Razvan Lucescu VI

Άβαταρ μέλους
aivas19

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από aivas19 »

black death έγραψε: Παρ 03 Οκτ 2025, 15:36 Πηγαμε για μεντιλιμπαρ και μας βγηκε μαρκαριαν με λοβοτομή.
Ε αμα πας να παιξεις κατι με ροστερ που δεν ετοιμασες ποτε για να παιξει με αυτο το στυλ, το αποτελεσμα ειναι λογικο. Σαν να βαζεις ψαρι να σκαρφαλωσει το δεντρο. Πως θα παρεις δευτερες μπαλιες και θα πιεσεις; Το καναμε θα πω εγω στην Φρανκφουρτη και τελος. Απλα χτες καποιοι θιχτηκαν και ειπα να ρωτησω. Ελπιζω να μην ειναι οι ιδιοι που λενε οτι παιζει μοντερνο ποδοσφαιρο ο γαυρος
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

nunies4 έγραψε: Παρ 03 Οκτ 2025, 15:11 Παντως θα την εξομολογηθω την αμαρτια μου...
Επειδη κατω παιζουν καθυστερησεις και δεν πανε σε προσληψη προπονητη κρατωντας τον Κοντη (ποιον Κοντη πραγματικα;), αν παει εκει, εγω ενα 20ευρακι θα το ριξω σε κατακτηση πρωταθληματος βαζελου. :)
Δεχομαι το στοιχημα και 50€ αν θες οτι οχι μονο δε θα παρει πρωταθλημα αλλα θα ειναι και η ταφοπλακα και για αυτον και για τον ΑΛΦΖ. Του χρονου αν μεινει το συζηταμε
Miles

Δημοσίευση από Miles »

aivas19 έγραψε: Παρ 03 Οκτ 2025, 15:34 Αν ακουει κανεις τον Βλαχο στο flash μπορει να μας επιβεβαιωσει αν ειπε οτι αυτο που προσπαθησαμε να παιξουμε χτες δεν απεχει απο αυτο που παιζει ο Μεντιλιμπαρ; Συντονιστηκα στη μεση του σχολιασμού. Διωξιμο οταν νιωσουμε πιεση και ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ να παρουμε δευτερες μπαλες. Αυτο λεει δουλευει 1.5 χρονο ο Μεντιλιμπαρ , αυτο παιζει, εμεις δε το κανουμε με επιτυχια. 👀
Είναι τρίτος χρόνος που το κάνουμε αυτό.
warmeater

Δημοσίευση από warmeater »

Τωρα σοβαρα;;
Συγκρινουν κάποιοι το περιβαλλον του Πναθηναικου με το Α Ρ Ρ Ω Σ Τ Ο της Θεσσαλονικης;
Ποιός στην Αθηνα απαξιωνει τοσο πολυ τους παικτες ;;
Απ' εναντιας κυνηγανε οποιον εχει φυγει απο τον ΠΑΟΚ
Δεν ειναι μαλακες που εδω τους εχουμε ολους αχρηστους
Απο παικτες μεχρι προπονητες
Αχρηστος ο ΦΕΡΕΙΡΑ και ο ΤΟΥΝΤΟΡ
Αχρηστοι ο ΣΒΙ και ο ΙΓΚΙ
Και τι αποδεικνυεται;;
οτι οσοι εφυγαν απο τον ΠΑΟΚ παικτες και προπονητες εχουν παιξει τσ.λου και ο ΠΑΟΚ οχι
αλλα ο "νικος ο πεταλουδας" ...ξέρει
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Miles έγραψε: Παρ 03 Οκτ 2025, 15:42
aivas19 έγραψε: Παρ 03 Οκτ 2025, 15:34 Αν ακουει κανεις τον Βλαχο στο flash μπορει να μας επιβεβαιωσει αν ειπε οτι αυτο που προσπαθησαμε να παιξουμε χτες δεν απεχει απο αυτο που παιζει ο Μεντιλιμπαρ; Συντονιστηκα στη μεση του σχολιασμού. Διωξιμο οταν νιωσουμε πιεση και ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ να παρουμε δευτερες μπαλες. Αυτο λεει δουλευει 1.5 χρονο ο Μεντιλιμπαρ , αυτο παιζει, εμεις δε το κανουμε με επιτυχια. 👀
Διαφωνω εκτος αν εννοεις μονο στην Ευρωπη. Ο Μεντιλιμπαρ παιζει το ιδιο ειτε ειναι ο Θρασυβουλος αντιπαλος ειτε η Αρσεναλ. Δε νομιζω οτι παιξαμε αυτο πχ με Στεαουα, με Αστερα, με Λιβαδεια κτλ κτλ.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

nunies4 έγραψε: Παρ 03 Οκτ 2025, 15:39
renegade έγραψε: Παρ 03 Οκτ 2025, 15:27 Ναι, νομίζουμε ότι στον βάζελο υπάρχει η άνεση για να πεις σε τρεις μήνες θα είναι έτοιμη ή ομάδα ή μετά από πέντε σερί φλοκια ότι δεν ήρθε και η καταστροφή του κόσμου.
Βέβαια αυτές τις @@ εκεί δεν θα τις έλεγε ποτέ κ αυτό είναι ακόμα ένα δείγμα του ανδρός
Μπα που να υπαρχει ανεση...Μονο 15 χρονια υπομονη εχουν κανει. Βρε με κοροιδευεις; Σε αλλη ομαδα αυτου του μεγεθους θα ειχαν ξηλωσει και τα πλακακια ενω εδω χρονος μπαινει χρονος βγαινει δεν κουνιεται φυλλο και δεν θα δωσουν 3 η και 6 μηνες στον Ραζβαν να τους στρωσει;
Ναι και?
Ίσα ίσα το ότι έχουν να πάρουν 15 χρόνια πρωτάθλημα τους έχει φτάσει στο σημείο να μην μπορούν να αξιολογήσουν τίποτα ψυχραιμα.
Τέλος πάντων,για μένα μακάρι να πάει
warmeater

Δημοσίευση από warmeater »

aivas19 έγραψε: Παρ 03 Οκτ 2025, 15:41
nunies4 έγραψε: Παρ 03 Οκτ 2025, 15:11 Παντως θα την εξομολογηθω την αμαρτια μου...
Επειδη κατω παιζουν καθυστερησεις και δεν πανε σε προσληψη προπονητη κρατωντας τον Κοντη (ποιον Κοντη πραγματικα;), αν παει εκει, εγω ενα 20ευρακι θα το ριξω σε κατακτηση πρωταθληματος βαζελου. :)
Δεχομαι το στοιχημα και 50€ αν θες οτι οχι μονο δε θα παρει πρωταθλημα αλλα θα ειναι και η ταφοπλακα και για αυτον και για τον ΑΛΦΖ. Του χρονου αν μεινει το συζηταμε
εγω σου βαζω στοιχημα που θα τεματισει ο ΠΑΟΚ φετος αν φυγει ο "ρουμανος"
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

warmeater έγραψε: Παρ 03 Οκτ 2025, 15:45
εγω σου βαζω στοιχημα που θα τεματισει ο ΠΑΟΚ φετος αν φυγει ο "ρουμανος"
Οπως θελεις φιλε, δε με νοιαζει να κερδισω το στοιχημα αν κερδισει ο ΠΑΟΚ
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Εγώ δεν θέλω να πάει στον Βάζελο γιατί δεν γουστάρω να δω το Λήκι στην 4αδα να παίζει στα πλέι οφ για να μας κόψει βαθμούς. Ας πάει στο Κατάρ ή στην Εθνική Ρουμανίας.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

aivas19 έγραψε: Παρ 03 Οκτ 2025, 15:44
Miles έγραψε: Παρ 03 Οκτ 2025, 15:42
Διαφωνω εκτος αν εννοεις μονο στην Ευρωπη. Ο Μεντιλιμπαρ παιζει το ιδιο ειτε ειναι ο Θρασυβουλος αντιπαλος ειτε η Αρσεναλ. Δε νομιζω οτι παιξαμε αυτο πχ με Στεαουα, με Αστερα, με Λιβαδεια κτλ κτλ.
Όταν μας πιέζουν, όσοι μας πιέζουν, άρα όχι σε όλα τα ματς.
These users thanked the author Miles for the post:
aivas19
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

renegade έγραψε: Παρ 03 Οκτ 2025, 15:44
renegade έγραψε: Παρ 03 Οκτ 2025, 15:27 Ναι, νομίζουμε ότι στον βάζελο υπάρχει η άνεση για να πεις σε τρεις μήνες θα είναι έτοιμη ή ομάδα ή μετά από πέντε σερί φλοκια ότι δεν ήρθε και η καταστροφή του κόσμου.
Βέβαια αυτές τις @@ εκεί δεν θα τις έλεγε ποτέ κ αυτό είναι ακόμα ένα δείγμα του ανδρός
Μπα που να υπαρχει ανεση...Μονο 15 χρονια υπομονη εχουν κανει. Βρε με κοροιδευεις; Σε αλλη ομαδα αυτου του μεγεθους θα ειχαν ξηλωσει και τα πλακακια ενω εδω χρονος μπαινει χρονος βγαινει δεν κουνιεται φυλλο και δεν θα δωσουν 3 η και 6 μηνες στον Ραζβαν να τους στρωσει;
Ναι και?
Ίσα ίσα το ότι έχουν να πάρουν 15 χρόνια πρωτάθλημα τους έχει φτάσει στο σημείο να μην μπορούν να αξιολογήσουν τίποτα ψυχραιμα.
Το μακαρι δεν ξερω με ποια εννοια το λες. Υποψιαζομαι γιατι περιμενεις οτι εκει θα ξεγυμνωθει.
Εγω επειδη παραμενει ενας ανθρωπος που αγαπω για οσα εχει προσφερει, δεν θελω να τον δω σε αλλο παγκο. Το προτιμω απο το να δικαιωθω για κατι.
Προτιμω να μην τον δω σε αλλο παγκο παρα να παει εκει και να πω μετα απο 1-2 χρονια να σας τα ελεγα.
Δεν θελω να μαθω τι θα μπορουσε να κανει αλλου.
black death

Δημοσίευση από black death »

aivas19 έγραψε: Παρ 03 Οκτ 2025, 15:40
black death έγραψε: Παρ 03 Οκτ 2025, 15:36 Πηγαμε για μεντιλιμπαρ και μας βγηκε μαρκαριαν με λοβοτομή.
Ε αμα πας να παιξεις κατι με ροστερ που δεν ετοιμασες ποτε για να παιξει με αυτο το στυλ, το αποτελεσμα ειναι λογικο. Σαν να βαζεις ψαρι να σκαρφαλωσει το δεντρο. Πως θα παρεις δευτερες μπαλιες και θα πιεσεις; Το καναμε θα πω εγω στην Φρανκφουρτη και τελος. Απλα χτες καποιοι θιχτηκαν και ειπα να ρωτησω. Ελπιζω να μην ειναι οι ιδιοι που λενε οτι παιζει μοντερνο ποδοσφαιρο ο γαυρος
Ο γαύρος αυτή τη στιγμή στο πως απλώνεται στο γηπεδο και πρεσαρει χωρίς τη μπάλα είναι ετη φωτός απ' αυτο που παίζουμε εμείς. Μεσοεπιθετικα και φέτος δεν έχει καμια ιδιαίτερη ποιοτητα για να δεις κατι τρομερο. Ένας ποντενσε που ψαχνει πατήματα και μετά ο τσικινιο που δεν είναι ούτε ντελιας ποιοτικα, ούτε ουναϊ. Το οτι τον έχουν κανει οι άλλοι να φαίνεται υπερομάδα είναι άλλο θέμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος black death την Παρ 03 Οκτ 2025, 15:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author black death for the post:
aivas19
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Με μπερδεψες ρε. Το στοιχημα ποιο ειναι;; :D :D
renegade

Δημοσίευση από renegade »

nunies4 έγραψε: Παρ 03 Οκτ 2025, 15:51
renegade έγραψε: Παρ 03 Οκτ 2025, 15:44

Ναι και?
Το μακαρι δεν ξερω με ποια εννοια το λες. Υποψιαζομαι γιατι περιμενεις οτι εκει θα ξεγυμνωθει.
Εγω επειδη παραμενει ενας ανθρωπος που αγαπω για οσα εχει προσφερει, δεν θελω να τον δω σε αλλο παγκο. Το προτιμω απο το να δικαιωθω για κατι.
Προτιμω να μην τον δω σε αλλο παγκο παρα να παει εκει και να πω μετα απο 1-2 χρονια να σας τα ελεγα.
Δεν θελω να μαθω τι θα μπορουσε να κανει αλλου.
Εγώ βέβαια που δεν τον αγαπάω και δεν τον έχω σε καμία εκτίμηση ( περισσότερο ως χαρακτήρα και μετά ως προπονητή) θα ήθελε να τον δω στον βάζελο για πολλούς λόγους
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

nunies4 έγραψε: Παρ 03 Οκτ 2025, 15:53
Με μπερδεψες ρε. Το στοιχημα ποιο ειναι;; :D :D
😂
Εσυ λες αν γινει η αλλαγη ΦΕΤΟΣ, πρωταθλημα με βαζελο, εγω λεω θα βγουνε 4οι και δε θα ξαναδουλεψει Ελλαδα ο Λουτσε και ο ΑΛΦΖ θα δει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ πιεση για να φυγει
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”