giapas for the post (total 2):
marsantos, nunies4
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ξερος ασσος .
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

Λογικά θα φύγω από το γήπεδο την Κυριακή με σκυμμένο κεφάλι και πολλά νεύρα.Δεν περιμένω τίποτα καλό ,αν έρθει βέβαια καλοδεχουμενο.
Όμως έχω υποχρέωση, απέναντι στον εαυτό μου πάνω από όλα ,και να πάω στο γήπεδο και την ψυχοσύνθεση μου να μην την μεταδώσω στο γήπεδο την ώρα του αγώνα.Απο την ώρα που θα πατήσω το πόδι μου στην κερκίδα ,ηφωνή και η στήριξη είναι δεδομένη , χωρίς γκρίνιες και χωρίς αστερίσκους, ακόμα και εάν χάνουμε 5-0. Αν δω ότι δεν μπορώ να ελέγξω τον εαυτό μου και τα συναισθήματα μου, απλά θα φύγω από το γήπεδο.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Σιγά την υπερομάδα του γαύρου.

Σιγά τις τρομερές εμφανίσεις του μέχρι τώρα.

Να μπούμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και το μόνο που χρειαζόμαστε είναι πιστή , αυτοπεποίθηση, δίψα και τύχη.

Δεν πρέπει να το σκεφτεί η ομάδα ως ένα παιχνίδι αποδείξεων ...ίσως μόνο προς τους εαυτούς τους.

Ούτε να απαρνηθούμε τη ποδοσφαιρική μας ταυτότητα .

Σχολιάζονται τα πολλά χλμ που έτρεξε ο γαύρος ...για να δούμε αν παρουσιαστεί με φρεσκάδα και ενέργεια;

Εμείς μόνοι μας ρίξαμε στα τάρταρα την ψυχολογία της ομάδας μας.

Λες και τις προηγούμενες σεζόν δεν είχαμε ανάλογες γκελες...

Πέρσι στο ίδιο σημείο της σεζόν παίζαμε πολύ χειρότερα.

Είναι όλα καλά; Προφανώς όχι.

ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ομάδα και λαός.

υγ. Ο λουτσεσκου έχει κατακτήσει τόσους τίτλους και κρατάει την ομάδα ανταγωνιστική....όταν έρθει η ώρα της αλλαγής και ζητήσει ο νέος προπονητής χρόνο...το ξανά συζητάμε.

υγ. Κανένας αντίπαλος δεν με φοβίζει από το πρωτάθλημα παρά μόνο ο κακος μας εαυτός.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

@giapas καλησπέρα.
Ο βαζελος σε πολύ χειρότερη κατάσταση από εμάς, έπαιξε λυσασμενα και στάθηκε για 60 λεπτά. Μετά οκ κατέρρευσε από δυνάμεις.
Το αστείο ξέρεις πιο είναι; Βγαίνει ο ρεπόρτερ του οσφπ βγήκε το μεσημέρι και είπε πως αδειάζει η κλεψύδρα του Μεντιλίμπαρ. Αν υπήρχε λίγη ψυχραιμία να καταλάβουμε πως ο οσφπ είναι μακράν ο πιο άρρωστος οργανισμός θα βλέπαμε πως ακόμα και με Χ την Κυριακή ο οσφπ είναι θέμα χρόνου να πέσει σε δίνη . Για να μην πω πως σε περίπτωση νίκης στοιχηματίζω πως ο Μεντιλίμπαρ μετά την Μπαρτσελονα θα αποτελέσει παρελθόν.
Αλλά όχι. Εμείς πρέπει να διώξουμε τον προπονητή τώρα, να διαλύσουμε το αγωνιστικό για να αρχίσουμε σιγά σιγά να ξηλωνουμε και τη διοίκηση ώστε να μπορεί εύκολα να γίνεται η μοιρασιά μεταξύ των τριών. Ακούς εκεί να βρίσκεται μέσα στα πόδια τους ο ΠΑΟΚ. Αφού δεν μπορούν με κάθε τροπο ολα αυτά τα χρόνια ας βοηθησουμε κι εμείς στην καθίζηση.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

black death έγραψε: Παρ 03 Οκτ 2025, 19:03 _______________παβλενκα____________
_____κεντζιορα__μιχα__μπαμπα______
κενι____οζντοεφ___μειτε____τειλορ_
_______________ντελιας______________
_____γιακουμακης___ζιβκοβιτς______

Και εφυγε το πειρατικό 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️
Σύστημα 3-4-1-2, αν δει την ανάρτησή σου ο Ραζβάν δεν θα κοιμηθεί το βράδυ.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

giapas έγραψε: Παρ 03 Οκτ 2025, 20:35 Τα είπε όλα ο Σουριναμεζος. Δημοψήφισμα στα αποδυτήρια θα είναι το ματς.

Άμα ο Ζιβκοβιτς, ο Ταισον , ο Μειτε ,ο Ντελιας ,ο Μπαμπά τον θέλουν και τον πιστεύουν ακομα το Λουτσο θα τσαλαπατησουν το γαυρο πέρα από συστήματα και τακτικές.

Ποδοσφαιρικά δε βρίσκω τρόπο να κερδίσουμε αλλά καμία φορά ο εγωισμός κερδίζει από μόνος του.

Σε κάθε περίπτωση ο Θεός ας βάλει το χέρι του.
Υπάρχει περίπτωση οι συγκεκριμένοι να μην τον θέλουν; Γενικά και διαχρονικά, ποτέ δεν υπήρχε θέμα του συγκεκριμένου προπονητή με τους παίχτες του (για τον κεντρικό κορμό του ρόστερ μιλάω), εκτός εξαιρέσεων.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Τότε miles περιμένω να μπούνε στο γήπεδο κι όταν σφυρίξει ο ρεφ τη λήξη να χρειάζονται φορείο για να βγούνε. Αν υπάρχει μια στιγμή να στηρίξουν το προπονητη τους με όσες δυνάμεις έχουν αυτή είναι.

Μαρσάντε, είμαι βασικός μέλος της Λουτσος Fc. Δε θεωρώ ότι είναι η πηγή όλου του κακού θεωρώ όμως πως έχει μεγάλη ευθύνη. Δε θέλω να φύγει, θέλω να κάνει αυτό που έχει δείξει ότι μπορεί να κάμει χωρίς μου σου του. Οι απαιτησεις είναι πολλές και δε χωράνε επικοινωνίακα παιχνίδια. Να μαζέψει το κεφάλι του και να κατεβάσει μια ομάδα καμικάζι. Αν δε μπορεί ή δε θέλει ή κουράστηκε να σεβαστεί τον εαυτό του και να πάρει το καπελάκι του σαν κύριος και να φύγει όσο είναι ακόμα ψηλά. Δε θα του συγχωρεσω πότε να τα κάνει σκατα και να φύγει με κλωτσιές από τον οχλο που έτσι κι αλλιώς αφορμή ψάχνουν.
black death

Δημοσίευση από black death »

Γερασίμου έγραψε: Παρ 03 Οκτ 2025, 21:07
black death έγραψε: Παρ 03 Οκτ 2025, 19:03 _______________παβλενκα____________
_____κεντζιορα__μιχα__μπαμπα______
κενι____οζντοεφ___μειτε____τειλορ_
_______________ντελιας______________
_____γιακουμακης___ζιβκοβιτς______

Και εφυγε το πειρατικό 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️
Σύστημα 3-4-1-2, αν δει την ανάρτησή σου ο Ραζβάν δεν θα κοιμηθεί το βράδυ.
Ιταλικο φουλ, η μιση σεριε α έτσι παιζει.

(Το πουλαω κιολας)

:opaokara:
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ομάδα που με το που τρώει γκολ λιώνει σαν βούτυρο σε καυτό μάτι μην την φοβάσαι.
Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Δημοσίευση από tzo_1926 »

renegade έγραψε: Παρ 03 Οκτ 2025, 18:22 Είναι η πρώτη φορά που φοβάμαι για το πολλά με λίγα.
Αυτό που είδα δύο φορες στα ματια των ποδοσφαιριστων ;μια μετα το δεύτερο γκολ του αστέρα και μια εχθές μετά την ισοφάριση ήταν εντελώς καταθλιπτικό

Aυτό με στεναχωρεί πιο πολύ απο όλα..Τα αποτελέσματα διορθώνονται ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ. ΑΝ δε το πιστευουν οι ίδιοι όμως;;;;;

Το ματς με το γαύρο είναι κομβικό. Ο ΠΑΟΚ πρέπει πρωτίστως να παίξει σαν ΠΑΟΚ. Με το μαχαίρι στα δόντια. Δυστυχώς δεν θα μπορώ να είμαι στο γήπεδο. Ι
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αγωνιστικά”