Razvan Lucescu VI

Άβαταρ μέλους
Panx Romana

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από Panx Romana »

Τέλος της χρονιάς θα γίνει η σούμα αν έχω ένα προπονητή που κάθεται πρώτη χρονιά στον πάγκο
Τα ίδια έλεγαν και τα χανουμια πέρσι και κατέληξαν στο 0 στα 6 στα play off
Η χρονιά εξελίσσεται σε συνέχεια της περσινής χρονιάς
Για μένα προσωπικά το πρόβλημα δεν το έχει ο Λουτσεσκου
Τον Ρουμάνο τον ξέρουμε τόσα χρόνια αυτός είναι, με τα καλά του και τα κακά του
Με τις επαναλαμβανόμενες εμμονές του αλλά και από λίγους προπονητές που νιώθει από ΠΑΟΚ
Τι πρόβλημα είναι του Σαββίδη όπως είπε και πιο πάνω ο best4
Αν για τους δικούς του λόγους θέλει να τον κρατήσει θα υποστεί και την φθορά
Γιατί ο Σαββίδης πήρα τα πρωταθλήματα ο Σαββίδης χρεώνεται και την αποτυχία
Έτσι όλα ξαναγυρίσουν στο πρωταρχικό ερώτημα
Τι ακριβώς θέλει να κάνει ο Ιβάν Σαββίδης με τον ΠΑΟΚ
Γιατί χωρίς οργάνωση δεν γίνεται τπτ
Όλοι ξέρουμε τις χρόνιες παθογένειες
These users thanked the author Panx Romana for the post:
hariskastoria
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

George Best4 έγραψε: Τετ 01 Οκτ 2025, 10:28
Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Τετ 01 Οκτ 2025, 10:20 Εντάξει, το έχουμε ξεσκίσει το ρόστερ μας πάλι. Ναι έχει κενά, όλοι έχουν, αλλά εδώ νιώθω ότι έχουμε περίπου την 11αδα της Λαμίας και τον πάγκο της Κηφισιάς. Ούτε μισό παίκτη από τις 4 ομάδες που μας ζόρισαν δεν θα ήθελα στην 18αδα. Κάπου ας καταλάβουμε ότι δεν δουλεύουμε σωστά στο αγωνιστικό σκέλος κι ας μην ελπίζουμε ότι αν έρθουν άλλοι παίκτες θα αλλάξει κάτι δραστικά. Πάλι χωρίς καθαρό μυαλό θα φτάνει το φορ στην μια(?) τελική ανά αγώνα, πάλι θα αναλώνεται σε κυκλοφορία μπάλας ο δημιουργικός παίκτης, πάλι το εξτρέμ θα παίζει με γνώμονα να μην χαθεί η κατοχή.
Δε ξεσκισαμε τίποτα ούτε είδα να γίνεται μηδενισμός. ΑΕΚ και Ολυμπιακός είναι πάνω από σένα τώρα γιατί έχουν καλυτερο ρόστερ. Και το καλύτερο ροστερ δε σημαίνει ότι δε μπορείς να τους κερδίσεις, σημαίνει ότι θα χάσουν πιο δύσκολα βαθμούς σε βάθος χρονου.
Δε θα τερματίσει πάνω από τον ΠΑΟΚ ούτε η Κηφισιά ούτε ο Αστέρας.
Οπότε νομίζω εσύ υπερβάλλεις.
Εγώ πάντως αντιθέτως, με όσες ομάδες παίξαμε θα ήθελα το φορ τους αντί του Τσαλοφ.

Επίσης όλα αυτά τα αγωνιστικά που αναφέρεις, να σου θυμίσω ότι έχεις έναν προπονητή που όταν έπεφτε χρήμα για μεταγραφες σου έφερε αήττητο πρωτάθλημα.Που έκανε τον Πριγιοβιτς γκολεαδορ (γιατί στον ΠΑΟΚ έγινε κανόνι)

Ο ίδιος που προπερυσι πήρε ανέλπιστο πρωτάθλημα με καλύτερη επίθεση χωρίς επιθετικό...
Σέβομαι ειλικρινά την άποψή σου και ειδικά το ότι επιχειρείς να συζητήσεις πολιτισμένα και με επιχειρήματα, οπότε σε παρακαλώ μην το πάρεις προσωπικά/προσβλητικά, αλλά δεν ξέρω αν βλέπουμε το ποδόσφαιρο υπό την ίδια οπτική αν θεωρείς το ρόστερ της ΑΕΚ καλύτερο. Θα πω απλά ότι το δικό μας υποαποδίδει και το δικό τους παίρνει αποτελέσματα, κάτι που θεωρώ ότι μας μπερδεύει πάρα πολύ σε ότι αφορά τις πραγματικές δυνατότητες καθενός. Πχ έχουμε συνηθίσει να παίζει τόσο μέτρια η ομάδα,που ξεχνάμε πόσο εκπληκτικό μπακ είναι ο Μπάμπα σε έναν λειτουργικό οργανισμό. Η ΑΕΚ που φέτος είναι κυνική, μπορεί να κάνει κάποιον να πιστεύει ότι ο Πήλιος/Πένραϊς είναι εξίσου καλοί ή και καλύτεροι. Και το ίδιο πόρισμα βγαίνει για πολλούς άλλους παίκτες, πχ Ιβανούσετς/Κουτέσα, Ντέλιας/Κοϊτα, Ζίφκοβιτς/Ελίασον, Κένι/Ρότα κ.ο.κ.

Θα ήθελα σαν τρελός τον (καλό) Πινέδα, τον Ελίασον για το ροτέισον, τον Γιόβιτς, και ίσως Μουκουντί/Μαρίν. Ως εκεί. Δεν ζηλεύω καθόλου τους παίκτες που έχουν.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Η στρατηγική της ιδιοκτησίας είναι "sweating the asset". Κατά τη γνώμη μου κ συγγνώμη για την αγγλικούρα.
Δεν το λέω με αρνητική χροιά, αλλά με αυτό το πρίσμα πολλά εξηγούνται.
These users thanked the author Patron for the post (total 4):
aivas19, Panx Romana, embuji, Andrew R
geobila

Δημοσίευση από geobila »

Patron έγραψε: Τετ 01 Οκτ 2025, 11:35 Η στρατηγική της ιδιοκτησίας είναι "sweating the asset". Κατά τη γνώμη μου κ συγγνώμη για την αγγλικούρα.
μου θυμισες αρκετες αγγλικες ομαδες στα τελευταια ενσημα των προεδρων πριν αναχωρησουν η αναγκαστουν να πουλησουν.
Σαν ενα επαναλαμβανομενο μοτιβο.
Του χρονου τον Μαιο θα εχει ξεκαθαρισει το τοπιο μας γενικα, διοικητικα και χορταρι
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Patron έγραψε: Τετ 01 Οκτ 2025, 11:35 Η στρατηγική της ιδιοκτησίας είναι "sweating the asset". Κατά τη γνώμη μου κ συγγνώμη για την αγγλικούρα.
Ενω παιζει να ισχυει σαν φιλοσοφια, δε βγαζει νοημα
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Κατι να παραθεσω. Ο Ραγκατσης προσφατα σε εκπομπες του ειπε για τον Λουτσεσκου οτι ο ιδιος θα τον αλλαζε ΑΛΛΑ εδωσε μεγαλη εμφαση σε κατι ακομα. Στο οτι ο Ιβαν 1) ΔΕΝ βοηθησε το εργο του. Δε του εφερε οτι ζητησε και οτι ο Ιβαν το καλοκαιρι οταν μιλησε στους οργανωμενους, τους ειπε θα παρω νταμπλ.

Ισως αυτο να εξηγει λιγο και την τρικυμμια που εχει ο Λουτσεσκου που δειχνει να εχει αδειασει εντελως και επισης οτι η 4 ριχνει γιουχα βροχη. Βεβαια δε μπορω να μιλησω με σιγουρια δεν ημουν εκει οταν μιλησε στους οργανωμενους ο Σαββιδης, απλα αν βαλεις τα κουτακια σε μια σειρα... Ε, βγαζει νοημα.

Το προβλημα συνολικα ειναι πολυ βαθυτερο του Λουτσεσκου. Ναι θεωρω οτι θελουμε καλυτερο προπονητη. Πιο φρεσκο για να μας παει στο επομενο επιπεδο.

Δε πιστευω οτι το επομενο επιπεδο θα το φερει ομως ο Ιβαν σε μια συνολικη εικονα. Γενικα ο οργανισμος ΠΑΟΚ του Ιβαν εχει ταβανιασει. Και πλεον μονο φθορα βλεπω σε ολα τα επιπεδα.
geobila

Δημοσίευση από geobila »

embuji έγραψε: Τετ 01 Οκτ 2025, 11:55 Κατι να παραθεσω. Ο Ραγκατσης προσφατα σε εκπομπες του ειπε για τον Λουτσεσκου οτι ο ιδιος θα τον αλλαζε ΑΛΛΑ εδωσε μεγαλη εμφαση σε κατι ακομα. Στο οτι ο Ιβαν 1) ΔΕΝ βοηθησε το εργο του. Δε του εφερε οτι ζητησε και οτι ο Ιβαν το καλοκαιρι οταν μιλησε στους οργανωμενους, τους ειπε θα παρω νταμπλ.

Ισως αυτο να εξηγει λιγο και την τρικυμμια που εχει ο Λουτσεσκου που δειχνει να εχει αδειασει εντελως και επισης οτι η 4 ριχνει γιουχα βροχη. Βεβαια δε μπορω να μιλησω με σιγουρια δεν ημουν εκει οταν μιλησε στους οργανωμενους ο Σαββιδης, απλα αν βαλεις τα κουτακια σε μια σειρα... Ε, βγαζει νοημα.

Το προβλημα συνολικα ειναι πολυ βαθυτερο του Λουτσεσκου. Ναι θεωρω οτι θελουμε καλυτερο προπονητη. Πιο φρεσκο για να μας παει στο επομενο επιπεδο.

Δε πιστευω οτι το επομενο επιπεδο θα το φερει ομως ο Ιβαν σε μια συνολικη εικονα. Γενικα ο οργανισμος ΠΑΟΚ του Ιβαν εχει ταβανιασει. Και πλεον μονο φθορα βλεπω σε ολα τα επιπεδα.
και αν ο Μυστακιδης φερει ενα τιτλο στον μπασκετ η καποια αξιολογη πορεια τοτε πιθανολογω να γιγαντωθει ακομα περισσοτερο η ενταση για αλλαγη ιδιοκτησιας, ο εσωτερικος τσακωμος μεταξυ φιλαθλων, και η λασπολογια απο ΑΡΔ
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

JohnDag έγραψε: Τετ 01 Οκτ 2025, 08:24 Και ποιος είσαι εσύ ακριβώς που θα υπαγορέψεις στον οπαδό του ΠΑΟΚ τι θα κάνει;

Επίσης, τι εννοείς "το ίδιο ισχύει για τον οπαδό"; Αμείβονται αδρά οι οπαδοί για να υποστηρίξουν την ομάδα τους;

Τι γράφετε ρε σεις, έχετε χαζέψει τελείως;
Προσοχή αγαπητέ μου φίλε μου Σκαρταδο , κανείς λάθος εδώ ! (ισως γιατι εχεις στο νου σου μόνο την εποικοδομητική κριτική που παρά πολύ συχνά ασκείς) οι οπαδοί δεν αμοιβονται αλλά έχουν μια ιδιότητα να υπερασπιστούν . Αυτή του Οπαδού. Οπαδος του ΠΑΟΚ πρώτιστος σημαίνει ότι εγώ είμαι το αποκούμπι της ομαδος και ότι εγώ είμαι ο υπερασπιστής της , παλιότερα μόνο στην κερκίδα τώρα στις μέρες μας και στον ψηφιακό κόσμο. Και επειδή η ισορροπία ανάμεσα στην κριτική και την απαξίωση έχει χαθεί τελείως , τότε όλοι αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους .
Έχουμε μπερδέψει παρά πολύ τα τελευταία χρόνια την πραγματική δουλεια του καθενός. Όταν η ομάδα κερδίζει κι έχουμε εδώ στο αγαπημένο Παοκμανια 9-10 σελίδες βαριά στο τοπικ του αγώνα ,ενώ με ισοπαλία φέρνουμε τον κόσμο ανάποδα και γεμίζουμε 20 κι πλέον σελίδες κατι δεν πάει καθόλου καλά. Το ένα φέρνει το άλλο κι ειδικά στον γραπτό λόγο μικρές διάφορες διογκώνονται υπέρμετρα . Τώρα θα μου πεις πολύ σωστά ‘και τι να κάνουμε να μην μιλαμε όταν τρώμε 4 από τον Κομπότη ‘ φυσικά κι να μιλαμε αλλά να μην ψάχνουμε απαραίτητα εξιλαστήρια θύματα , κάνουμε γενικεύσεις κι προσπαθούμε κάθε στραβή να την συνδέσουμε με όποιον δεν γουστάρουμε στην ομάδα. Έχει ψηλώσει παρά πολύ το εγώ του οπαδού πίσω από το πληκτρολόγιο και πολλές φορές όλες αυτές οι φωνές που «σκούζουν» από δήθεν αγανάκτηση γίνονται άφαντοι όταν έρθουν οι επιτυχίες . Έχει τεράστια διαφορά να τοποθετηθώ κριτικά απέναντι στην ομάδα απέναντι σε έναν ποδοσφαιριστη , τον προπονητή ή ένα παράγοντα κι είναι τελείως διαφορετικο να θέλω να απαξιώσω μια δουλεια την οποία δεν καταλαβαίνω σε βάθος . Εγώ γνωρίζω από πρώτο χέρι ποσό σημαντικό είναι να στηρίζεις και να υποστηρίζεις κάποιον στην προσπάθεια του. Όπως ακριβως συνέβη στην κερκίδα στην Τρίπολη , θελουμε τέτοια στήριξη και στον ψηφιακό κι μιντιακό τόπο.
Polichni1926

Δημοσίευση από Polichni1926 »

warmeater έγραψε: Τετ 01 Οκτ 2025, 08:02
PAOK RT έγραψε: Τετ 01 Οκτ 2025, 05:07
warmeater έγραψε: Τρί 30 Σεπ 2025, 22:42 Αν αυτά τα "σχόλια" γράφονται απο οπαδούς του ΠΑΟΚ δηλαδή από ανθρώπους που κατά τεκμηριο αγαπανε ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ την ομαδα τους , εγω είμαι αστροναύτης
Ενας ακατανόητος ΑΡΝΗΤΙΣΜΟΣ γαρνιρισμένος με απαισιοδοξία μιρλα και αυτομαστίγωμα για όλους και για όλα
Με στόχο ποιόν;;
Ουτε οι σχολιαζοντες γνωριζουν
Με αιτία ποιά;;
Επειδή όλα είναι μαύρα κι αραχνα στον σχεδιαμό στο ρόστερ , στοςυ δανεικούς , στο φορ, στα χαφ στην αμυνα στην επιθεση στον προπονητη στην διοικηση στα τουρνικε στα κυλικεια στις καντινες στις τουαλετες στα έσοδα στα εξοδα , στον Τζιμα, στον Κουτσια, στον ...
Ενταξει φτάνει ρε παληκάρια,δεν βαρεθήκατε;;;
Τιποτα στην ζωη δεν ειναι ΜΟΝΟ αρνητικό
Ειλικρινά δηλαδη τιποτα θετικό δεν υπάρχει;
Την ιδια κριτικη κανετε στις γυναικες σας στα αδελφια σας στους γονεις σας στους φιλους σας σττα αφεντικα σας;;
Και αν όχι , στον ΠΑΟΚ ξεσπάτε;;;;;;;
Αυτή είναι η ζωή ενός προπονητή, ενός ποδοσφαιριστή η ακόμα ενός προέδρου μιας μεγάλης ομάδας .....στα καλά είσαι θεός, είσαι ο στρατηγός, είσαι το Βουνό αλλά στην αποτυχία θα την ακούσεις και αυτά που βλέπουμε στον αγωνιστικό χώρο εδώ και δύο μήνες είναι όντως μια μεγάλη αποτυχία.......

Δηλαδή τι περιμένετε να χειροκροταει ο κόσμος όπως γινόταν πέρσι που είχε να νικήσει 2-3 μήνες στην Τούμπα.... Η περίοδος χάριτος πέρασε πλέον και η ομάδα οφείλει πλέον να βρει τον δρόμο της και να βγάλει μια αντίδραση.

Πολύ σωστά κράζει ο κόσμος αυτή την στιγμή και πολύ σωστά θα έχουμε λαϊκά δικαστήρια σε περίπτωση που δείξει η ομάδα το ίδιο πρόσωπο τα επόμενα δύο ματς που κρίνονται πολλά

Κάνεις δεν είπε να ρίχνουν 4 και 5 γκολ σε κάθε ματς ούτε ότι πρέπει να νικήσουν όλα τα παιχνίδια αυτό που επιβάλετε είναι να ματώσουν την φανέλα και να τιμήσουν τα πλουσιοπαροχα συμβόλαια που έχουν ....

Υπάρχουν πάρα πολλά παραδείγματα που μεγαλύτεροι προπονητές σε μεγαλύτερες ομάδες τα έχουν ακούσει για λιγότερα......
Ένα από τα πολλά παραδείγματα είναι και ο Οκαν της Γαλατασαραϊ..... Πήρε έως τώρα 3 σερί πρωταθλήματα με μια συγκομιδή βαθμών τρελή.... Τον αιώνιο αντίπαλο τους τον έχουν κυριολεκτικά διαλύσει και μετά την πεντάρα από την Φρανκφούρτη έγινε στην Τουρκία το έλα να δεις.....

Δεν κάνει κακό ή κριτική..... Ούτε και θα είναι παράξενο σε περίπτωση που συνεχιστεί αυτή η κατάσταση να παίξει θέμα Λουτσεσκου....
Αγαπητέ δεν διαφωνω συνολικα
Αλλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ κριτικη μετα το 3-3 "χαθηκε η χρονια" "τελειωσαν όλα" όλοι οι παικτες εχουν βγει σκάρτοι και αποτυχημενοι
Αυτό δεν ονμαζεται κριτικη αλλα ισοπεδωση
Σ' ενα παιχνιδι που το μόνο που μπορεις να "κατηγορησεις" την ομάδα είναι γιατι δεν "κλειδωσατε" το αποτέλεσμα η γιατι αφου δεχθηκατε 3 δεν βαλατε και 4 στις ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ που ΕΣΕΙΣ φτιαξατε
Τιποτα αλλο
δεν ειναι ενα αποτελεσμα και δεν ειναι μονο το αποτελεσμα ειναι η εικονα , η εικονα ενος προπονητη που δειχνει να μην νοιαζεται λεει οτι δεν μας θελει η τυχη ολα καλα τα αποτελεσματα θα ερθουν βλεπουμε παικτες που δειχνουν αν μην εχουν τα ψυχικα αποθεματα να παιξουν βλεπουμε παικτες να αδικουνται κατ εξακολουθηση βλεπουμε παικτες εμμονικα να μενουν 11αδα μεχρι να αφησουν τα κοκκαλακια τους εναν προεδρο που ηρθε με ελικοπτερο απλα για την λεζαντα και για μενα προσωπικα ο ΠΑΟΚ δεν ειναι αυτο . παλια ακουγαν τα χιλια μυρια ενω παιρναν ταλιρακια οι παικτες και οχι μονο ακουγαν . θελουμε τα μεγιστα απο ολους οσοι δεν εχουν ορεξη να δουλεψουν μπορουν αν θελουν να μας χαιρετησουν , και αυτο για μενα παει απο προεδρο μεχρι αυτον που τραβαει γραμμες στο γηπεδο
Polichni1926

embuji έγραψε: Τετ 01 Οκτ 2025, 11:55 Κατι να παραθεσω. Ο Ραγκατσης προσφατα σε εκπομπες του ειπε για τον Λουτσεσκου οτι ο ιδιος θα τον αλλαζε ΑΛΛΑ εδωσε μεγαλη εμφαση σε κατι ακομα. Στο οτι ο Ιβαν 1) ΔΕΝ βοηθησε το εργο του. Δε του εφερε οτι ζητησε και οτι ο Ιβαν το καλοκαιρι οταν μιλησε στους οργανωμενους, τους ειπε θα παρω νταμπλ.

ο ιβαν δεν μας ειπε για νταμπλ ειπε επ ακριβως εχω φοβερο θεμα ρευστοποιησης θα κανω οτι μπορω η ομαδα να ειναι πληρες και να χτυπησει πρωταθλημα και κυπελλο . οταν τελειωσει ο πολεμος ειπε θα δειτε εναν ΠΑΟΚ που δεν θα το πιστευετε και σε ερωτηση δυσανασχετησης απο συνοπαδους για το τι γινεται με ηρακλη και τι ειναι αυτα που ειπε ο βενετης απαντησε οσο ζω ο ηρακλης δεν θα ανεβει ποτε , αυτα ειπωθηκαν και ειχε την πληρη στηριξη ολων
geobila

Δημοσίευση από geobila »

Polichni1926 έγραψε: Τετ 01 Οκτ 2025, 12:41

ο ιβαν δεν μας ειπε για νταμπλ ειπε επ ακριβως εχω φοβερο θεμα ρευστοποιησης θα κανω οτι μπορω η ομαδα να ειναι πληρες και να χτυπησει πρωταθλημα και κυπελλο . οταν τελειωσει ο πολεμος ειπε θα δειτε εναν ΠΑΟΚ που δεν θα το πιστευετε και σε ερωτηση δυσανασχετησης απο συνοπαδους για το τι γινεται με ηρακλη και τι ειναι αυτα που ειπε ο βενετης απαντησε οσο ζω ο ηρακλης δεν θα ανεβει ποτε , αυτα ειπωθηκαν και ειχε την πληρη στηριξη ολων
αρα ειχαν δικιο ολοι οσοι ελεγαν για θεμα ρευστοτητας του Ιβαν, απο τους απλους φιλαθλους μεχρι τα ΑΡΔ
αν ειπωθηκε ετσι ακριβως οτι "οσο ζω ο ηρακλης δεν θα ανεβει ποτε" ακουγεται πολυ ασχημο, ειδικα οταν ερχεται απο τον ιδοικτητη & ευεργετη της ομαδας.
These users thanked the author geobila for the post:
embuji
George Best4

Δημοσίευση από George Best4 »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Τετ 01 Οκτ 2025, 11:31
George Best4 έγραψε: Τετ 01 Οκτ 2025, 10:28
Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Τετ 01 Οκτ 2025, 10:20 Εντάξει, το έχουμε ξεσκίσει το ρόστερ μας πάλι. Ναι έχει κενά, όλοι έχουν, αλλά εδώ νιώθω ότι έχουμε περίπου την 11αδα της Λαμίας και τον πάγκο της Κηφισιάς. Ούτε μισό παίκτη από τις 4 ομάδες που μας ζόρισαν δεν θα ήθελα στην 18αδα. Κάπου ας καταλάβουμε ότι δεν δουλεύουμε σωστά στο αγωνιστικό σκέλος κι ας μην ελπίζουμε ότι αν έρθουν άλλοι παίκτες θα αλλάξει κάτι δραστικά. Πάλι χωρίς καθαρό μυαλό θα φτάνει το φορ στην μια(?) τελική ανά αγώνα, πάλι θα αναλώνεται σε κυκλοφορία μπάλας ο δημιουργικός παίκτης, πάλι το εξτρέμ θα παίζει με γνώμονα να μην χαθεί η κατοχή.
Δε ξεσκισαμε τίποτα ούτε είδα να γίνεται μηδενισμός. ΑΕΚ και Ολυμπιακός είναι πάνω από σένα τώρα γιατί έχουν καλυτερο ρόστερ. Και το καλύτερο ροστερ δε σημαίνει ότι δε μπορείς να τους κερδίσεις, σημαίνει ότι θα χάσουν πιο δύσκολα βαθμούς σε βάθος χρονου.
Δε θα τερματίσει πάνω από τον ΠΑΟΚ ούτε η Κηφισιά ούτε ο Αστέρας.
Οπότε νομίζω εσύ υπερβάλλεις.
Εγώ πάντως αντιθέτως, με όσες ομάδες παίξαμε θα ήθελα το φορ τους αντί του Τσαλοφ.

Επίσης όλα αυτά τα αγωνιστικά που αναφέρεις, να σου θυμίσω ότι έχεις έναν προπονητή που όταν έπεφτε χρήμα για μεταγραφες σου έφερε αήττητο πρωτάθλημα.Που έκανε τον Πριγιοβιτς γκολεαδορ (γιατί στον ΠΑΟΚ έγινε κανόνι)

Ο ίδιος που προπερυσι πήρε ανέλπιστο πρωτάθλημα με καλύτερη επίθεση χωρίς επιθετικό...
Σέβομαι ειλικρινά την άποψή σου και ειδικά το ότι επιχειρείς να συζητήσεις πολιτισμένα και με επιχειρήματα, οπότε σε παρακαλώ μην το πάρεις προσωπικά/προσβλητικά, αλλά δεν ξέρω αν βλέπουμε το ποδόσφαιρο υπό την ίδια οπτική αν θεωρείς το ρόστερ της ΑΕΚ καλύτερο. Θα πω απλά ότι το δικό μας υποαποδίδει και το δικό τους παίρνει αποτελέσματα, κάτι που θεωρώ ότι μας μπερδεύει πάρα πολύ σε ότι αφορά τις πραγματικές δυνατότητες καθενός. Πχ έχουμε συνηθίσει να παίζει τόσο μέτρια η ομάδα,που ξεχνάμε πόσο εκπληκτικό μπακ είναι ο Μπάμπα σε έναν λειτουργικό οργανισμό. Η ΑΕΚ που φέτος είναι κυνική, μπορεί να κάνει κάποιον να πιστεύει ότι ο Πήλιος/Πένραϊς είναι εξίσου καλοί ή και καλύτεροι. Και το ίδιο πόρισμα βγαίνει για πολλούς άλλους παίκτες, πχ Ιβανούσετς/Κουτέσα, Ντέλιας/Κοϊτα, Ζίφκοβιτς/Ελίασον, Κένι/Ρότα κ.ο.κ.

Θα ήθελα σαν τρελός τον (καλό) Πινέδα, τον Ελίασον για το ροτέισον, τον Γιόβιτς, και ίσως Μουκουντί/Μαρίν. Ως εκεί. Δεν ζηλεύω καθόλου τους παίκτες που έχουν.
Φίλε μου σε παρακαλώ τι γράφεις.
Δες τα χαφ του ΠΑΟΚ και δες και της ΑΕΚ.
Τι στοιχεία έχουν στο παιχνίδι τους της ΑΕΚ, τι του ΠΑΟΚ.
Εκεί τελειώνει η συζήτηση γιατί το παιχνίδι παίρναει από τον άξονα.
Όντας πλήρης έφερε και τον Grugic.

Στα εξτρέμ ο μόνος ταχυδυναμικος εξτρέμ του ΠΑΟΚ που μπορεί να βγει στην κόντρα είναι ο 38αρης Ταισον.
Βλέπεις πόσο αργος είναι γενικά ο ΠΑΟΚ στο κέντρο?

Αλλά το πιο σημαντικό ότι δεν της άρεσε το άλλαξε. Άσχετα αν πιάσει η όχι. Κατάφερε και ξεφορτώθηκε Μαρσιαλ Λαμέλα που στον ΠΑΟΚ θα έβγαζαν 3ετια μέχρι να δείξουν κάτι.

Έχεις καταλάβει ότι αυτό που έγινε με Σαματα δεν θα γινόταν σε καμία ομάδα του πλανήτη? Από Ιανουάριο εκείνου του έτους ζητούσε φορ ο προπονητής και κρατήσαμε 2 γ@μημεν@ χρόνια τον Σαματα σαν 1ο-2ο φορ μέχρι να τελειώσει το συμβόλαιο του.
Το ίδιο και με Τσαλοφ. Έχουν αποδεχτεί όλοι ότι δεν κάνει. Αποφάσισαν ότι δεν γίνεται χωρίς να πάρουμε 2ο φορ και ότι ήταν επιτακτική ανάγκη και τελικά δεν πήραμε.
Και βλέπουμε βασικό Τσαλοφ.
Το ίδιο και με Οζντοεφ που από τη πρώτη χρονιά όλοι είχαν πει ότι δεν κάνει.Πλεον βασικός.
Χάνουμε και βλέπουμε τον προπονητη να τους βάζει να κάνουν τι? Να αλλάξουν την εικόνα?
Σε τι ελπίζετε?

Σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα αυτή η νοοτροπία και η ακατανόητη λογική δε θα υπήρχε.

Η ΑΕΚ είδε τι υλικά δεν της έκαναν και τα άλλαξε, αν θα πιάσουν θα δείξει, αλλά κινήθηκε με ποδοσφαιρικη λογική που δεν υπάρχει στον ΠΑΟΚ.

Και το ποδόσφαιρο αλλά και σε βάθος χρονου ανταμείβεται το ορθολογικό και όχι οι σπασμωδικές και ακατανόητες κινήσεις και αποφάσεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος George Best4 την Τετ 01 Οκτ 2025, 13:12, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

οκ... Εχω ερωτηματα αλλα δε θα τα κανω γιατι θα ειναι εντελως οφ τοπικ με τον Ρασβαν οποτε το αφηνω ως εχει.
Polichni1926

geobila έγραψε: Τετ 01 Οκτ 2025, 13:03
Polichni1926 έγραψε: Τετ 01 Οκτ 2025, 12:41

αρα ειχαν δικιο ολοι οσοι ελεγαν για θεμα ρευστοτητας του Ιβαν, απο τους απλους φιλαθλους μεχρι τα ΑΡΔ
αν ειπωθηκε ετσι ακριβως οτι "οσο ζω ο ηρακλης δεν θα ανεβει ποτε" ακουγεται πολυ ασχημο, ειδικα οταν ερχεται απο τον ιδοικτητη & ευεργετη της ομαδας.
ε ενταξει νομιζω αν μας ειχαν βρισει σε προσωπικο επιπεδο ενα ολοκληρο γηπεδο την μανα ισως καναμε χειροτερα .σε καθε περιπτωση μπορει να ειχαν και αλλα που δεν τα γνωριζει ο μεσος οπαδος τα οποια δεν μας τα διευκρινησε . η ερωτηση εγινε απο ενα παιδι της επταλοφου οτι τι κολλητιλικια ειναι αυτα που πουλαει ο βενετης και η απαντηση ηταν αυτη που ειπα
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

Μην εκπλαγείτε αν τη Δευτέρα υπάρχει θέμα Λουτσεσκου

Κατάσταση που προκαλεί αναγούλες μιας και όσοι απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό δεν πείθουν για το πόσο κατέχουν το άθλημα

Βέβαια φυγή του Ραζβαν θα κάνει και πιο εμφανή τα όσα τραγικά συμβαίνουν στην ομάδα σε επίπεδο σχεδιασμού

Μαλακες μου, στα 100 σου χρόνια πας με ένα φορ και ένα χάφ μέχρι τον Γενάρη που να την παλεύουν ο ένας αποδεδειγμένα και ο άλλος υποφερτά

Όταν το καταλάβετε αυτό, τότε θα συζητήσουμε και για τις εμμονές του Ραζβαν

Ελπίζω να μην γίνει το λάθος
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”