Celta - ΠΑΟΚ 2/10 22:00 ANT1 & CosmoteSports
Re: Celta - ΠΑΟΚ 2/10 22:00 ANT1 & CosmoteSports
Αφού παίζουν μαζί Μπιάνκο, Οζντόεφ και Καμαρά, δεν το γυρίζει σε 4-3-3; Η Θέλτα από ότι είδα θα μας παίξει με 3-4-3 με τον Άσπας να ξεκινά.
Το Σαστρε-Ντεσποτοφ μου προκαλει τρομο εμενα.
- These users thanked the author icue for the post (total 3):
- warmeater, aivas19, Ally Samagoal
- WestBlock4
Με κεντζιορα ντεφορμε ψαχνει να βρει το παρτενέρ του μιχαηλιδη ξεκάθαρα.
Στα χαφ δεν γινεται να παιζει 90 λεπτα τοσα παιχνδιια ο μειτε. Λογικη 11 αδα , ετσι κ αλλιώς δεν εχουμε κ πολλές επιλογές.
Στα χαφ δεν γινεται να παιζει 90 λεπτα τοσα παιχνδιια ο μειτε. Λογικη 11 αδα , ετσι κ αλλιώς δεν εχουμε κ πολλές επιλογές.
-
11αδα που λέει ξέρω ότι θα με κρίνετε για το ματς με Γάβρο, οπότε ότι έρθει σήμερα καλό είναι αλλά δεν με νοιάζει κιόλας.
0 νίκες σε 8 ματς η Θέλτα από την άλλη. Βλέπω Χ.
Δεν υπηρχε αλλο ματς να μπουν οι ΙταλοιΡιαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Πέμ 02 Οκτ 2025, 20:38 11αδα που λέει ξέρω ότι θα με κρίνετε για το ματς με Γάβρο, οπότε ότι έρθει σήμερα καλό είναι αλλά δεν με νοιάζει κιόλας.
- These users thanked the author aivas19 for the post:
- Ally Samagoal
Joshua καλησπέρα.joshua έγραψε: Πέμ 02 Οκτ 2025, 20:17 Εγώ πάντως δεν συμφωνώ με αυτή την εντεκάδα σε τέτοιο παιχνίδι. Οι νέοι έπρεπε να μπουν σε πιο εύκολο παιχνίδι. Κινδυνεύεις να τους καψεις αν δεν πάνε καλά σήμερα. Μακάρι να τα καταφέρουν,θα ειναι πολύ σημαντικό για την ομάδα.
Είναι φανερό πως το ματς της Κυριακής ζεματάει.
Διαβάζοντας πίσω από τις λέξεις ο Ράσβαν μας το μαρτυρησε χθες. Είπε πως αύριο (σήμερα) πρέπει να έχουμε φρεσκάδα αλλά και την Κυριακή πρέπει να έχουμε φρεσκάδα.
Καταλαβαίνω τις ενστάσεις σου αλλά πρέπει να καταλάβουμε πως χωρίς λόγο φτιάξαμε έναν τελικό την Κυριακή κι ο προπονητής αναγκάζεται να ετοιμάσει την ομάδα για τέτοιο συνθήκη.
Γιατί το αντίστροφο το ζήσαμε πέρυσι όταν πήγαμε και τα δώσαμε όλα στο Μάντσεστερ και την Κυριακή έκανε σουλατσο ο Κωστούλας και ο Τσικινιο ανάμεσα σε Μπακαγιοκο, Λόβρεν , Κολλευ. Κι εκεί σφραγιστηκε όλη χρονιά.
-
Ρε συ είναι το πιο δύσκολο που έχουμε δώσει ως τώρα. Όλα τα άλλα ήταν ματς για να μπουν. Από την άλλη δεν υπάρχει και ματς που να ελέγχουμε για να μπουν ένα μισάωρο ως αλλαγή.aivas19 έγραψε: Πέμ 02 Οκτ 2025, 20:39Δεν υπηρχε αλλο ματς να μπουν οι ΙταλοιΡιαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Πέμ 02 Οκτ 2025, 20:38 11αδα που λέει ξέρω ότι θα με κρίνετε για το ματς με Γάβρο, οπότε ότι έρθει σήμερα καλό είναι αλλά δεν με νοιάζει κιόλας.
Εκπαίδευση ΟΥΚ οι Ιταλοί
Μπείτε και κολυμπήστε στα βαθιά και με τους καρχαρίες.
Υγ μου κάνει εντύπωση η συνύπαρξη βολιακο Μιχαηλίδη καθώς ο προπονητής είχε δηλώσει πριν από λίγο καιρό ότι χρειάζεται κάποιον έμπειρο δίπλα του ο γιάννης για να νιώθει καλά
Μπείτε και κολυμπήστε στα βαθιά και με τους καρχαρίες.
Υγ μου κάνει εντύπωση η συνύπαρξη βολιακο Μιχαηλίδη καθώς ο προπονητής είχε δηλώσει πριν από λίγο καιρό ότι χρειάζεται κάποιον έμπειρο δίπλα του ο γιάννης για να νιώθει καλά
- Panx Romana
Πολύ καλά κάνει και ανακατεύει την τράπουλα
Τον κράζουμε ότι είναι εμμονικος ότι δεν εμπιστεύεται νέους παίκτες
Ο Μειτέ συνεχόμενα παιχνίδια κάθε τρεις μέρες ο δε Ταισον βασικός
Όλα καλά κατ εμέ
Ο Καμαρά δεκαρι μια χαρά στάθηκε στο Μάντσεστερ
Πάμε να πάρουμε αποτέλεσμα και να γυρίσει το κλίμα
Τον κράζουμε ότι είναι εμμονικος ότι δεν εμπιστεύεται νέους παίκτες
Ο Μειτέ συνεχόμενα παιχνίδια κάθε τρεις μέρες ο δε Ταισον βασικός
Όλα καλά κατ εμέ
Ο Καμαρά δεκαρι μια χαρά στάθηκε στο Μάντσεστερ
Πάμε να πάρουμε αποτέλεσμα και να γυρίσει το κλίμα
- paokovios1974
-
ενδιαφερουσα ενδεκαδα από τον λουτσε
παμε γερα σημερα
να δουμε τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΑΟΚ!!!!
παμε γερα σημερα
να δουμε τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΑΟΚ!!!!
Αλλος θα πει οτι επειδη ειναι το πιο δυσκολο αν χασεις δε θα υπαρχει τοση πιεση. Απλο ειναι (δε λεω αν συμφωνω η οχι). Ευκολο ηταν και της Λιβαδειας ταχαΡιαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Πέμ 02 Οκτ 2025, 20:43Ρε συ είναι το πιο δύσκολο που έχουμε δώσει ως τώρα. Όλα τα άλλα ήταν ματς για να μπουν. Από την άλλη δεν υπάρχει και ματς που να ελέγχουμε για να μπουν ένα μισάωρο ως αλλαγή.aivas19 έγραψε: Πέμ 02 Οκτ 2025, 20:39Δεν υπηρχε αλλο ματς να μπουν οι ΙταλοιΡιαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Πέμ 02 Οκτ 2025, 20:38 11αδα που λέει ξέρω ότι θα με κρίνετε για το ματς με Γάβρο, οπότε ότι έρθει σήμερα καλό είναι αλλά δεν με νοιάζει κιόλας.
- ΑποστόληςΑ
Πάμε για 8/12 clean sheets
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
- marsantos