Razvan Lucescu VI
Re: Razvan Lucescu VI
@bane1980
X με γαύρο νομίζω περιλαμβάνεται, έτσι το εξέλαβα κ συμφώνησα. Αλλιώς μαζί σου
X με γαύρο νομίζω περιλαμβάνεται, έτσι το εξέλαβα κ συμφώνησα. Αλλιώς μαζί σου
Τη χρονιά του αήττητου ο γαύρος τερμάτισε με -5. Έκανε σεζόν πρωταθλητή ουσιαστικά.giapas έγραψε: Τρί 30 Σεπ 2025, 10:33Δυσκολεύομαι να το καταλάβω.Mīngus έγραψε: Τρί 30 Σεπ 2025, 09:54 Οι συγκρίσεις είναι άτοπες και αδόκιμες.
Δηλαδή αν υποθέσουμε ότι οι αντίπαλοι είναι τρισάθλιοι, πρέπει να συμβιβαστούμε εμείς με το κάτι παραπάνω από το τρισάθλιο;
Τις χρονιές που πήραμε πρωτάθλημα το πήραμε γιατί ήμασταν εμείς αυτοί που έπρεπε και αποδίδαμε εξαιρετικά εντός γηπέδου, ασχέτως ανταγωνισμού.
Λες ότι όταν πήραμε πρωτάθλημα έγινε γιατί ήμασταν αυτοί που έπρεπε , ασχέτως ανταγωνισμού.
Δηλαδή αν εμείς ήμασταν αυτοί που έπρεπε όπως λες και η κουλα και ο γαυρος ηταν αυτοί που έπρεπε , ποιος θα έπαιρνε το πρωτάθλημα;
Στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο και στην Ευρώπη δε συμμετέχουμε με στόχο να έχουμε ένα επίπεδο απόδοσης που άμα το πιάσουμε λέμε καλά είμαστε. Συμμετέχουμε για να είμαστε καλύτεροι από τον αντίπαλο και να τον κερδίσουμε.
Τέλος , αν οι αντίπαλοι είναι τρισάθλιοι και εσύ είσαι λιγότερο τρισάθλιος άρα πρώτος , ίσως είσαι σε καλό δρόμο.
Δεν πήραμε πρωτάθλημα γιατί ήταν κακός ο αντίπαλος. Το πήραμε γιατί ήμασταν εμείς τέλειοι.
Η ουσία για μένα είναι αυτή. Να είσαι εσύ η καλύτερη δυνατή εκδοχή σου. Κι αν δεν το πάρεις στο τέλος, δε θα το έχεις πάρει γιατί ήταν ''τέλειος'' ο αντίπαλος.
Το να κάθομαι να ψειρίζω το πόσο κακός είναι ο αντίπαλος για να συγκριθώ τελικά με τις αδυναμίες του, δε μου λέει τίποτα.
-
Eιλικρινά δεν το θυμάμαι, αλλά ο προφανής αντίλογος είναι:hariskastoria έγραψε: Τρί 30 Σεπ 2025, 11:41 Έχω μια απορια.
Υπήρξε άλλος προπονητης στην ιστορια του ΠΑΟΚ που να διαχειριστηκε ποιοτικοτερα και ακριβοτερα ροστερ από αυτά που διαχειριστηκε ο Λουτσέσκου?
Υπήρξε άλλος προπονητης στην ιστορια του ΠΑΟΚ που να διαχειριστηκε ροστερ που ηταν σε επιπεδο ποιοτητας τοσο κοντα με του γαυρου ή ακομη και καλυτερο όπως τη χρονια του νταμπλ πχ?
1) Yπήρξε άλλος προπονήτης με το αήττητο του ρεκόρ του 2019;
2) Υπήρξε ή θα υπάρξει άλλος προπονητής γενικά, που θα καταφέρει το έπος του 2024;
Προσωπικά συμφωνώ ότι μάλλον ο κύκλος φαίνεται να κλείνει και δε θα τα έβαφα μαύρα σε περίπτωση διαδοχής... Όπως δεν τα έβαψα και μαύρα το 2019 και όπως δεν ήμουν κάν σίγουρος για την επιστροφή, ενώ ο Πάμπλο είχε καταφέρει το μάξιμουμ που μπορούσε με παντελονάτη κούπα.
Αλλά σε κάθε περίπτωση μάγκες η δουλειά και τα αποτελέσματα του Ρουμάνου του δίνουν δικαιώματα και ανοχή σε σχέση με οποιονδήποτε άλλον.
- These users thanked the author Developer4 for the post (total 2):
- geobila, Γερασίμου
Κανείς δεν έχει ψειρίσει τις αδυναμίες των αντιπάλων , εκτός κι αν μου διέφυγε. Επειδή ουσιαστικά σε αυτά που έγραψα εγώ αναφέρθηκες ότι κακώς συγκρινόμαστε, θεωρώ ότι αυτά που απάντησες δεν έχουν κάποια σχέση με αυτά που έγραψα ή τελοσπάντων με αυτά που εννοούσα .Mīngus έγραψε: Τρί 30 Σεπ 2025, 12:02Τη χρονιά του αήττητου ο γαύρος τερμάτισε με -5. Έκανε σεζόν πρωταθλητή ουσιαστικά.giapas έγραψε: Τρί 30 Σεπ 2025, 10:33Δυσκολεύομαι να το καταλάβω.Mīngus έγραψε: Τρί 30 Σεπ 2025, 09:54 Οι συγκρίσεις είναι άτοπες και αδόκιμες.
Δηλαδή αν υποθέσουμε ότι οι αντίπαλοι είναι τρισάθλιοι, πρέπει να συμβιβαστούμε εμείς με το κάτι παραπάνω από το τρισάθλιο;
Τις χρονιές που πήραμε πρωτάθλημα το πήραμε γιατί ήμασταν εμείς αυτοί που έπρεπε και αποδίδαμε εξαιρετικά εντός γηπέδου, ασχέτως ανταγωνισμού.
Λες ότι όταν πήραμε πρωτάθλημα έγινε γιατί ήμασταν αυτοί που έπρεπε , ασχέτως ανταγωνισμού.
Δηλαδή αν εμείς ήμασταν αυτοί που έπρεπε όπως λες και η κουλα και ο γαυρος ηταν αυτοί που έπρεπε , ποιος θα έπαιρνε το πρωτάθλημα;
Στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο και στην Ευρώπη δε συμμετέχουμε με στόχο να έχουμε ένα επίπεδο απόδοσης που άμα το πιάσουμε λέμε καλά είμαστε. Συμμετέχουμε για να είμαστε καλύτεροι από τον αντίπαλο και να τον κερδίσουμε.
Τέλος , αν οι αντίπαλοι είναι τρισάθλιοι και εσύ είσαι λιγότερο τρισάθλιος άρα πρώτος , ίσως είσαι σε καλό δρόμο.
Δεν πήραμε πρωτάθλημα γιατί ήταν κακός ο αντίπαλος. Το πήραμε γιατί ήμασταν εμείς τέλειοι.
Η ουσία για μένα είναι αυτή. Να είσαι εσύ η καλύτερη δυνατή εκδοχή σου. Κι αν δεν το πάρεις στο τέλος, δε θα το έχεις πάρει γιατί ήταν ''τέλειος'' ο αντίπαλος.
Το να κάθομαι να ψειρίζω το πόσο κακός είναι ο αντίπαλος για να συγκριθώ τελικά με τις αδυναμίες του, δε μου λέει τίποτα.
Έγραψα ότι είμαστε σε σαφώς χειρότερη μοίρα από κούλα και γκει. Αν διαφωνείς να το συζητήσουμε.
-
Σωστός είσαι, απλά είχαμε ξεκινήσει με -2.Mīngus έγραψε: Τρί 30 Σεπ 2025, 12:02Τη χρονιά του αήττητου ο γαύρος τερμάτισε με -5. Έκανε σεζόν πρωταθλητή ουσιαστικά.giapas έγραψε: Τρί 30 Σεπ 2025, 10:33Δυσκολεύομαι να το καταλάβω.Mīngus έγραψε: Τρί 30 Σεπ 2025, 09:54 Οι συγκρίσεις είναι άτοπες και αδόκιμες.
Ουσιαστικά οι μεταξύ μας νίκες μέσα-έξω, έχρισαν την ομάδα αήττητη Πρωταθλήτρια (26-4-0).
Στον καρπουζά αναφέρθηκα, όχι σε εσένα.giapas έγραψε: Τρί 30 Σεπ 2025, 12:20Κανείς δεν έχει ψειρίσει τις αδυναμίες των αντιπάλων , εκτός κι αν μου διέφυγε. Επειδή ουσιαστικά σε αυτά που έγραψα εγώ αναφέρθηκες ότι κακώς συγκρινόμαστε, θεωρώ ότι αυτά που απάντησες δεν έχουν κάποια σχέση με αυτά που έγραψα ή τελοσπάντων με αυτά που εννοούσα .Mīngus έγραψε: Τρί 30 Σεπ 2025, 12:02Τη χρονιά του αήττητου ο γαύρος τερμάτισε με -5. Έκανε σεζόν πρωταθλητή ουσιαστικά.giapas έγραψε: Τρί 30 Σεπ 2025, 10:33
Δυσκολεύομαι να το καταλάβω.
Έγραψα ότι είμαστε σε σαφώς χειρότερη μοίρα από κούλα και γκει. Αν διαφωνείς να το συζητήσουμε.
Σόρυ αν δεν έγινε αντιληπτό.
Δεν υπάρχει περίπτωση Ευρωπαίος προπονητής να βγάλει εντός ευλόγου χρόνου τα απόλυτα ενός οργανισμού στην φόρα. Γενικά ένας επαγγελματίας απλά όταν έχει την επιλογή θα πάρει απλά το καπελάκι του κι θα φύγει. Να θυμηθώ συνεντεύξεις του Στέφενς και του βοηθού του, να θυμηθώ τον τρόπο που δεν συνεχίστηκε η συνεργασία με τον μεγάλο Αρνεσεν. Όσο πιο ευγενικά μπορούσαν να στο πουν στο είπαν . Το παράδοξο είναι ότι οι περισσότεροι έχουν να πουν έναν εξαιρετικό λόγο για τον Πρόεδρο αλλά από εκεί κι κάτω το χάος.embuji έγραψε: Τρί 30 Σεπ 2025, 11:18Εγω παλι λεω οτι οσο ειναι ο Λουτσεσκου δεν θα αλλαξει αυτο που λες. Και εχεις απολυτο δικιο σε αυτο που λες. Το θεμα ειναι οτι ο Λουτσεσκου σε επιπεδο ως προς την διοικηση ειναι ανεκτικος. Και θα ειναι ανεκτικος. Τα μισα στελεχη εκει μεσα τοσα χρονια ειναι φιλοι του. Γιαυτο εγω θελω και σε διοικητικο επιπεδο αλλαγη προπονητη. Να ερθει καποιος με ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ και αν του κανουν μαλακιες να τους βγαλει ολους εναν εναν στη φορα. Αυτο ο Λουτσεσκου δε προκειται να το κανει.chrisg4 έγραψε: Τρί 30 Σεπ 2025, 09:48 Νομίζω οτι είμαστε σε μια φάση που δεν έχει κανενα νοημα η σύγκριση με αλλη ομάδα. Ο ΠΑΟΚ θέλει γκρέμισμα και χτίσιμο απο την αρχή. Πραγματικά δεν με νοιάζει το τι θέση θα είμαστε στο τέλος της χρονιάς αρκεί να υπάρχει μια προοπτική για την επόμενη. Με τον Λουτσέσκου και αυτο το ρόστερ εγω δεν βλέπω καμία προοπτική. Μπουχτισμένος προπονητής χωρίς καμία όρεξη με ένα γερασμένο ρόστερ . Για πιο λόγο να με νοιάζει τι κανουν οι άλλοι οταν αυτη τη στίγμη το μονο κίνητρο που έχω να κατσω να δω ΠΑΟΚ ειναι επείδη ειναι η ομάδα μου και την αγαπάω παθολογικά. Γιατι αλλο κινητρο απο αυτο για να δεις αυτό το βαρετό πραγμα, με μερικές αναλαμπές, δεν υπάρχει.
Μέλλον, αγωνηστικά πάντα, με Λουτσέσκου κι αυτη την νοοτροπία απο την διοίκηση δεν υπάρχει. Όσο πιο γρήγορα το πάρουνε απόφαση και οι δύο τοσο καλυτερα για όλους μας.
Αυτή νομίζω ότι είναι μια άδικη συζήτηση πρώτιστος για τον ίδιο τον σύλλογο κι την οντότητα του . Ο ΠΑΟΚ μας έχει παρουσιάσει εξαιρετικές ομάδες κατά καιρούς . Αφήνω ξεκάθαρα έξω από την κουβέντα την ομάδα του εβδομήντα γιατι είναι ιεοροσυλια η σύγκριση ακόμη και με την ομάδα του Νταμπλ. Θα έρθω στα σχετικά καινούργια η ομάδα πχ που απέκλεισε την Φενέρμπαχτσε σε επίπεδο ενδεκάδας δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από την ομάδα του Νταμπλ. Είναι αλήθεια ότι ο λούτσος ευλογήθηκε να είναι προπονητης σε μια περίοδο οικονομικής ευμάρειας του συλλόγου οσο κι αν η χρήση των χρημάτων δεν ήταν πάντα η καταλληλότερη .hariskastoria έγραψε: Τρί 30 Σεπ 2025, 11:41 Έχω μια απορια.
Υπήρξε άλλος προπονητης στην ιστορια του ΠΑΟΚ που να διαχειριστηκε ποιοτικοτερα και ακριβοτερα ροστερ από αυτά που διαχειριστηκε ο Λουτσέσκου?
Υπήρξε άλλος προπονητης στην ιστορια του ΠΑΟΚ που να διαχειριστηκε ροστερ που ηταν σε επιπεδο ποιοτητας τοσο κοντα με του γαυρου ή ακομη και καλυτερο όπως τη χρονια του νταμπλ πχ?
Γιαυτο και η μεγαλη μου καψουρα ειναι ο Κονσεϊσαο. Γιατι δεν ειναι και τοσο ευγενικος. Οτι θελει να πει θα το πει. Το εκανε στην πορτο το εκανε στην μιλαν το εκανε σαν ποδοσφαιριστης. Εναν τετοιο εχω αναγκη. Οχι ΜΟΝΟ για την ανωτερη προπονητικη ικανοτητα του. Και για τα γυρω γυρω.Andrew R έγραψε: Τρί 30 Σεπ 2025, 12:34Δεν υπάρχει περίπτωση Ευρωπαίος προπονητής να βγάλει εντός ευλόγου χρόνου τα απόλυτα ενός οργανισμού στην φόρα. Γενικά ένας επαγγελματίας απλά όταν έχει την επιλογή θα πάρει απλά το καπελάκι του κι θα φύγει. Να θυμηθώ συνεντεύξεις του Στέφενς και του βοηθού του, να θυμηθώ τον τρόπο που δεν συνεχίστηκε η συνεργασία με τον μεγάλο Αρνεσεν. Όσο πιο ευγενικά μπορούσαν να στο πουν στο είπαν . Το παράδοξο είναι ότι οι περισσότεροι έχουν να πουν έναν εξαιρετικό λόγο για τον Πρόεδρο αλλά από εκεί κι κάτω το χάος.embuji έγραψε: Τρί 30 Σεπ 2025, 11:18Εγω παλι λεω οτι οσο ειναι ο Λουτσεσκου δεν θα αλλαξει αυτο που λες. Και εχεις απολυτο δικιο σε αυτο που λες. Το θεμα ειναι οτι ο Λουτσεσκου σε επιπεδο ως προς την διοικηση ειναι ανεκτικος. Και θα ειναι ανεκτικος. Τα μισα στελεχη εκει μεσα τοσα χρονια ειναι φιλοι του. Γιαυτο εγω θελω και σε διοικητικο επιπεδο αλλαγη προπονητη. Να ερθει καποιος με ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ και αν του κανουν μαλακιες να τους βγαλει ολους εναν εναν στη φορα. Αυτο ο Λουτσεσκου δε προκειται να το κανει.chrisg4 έγραψε: Τρί 30 Σεπ 2025, 09:48 Νομίζω οτι είμαστε σε μια φάση που δεν έχει κανενα νοημα η σύγκριση με αλλη ομάδα. Ο ΠΑΟΚ θέλει γκρέμισμα και χτίσιμο απο την αρχή. Πραγματικά δεν με νοιάζει το τι θέση θα είμαστε στο τέλος της χρονιάς αρκεί να υπάρχει μια προοπτική για την επόμενη. Με τον Λουτσέσκου και αυτο το ρόστερ εγω δεν βλέπω καμία προοπτική. Μπουχτισμένος προπονητής χωρίς καμία όρεξη με ένα γερασμένο ρόστερ . Για πιο λόγο να με νοιάζει τι κανουν οι άλλοι οταν αυτη τη στίγμη το μονο κίνητρο που έχω να κατσω να δω ΠΑΟΚ ειναι επείδη ειναι η ομάδα μου και την αγαπάω παθολογικά. Γιατι αλλο κινητρο απο αυτο για να δεις αυτό το βαρετό πραγμα, με μερικές αναλαμπές, δεν υπάρχει.
Μέλλον, αγωνηστικά πάντα, με Λουτσέσκου κι αυτη την νοοτροπία απο την διοίκηση δεν υπάρχει. Όσο πιο γρήγορα το πάρουνε απόφαση και οι δύο τοσο καλυτερα για όλους μας.
-
Δηλαδή για να καταλάβω
ο ΠΑΟΚ "θέλει" προπονητή που να ταιριάζει στα "θέλω" του οπαδού του ΠΑΟΚ ;;;;;;
Εδώ είναι που ταιριάζει "τ' ακούσαμε κι αυτό"
ο ΠΑΟΚ "θέλει" προπονητή που να ταιριάζει στα "θέλω" του οπαδού του ΠΑΟΚ ;;;;;;
Εδώ είναι που ταιριάζει "τ' ακούσαμε κι αυτό"
Ναι ισχυει γιατι να θελεις εναν μακραν ανωτερο προπονητη του Λουτσεσκου ο οποιος αγαπαει την ομαδα ως παικτης και καποτε ΤΔ ο οποιος εχει την προσωπικοτητα να πατησει ποδι και να τα χωσει στην διοικηση της ΠΑΕ εαν του κανει νερα οπως αποδεδειγμενα εχει ξανακανει.
Ο ΠΑΟΚ δε χρειαζεται κατι τετοιο αυτο που εχουμε τωρα ειναι φως φαναρι οτι ειναι πιο λειτουργικο.
Ο ΠΑΟΚ δε χρειαζεται κατι τετοιο αυτο που εχουμε τωρα ειναι φως φαναρι οτι ειναι πιο λειτουργικο.
-
Παιδιά συγγνώμη αλλά αυτά που λέτε και γράφετε δεν αποτελούν ποδοσφαιρική λογική.
Δηλαδή έρχεται ΚΟΝΣΕΙΣΑΟ που αγαπάει το σύλλογο και τα "χώνει" στην Διοίκηση και στον πρώτο δίμηνο "τα χώνει " στην Διοίκηση και σηκώνεται και φεύγει
Και μετά τι;;
Θα ψάχνουμε άλλο που τα "χωνει" στη Διοικηση;;
Και αυτο τωρα ειναι ...λύση
Μαλλον ναχαμε να λεγαμε είναι
Δηλαδή έρχεται ΚΟΝΣΕΙΣΑΟ που αγαπάει το σύλλογο και τα "χώνει" στην Διοίκηση και στον πρώτο δίμηνο "τα χώνει " στην Διοίκηση και σηκώνεται και φεύγει
Και μετά τι;;
Θα ψάχνουμε άλλο που τα "χωνει" στη Διοικηση;;
Και αυτο τωρα ειναι ...λύση
Μαλλον ναχαμε να λεγαμε είναι