Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Ποιοι είστε εσείς αδερφέ @Taseos που σας έχουμε μπερδέψει; Εγώ σε ΠΑΟΚτσήδικο φόρουμ γράφω. Μια άποψη. Που μπορεί να είναι και μαλακίες όσα γράφω.
Δοξάσουμε, εννοώ, ότι έχει ψιλιαστεί ότι ο κόσμος είναι πάρε μεταγραφές να χαίρεσαι και πάτησε σε αυτό. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ο Ζαφείρης είναι παικτάρα και θα βοηθήσει. Όμως ο ΠΑΟΚ έμεινε χωρίς, φορ και σεντερ μπακ. Αυτά.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Οι τίτλοι γράφουν ιστορία. Λογικό. Τώρα αν είναι να παίρνω τίτλους και να βάζω κάτω από το χαλάκι προβλήματα δεν έχω πρόβλημα πραγματικά. Άσε που δε βλέπω και προβλήματα. Η ΠΑΕ οδεύει συνεχώς σε αύξηση μπατζετ κάνει πορείες Ευρώπη, έχασε όντως περσυ( μια χρονιά που δεν κατάφερε να πάρει τίτλο) και φυσικά φταίνε όλοι σε μια αποτυχία με πρώτο το αφεντικό. Από εκεί και πέρα εσένα συγκεκριμένα σε πείραξε γιατί όσο και να έψαξα δεν ήσουν πουθενά στο ΜΑΓΚΙΚΟ. μπορεί να είχες κατεβάσει και στόρια.
Και να δεν ήταν ο ΠΑΟΚ ποτέ ομάδα που παίρνει σερί πρωταθλήματα. Μακάρι να γίνουμε τέτοια ομάδα. Αλλά όχι και κρύβεται η ΠΑΕ πίσω από το μάγκικο και μάλιστα αναρωτιέσαι ως πότε; Μέχρι το επόμενο που θα το πάρω με κάποιον άλλον γεμιστεί τρόπο για να σας θυμίζουμε ότι ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!
ΥΓ τον Μάιο θα μαστε καλά!
These users thanked the author Taseos for the post:
Ορτζονικίδης
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

PAOKevolution έγραψε: Παρ 03 Οκτ 2025, 08:32 Ποιοι είστε εσείς αδερφέ @Taseos που σας έχουμε μπερδέψει; Εγώ σε ΠΑΟΚτσήδικο φόρουμ γράφω. Μια άποψη. Που μπορεί να είναι και μαλακίες όσα γράφω.
Δοξάσουμε, εννοώ, ότι έχει ψιλιαστεί ότι ο κόσμος είναι πάρε μεταγραφές να χαίρεσαι και πάτησε σε αυτό. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ο Ζαφείρης είναι παικτάρα και θα βοηθήσει. Όμως ο ΠΑΟΚ έμεινε χωρίς, φορ και σεντερ μπακ. Αυτά.
Ο ένας φορ παίρνει 2 εκ τον χρόνο και ήρθε φέτος, ο άλλος παίρνει 1,3 και έχει αξία 9 εκ . Και επιπλέον έχω ένα παιδί από πίσω που έρχεται με φόρα( αν βέβαια είχε πωληθεί αντί να παίξει στον ΠΑΟΚ θα ακούγαμε για πραμάτεια και βιτρίνες. Το να θεωρείς κάποιες μεταγραφές πανάκριβες αποτυχημένες δεν με βρίσκει να διαφωνώ, να το μου λες ότι τρως 4 από την λειβάδια και 3 από την Τρίπολη δεν μπορεί να είναι λόγω φθηνου ρόστερ και γυμνού .
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Συνεχίζεις να μοιράζεις τον κόσμο. Εγώ ξαναλέω. Δε βλέπω, εσείς κι εμείς. Αν και προφανώς στις μέρες μας, εμφανίσθηκαν πολλοί...από τους άλλους... Και όχι, δεν είναι αγαπημένο μου το transfermarkt. Αλλά, δε με διαβάζεις για να το ξέρεις. Δεν σε κατηγορώ. Καλή καρδιά @Taseos .
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Πιθανώς και δεν χωρίζω τον κόσμο και δεν σε τοποθέτησα από δω ή από εκεί. Είναι γνωστοί οι λογαριασμοί συν τους νέους που εμφανίζονται μόνο όταν βρέχει. Εσένα πως να σε βάλω σε αυτούς; Θα ήταν ντροπή
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Sera4 έγραψε: Παρ 03 Οκτ 2025, 07:34 Το μεγάλο λάθος το έκανες το καλοκαίρι, που δεν επέμεινες στην απόφαση της αποπομπής. Τώρα, απλά θα λουστείς τον όχλο να σου σούρνει ό,τι κατεβάσει η κούτρα του, στη χρονιά όπου το συνολικό μπάτζετ του συλλόγου, ξεπερνάει τα 80 εκατομμύρια.

Φάε τώρα τους δανεικούς και τις ιστορίες για αγρίους και κάτσε να παρακολουθείς το δράμα του ΠΑΟΚτσή να ακούει μετά από κάθε φλόκο, να μην τρελαίνεται, ότι η ομάδα είναι πολύ καλή και ότι απλά το Σεπτέμβριο οι πλανήτες δεν ευθυγραμμίζονται σωστά και ο ανάδρομος σκοράρει απέναντί μας.
Ποια 80 ρε Σέρα, που οκ, δεν είναι αυτό το πρόβλημα, και 40 να είναι το μπάτζετ πάλι πολύ καλύτερη εικόνα θα έπρεπε να έχουμε, αλλά ποια 80.
Δηλαδή ο γάβρος πόσα έχει, 150?
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Αυτό το πράγμα που όταν κάποιος έχει πιο πλήρες ρόστερ απο εμάς ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ μεταφράζεται πως εμείς έχουμε ΜΗΔΕΝ και εκείνος ΕΚΑΤΟ, είναι λίγο ψυχιατρική πάθηση

Και 10 παίκτες καλύτερους και περισσότερους από εμάς να έχει ο γαυρος, είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να κοστίζει 5 εκατομμύρια ο καθένας μισθολογικά. Για να λέμε οτι εμείς έχουμε 80 κι αυτός 150

Εμένα δεν με νοιάζει το μπατζετ μας

Με νοιάζει οτι ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ, οφείλεις να έχεις μια ομάδα που να παίζει το περισσότερο που μπορεί. Κι όταν ΔΕΝ μπορεί, τότε να προσαρμόζεται τακτικά.

ΟΛΟΙ έχουν ευθύνες.
These users thanked the author Equalizer for the post (total 2):
PAOKevolution, Franky
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Το θέμα δεν είναι το budget σαν ένας απόλυτος ξερός αριθμός.

Το θέμα είναι που ξοδεύονται τα όσα μπαίνουν στην ομάδα

Το θέμα είναι η προβληματική οργάνωση.
Η απουσία διακριτών ρόλων και αρμοδιοτήτων.
Είναι οι παλινωδίες στο μεταγραφικό που φορτώνουν την ομάδα συμβόλαια (πληρώνουμε ακόμα το Μουργκ γμτκμ)

Και μέσα σε όλα αυτά είναι και το ότι δεν δίνονται αρκετά για να ακολουθήσεις πορεία ανάπτυξης (μας φαίνονται πολλά τα 3 και τα 4 μύρια για μεταγραφή βασικού παίκτη, ενώ θέλουμε να πουλάμε με 8-10 και πάνω) και να ακολουθήσεις τον ανταγωνισμό.

Ας είναι 60, 70, 80μ το budget, είναι σημαντικό, αλλά πιο σημαντικό είναι το που και πως επενδύεται.

Και εδώ είναι η μεγάλη μου ανησυχία εμένα. Ότι δεν πρόκειται να αλλάξει ο τρόπος λειτουργίας της ΠΑΕ ώστε τα όσα μπαίνουν να πιάνουν όσο περισσότερο τόπο γίνεται.

Δεν ξέρω εάν την πάρει εν λευκώ την ομάδα ο Γιώργης και ο Νίκος εάν θα αλλάξει αυτό.
These users thanked the author bane1980 for the post:
Blackgr4
Άβαταρ μέλους
Iznogoud4

Δημοσίευση από Iznogoud4 »

Και στον καλύτερο σεφ αν δώσεις μόνο αυγά, ομελέτα θα κάνει. Πόσο μάλλον στον Λουτσέσκου που μέχρι να πεθάνει θα κάνει τις ίδιες 4-2-3-1 συνταγές που ξέρει.

Ο καλοκαιρινός μας σχεδιασμός βασίστηκε στο θα κάνει προετοιμασία ο Μεϊτέ κ πήραμε τον Ζαφείρη για τον Γενάρη. Το περσινό τουρλουμπούκι βλέπουμε +1 χρόνο γερασμένοι. Δεν ξεκινάς τη σεζόν των 100 όπως τελείωσες την αποτυχημένη σεζόν των 99 και περιμένεις ότι κάτι θα αλλάξει.

Πάλι καλά να λέμε που έφαγε το κράξιμο και δεν πούλησε τον Ντέλια.
These users thanked the author Iznogoud4 for the post:
Blackgr4
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Tolaros έγραψε: Παρ 03 Οκτ 2025, 09:32
Sera4 έγραψε: Παρ 03 Οκτ 2025, 07:34 Το μεγάλο λάθος το έκανες το καλοκαίρι, που δεν επέμεινες στην απόφαση της αποπομπής. Τώρα, απλά θα λουστείς τον όχλο να σου σούρνει ό,τι κατεβάσει η κούτρα του, στη χρονιά όπου το συνολικό μπάτζετ του συλλόγου, ξεπερνάει τα 80 εκατομμύρια.

Φάε τώρα τους δανεικούς και τις ιστορίες για αγρίους και κάτσε να παρακολουθείς το δράμα του ΠΑΟΚτσή να ακούει μετά από κάθε φλόκο, να μην τρελαίνεται, ότι η ομάδα είναι πολύ καλή και ότι απλά το Σεπτέμβριο οι πλανήτες δεν ευθυγραμμίζονται σωστά και ο ανάδρομος σκοράρει απέναντί μας.
Ποια 80 ρε Σέρα, που οκ, δεν είναι αυτό το πρόβλημα, και 40 να είναι το μπάτζετ πάλι πολύ καλύτερη εικόνα θα έπρεπε να έχουμε, αλλά ποια 80.
Δηλαδή ο γάβρος πόσα έχει, 150?
Ξαναλέω Τόλαρε, μιλάω για το μπάτζετ της εταιρείας, όχι αποκλειστικά το αγωνιστικό. Εταιρεία διαχειρίζεται ο Ιδιοκτήτης, όχι αποκλειστικά συμβόλαια παιχτών και προπονητών.

Έχει μεταγραφές, ατζέντηδες, ακαδημίες, Β' ομάδα, εγκαταστάσεις, ΕΠΟ, ελληνική ομοσπονδία, κράτος, λειτουργικά έξοδα κλπ

Και ναι, ο Ολυμπιακός έχει λογικά κατάτι μεγαλύτερο. Απλά με πολλά περισσότερα έσοδα.

Τέλος πάντων, κρυφά δεν είναι αυτά, θα φανούν και στους επόμενους ισολογισμούς.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Σέρα δεν αμφισβητώ το 80 η 70, δεν ξέρω.
Σίγουρα πάντως δεν είναι λίγα.

Ρωτάω όμως
Είναι ορθολογικά μοιρασμένο μεταξύ αγωνιστικού και λειτουργικού budget?

Μπορεί ο ΠΑΟΚ στην αγορά που λειτουργεί και στο πρωτάθλημα που παίζει και με όλα τα εμπόδια που του βάζουν κλπ να πορεύεται με αυτάρκεια και να πουλάει παίκτες απλά για να βγαίνει η χρονιά ή να καλύπτεται μη αγωνιστικό budget?

Τι άλλα revenue streams μπορούν να αναπτυχθούν?

Εγώ λέω όχι, εάν θέλουμε το παραπάνω βήμα χρειάζονται ΚΑΙ περισσότερα χρήματα, αλλά κυρίως ορθολογικοτερη, πιο σύγχρονη, και ποδοσφαιρική οργάνωση και λειτουργία.

Το πρώτο εάν θελήσει πάλι ο Ιβάν, θα γίνει.
Το δεύτερο?
Άβαταρ μέλους
Aye4

Δημοσίευση από Aye4 »

Jairo έγραψε: Παρ 03 Οκτ 2025, 00:27 ...αυτό το ποντιακό ξεροκέφαλο φταίει, δώσε την ομάδα στον Γιώργη και τον Νίκο
Ρε γ@μωτο χάσαμε και τον Μίστερ Μπούτια για να αναφωνήσει... "Α τον Γιώργη, τον Γιώργη... μπουάχαχαχαχαχαχα !!!"
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Ο ΠΑΟΚ σαν οργανισμός έχει αντανακλαστικά βραδύπους σχεδόν σε όλα τα θέματα. Διοικηση και προπονητής τα έχουν σπάσει απο τον Ιουνιο απλά κανείς απο τους δύο δεν ήθελε να πάρει πανω του την απόφαση για το διαζύγιο. Και οι δύο απλά περιμένουν να περάσει η χρονία και αυτο έχει μπει και στην ομάδα. Εγώ αυτό πίστευω.

Απλα και να φύγει ο Λουτσεσκου αυτη η διοίκηση , με τον τρόπο που λειτουργεί, έχει ελάχιστες πιθανότητες να βρει σοβαρό προπονητή.
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Δημοσίευση από -keeper- »

Η χρονια εως τώρα είναι η λογικη εξελιξη του αψογου ποδοσφαιρικα καλοκαιρινου σχεδιασμου.

Ο σύλλογος αυτός έχει διδακτορικό στο πως να πυροβολαει τα πόδια του
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Οπως τα λένε τα δυο ποστς απο πάνω: πυροβολημένος βραδύπους :mrgreen:
These users thanked the author Patron for the post:
-keeper-
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”