27. Magomed Ozdoev

Απάντηση
Leonardo10
Δημοσιεύσεις: 2284
Εγγραφή: Δευ 05 Ιουν 2023, 12:10

Re: 27. Magomed Ozdoev

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Συμφωνώ και εγώ ότι δεν έπρεπε να παίζει χθες, χθες ήταν παιχνίδι όπου έπρεπε να βάλεις για τα καλά τον Μπιάνκο στο σύνολο ή να δώσεις ρυθμό στον Καμαρά. Τώρα απορώ, πραγματικά απορώ σε πιο από τα επόμενα παιχνίδια θα πάρει το ρίσκο να βάλει τον Μπιάνκο στο σύνολο, που μάλλον δεν θα το πάρει.
marsantos
Δημοσιεύσεις: 3090
Εγγραφή: Παρ 18 Δεκ 2020, 16:22

Re: 27. Magomed Ozdoev

Δημοσίευση από marsantos »

Εννοείται πως χρειαζόταν αποφόρτιση.
Κατά τη γνώμη μου αυτό δεν έπρεπε να γίνει χθες.
Το Σάββατο ήταν ματς για αποφόρτιση. Να έμπαινε στο τέλος απλά για το ρυθμό καθώς είχε ήδη μία εβδομάδα αποχής.
Το χθεσινό ματς με τόσο εύκολο πάνω κάτω χρειαζόταν έναν παίκτη που θα ήταν συγκεντρωμένος σε αυτή τη μορφή παιχνιδιού.
Ο Οζντόεφ είναι ο master of balance της ομάδας. Έχει πολύ σημαντικό ρόλο στο να είναι η ομάδα γεμάτη σε κάθε φάση παιχνιδιού και σε κάθε μέρος του γηπέδου.
Με τον τρόπο που επιστρέφει ο Καμαρά θα είχαμε μεγάλα προβλήματα με ομάδα σαν τους Ισραηλινούς. Δείτε πως επιστρέφει στο πρώτο γκολ του Λεβαδειακού, θυμηθείτε καμιά 10αριά αντίστοιχες φάσεις που έχω παραθέσει καθ' όλη τη διάρκεια της περυσινής χρονιάς και θα γίνει αντιληπτό πως απέναντι στη συγκεκριμένη ομάδα ο Οζ ήταν απαραίτητος. Μόνο όταν έρθει ο Ζαφ μπορεί ο Οζ να βλέπει τέτοια παιχνίδια από τον πάγκο.
Καταλαβαίνω την κριτική που γίνεται στον Λουτσέσκου, άσχετα αν διαφωνώ εντελώς.
Όμως πλέον τα πράγματα είναι καθαρά στα χέρια του. Εύχομαι να έχει καθαρό μυαλό και να μη λυγίσει. Όλο το ζουμί βρίσκεται στις αποφάσεις που θα πάρει και στο πως θα μοιράσει το χρόνο. Δεν χρειάζεται να αλλάξει κάτι στον τρόπο που παίζει η ομάδα. Αυτή τη στιγμή ίσως η ομάδα αποδίδει καλύτερα από όλες τις προηγούμενες χρονιές του για τη δεδομένη χρονική στιγμή. Αυτό που πρέπει κατά τη γνώμη να μελετήσει πολύ σωστά είναι ποιοι με ποιους θα παίζουν και για πόσο χρόνο. Σίγουρα στη διακοπή θα υπάρχει χρόνος να μελετήσει τα δεδομένα. Απλά μέχρι τη διακοπή δεν υπάρχει χρόνος.. Πρέπει να λειτουργήσει χειρουργικά. Το ματς με τον οσφπ καταλαβαίνουμε όλοι πως έχει κυκλωθεί από πολλούς. Όπως χθες βγήκαν διαρροές και ανακοινώσεις μια ώρα πριν τον αγώνα θεωρώ πολύ πιθανό οι επόμενες ανακοινώσεις να βγουν το επόμενο Σαββατοκύριακο.
Πάλι του τυχαίνει να κρέμεται όλος ο οργανισμός από αυτόν. Με πολύ παραπάνω βάρος αυτή τη φορά.
Ρέντα δεν έχει και φάνηκε στα 2 τελευταία ματς για να μη πω και στον ματς με τον ΟΦΗ. Άρα το μόνο που πρέπει σοφά να σκεφτεί είναι το πως θα έχει φρέσκια την ομάδα την Κυριακή. Πρέπει ναα έχει φρέσκους τον Οζ και τον Μεϊτέ.
Miles
Δημοσιεύσεις: 7748
Εγγραφή: Δευ 21 Δεκ 2020, 20:17

Re: 27. Magomed Ozdoev

Δημοσίευση από Miles »

Πολύ την ωραιοποιείς την κατάσταση με τον Οζντόεφ, marsantos, σε σχέση με Καμαρά. Πιστεύω ότι στο ματς με τον γαύρο ο παρτενέρ του Μεϊτέ θα είναι ο Καμαρά, εκτός αν υπάρχει πρόβλημα με την κατάστασή του ακόμα. Γενικά μιλώντας πάντως, κανείς από τους δυο δεν χωράει σε μια τετράδα χαφ που πρέπει να ανταποκριθεί σ' αυτό το στυλ παιχνιδιού. Και οι τέσσερις χαφ πρέπει να είναι σε επίπεδο Μεϊτέ και Ζαφείρη.
marsantos
Δημοσιεύσεις: 3090
Εγγραφή: Παρ 18 Δεκ 2020, 16:22

Re: 27. Magomed Ozdoev

Δημοσίευση από marsantos »

Φιλαράκι Miles καλησπέρα.
Είναι μια καταγεγραμμένη διαφωνία μας.
Από τις επιλογές του Λουτσέσκου τι συμπεραίνεις; Ο Καμαρά πλέον μπαίνει όταν η ομάδα χρειάζεται γκολ. Είναι τυχαίο πως δεν τον εμπιστεύεται να τον βάζει από την αρχή των αγώνων και ξεζουμίζει το Ρώσο; Προφανώς αν τα φτύσει ο Οζ, θα παίξει ο Καμαρά.
Να σου πω τι φοβάμαι; Μην τυχόν είναι όντως ξεζουμισμένος ο Οζ και τον βάλει γιατί φοβάται τον Καμαρά. Αυτό με κάνει να κουμπώνομαι.
Θα συμφωνήσω μαζί σου πως όλα τα χαφ πρέπει να είναι δυνατού επιπέδου. Με τον ερχομό του Ζαφείρη δεν είναι κακή η σύνθεση των χαφ μας. Μακάρι του χρόνου να έχουμε ακόμα καλύτερη τετράδα.
Το θέμα είναι πως φτάνουμε ως την έλευση του Ζαφ.
Βασικά για να μην πηγαίνω μακριά, το ζήτημα είναι το πως θα βγει αυτή η εβδομάδα. Μετά όλα θα στρώσουν.
10 εκατοστά να πήγαινε πιο αριστερά η μπάλα στην κεφαλιά και το σουτ του Καμαρά, το Σάββατο και χθες και σήμερα θα είχαμε αποθέωση.
Δυστυχώς όμως όπως και πέρυσι ίδια εποχή, τίποτα δεν πάει μέσα ώστε να πάρει μια ανάσα η ομάδα. Ακόμα και στην γκάφα τους που πήγαν να βάλουν αυτογκόλ, από αυτήν την απόσταση 9 στις 10 θα πήγαινε μέσα. Και όμως χθες δοκάρι και έξω.
Αυτή η εβδομάδα αναμένεται από πολλούς για απασφάλιση.
Ενώ αν το δούμε στεγνά αγωνιστικά και βαθμοθηρικά, δεν υπάρχει αντικειμενικός λόγος να γίνεται αυτός ο χαμός. Όμως επειδή ο χαμός είναι στόχος αυτή την εβδομάδα ας γίνει το χατίρι να πάει δοκάρι και μέσα η μπάλα.
These users thanked the author marsantos for the post:
Equalizer
Miles
Δημοσιεύσεις: 7748
Εγγραφή: Δευ 21 Δεκ 2020, 20:17

Re: 27. Magomed Ozdoev

Δημοσίευση από Miles »

Πριν από το ματς, δεν θυμάμαι ποιο, που μπήκε αλλαγή ο Καμαρά και τραυματίστηκε, η forza είχε γράψει ότι ο παίχτης κουβαλάει ενοχλήσεις για αρκετό καιρό, δεν θυμάμαι από ποιο παιχνίδι ή αν ήταν από την προετοιμασία, και δεν είναι 100% έτοιμος.
Μέχρι να έρθει ο Ζαφείρης, προσευχές, τι άλλο... :mrgreen:
Εκτός αν ξεπεταχθεί ο Ιταλός.
George Best4
Δημοσιεύσεις: 251
Εγγραφή: Τετ 16 Ιούλ 2025, 14:49

Re: 27. Magomed Ozdoev

Δημοσίευση από George Best4 »

Έκανες δηλώσεις μεσοβδόμαδα ότι πρέπει να είμαστε υπομονετικοί με τον Τσαλοφ και ότι πρέπει να προσαρμοστεί. Ότι είναι δύσκολο κτλ.

Παρόλο που έχει περάσει 1,5 χρόνος και ακόμα προσπαθεί να μάθει κοντρόλ.

Εσύ είσαι 2+.
Έχεις προσαρμοστεί? Δηλαδή αυτό το πράγμα που δεν θυμίζει ποδοσφαιριστή , αυτό το και καλά χαφ που δεν έχει μακρινή πάσα, κάθετη πάσα, δεν κόβει, είναι Άργος και σε κίνηση και σε σκέψη και αδυνατεί να παίξει με τη μια είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου?

Αυτός ο παίχτης την χρόνια που πρωταθλήματος ήταν ανεπαρκής. Τρεμαμε να τον βαλουμε.Πλέον είναι βασικός.

Με τέτοιο χαφ δε μπορείς όχι να διεκδικήσεις ούτε καν να ελπίζεις σε κάτι.
Άβαταρ μέλους
Kostas_FI
Δημοσιεύσεις: 131
Εγγραφή: Πέμ 04 Φεβ 2021, 00:50

Re: 27. Magomed Ozdoev

Δημοσίευση από Kostas_FI »

Τα παμε (αν και κάποιοι έκαναν πάρτι εδώ μετά από ενα καλό ματς με τον πεθαμένο ΟΦΗ) είναι ένα μέτριο χαφ, ο οποίος βέβαια δεν φταίει στο ότι παίζει βασικός στον ΠΑΟΚ. Αυτό είναι ευθύνη άλλων. Χθες, ήταν από τους χειρότερους μαζί με τον Ντεσποτοφ.
Grigorios_PAOK
Δημοσιεύσεις: 1581
Εγγραφή: Τρί 27 Αύγ 2019, 02:01

Re: 27. Magomed Ozdoev

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

Μεγάλο παιχνίδι , άλλο ένα παιχνίδι γεμάτο ένταση και τρεξίματα, δυστυχώς τα 4 χαφ που αντιμετώπισε χθες με.βοηθεια από τον αρκετά καλό Ιταλό τον αδικούν.
marsantos
Δημοσιεύσεις: 3090
Εγγραφή: Παρ 18 Δεκ 2020, 16:22

Re: 27. Magomed Ozdoev

Δημοσίευση από marsantos »

Το κακό είναι πως έπαιξε 90λεπτο χθες. Αφού λειτούργησε λογικά σε όλα τα υπόλοιπα ο Ρασβάν, έπρεπε και τον Ρώσο να μην τον αφήσει 90λεπτο.
Το ίδιο και τον Μπάμπα.
Καλώς ή κακώς αφού αποφασίστηκε πως την Κυριακή θα δοθεί ο νυν υπέρ πάντων αγώνας, έπρεπε αυτό να υλοποιηθεί σε όλο το φάσμα.
These users thanked the author marsantos for the post:
Equalizer
Miles
Δημοσιεύσεις: 7748
Εγγραφή: Δευ 21 Δεκ 2020, 20:17

Re: 27. Magomed Ozdoev

Δημοσίευση από Miles »

Δεν είμαι σίγουρος ότι αυτός θα ξεκινήσει.
These users thanked the author Miles for the post:
Ally Samagoal
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”