Razvan Lucescu VI
Re: Razvan Lucescu VI
Κανένας προπονητής ( πλην του πρώτου έτους του ζωγράφου )δεν είχε την τύχη να διαχειριστεί μια ομάδα με 50+ εκατομμύρια αγωνία μπάτζετ .
Ο μόνος που λίγο πλησίασε ήταν ο Ίβιτς που αν και τελείως άγουρος προπονητικά ,με μηδενική εμπειρία στην πρώτη κατηγορια έδειξε πολύ καλύτερα στοιχεία.
Πραγματικά πλέον έχω κουραστεί.
Θέλετε/θέλουν να μείνει εφόρου ζωής...ας μείνει και ας τραγουδάμε για το τελείως ανίκανο ρόστερ μας να αλλάξεις τρεις πάσες και τις επ άπειρον άστοχες μεταγραφές μας
Πάω να δω κέρλινγκ τώρα , να δω λίγο θέαμα
Ο μόνος που λίγο πλησίασε ήταν ο Ίβιτς που αν και τελείως άγουρος προπονητικά ,με μηδενική εμπειρία στην πρώτη κατηγορια έδειξε πολύ καλύτερα στοιχεία.
Πραγματικά πλέον έχω κουραστεί.
Θέλετε/θέλουν να μείνει εφόρου ζωής...ας μείνει και ας τραγουδάμε για το τελείως ανίκανο ρόστερ μας να αλλάξεις τρεις πάσες και τις επ άπειρον άστοχες μεταγραφές μας
Πάω να δω κέρλινγκ τώρα , να δω λίγο θέαμα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Πέμ 02 Οκτ 2025, 23:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Νομίζω cosmote δεν είπαν κάτι για πρόβλημα του Βολιακο γι αυτό μας έκανε εντύπωση .
- These users thanked the author chrisg4 for the post:
- paokkerkir
-
Δεν προσφερει πλέον τίποτα, ούτε σφιχτό σύνολο,ούτε οργανωμένη ομάδα, ούτε παιρνει ότι μπορεί απο κάθε παίκτη πόσο μάλλον το αντίθετο ότι έχει ρίξει πολλούς παίκτες. Το ποδόσφαιρο τον έχει ξεπεράσει, το μυαλό του έχει κολλήσει, όσο κάθεται αλλά χαλάει το όνομα του και τον μύθο του στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ θέλει προπονητή με φρέσκες ιδέες ,να δώσει όραμα στους παικτες και να εκσυγχρονίσει τον τρόπο που παιζει η ομάδα.
Υπάρχουν πολλά για ανάλυση από το αρχικό πλάνο μέχρι τις αλλαγές, μέχρι τι ζητάει από τα φορ ή τα χαφ και τι σεντερ μπακ θέλει και του αρέσουν.
Υπάρχουν πολλά για ανάλυση από το αρχικό πλάνο μέχρι τις αλλαγές, μέχρι τι ζητάει από τα φορ ή τα χαφ και τι σεντερ μπακ θέλει και του αρέσουν.
Στον οτε ειναι ο Μελισσιδης που τωρα αν τον ρωτησεις ποσο βγηκε το ματς παιζει να σου πει λαθος σκορ. Και εγω απο εδω το εμαθα για το προβλημα.chrisg4 έγραψε: Πέμ 02 Οκτ 2025, 23:51 Νομίζω cosmote δεν είπαν κάτι για πρόβλημα του Βολιακο γι αυτό μας έκανε εντύπωση .
δεν τον ρωτησαν τιποτα... ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΙ ΑΡΔ ΕΧΟΥΜΕ. Τριβουν τα χερια τους στο ψαραδικο. ερχεται μεγαλο τραπεζι
Τρεις μεταγραφές ξεκίνησαν και όλοι έγιναν αλλαγή.... Στο τέλος παίζαμε με την περσινή ομάδα γιατί η ανανέωση είναι του Σατανά και αυτή η ομαδάρα που τα σάρωσε όλα πέρσι θα πάρει μπροστά....
- These users thanked the author Τρόμος for the post (total 3):
- embuji, Papa9, Amsterdamer_87
-
Φανηκε και στο θρεντ του ματς οτι καποιοι δεν πήραν χαμπαρι.icue έγραψε: Πέμ 02 Οκτ 2025, 23:57Στον οτε ειναι ο Μελισσιδης που τωρα αν τον ρωτησεις ποσο βγηκε το ματς παιζει να σου πει λαθος σκορ. Και εγω απο εδω το εμαθα για το προβλημα.chrisg4 έγραψε: Πέμ 02 Οκτ 2025, 23:51 Νομίζω cosmote δεν είπαν κάτι για πρόβλημα του Βολιακο γι αυτό μας έκανε εντύπωση .
Μετα καταλαβα ότι το βλεπαν στον οτε.
- These users thanked the author black death for the post (total 2):
- icue, Apil44
Το παράδειγμα δεν είχε να κάνει ότι ο κακός Ραζβαν δεν έδωσε χρόνο στον Πενιά. Ο παίκτης ήταν λίγος αυτό λέω. Ο Οζντοεφ πολύ ανώτερος. Λογικό ο ένας αμείβονταν πάνω από 1εκ μισθό και ο άλλος 300Κ. Το θέμα είναι ότι παίκτες των 300Κ άλλες ομάδες τους έχουν και τρίβουμε τα μάτια για την ταχύτητα τους σε ανάπτυξη και κάποιες φορές ταχύτητα σε τρέξιμο με ή χωρίς την μπάλα.aivas19 έγραψε: Πέμ 02 Οκτ 2025, 23:41Ωραιο παραδειγμα απλα ο Πενια ζητησε να μην παιζει επειδη δεν δηλωθηκε στη λιστα της Ευρωπης.vs40 έγραψε: Πέμ 02 Οκτ 2025, 23:36 Να φύγουν όλοι να παραμείνει ο Ραζβαν.
Σήμερα μας έδειξε η Θελτα πόσο εύκολα σπάει το πρεσινγκ με ουσιαστικές πάσες και τι ωραία τροφοδοτουνταν το φορ, ενώ οι άλλοι ανοιγανε και στα πλάγια διαδρόμους, η πάσα στόχευε κάθετα ή διαγωνίως κάθετα τον φορ.
Θυμάμαι μας έκανε ζημιά η Μάλμε με τον Πενια στην 11αδα, και πάλι λέγαμε τι καλά χαφ είχε η Μάλμε τι γρήγορο ποδόσφαιρο, ποιότητα και σαχλαμάρες. Ήρθε στον ΠΑΟΚ ο Πενιά και τελικά δεν κάνει ούτε για 5η επιλογή... Δεν είναι θέμα ποιότητας, είναι θέμα προπονητή.
Θέλω να πω για αυτό φταίει ο Ραζβαν Λουτσεσκου. Δε φταίει η ποιότητα του ροστερ αλλά το ότι ο Ραζβαν τους κανεινα παίζουν αργό προβλεψιμο ποδοσφαιρο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Παρ 03 Οκτ 2025, 00:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Φίλε το τερματίσες.vs40 έγραψε: Παρ 03 Οκτ 2025, 00:09Το παράδειγμα δεν είχε να κάνει ότι ο κακός Ραζβαν δεν έδωσε χρόνο στον Πενιά. Ο παίκτης ήταν λίγος αυτό λέω. Ο Οζντοεφ πολύ ανώτερος. Λογικό ο ένας αμείβονται πάνω από 1εκ μισθό και ο άλλος 300Κ. Το θέμα είναι ότι παίκτες των 300Κ άλλες ομάδες τους έχουν και τρίβουμε τα μάτια για την ταχύτητα τους σε ανάπτυξη και κάποιες φορές ταχύτητα σε τρέξιμο με ή χωρίς την μπάλα.aivas19 έγραψε: Πέμ 02 Οκτ 2025, 23:41Ωραιο παραδειγμα απλα ο Πενια ζητησε να μην παιζει επειδη δεν δηλωθηκε στη λιστα της Ευρωπης.vs40 έγραψε: Πέμ 02 Οκτ 2025, 23:36 Να φύγουν όλοι να παραμείνει ο Ραζβαν.
Σήμερα μας έδειξε η Θελτα πόσο εύκολα σπάει το πρεσινγκ με ουσιαστικές πάσες και τι ωραία τροφοδοτουνταν το φορ, ενώ οι άλλοι ανοιγανε και στα πλάγια διαδρόμους, η πάσα στόχευε κάθετα ή διαγωνίως κάθετα τον φορ.
Θυμάμαι μας έκανε ζημιά η Μάλμε με τον Πενια στην 11αδα, και πάλι λέγαμε τι καλά χαφ είχε η Μάλμε τι γρήγορο ποδόσφαιρο, ποιότητα και σαχλαμάρες. Ήρθε στον ΠΑΟΚ ο Πενιά και τελικά δεν κάνει ούτε για 5η επιλογή... Δεν είναι θέμα ποιότητας, είναι θέμα προπονητή.
Θέλω να πω για αυτό φταίει ο Ραζβαν Λουτσεσκου. Δε φταίει η ποιότητα του ροστερ αλλά το ότι ο Ραζβαν τους κανεινα παίζουν αργό προβλεψιμο ποδοσφαιρο.
Εγώ λέω να δώσουμε ένα νέο 5ετες στον Οζντοεφ με 8μυρια το χρόνο γιατί το 1μυριο είναι πολύ λίγο για την αξία του.
Τέτοιο κελεπουρι που θα ξαναβρούμε.
Μη σου πω 10ετες στον αναντικαταστατο Οζντοεφ. Να παρουμε και εσένα προπονητή να τον κανεις καλύτερο από τον Εντγκαρ Νταβιτζ.
- john4serres