Razvan Lucescu VI

Απάντηση
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Δεν γίνεται να ελέγχει η Γκοντζάρεβα τον ΤΔ για αγωνιστικά θέματα, ούτε γίνεται να συναποφασίζουν 2-3 διαφορετικά κέντρα. Έχουμε δει που οδηγεί αυτό. Και θα αποτυγχάνουν κι άλλοι ΤΔ όσο επιμένουμε σε ένα πολυκέφαλο μοντέλο με παράλληλες δομές.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Οπότε τι περιμένουμε να αλλάξει?
Γιατί όποιος και να κάθεται στον πάγκο, αυτά ακριβώς ΔΕΝ θα αλλάξουν όσο ιδιοκτήτης είναι ο Ιβάν.

Εκτός εάν πιστεύουμε ότι θα έρθει ο Χ,ψ Κονσεισαο και θα ζητήσει φορ τον Ιανουάριο να είναι 2/1 στην προπόνηση και θα περιμένει τη Μαρία να πάρει πράσινα φώτα και να παζαρευει μέχρι να φέρει 31/1 κάνα δανεικό.
Ή να μην βρεθεί κάνα καλόπαιδο που να θέλει τα μύρια μας.

Δεν γίνονται αυτά και δεν θα τον πιάνει τρελά κάθε μεταγραφική το Γιώργη για να κυνηγαει Ζαφειρηδες.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Developer4 έγραψε: Τρί 30 Σεπ 2025, 14:43
Patron έγραψε: Τρί 30 Σεπ 2025, 14:24 Μου είπαν (δεν το άκουσα ο ίδιος) οτι ο Τσάρλυ (ούτε αυτόν ξέρω) έδωσε ρεπορτάζ ότι ο βαζελος περιμένει Λουτσέσκου. Γουστάρουν κ Αμπελ Ζωγράφο επίσης.
Σιγά το περίεργο, αφού αυτοί κάθε 6 μήνο ψάχνουν προπονητή και αυτός που δεν έχει αλλάξει (Παπαδημητρίου) έχει κόλλημα με τον Λούτσο... Τώρα τι θα πάρουν για άλλη μια φορά (όπως τότε που θα φέρνανε Σάρι) είναι άλλο ζήτημα...

Όσον αφορά το ρεπορτάζ του ... Τσάρλυ ασχολίαστο...
Επισης πανε και παιρνουν οτι εχει περασει και οτι εχει κοιταξει η ΠΑΟΚΑΡΑ..
Προβλεπω επομενη μεταγραφη στην βαζελα ο Κουτσιας..
Εγω παντως μια πωληση του Ραζβαν με 6μυρια δεν θα με χαλουσε.. :lol:
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Mīngus έγραψε: Τρί 30 Σεπ 2025, 12:02.......................

............................

Τη χρονιά του αήττητου ο γαύρος τερμάτισε με -5. Έκανε σεζόν πρωταθλητή ουσιαστικά.
Δεν πήραμε πρωτάθλημα γιατί ήταν κακός ο αντίπαλος. Το πήραμε γιατί ήμασταν εμείς τέλειοι.
Η ουσία για μένα είναι αυτή. Να είσαι εσύ η καλύτερη δυνατή εκδοχή σου. Κι αν δεν το πάρεις στο τέλος, δε θα το έχεις πάρει γιατί ήταν ''τέλειος'' ο αντίπαλος.
Το να κάθομαι να ψειρίζω το πόσο κακός είναι ο αντίπαλος για να συγκριθώ τελικά με τις αδυναμίες του, δε μου λέει τίποτα.

δεν εχω ...ουσιαστικη...διαφωνία...σε αυτο που λες...

εγω δεν κανω...σύγκριση ...αλλα ...εντοπισμό...αδυναμιών και των αντιπάλων

ενας λόγος που δεν μπορει να υποστηρίξει την...καταστροφολογια ..που σχεδον απο την αρχη της σεζον διαβάζω εδω μέσα...

αν θεωρούμε οτι η ομάδα θα παραμείνει στάσιμη αυτό πρέπει να ...κάτσει...απέναντι στην άνοδο των αντιπάλων...

δεν γίνετε ομως να θεωρούμε οτι οι αντίπαλοι θα...ανέβουν..ενω εμείς οχι...οπως και το αντίθετο

5η αγωνιστικη...τι διαφορα θα είχε εαν αντι για 11 είχαμε 15 ...τι εξασφαλίζει αυτο το πως θα είμαστε την 24η αγωνιστικη...

να θυμίσω οτι το τελευταίο το πηραμε απο την 1η εως την τελευταία των πλευ οφ...

εκεινη την χρονία τι ακριβως ...βλεπαμε...απο την 1η εως την 5η αγωνιστικη....
These users thanked the author abc_o_ karpouzas for the post:
lkosmid
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Patron έγραψε: Τρί 30 Σεπ 2025, 11:55 @bane1980

X με γαύρο νομίζω περιλαμβάνεται, έτσι το εξέλαβα κ συμφώνησα. Αλλιώς μαζί σου
Το έγραψα γύρω γύρω και δεν ήμουν 100% κατανοητός.

Αυτό που εννοώ είναι ότι εάν δεν κερδίσει το γύρο, πάπαλα.
Όχι μόνο να μην χάσει.
Εάν σου πάρει βαθμό ο γαυρος μέσα στην Τούμπα νομίζω ότι θα έχουμε αλλαγές.
These users thanked the author bane1980 for the post:
Patron
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

renegade έγραψε: Τρί 30 Σεπ 2025, 14:45 Παπαδημητρίου,λουτσεσκου...πάνε και οι Κ.Κ και καζναφερης και τσουπ όλα τα φιλαράκια μαζι
Σατανικο !!!! :o
renegade

Δημοσίευση από renegade »

embuji έγραψε: Τρί 30 Σεπ 2025, 14:56
renegade έγραψε: Τρί 30 Σεπ 2025, 14:45 Παπαδημητρίου,λουτσεσκου...πάνε και οι Κ.Κ και καζναφερης και τσουπ όλα τα φιλαράκια μαζι

Υγ κάθε φορά που διαβάζω για κλειδιά στον οποιοδήποτε τ.δ και απόλυτη ελευθερία είναι μια υπενθύμιση ότι δεν πρόκειται να βάλουμε ποτέ μυαλό
Στον ΤΔ ορθολογικα του δινεις τα κλειδια του αγωνιστικου τμηματος. Αυτη ειναι η δουλεια του η οποια αξιολογειται απο τον τσεο και τους μετοχους και προεδρο της ομαδας. Τα κλειδια δε σημαινει οτι κανει οτι θελει οποτε θελει οπως γουσταρει και δε λογοδοτει σε κανεναν.
Και μετά έρχεται ο κάθε Μποτο , σε χρεώνει για τον κάθε κουταλιά τα 2-3 εκατομμύρια...και ζήσανε αυτοι καλά και εμείς χειρότερα.
Θα πρέπει να υπάρχει η εταιρική δομή αυτή η οποία θα σε προφυλάσει από τον κάθε μπότο. Όσο αυτή δεν υπάρχει δεν μπορείς να δώσεις κανένα κλειδί
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Τρί 30 Σεπ 2025, 16:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ε να μην είμαστε άδικοι!

Αν μη τι άλλο εσωτερικά εμπόδια έχουμε πολλά!

Να τα μειώσουμε ψάχνουμε :lol:
geobila

Δημοσίευση από geobila »

embuji έγραψε: Τρί 30 Σεπ 2025, 14:32
Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Τρί 30 Σεπ 2025, 14:08
embuji έγραψε: Τρί 30 Σεπ 2025, 13:43 Ναι ισχυει γιατι να θελεις εναν μακραν ανωτερο προπονητη του Λουτσεσκου ο οποιος αγαπαει την ομαδα ως παικτης και καποτε ΤΔ ο οποιος εχει την προσωπικοτητα να πατησει ποδι και να τα χωσει στην διοικηση της ΠΑΕ εαν του κανει νερα οπως αποδεδειγμενα εχει ξανακανει.

Ο ΠΑΟΚ δε χρειαζεται κατι τετοιο αυτο που εχουμε τωρα ειναι φως φαναρι οτι ειναι πιο λειτουργικο.
Το τελευταίο που θέλουμε είναι κάτι τέτοιο. Ιδανικά θα θέλαμε έναν ποδοσφαιρικό οργανισμό που θα λειτουργεί με τον ΤΔ να παίρνει όλες τις αγωνιστικές αποφάσεις, έναν προπονητή από καλή σχολή να χτίζει ομάδα με προοπτική κάτω από ένα καθεστώς ηρεμίας και προστασίας, και μια διοίκηση να εμπλέκεται όσο το δυνατόν λιγότερο. Δεδομένου ότι η οικογένεια δουλεύει με γνώμονα την προσωπική εμπιστοσύνη σε συγκεκριμένα πρόσωπα, αυτό που λέω δεν είναι απίθανο να γίνει πράξη αν αναλάβει κεντρικό ρόλο ο Βιεϊρίνια τον οποίο είμαι βέβαιος ότι θεωρούν αξιόπιστο. Το μόνο κακό στο μοντέλο αυτό είναι ο ιδρυματισμός. Από που θα μπουν οι υπέρ-απαραίτητες νέες ιδέες αν μια ΠΑΕ λειτουργεί έτσι κλειστά?
Και γιαυτο πρεπει να φερεις προπονητη ο οποιος θα εχει το σθενος να απαιτησει.
τοτε θα ειναι λογικα ετοιμος εκ νεου ο Ιβαν να δωσει. Ειδαλως δε θα φερει κανεναν τετοιο προπονητη η διοικηση.
geobila

Δημοσίευση από geobila »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Τρί 30 Σεπ 2025, 15:10 Δεν γίνεται να ελέγχει η Γκοντζάρεβα τον ΤΔ για αγωνιστικά θέματα, ούτε γίνεται να συναποφασίζουν 2-3 διαφορετικά κέντρα. Έχουμε δει που οδηγεί αυτό. Και θα αποτυγχάνουν κι άλλοι ΤΔ όσο επιμένουμε σε ένα πολυκέφαλο μοντέλο με παράλληλες δομές.
δουλεψα καποτε σε μια εταιρεια οπου η γραμματεας του διευθυντη ειχε λογο στις πωλησεις εξωτερικου, και δε θα ξεχασω ατακα "πουλα και στου γερμανους οπως στους αγγλους, ιδιοι λαοι ειναι κατα βαση".

Ετσι και ο ΠΑΟΚ μας, μια εταιρεια οπου αυτην τη στιγμη, και βασικα απο Μιχελ και υστερα, εχει ατομα σε διαφορες θεσεις που εχουν αποψη για το πως πρεπει να λειτουργουν αλλα τμηματα, και προφανως χωνονται και την επιβαλουν η δημιουργουν θεμα εσωτερικο.

Γνωμη μου παντα, προχωραμε.
These users thanked the author geobila for the post:
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”