Razvan Lucescu VI
Re: Razvan Lucescu VI
ας ειναι under 100 σελιδες. Λεω εγω. Και under 50 βασικα το αγοραζω σε αποδοση 8,16 στην embuji-bet.
- These users thanked the author embuji for the post:
- Polichni1926
-
-
απαπαπαπα θα ελεγε κανεις οτι αυτο το μνμ ευχεται να συνεχιστουν οι ηττες.embuji έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 15:09 ας ειναι under 100 σελιδες. Λεω εγω. Και under 50 βασικα το αγοραζω σε αποδοση 8,16 στην embuji-bet.
Δε νομίζω κάποιος να θεωρεί αποτυχία τη 2η θέση σε πρωτάθλημα σκληρού ανταγωνισμού 4ων.
Τώρα για πρωτάθλημα αν δεν περάσουν οι επόμενες 2 αγωνιστικές δε μπορούμε να πούμε τίποτα. Αν είμαστε στο -8 από 2 ομάδες και με τη δομή που έχουν αυτές οι 2 ομάδες αδύνατο. Αν κερδίσουμε την Κυριακή (που θεωρώ εξαιρετικά δύσκολο) αλλάζει η κουβέντα.
Τώρα για πρωτάθλημα αν δεν περάσουν οι επόμενες 2 αγωνιστικές δε μπορούμε να πούμε τίποτα. Αν είμαστε στο -8 από 2 ομάδες και με τη δομή που έχουν αυτές οι 2 ομάδες αδύνατο. Αν κερδίσουμε την Κυριακή (που θεωρώ εξαιρετικά δύσκολο) αλλάζει η κουβέντα.
Έχει διαφορά δεύτερη θέση με δεύτερη θέση.
Είναι αλλιώς να το χάνεις για 5-6 βαθμούς και διαφορετικο με 20 βαθμούς
Είναι αλλιώς να το χάνεις για 5-6 βαθμούς και διαφορετικο με 20 βαθμούς
- kataramenos5
Καρφωθηκε ο βαζελος.Εμφανες οτι θελει να τον κρατησεο στον παγκο για να παμε κατα διαολουgiapas έγραψε: Για πες ένα παράδειγμα δήλωσης ή συμπεριφοράς που να στηρίζεις το πρώτο μέρος της τοποθέτησής σου.
ΥΓ : Για το 2ο δε σε ρωτάω γιατί είσαι 1000% λάθος , αρκεί να διαβάσεις τις δηλώσεις στο προ-προηγούμενο που είπε καθαρά ποιανού είναι η ευθύνη.
- abc_o_ karpouzas
δεν υπάρχει καμία περίπτωση το οτι ...βλέπουμε..μέχρι τωρα να είναι ....μονόλογος...marsantos έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 15:31 Δε νομίζω κάποιος να θεωρεί αποτυχία τη 2η θέση σε πρωτάθλημα σκληρού ανταγωνισμού 4ων.
οι αποδόσεις ...για όλους...θα αλλάζουν κάθε λίγο ....
-
Η δευτερη θεση αν ειναι 20 βαθμοι πισω, ειναι τεραστια αποτυχια οπως περσι. Η χρονια δειχνει χαμενη λογω εικονας και μη εξελιξης.marsantos έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 15:31 Δε νομίζω κάποιος να θεωρεί αποτυχία τη 2η θέση σε πρωτάθλημα σκληρού ανταγωνισμού 4ων.
Το κρας τεστ θα δειξει πολλα.
Η χρονια μοιαζει η λογικη συνεχεια του καλοκαιρινου αλαλουμ
Δανεικη χρονια με δανεικους παικτες και προπονητη, απλα για να βγει η σεζον
Δανεικη χρονια με δανεικους παικτες και προπονητη, απλα για να βγει η σεζον