συντροφε και τον ζαφειρη που θα φερουμε, ετσι οπως παιζουμε δεν θα ειναι ο ζαφειρης της σλαβια.Developer4 έγραψε: Παρ 03 Οκτ 2025, 09:13 Εδώ που φτάσαμε είναι πλέον πιθανό αυτή κρίση που ξεκίνησε με τον Κομπότη, να τελειώσει με 6 σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα... Θεωρώ και θέλω να πιστεύω ότι μετά τη διακοπή θα έρθουν τα αποτελέσματα που πρέπει και θα ρολάρει στο μέτρο του δυνατού η κατάσταση...
Από εκεί και πέρα εξακολουθώ να πιστεύω ότι ενδεχόμενη αλλαγή του Στρατηγού αυτή τη στιγμή, το μόνο που θα προσφέρει είναι ένα σοκ που θα οδηγήσει σε κάποια άμεσα αποτελέσματα (λόγω του ότι ναι το ρόστερ δεν είναι για τόσο χάλια), αλλά στην πορεία του χρόνου θα ξαναοδηγηθούμε σε κρίση και τότε τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο δύσκολα στη διαχείριση...
Λέμε, λέτε για τον Λουτσέσκου και σε πολλά συμφωνώ και εγώ, αλλά προσωπικά σε μεγάλο βαθμό βλέπω σε κάθε ματς να ξεδιπλώνονται στο μεγαλείο τους ΟΛΑ τα λάθη του καλοκαιρινού σχεδιασμού.. Βέβαια θα μου πεις, γιατί σε αυτόν δεν είχε λόγο ο Λουτσέσκου και θα έχεις δίκιο... Απλά λέω... Χθες πχ μετά τις τραγικές εμφανίσεις Κεντζιόρα, Λόβρεν ήρθε η ώρα να δούμε τον Βολιάκο και τι είδαμε, αυτό που ξέραμε... Ότι ο Π.Α.Ο.Κ. χρειαζόταν ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ στόπερ... Με εξαίρεση τον Παβλένκα, άντε να πω και τον φιλότιμο Γιακουμάκη που τουλάχιστον το μυρίζει το γκολ και κάτι κάνει, δεν έχει βγει ΚΑΜΙΑ μεταγραφή μέχρι τώρα... Αδιανόητο...
Το συστημα που επιλεγει και ο τροπος αναπτυξης δεν επιτρεπει στο ροστερ να αποδωσει ενα σταθερο 7/10. Αυτη τη στιγμη παιζουμε 5/10 και δυστυχως ειναι σταθερο 5/10.