77. Kiril Despodov

Απάντηση
marsantos

Re: 77. Kiril Despodov

Δημοσίευση από marsantos »

sn0ufel4 έγραψε: Πέμ 02 Οκτ 2025, 23:56 Εντωμεταξύ ο καημένος ο marsantos ήθελε να τους δει μαζί με Γιακουμακη και σήμερα δεν βγήκε μισή σέντρα
Ναι, βλακεια μου.
Σε αλλού τυπου ματς πρέπει να δούμε αυτό το δίδυμο.

Υγ. Κυριλλε έτσι όπως κάθεσαι ατάραχος όταν περνάνε μπροστά ή πίσω σουυ παίκτες στο χώρο ευθύνης σου, πραγματικά είναι κατι που δε μπορώ να το διαχειριστώ βλέποντας τον αγώνα. Το ίδιο την Κυριακή, το ίδιο σήμερα, το ίδιο με την Καλλιθέα , το ίδιο με το βάζελο στο Κύπελλο. Ή το τι κάνεις με τη μπάλα όταν είμαστε μπροστά στο σκορ και τελειώνει αγώνας ή ημίχρονο. Το ίδιο σήμερα, το ίδιο με τη Μάλμε, το ίδιο με το βάζελο στο κύπελλο μια φάση πριν το γκολ.
Ναι, δε μαρκαρουν όλα τα εξτρέμ του κόσμου. Δεκτό.
Πρέπει όμως αντιστοίχως να είναι δεκτό πως δε γίνεται να περιμένουμε το σφύριγμα του διαιτητή και να προσευχομαστε να μην πάει από τη μεριά του η μπάλα. Απλές φάσεις που με μια στοιχειώδη τοποθέτηση και κίνηση, δε θα λάμβαναν ποτέ χώρα.
These users thanked the author marsantos for the post (total 2):
lkosmid, aivas19
Άβαταρ μέλους
IBAN

Δημοσίευση από IBAN »

Developer4 έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 15:49
Polichni1926 έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 15:29
IBAN έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 14:49 Δύο πάσες πάρε- βάλε από κλειδαρότρυπα πέρασε χθες ο Ζιβκοβιτς, ήταν ο κορυφαίος στο τελευταίο 20λεπτο αλλά πρέπει με το ζόρι να τον βγάλουμε ντεφορμέ επειδη δεν εχει βαλει γκολ και εχασε το πεναλτυ....

Πες , πες θα το πιστέψουν πολλοί.
φιλε ο ζιβκοβιτς στο παιχνιδι με την μακαμπι εκανε πιο πολλες πασες σε αντιπαλους απο οτι η ιδια η μακαμπι μεταξυ τους
Aν ήταν μόνο το παιχνίδι με τη Μακάμπι που φυσικά και ήταν εκνευριστικός, θα ήταν απλά μια κακή μέρα στη δουλειά... Φέτος ο Ζίλε παρέα με Κεντζιόρα κονταροχτυπιούνται για το ποιος είναι overall ο χειρότερος παίκτης μέχρι τώρα...

Αλλά είπαμε ψιλά γράμματα αυτά...

Και κάτι επιπλέον για τον Βούλγαρο, πάρτε μερικούς ζέλες, χαρτιά και γαύρους και ρωτήστε τους, πείτε μας έναν παίκτη του Π.Α.Ο.Κ. που θα θέλατε... Με μαθηματική ακρίβεια ο Δέσποτας θα ήταν στο τοπ 3...

Αλλά εμείς εδώ, τα ίδια και τα ίδια να πιαστούμε από στιγμές, από λάθη για να τον βγάλουμε ακατάλληλο και φυσικά σε κάθε μεταγραφική να είμαστε έτοιμοι να του βάλουμε και κορδελίτσα...

Ευτυχώς είναι ακόμα εδώ και θέλω να πιστεύω ότι θα τα γράψει και φέτος τα νουμεράκια του.

Βλέπεις μπάλα εσύ και τα φιλαράκια σου, οχι αστεία!!! :lol: :lol: :lol:

Έχει την κύρια ευθύνη για το πρώτο γκολ της Θελτα, δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί, γιατί είναι αυτός που δημιουργεί το κενό εκεί που ξεκινάει η φάση κάνοντας τον γνωστό του περίπατο χωρίς έννοιες και άγχος... :roll:

Στην επίθεση τώρα, μου θυμίζει τον Λημνιό ( κι αυτος αρεζε στους Αθηναίους μεχρι που τον πήραν). Δεν μπορεί να ντριμπλαρει ούτε κώνο και περιμένουμε μπας και βγάλει καμιά σέντρα της προκοπής, αλλά που....

Για καμιά Λάρισα, Πανσερραικο και Κηφισιά είναι μόνο, στο τέλος για κανένα κόρνερ...
Salpigoal

Δημοσίευση από Salpigoal »

πραγματικά δεν θυμάμαι ποτέ να έχω δει τόσο κακό αμυντικά εξτρέμ.
Δεν είναι οτι δεν έχει την διάθεση ή οτι δεν τρέχει. Είναι ότι και που τρέχει να καλύψει, το κάνει σε λάθος χρόνο και με λάθος τρόπο με αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές είτε να τον περνάνε σαν σταματημένο, είτε να δίνει την εύκολη πάσα.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Σε οποιοδήποτε σημείο του γηπέδου εκτός των τελευταίων 15 μέτρων, ο παίκτης είναι επιπέδου Κηφισιάς. Βαρέθηκα να τον βλέπω και χθες αλλού για αλλού, ποτέ εκεί που πρέπει
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ρε δεν λέτε πάλι καλά που δεν έβγαλε καμία υποτροπή στη θλάση, για θα πηγαίναμε στο ντέρμπι με 2 εξτρεμ διαθέσιμα

Και τόσο που έτρεξε ευτύχημα είναι
Developer4

Δημοσίευση από Developer4 »

IBAN έγραψε: Παρ 03 Οκτ 2025, 04:52
Developer4 έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 15:49
Polichni1926 έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 15:29

φιλε ο ζιβκοβιτς στο παιχνιδι με την μακαμπι εκανε πιο πολλες πασες σε αντιπαλους απο οτι η ιδια η μακαμπι μεταξυ τους
Aν ήταν μόνο το παιχνίδι με τη Μακάμπι που φυσικά και ήταν εκνευριστικός, θα ήταν απλά μια κακή μέρα στη δουλειά... Φέτος ο Ζίλε παρέα με Κεντζιόρα κονταροχτυπιούνται για το ποιος είναι overall ο χειρότερος παίκτης μέχρι τώρα...

Αλλά είπαμε ψιλά γράμματα αυτά...

Και κάτι επιπλέον για τον Βούλγαρο, πάρτε μερικούς ζέλες, χαρτιά και γαύρους και ρωτήστε τους, πείτε μας έναν παίκτη του Π.Α.Ο.Κ. που θα θέλατε... Με μαθηματική ακρίβεια ο Δέσποτας θα ήταν στο τοπ 3...

Αλλά εμείς εδώ, τα ίδια και τα ίδια να πιαστούμε από στιγμές, από λάθη για να τον βγάλουμε ακατάλληλο και φυσικά σε κάθε μεταγραφική να είμαστε έτοιμοι να του βάλουμε και κορδελίτσα...

Ευτυχώς είναι ακόμα εδώ και θέλω να πιστεύω ότι θα τα γράψει και φέτος τα νουμεράκια του.

Βλέπεις μπάλα εσύ και τα φιλαράκια σου, οχι αστεία!!! :lol: :lol: :lol:

Έχει την κύρια ευθύνη για το πρώτο γκολ της Θελτα, δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί, γιατί είναι αυτός που δημιουργεί το κενό εκεί που ξεκινάει η φάση κάνοντας τον γνωστό του περίπατο χωρίς έννοιες και άγχος... :roll:

Στην επίθεση τώρα, μου θυμίζει τον Λημνιό ( κι αυτος αρεζε στους Αθηναίους μεχρι που τον πήραν). Δεν μπορεί να ντριμπλαρει ούτε κώνο και περιμένουμε μπας και βγάλει καμιά σέντρα της προκοπής, αλλά που....

Για καμιά Λάρισα, Πανσερραικο και Κηφισιά είναι μόνο, στο τέλος για κανένα κόρνερ...
Εγώ τουλάχιστον βλέπω, εσύ δεν ξέρω άιμπαν...

Καλά τα λες, αλλά φυσικά εκτός από πρόβλημα όρασης, έχεις και σοβαρό θέμα μνήμης, καθώς δε θυμάσαι το double-double στο μάγκικο και διάφορα άλλα...

Από εκεί και πέρα, στη "γύρα" και οχι στο μυαλό του άιμπαν, ο Ντεσπόντοφ θα σου έφερνε 5 ακατέβατα και οχι φυσικά από τυριά και Σέρρες, αλλά αυτά ψιλά γράμματα για εσένα άιμπαν ε άιμπαν...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

icue έγραψε: Πέμ 02 Οκτ 2025, 23:50 Ο Νεσποτοφ με τον Σαστρε δεν μπορουν να βρεθουν εδω και 2 χρονια. Δεν θα αρχισουν τωρα ξαφνικα.
Ακριβώς! Και αυτό το ξέρουν οι πάντες. Εκτός (μάλλον) από τον υπεύθυνο.
marsantos

Ο υπεύθυνος αποφάσισε το καλό ζευγάρι να μπει την Κυριακή.
Είτε μας αρέσει είτε όχι αυτή είναι η αλήθεια.
Αυτή είναι η απόφαση και αν δεν δούμε τον χθεσινό αγώνα από αυτήν την οπτική πέφτουμε σε αδιέξοδα.
Είναι σίγουρο ότι αυτές οι αποφάσεις θα φέρουν την Κυριακή αποτέλεσμα;
Προφανώς όχι. Ο οσφπ είναι φαβορί από πολλές απόψεις.
Ο οργανισμός όμως αποφάσισε πως αν θέλει να καλύψει ένα μέρος του χάντικαπ που τον χωρίζει αυτή τη στιγμή από τον οσφπ, έπρεπε να ψιλκάψει τον χθεσινό και να τα δώσει όλα την Κυριακή και αυτό πρέπει να το σεβαστούμε.
Όλες οι πλευρές έχουν πάρει τις θέσεις τους για αυτόν τον αγώνα. Και αυτοί που θέλουν ο ΠΑΟΚ να κερδίσει και αυτοί που θέλουν ο ΠΑΟΚ να μην κερδίσει.
Η Κυριακή μετατράπηκε σε τελικό χωρίς αυτό να έπρεπε να συμβεί. Η ομάδα αναγκάστηκε να ακολουθήσει το κλίμα γιατί αντιλαμβάνεται την ατμόσφαιρα.
Ο Ντιέγκο ας βάλει το χέρι του να πηγαίνει η μπάλα δοκάρι και έξω σε αυτούς και όχι δοκάρι και πάσα στον Τσικίνιο ενώ σε εμάς κατευθείαν μέσα γιατί αν βρει δοκάρι είμαστε ικανοί να τη βγάλουμε έξω μέχρι να πάει μέσα.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Ρε συ φίλε μαρσαντος, σε παρακολουθώ πάντα με τις αναλύσεις σου.
Πες μου κάτι, ποιος αποφασίζει ποιος θα παίξει και ποιος όχι?
Ο τζοντζο θα είχε πρόβλημα?
Ο μπαμπα όχι?
Ο Γιακουμάκης όχι που τα έφτυσε? Ή θα ξεκινήσουμε με Τσάλοφ?
Ποιός ο σκοπός μια καινούργιας αδοκιμαστης δυαδας στα σέντερ μπακ?
Γιατί οι δικοί μας Οκτώβριο μήνα κουράζονται ανά δύο συνεχή παιχνίδια? Τι θα κάνουμε τον Απρίλιο?
Γιατί θα έπρεπε να βγεί να παίξει δεύτερο ημίχρονο ο αρνητικοτατος δεσποτοφ?
Ποια ομάδα δεν κάνει αλλαγή στο ημίχρονο ακόμη κι αν αφορά όχι τραυματισμό?
Έχεις την εντύπωση ότι στο σημερινό ποδόσφαιρο οι παίκτες στην πλειοψηφία τους δεν αναγνωρίζουν την κακή τους ημέρα?
Δεν αντιλαμβάνονται την περίοδο της κόπωσης?
Ή το σκεπτικό του ροτεησον, του φορμαρισματος και του ντεφορμαρισματος?
Γιατί η ομάδα συνεχίζει να παίζει τα παιχνίδια της με δύο χάφ χωρίς φαντασία και δημιουργικότητα και οι οποίοι δεν μπορούν ποτέ να εξυπηρετήσουν, να δώσουν βοήθειες στα πλάγια Μπακ και ακραίους? Που συνεπάγεται αδυναμία της λειτουργίας του μπιλντ απ'.
Γιατί όταν δοκιμάζει τρίτο χάφ να παίζει ο τελευταίος μακριά από τα άλλα δύο και να χάνεται σε ένα ατέρμονα, άσκοπου τρεξίματος και πρεσαρισματος?
Γιατί δεν μπορεί να παίξει 50' τον ρόμβο με εσωτερικό τον μείτέ που χειρίζεται άψογα την μπάλα?

Για ότι νομίζεις ότι αξίζει απάντηση θα μου είναι επιθυμητή.
These users thanked the author Maxpaok for the post:
marsantos
George Best4

Δημοσίευση από George Best4 »

Οταν δεν τον βαζει ολοι κραζουν τον προπονητη εδω και 2 χρονια.
Οταν τον βαζει σε ματς απαιτησεων παντα μα παντα απογοητευει.
Δειχνει ολα τα "γιατι δεν παιζει"
πιο σοφτ και πο βουτυρο σε ολες τις μονομαχιες.
Δε γυρναει, μπαινει σε μονομαχιες σα να νιωθει οτι θα τις χασει απο πριν.
marsantos

Maxpaok έγραψε: Παρ 03 Οκτ 2025, 14:32 ...
Για ότι νομίζεις ότι αξίζει απάντηση θα μου είναι επιθυμητή.
Φίλε max καλησπέρα. Κάθε ερώτηση αξίζει απάντηση. Ρωτάς ωραία πράγματα απλά δώσε μου χρόνο.
Δεν είμαι επαγγελματίας οπότε σε πολλά θα σου πω τη γνώμη μου. Επίσης σε αρκετά η απάντηση μπορεί να είναι και 'Δεν ξέρω '.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Υπερβολές όσα γράφονται .
Δυστυχώς είμαστε ανίκανοι να διαχειριστούμε έναν παίκτη όπως ο ντεσποντοφ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”