Χάντμπολ ανδρών: αγώνες και νέα 2025-2026
Re: Χάντμπολ ανδρών: αγώνες και νέα 2025-2026
ΠΑΟΚ (Ανανιάδης): Λαδάκης, Κατσούνης, Ελευθεριάδης 1, Παπαβασίλης 2, Τεμελκόσκι 5, Νικολαϊδης 1, Ιωάννου, Εσάμ 2, Μπουμπουλέντρας, Ορφανουδάκης, Μαρίνος, Μπάτζιος 3, Δομπρής 7, Τριανταφυλλίδης 3, Άρσιτς 1, Φεράς 4

Οι δυο Αιγυπτιοι που δεν εχουν ερθει ακομη, επειδη δεν εχουν βιζα, εχουν ανακοινωθει απο τον Ιουλιο, ο Μοκχταρ μαλιστα 1 Ιουλιου.
Τι γινεται ακριβως?
Τι γινεται ακριβως?
Αυριο, στα πλαισια της τριτης αγωνιστικης,
στο Μικρα-3, στις 16:00,
ΠΑΟΚ-Βριλησσια
Ο αγώνας θα μεταδοθεί μέσω του AC PAOK TV στο Youtube.

στο Μικρα-3, στις 16:00,
ΠΑΟΚ-Βριλησσια
Ο αγώνας θα μεταδοθεί μέσω του AC PAOK TV στο Youtube.

Το καναμε ντερμπι στο τελευταιο πενταλεπτο.
Δυσκολη νικη με 24-23.
Μπραβο μαγκες.

Δυσκολη νικη με 24-23.
Μπραβο μαγκες.

ΠΑΟΚ (Ανανιάδης): Λαδάκης, Κατσούνης, Ελευθεριάδης 4, Παπαβασίλης 2, Τεμελκόσκι 1, Νικολαϊδης 1, Ιωάννου, Εσάμ 3, Μπουμπουλέντρας, Ορφανουδάκης, Μαρίνος, Μπάτζιος, Δομπρής 5, Τριανταφυλλίδης 3, Άρσιτς 1, Φεράς 5.
Οι υπολοιποι δυο Αιγυπτιοι, συνεχιζουν να αγνοουνται.
Ενημερωση απο ΑΣ ανυπαρκτη.

Οι υπολοιποι δυο Αιγυπτιοι, συνεχιζουν να αγνοουνται.
Ενημερωση απο ΑΣ ανυπαρκτη.

Μπάμπης Ανανιάδης:
«Σίγουρα θα δώσουμε συγχαρητήρια για την μαχητικότητα των Βριλησσίων, εμείς μπήκαμε αρκετά καλά και είχαμε μια διαφορά πέντε γκολ, απλά μετά νομίζω ήμασταν νωθροί, νομίζαμε ότι είχε τελειώσει το παιχνίδι, ότι το είχαμε κερδίσει σίγουρα, ενώ ήταν μόλις στο 15ο λεπτό και το ματς πήγε πάρα πολύ κοντά.
Σίγουρα μετά μας δημιούργησε πίεση, άγχος και στρες όλο αυτό, αλλά νομίζω ότι το διαχειριστήκαμε και ενδεχομένως το σκορ θα μπορούσε να ήταν πολύ μεγαλύτερο, αλλά φυσικά μια νίκη δεν παύει να είναι νίκη, ακόμα και με ένα γκολ διαφορά, το θέμα είναι να κερδίζει ο ΠΑΟΚ και να χτίζουμε σερί».

«Σίγουρα θα δώσουμε συγχαρητήρια για την μαχητικότητα των Βριλησσίων, εμείς μπήκαμε αρκετά καλά και είχαμε μια διαφορά πέντε γκολ, απλά μετά νομίζω ήμασταν νωθροί, νομίζαμε ότι είχε τελειώσει το παιχνίδι, ότι το είχαμε κερδίσει σίγουρα, ενώ ήταν μόλις στο 15ο λεπτό και το ματς πήγε πάρα πολύ κοντά.
Σίγουρα μετά μας δημιούργησε πίεση, άγχος και στρες όλο αυτό, αλλά νομίζω ότι το διαχειριστήκαμε και ενδεχομένως το σκορ θα μπορούσε να ήταν πολύ μεγαλύτερο, αλλά φυσικά μια νίκη δεν παύει να είναι νίκη, ακόμα και με ένα γκολ διαφορά, το θέμα είναι να κερδίζει ο ΠΑΟΚ και να χτίζουμε σερί».