Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Είναι και θέμα ηλικίας να μπορείς και τρέχεις έτσι.
Πολλή δύναμη κι ένταση ο γαύρος σήμερα.
-
27,5 ηταν η 11αδα του σημερα, δεν τη λες και μικρη.giapas έγραψε: Τετ 01 Οκτ 2025, 23:27 Είναι και θέμα ηλικίας να μπορείς και τρέχεις έτσι.
Για δεδομένα ΠΑΟΚ ισως.
Η δική μας με Μακάμπι πόσο ήτανε ;
Κάτω από 30;
Κάτω από 30;
-
- Mitsospaoki4
- Moderator
Δεν θέλω να είμαι γραφικός και έχει καταντήσει λίγο κλισέ αυτό με τις "πορτοκαλάδες", αλλά βλέποντας τον Μαρτινς που πριν λίγο καιρό θύμιζε παλαίμαχο , να κάνει πλάκα στο σπρίντ τον Skelly, δεν μπορώ να δώσω άλλη λογική εξήγηση..
-
Αυτό με τους μέσους όρους είναι λίγο αδόκιμο.
Είναι δυστυχώς κάποιες χαζομάρες από τους δημοσιογράφους ( πού τους αρέσουνε τα νούμερα αλλά δεν ξέρουνε μετά χρησιμοποιούν και να τα διαβάζουν) τις οποίες τις χρησιμοποιούμε δυστυχώς και μεις.
Για παράδειγμα η περίπτωση του Τάισον ανεβάζει τον μ.ο ηλικίας μια μοναδα.
Από μόνος του ο μέσος όρος δεν λέει τίποτα.
Σήμερα ο γάβρος κατέβηκεμε φορ 32 ετών
Τρεις μέσωεπιθετικούς 30 ετών
Και ένα χαφ 35:ετών
Έγω στο ευρωπαϊκό μου είχα νεότερο φορ
2 νεότερους μέσωεπιθετικούς
Και ένα νεότερο χαφ.
Μπορω να κάνω αυτά που έκαναν αυτοι σήμερα,σε πίεση, έκρηξη και εντάσεις?
Είναι δυστυχώς κάποιες χαζομάρες από τους δημοσιογράφους ( πού τους αρέσουνε τα νούμερα αλλά δεν ξέρουνε μετά χρησιμοποιούν και να τα διαβάζουν) τις οποίες τις χρησιμοποιούμε δυστυχώς και μεις.
Για παράδειγμα η περίπτωση του Τάισον ανεβάζει τον μ.ο ηλικίας μια μοναδα.
Από μόνος του ο μέσος όρος δεν λέει τίποτα.
Σήμερα ο γάβρος κατέβηκεμε φορ 32 ετών
Τρεις μέσωεπιθετικούς 30 ετών
Και ένα χαφ 35:ετών
Έγω στο ευρωπαϊκό μου είχα νεότερο φορ
2 νεότερους μέσωεπιθετικούς
Και ένα νεότερο χαφ.
Μπορω να κάνω αυτά που έκαναν αυτοι σήμερα,σε πίεση, έκρηξη και εντάσεις?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Πέμ 02 Οκτ 2025, 00:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Επισης το τερμα μας ειναι 33 κι αυτων 22.
Εψαξα και τα χιλιομετρα, ετρεξαν λιγότερο απ'την αρσεναλ, 116,5 με 119 κατι τετοιο.
Αυτο που μου εκανε εντύπωση είναι οτι με μακαμπι τα δικα μας ηταν 98 (με 102 των ισραηλινων). Δεν ξέρω πως δικαιολογείται τοσο μεγαλη διαφορα, απ'το ρυθμο του αγωνα;
Τεσπα, το συγκεκριμένο ματς δεν ηταν πολυ διαφορετικό απ'οτι το περιμενα. Ο αρτετα ξερει οτι δεν τελειωνουν ευκολα φάσεις κι έχει γινει κυνικος, γι'αυτό τον ανεβοκατεβαζουν και σιμεονε στο νησι.
Εψαξα και τα χιλιομετρα, ετρεξαν λιγότερο απ'την αρσεναλ, 116,5 με 119 κατι τετοιο.
Αυτο που μου εκανε εντύπωση είναι οτι με μακαμπι τα δικα μας ηταν 98 (με 102 των ισραηλινων). Δεν ξέρω πως δικαιολογείται τοσο μεγαλη διαφορα, απ'το ρυθμο του αγωνα;
Τεσπα, το συγκεκριμένο ματς δεν ηταν πολυ διαφορετικό απ'οτι το περιμενα. Ο αρτετα ξερει οτι δεν τελειωνουν ευκολα φάσεις κι έχει γινει κυνικος, γι'αυτό τον ανεβοκατεβαζουν και σιμεονε στο νησι.
- These users thanked the author black death for the post:
- PAOK DreXleR
Σχεδόν 2 χιλιόμετρα ανά θέση.
Κατά τα άλλα είμαστε καλά φέτος
Κατά τα άλλα είμαστε καλά φέτος
- john4serres
-
Με τέτοια ψυχολογία ο Τσάλοφ δεν θα σταματήσει όλη την σεζόν. Ολοι θα τον προσκυνάνεDonnieMcGrath έγραψε: Τετ 01 Οκτ 2025, 22:55Πιο εύκολα παίρνει μπρος ντιζελοκινητο οκτάβια του 2002 στους -3 πάρα ο ο ΡωσοςAlly Samagoal έγραψε: Τετ 01 Οκτ 2025, 22:52Θα τους πάρουμε την Κυριακή με γκολ Τσάλοφ, Οζντοεφ και Μιχαηλιδη. Αναβολή θα πρέπει να ζητήσουν αυτοί γιατί ο Τσάλοφ πήρε μπρος
Όπως σε όλα τα θέματα, μια παράμετρος μόνο δε μπορεί να σου πει όλη την αλήθεια. Κανείς δεν ισχυρίστηκε κάτι τέτοιο, κουβέντα κάνουμε Από αυτό το σημείο, μέχρι να τη μηδενίσεις εντελώς υπάρχει άβυσσος.
Άραγε σε ένα τυχαίο δείγμα 100 παιχνιδιών,από ομάδες παρομοιας δυναμικοτητας , χωρίς να έχουμε άλλα δεδομένα πέρα από το ότι οι 2 ενδεκάδες έχουν 2.5 χρόνια διάφορας, που θα βάζαμε τα λεφτα ότι μια ομάδα τρέχει και βγάζει εντάσεις;
Στο 30 ή στο 27.5 ;
Άραγε σε ένα τυχαίο δείγμα 100 παιχνιδιών,από ομάδες παρομοιας δυναμικοτητας , χωρίς να έχουμε άλλα δεδομένα πέρα από το ότι οι 2 ενδεκάδες έχουν 2.5 χρόνια διάφορας, που θα βάζαμε τα λεφτα ότι μια ομάδα τρέχει και βγάζει εντάσεις;
Στο 30 ή στο 27.5 ;
Αυτό επιβεβαιώνει ότι είδαμε στο μάτι. Σε επίπεδο δύναμης κι εντάσεων οι 2 εμφανίσεις δε παραπέμπουν σε ανταγωνιστριες ομάδεςblack death έγραψε: Πέμ 02 Οκτ 2025, 00:39 Επισης το τερμα μας ειναι 33 κι αυτων 22.
-
Δηλαδή ο ΠΑΟΚ πέρυσι με Μάντσεστερ και Γαλατα που ειναι επιπεδου Αρσεναλ , δεν ήταν ανταγωνιστικός;;
Τι ακριβώς ψάχνουμε ;;
Να μειώσουμε όσο γίνεται τον ΠΑΟΚ;;;
Και οι τυφλοί βλέπουν τι γινεται με τις "εντάσεις"
Ρωτηστε εναν γυμναστη να σας πει
Και ο ΠΑΟΚ δεν ελιωσε την Μακαμπι στο 2ο;;
Οι Ισραηλινοι δεν είχαν παραδωσει πνευμα μετα το 75 ;;;
Στο 90φευγα σε ενα λεπτο χασαμε 2 τετ-α-τετ
Αν ειχε 5 λεπτα ακομη θα το εβαζαν μονοι τους απο την κουραση
Και την Κυριακη ο ΠΑΟΚ θα ειναι η "αρσεναλ" και η εγκληματική παραμενει εγκληματικη
Ομαδα του προπονητη με εξυπνες τοποθετησεις και εξυπνο πρες και "οτι κατσει" στην εκμεταλευση των λαθων του αντιπάλου
Κατι σαν μοντερνο κλεφτοκοταδικο ποδοσφαιρο
Τι ακριβώς ψάχνουμε ;;
Να μειώσουμε όσο γίνεται τον ΠΑΟΚ;;;
Και οι τυφλοί βλέπουν τι γινεται με τις "εντάσεις"
Ρωτηστε εναν γυμναστη να σας πει
Και ο ΠΑΟΚ δεν ελιωσε την Μακαμπι στο 2ο;;
Οι Ισραηλινοι δεν είχαν παραδωσει πνευμα μετα το 75 ;;;
Στο 90φευγα σε ενα λεπτο χασαμε 2 τετ-α-τετ
Αν ειχε 5 λεπτα ακομη θα το εβαζαν μονοι τους απο την κουραση
Και την Κυριακη ο ΠΑΟΚ θα ειναι η "αρσεναλ" και η εγκληματική παραμενει εγκληματικη
Ομαδα του προπονητη με εξυπνες τοποθετησεις και εξυπνο πρες και "οτι κατσει" στην εκμεταλευση των λαθων του αντιπάλου
Κατι σαν μοντερνο κλεφτοκοταδικο ποδοσφαιρο
Για πορτοκαλάδες δεν ξέρω αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι γίνονται έλεγχοι και όταν δεν έχουν θέμα να τιμωρήσουν παίκτες όπως ο Πογκμπά της Γιούβε και ο Μούντριτς της Τσέλσι, σιγά μην μασήσουν να τιμωρήσουν το γαύρο. Η Άρσεναλ επίσης που έτρεξε περισσότερο από αυτούς να υποθέσουμε ότι είχε πάρει λεμονάδες με το ίδιο σκεπτικό? Ο δε Μάρτινς έδινε εικόνα παλαίμαχου όταν πρωτοήρθε στο γαύρο Γενάρη του 24 που προερχόταν από αγωνιστική απραξία και τραυματισμό. Έχει περάσει πάνω από ενάμισης χρόνος έκτοτε και δεν το λες ''πριν λίγο καιρό''. Άλλωστε έκανε πολύ καλή περσυνή σεζόν και επίσης είναι ένας παίκτης που πάντα είχε προσόν του την ταχύτητα. Αν μου έλεγες πχ ότι είδες τον Γκαρσία, έναν παίκτη που και μεγάλος σε ηλικία είναι αλλά και μια ζωή αργός λόγω σωματότυπου να τους κάνει πλάκα στο σπρίντ, τότε να το συζητήσουμε. Εκεί που θέλω να καταλήξουμε είναι ότι αν ψάχνουμε άλλοθι και δεν κοιτάμε πως θα βελτιωθούμε εμείς, κακό κάνουμε στον εαυτό μας.Mitsospaoki4 έγραψε: Πέμ 02 Οκτ 2025, 00:17 Δεν θέλω να είμαι γραφικός και έχει καταντήσει λίγο κλισέ αυτό με τις "πορτοκαλάδες", αλλά βλέποντας τον Μαρτινς που πριν λίγο καιρό θύμιζε παλαίμαχο , να κάνει πλάκα στο σπρίντ τον Skelly, δεν μπορώ να δώσω άλλη λογική εξήγηση..