Ενδιαφέρον. Εγω πάλι δεν βλεπω ποιος ειναι καλύτερος απ' το ζιβκοβιτς, το μεϊτε, τον κενι (καλαμπρια τραγικος μεχρι στιγμής), το μιχαηλιδη, σε 3 μηνες μπαινει κι ο ζαφειρης στο κολπο.geobila έγραψε: Παρ 03 Οκτ 2025, 18:23Η χάρτινη έχει λιγότερο πίεση και γκρίνια περίγυρου και είναι δεμένη ήδη.Gka4 έγραψε: Παρ 03 Οκτ 2025, 18:13Προσωπικά με εξαίρεση τη θέση 10 (Ντέλιας) και 1 (Παβλενκα) θεωρώ πως οι ζέλες έχουν καλύτερους παίκτες σε ολες τις θέσεις και στον πάγκο. Από την χάρτινη μόνο θεωρώ πως ήμαστε καλύτεροι.black death έγραψε: Παρ 03 Οκτ 2025, 15:19
Εγω να ρωτησω, θεωρείς το ρόστερ του βαζελου τοσο καλυτερο απ του ΠΑΟΚ; Αν όχι τι σε κανει να πιστεύεις οτι θα πάει εκει να κανει κάτι που δεν μπορει να κανει εδώ; Το καλο κλιμα, η παρουσία ποδοσφαιρανθρωπων, η ελλειψη γκρινιας;
Ο βαζελος ναι έχει σίγουρα καλύτερες λύσεις σε όλες τις θέσεις. Και μέχρι στιγμής αποδίδουν. ΟΧΙ ότι είναι τραγικά ανώτεροι ο τούμπα και ο Κυριακόπουλους. Αλλά κάνουνε τα βασικά που εμείς δεν μπορούμε.
Σημείωση: με τον Κοντη όχι τον Βιτορια που μου θύμιζε παιχνίδι λουτσεσκου
Ουτε βλεπω πως ο βαζελος με μια νικη σε 4 ματς στην ελλαδα και ηττα στην έδρα του απο τη λιβαδεια της Ολλανδίας κανει τα βασικά και δεν τα κάνουμε εμεις.
Τωρα θα μου πεις, αν συνεχιστεί αυτό το καψιμο γης θα βγάλουμε και το ρουλη ανώτερο στο τελος.