Το σημερινο ομως θελω να πιστευω οτι δεν σημαινει Κεντζιορα-Λοβρεν την Κυριακη. Γενικα η αποψη μου ειναι οτι ο Γιαννης πρεπει να αρχισει να παιρνει φανελα σπιτι και να γινεται ροτεισον μονο στον παρτενερ του.George Best4 έγραψε: Πέμ 02 Οκτ 2025, 20:05 Λογικό να παίξει ο Βολιακο.
Ο Λόβρεν έδειξε με Τρίπολη πολλά προβλήματα. Στο 2ο γκολ είναι κάπου στα χαφ, στο 3o άλλου για αλλού. Άρα πρέπει να πάρουν ανάσες κάποιοι για το ντέρμπι.
Πειραματική 11αδα. Αλλά οκ δε μπορεις να κάνεις και αλλιώς θεωρω
Celta - ΠΑΟΚ 2/10 22:00 ANT1 & CosmoteSports
Re: Celta - ΠΑΟΚ 2/10 22:00 ANT1 & CosmoteSports
-
Η ενδεκάδα είναι μια χαρά πάντωςcurtis έγραψε: Πέμ 02 Οκτ 2025, 17:23εμας ποιος μας λυπαται που βλεπουμε ενα συστημα ασχετως δυναμικοτητας αντιπαλου.τελος παντων ας παρουμε αποτελεσμα και ας παιξει οπως θελει.Ally Samagoal έγραψε: Πέμ 02 Οκτ 2025, 17:12Όταν πετάμε τέτοιες ενδεκάδες καλό είναι να πετάμε και ένα spoiler alert. Όχι γιατί θεωρώ την ενδεκάδα ως μη αποδοτική αλλά γιατί λυπάμαι τον καημένο τον προπονητή μας αν διαβάσει κάτι τέτοιο. Κρίμα δεν είναι να το πάθει το έμφραγμα?curtis έγραψε: Πέμ 02 Οκτ 2025, 16:53 Πανε πολλα χρονια ευχομαι να ειστε ολοι καλα.Μια φορα ρε λουτσεσκου να δω το εξης.παβλενκα κεντζιορα λοβρεν μιχα,μειτε καμαρα οζντοεφ,φουλ μπακ μπαμπα ζιφκο,και μπροστα ντελια ντεσπο.αιφνιδιασε τους μια φορα ολους.Παμε ΠΑΟΚ!!!!!
ευκαιρία ήταν να μη ξεκινήσει και ο Ντέλιας, μπας και φύγει το κακό μάτι από πάνω μας.
παμε ΠΑΟΚΑΡΑ
παμε ΠΑΟΚΑΡΑ

Όντως έκπληξη (θετική) ο Βολιακο.
Αναμενόμενη η παρουσία Καμαρά στο 10 καθώς το ίδιο είχε κάνει ο Ρασβαν σε Μάντσεστερ και Ανοετα.
Αν όμως δούμε τη μεγάλη εικόνα της ενδεκάδας καταλαβαίνουμε πως ο αγώνας της Κυριακής ζυγίζει περισσότερο και καλώς θα πω εγώ.
Αυτό δε σημαίνει πως η ομάδα δε μπορεί να πάρει αποτέλεσμα σήμερα.
Δύσκολο γιατί οι Ισπανοί είναι Ισπανοί αλλά τις ημέρες των αγώνων γίνομαι @Miles. Πάντα πιστεύω πως θα κερδίσουμε.
Αναμενόμενη η παρουσία Καμαρά στο 10 καθώς το ίδιο είχε κάνει ο Ρασβαν σε Μάντσεστερ και Ανοετα.
Αν όμως δούμε τη μεγάλη εικόνα της ενδεκάδας καταλαβαίνουμε πως ο αγώνας της Κυριακής ζυγίζει περισσότερο και καλώς θα πω εγώ.
Αυτό δε σημαίνει πως η ομάδα δε μπορεί να πάρει αποτέλεσμα σήμερα.
Δύσκολο γιατί οι Ισπανοί είναι Ισπανοί αλλά τις ημέρες των αγώνων γίνομαι @Miles. Πάντα πιστεύω πως θα κερδίσουμε.
Τελικα εβαλες και τους 2 Ιταλους. Ετσι πρεπει και ετσι επρεπε.
Εγώ θα πω τα δικά μου...
Ο ένας Ιταλός ένα ημίχρονο με Λιβαδειά κύπελλο.
Ο άλλος δεν έχει πάρει λεπτό.
Και ξαφνικά οι ανέτοιμοι εμφανίζονται ως έτοιμοι για ένα πολύ σοβαρό ευρωπαικο ματς!!!
Να πάει καλά το παιχνίδι σήμερα!!!
Τα λέμε
Ο ένας Ιταλός ένα ημίχρονο με Λιβαδειά κύπελλο.
Ο άλλος δεν έχει πάρει λεπτό.
Και ξαφνικά οι ανέτοιμοι εμφανίζονται ως έτοιμοι για ένα πολύ σοβαρό ευρωπαικο ματς!!!
Να πάει καλά το παιχνίδι σήμερα!!!
Τα λέμε
Εγώ πάντως δεν συμφωνώ με αυτή την εντεκάδα σε τέτοιο παιχνίδι. Οι νέοι έπρεπε να μπουν σε πιο εύκολο παιχνίδι. Κινδυνεύεις να τους καψεις αν δεν πάνε καλά σήμερα. Μακάρι να τα καταφέρουν,θα ειναι πολύ σημαντικό για την ομάδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Πέμ 02 Οκτ 2025, 20:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author joshua for the post (total 3):
- Papa9, renegade, Montrealiotis
- ΑποστόληςΑ
Από την μια η 11αδα δείχνει ότι ο Ραζβαν δεν έχει αποπροσανατολιστεί από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα (κάνει αυτό που θα έκανε έτσι και αλλιώς με το ντέρμπι που ακολουθεί) και καλά κάνει.
Από την άλλη ρισκάρει πολλά απέναντι σε ισπανική ομάδα.
Από την άλλη ρισκάρει πολλά απέναντι σε ισπανική ομάδα.
-
Εχουμε βαρεθει τοσο τα ιδια και τα ιδια που αναθαρρουμε με τέτοιες 11αδες. Το ρισκο μεγαλο βεβαια και μετα τα ακουνε οι νεοι... Παμε ΠΑΟΚ 

-
Μακάρι να τους βάζει γιατί τους πιστεύει και όχι για να δείξει τι του έφεραν........
Ενδεκαδα που σημάινει
Α.Βαζω αυτους που μου φερατε(οχι απαραιτητα καταγγελτικο)
Β.Αλλαγη συστηματος
Γ.Με το βλέμμα στην Κυριακή
Α.Βαζω αυτους που μου φερατε(οχι απαραιτητα καταγγελτικο)
Β.Αλλαγη συστηματος
Γ.Με το βλέμμα στην Κυριακή