Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 3-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

MVP

Pavlenka
26
25%
Kenny
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Kedziora
3
3%
Lovren
1
1%
Taylor
3
3%
Camara
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Meite
2
2%
Despodov
39
38%
Κωνσταντέλιας
19
18%
Taison
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Chalov
5
5%
Zivkovic
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ozdoev
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Γιακουμάκης
1
1%
Ivanusec
5
5%

Σύνολο ψήφων: 104

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 3-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από sourmenetes »

1) Σε αγωνιστικό χώρο που είναι βρεγμένος και η μπάλα μπορεί είτε να κολλήσει είτε να γκελαρει επιλεγεις στο 6ο λεπτο, Με 4 παίκτες του αντιπάλου κοντά στην περιοχή, να δώσεις πάσα ψιλοσκοτωμενη στο μειτε. Ποια η λογική;;

2)εχεις βγάλει 2 φάσεις μετά το 1 3 για να κάνεις το 1-4 και δεν μπαίνουν. Θέλει 2 λεπτά για το ημίχρονο και το πας πάνω κάτω. Κατεβαίνει ο αντίπαλος και δε τον κόβεις με ένα φαουλ στο κέντρο. Ποια η λογική;;

4)εχεις αλλες πόσες μπαλιές προς τα πίσω στο 2ο ημίχρονο πάλι τραβηγμένες από τα μαλλιά. Ποια η λογική;

Αυτά όσον αφορούν την τακτική μας και το μυαλό μας.

Όσο αφορά την άμυνα θα έλεγα ότι κυρίως το κέντρο μας έδωσε πάρα πολλούς χώρους. Δε σφιξαμε ποτέ στο 1ο ημίχρονο.

Αμυντικά στημενα δουλεύουμε στην προπόνηση;;
Κάθε στημενο το φοβόμαστε.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

astral έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 12:01
Οκ, τοτε ειναι απλα η προσωπική σου εκτιμιση, γιατι απο οτι βλέπω κανένας δεν εχει επίσημα στοιχεία.
Γενικά παντως, το βαρος της αποδειξης το έχει όποιος κανει εναν ισχυσρισμο και οχι ανάποδα.

Εγω δε θεωρω παραλογο να βγουμε ουτε 1οι ουτε 2οι ουτε 3οι, κλπ μιας και δεν παιζουμε μονοι μας, ουτε οι διαφορες αναμεσα στους μεγαλους ειναι τοσο δραματικες.
Πιστεύω ομως οτι η εικονα μας στο γηπεδο δεν ειναι αυτη που πρεπει συμφωνα με τα στανταρ πρωτα απο ολα του προπονητη και μετα των παικτών. Ειδικα για το συγκεκριμενο παιχνιδι.
Μπορεί να ισχύουν και τα δυο. Μπορεί να χρειάζεσαι και αλλαγή προπονητή αλλά και βελτίωση του ρόστερ. Δεν είναι ανάγκη να ισχύει μόνο το ένα από τα δυο.
Όσο για τα μπάτζετ, ΦΥΣΙΚΆ και δεν ανέφερα πουθενά πως έχω εύκαιρο οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο για να αποδείξω το οτιδήποτε.
Όχι πως υπήρχε η ανάγκη για κάτι τέτοιο, δεν βρισκόμαστε σε δικαστήριο.
Αν ξεκινήσουμε να ζητάμε επίσημες αποδείξεις για οτιδήποτε διαβάζουμε και "δεν μας κάνει", δεν θα ολοκληρώνεται καμία κουβέντα.
Υπάρχουν ρεπορτάζ, δικών μας μάλιστα δημοσιογράφων και μάλιστα όχι μόνο από συγκεκριμένα site (πχ 24 κλπ) αλλά από πολλά διαφορετικά, όπου εδώ και δυο χρόνια αναφέρουν πως σίγουρα ο ζέλας και το χαρτί του Ηλιόπουλου, δίνουν πλέον περισσότερα λεφτά για μισθούς από αυτά που δίνει ο ΠΑΟΚ.
Θες να το χαρακτηρίσεις αυτό "προσωπική μου εκτίμηση"; Δεκτό. Έχεις να μου δείξεις εσύ κάποιο επίσημο έγγραφο που να αποδεικνύει το αντίθετο;
Αν ναι, το ξαναγράφω για χιλιοστή φορά, θα απολογηθώ και θα παραδεχθώ ξεκάθαρα το λάθος μου. Κανένα πρόβλημα από εμένα.
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Blackgr4 έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 12:22
Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 11:54

Ας τα πιάσουμε ένα-ένα για να συζητάμε σωστά και πάνω σε λογική βάση.

1) Ο Ρέλβας δεν είναι αντί του Λόβρεν ή ο Κυριακόπουλος αντί του Τέιλορ. Οι βασικοί μας είναι ο Μιχαηλίδης κι ο Μπάμπα.
2) Ο Ρέλβας εκεί που βρίσκεται η γραμμή μας στην άμυνα, θα έτρωγε μπαλιές στην πλάτη του 5 φορές σε κάθε αγώνα. Κανείς δεν τον προτιμάει για εμάς.
3) Ο Μιχαηλίδης είναι ο πιο καθοριστικός παίκτης μετά τον Μεϊτέ για το πως παίζουμε στο δικό μας μισό του γηπέδου. Αν βάζαμε μέσα έναν οποιονδήποτε άλλο στόπερ, η ομάδα θα ζοριζόταν τρομερά στο build up, και θα γυρνούσε ο Κωνσταντέλιας όπως κάνει συχνά να κουβαλήσει μπάλα. Αυτό συνεπάγεται ακόμα πιο κλειστές άμυνες, ακόμα λιγότερες ευκαιρίες στο transition, ακόμα λιγότερα γκολ.
4) Ο Κένι αμυντικά, γιατί για άμυνα λέγαμε, είναι 5 κλάσεις πάνω από Ροντινέι. Επιθετικά δεν διαφωνούμε ότι δεν συγκρίνονται ούτε γι'αστείο. Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα συζήτησης, εκεί μπορούμε να δούμε αν ο Μπάμπα έχει ανάλογό του στις άλλες ομάδες, που, σπόιλερ αλέρτ, δεν έχει.
5) Ο Τέιλορ έπαιζε βασικός στην σαφώς ανώτερη Σέλτικ. Να κόψουμε τον κώλο μας να βρούμε γιατί δεν μπορεί σε μας, όπως δεν μπορεί εδώ και 1,5 χρόνο ο Μπάμπα, όπως δεν μπόρεσε πέρσι ο Γκόμες, όπως δεν μπόρεσε πρόπερσι ο Ράφα. Κανείς δεν μπορεί πια?
6) Το φθηνότερο ρόστερ πως προκύπτει? Επειδή δεν σκάμε 3Μ στον Γιόβιτς πληρώνοντας όνομα και καριέρα? Επειδή δεν αγοράσαμε και δεν χρυσοπληρώσαμε έναν Ντέλια που για να ερχόταν Ελλάδα αν ήταν Αργεντίνος θα ήθελε 30Μ στην ομάδα και 4-5 στον παίκτη τον χρόνο? Επειδή οι ακαδημίες μας μας δίνουν παίκτες επιπέδου? Κι από που βγαίνει κιόλας ότι είναι το φθηνότερο? Δεν έχω μπροστά μου μπάτζετ κλπ, δεν ξέρω καν αν είναι διαθέσιμα ακόμα.
Δεν συζητάμε σωστά και πάνω σε λογική βάση όταν προσπαθείς να επιχειρηματολογήσεις χρησιμοποιώντας αυθαίρετα συμπεράσματα.
Η αναφορά στον Λόβρεν έγινε διότι χθες (μα το χθεσινό υποτίθεται πως σχολιάζουμε) έπαιζε ο Λόβρεν.
Ο οποίος μάλιστα Λόβρεν, μετά από δεκάδες αναφορές δημοσιογράφων, έχει ξεπεράσει σε ιεραρχία τον Μιχαηλίδη.
Μάλιστα έγινε ΚΑΙ εχθές η ίδια αναφορά από τον σπίκερ του αγώνα και συμφώνησε μαζί του ο αρμόδιος (με το χθεσινό επί του πάγκου ρεπορτάζ) δημοσιογράφος που βρισκόταν εντός γηπέδου.

Να σε πείσω πως και ο Λόβρεν θα έτρωγε μπαλιές στη πλάτη του (όπως και το έχει πάθει στο παρελθόν) αν μάρκαρε εκεί που θα έπρεπε, ενώ τώρα που δεν το κάνει κάθε κατεβασιά του αντιπάλου είναι λες και παίζουμε με τη Σίτι επειδή ο αντίπαλος διανύει 30 και 40 μέτρα ελεύθερος, δεν γίνεται.
Από εκεί προκύπτει και το τεράστιο κενό ανάμεσα σε άμυνα και κέντρο. Επειδή οι αμυντικοί μας τα κάνουν πάνω τους μη τυχόν φάνε μπαλιές στη πλάτη ή μη τυχόν τους περάσουν στο σπριντ, οπότε με το που χάνουμε την μπάλα ξεκινάμε πίσω βήματα.

Σε ευχαριστώ λοιπόν για την κατάθεση της άποψης σου, άσε με να έχω τη δικιά μου.

ΥΓ Η αναφορά στο φθηνότερο ρόστερ έχει να κάνει μόνο με το μπάτζετ μισθοδοσίας. Δεν έχει σημασία που τα δίνεις. Με την ίδια λογική θα μπορούσε κάποιος να πει πως ο Ζαφείρης δεν είναι παίκτης 12 εκατομμυρίων..
Αν θες να μιλήσουμε για το ματς που βάλαμε τον αναπληρωματικό μας στόπερ, ας περιμένουμε να τον βάλει κι η ΑΕΚ. Αλλιώς εξακολουθούμε να προσαρμόζουμε την πραγματικότητα στο επιχείρημά μας κι όχι το αντίθετο. Προσωπικά δεν πιστεύω ούτε γι'αστείο ότι ξεπερνάει τον Μιχαηλίδη στην ιεραρχία επειδή το είπαν ρεπόρτερ που ανάθεμα κι αν έχουν πετύχει μισό ρεπορτάζ εδώ και πόσα χρόνια, κι είμαι βέβαιος ότι θα το δούμε και στα δύο σημαντικά ματς που ακολουθούν. Αν όχι, σου δίνω το πόιντ από τώρα και κοπανάω το κεφάλι μου στον τοίχο με την απόφαση του Λουτσέσκου.

Το παράδειγμα του Ζαφείρη είναι το ανεστραμμένο είδωλο του επιχειρήματός σου. Θα μπορούσε να σου πει κανείς ότι ο ΠΑΟΚ φέτος έσπρωξε 13Μ για μεταγραφές κι η ΑΕΚ 9, δηλαδή είχαμε 1,5 φορά απάνω το μεταγραφικό της μπάτζετ. Καταλαβαίνεις λοιπόν πόσο σημαντικό είναι να ξεφύγουμε από τα απόλυτα νούμερα και να δούμε την ουσία - που και πάλι, δεν έχω μπροστά μου τα μισθολογικά μπάτζετ να δω αν ισχύει αυτό που λες.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

black death έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 12:21
Blackgr4 έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 11:57
Έχω ευθύνη για αυτά που γράφω, όχι για αυτά που καταλαβαίνεις.
Καμία σύγκριση ανάμεσα σε Τέιλορ και Πήλιο. Αναρωτιέμαι και ρωτάω στο αρχικό μου σχόλιο, αν η εικόνα του χθεσινού Τέιλορ μας γεμίζει με σιγουριά πως θα προσφέρει περισσότερα στον ΠΑΟΚ, από όσα προσφέρει ο Πήλιος στην ΑΕΚ. Τόσο απλά.

Η απάντηση μου απέναντι στις κατηγορίες προς τον Λουτσέσκου, εδώ και τουλάχιστον 1.5 χρόνο είναι μια. Διώξτον.
Καμία χάρη, κανένας μάρτυρας, καμία σάλτσα. Διώξτον αφού δεν σου κάνει.
Να έρθει ο Πούσιτς, πως τον λένε τον Ουκρανό που μιλούσαν το καλοκαίρι, να μας κάνει ομαδάρα να πάρει το νταμπλ, να έρθει επιτέλους η χαρά στην Τούμπα.
Οχι δεν με γεμιζει, όπως δεν με γεμιζει κανενας πλην ντελια και αντε κανας κενι και ντεσποντοφ αυτη τη στιγμη.
Το οτι έφτασε ο πηλιος να σου φαινεται πιο αξιόπιστος απ' ολους αυτους ειναι και θεμα προπονητή, πως να το κανουμε.
Εγω προσωπικα είμαι απ' τους τρελούς μαλλον που το χθεσινο ροντεο του πρώτου ημιχρόνου μου φανηκε αναβαθμιση σε σχέση με αυτο που βλέπαμε. Γιατι μπορει να μπηκαν 2 με πεναλτι αλλα υπηρχαν αλλες 3-4 φασεις που η ομάδα επαιξε χωρις βαριδια και βγηκε με καλες προϋποθέσεις μπροστά. Γιατι πχ το ενα πεναλτι το παίρνει το δεξί σου εξτρέμ ενω μπουκαρει απο αριστερα, κατι που δεν βλέπουμε ποτε γενικα. Εκει μετα μπορω να δεχτω το κενο στα χαφ και στα μπακ οτι προκαλεί προβλημα. Καπου εκει στο 2-3 χεστηκε πάνω του βεβαια, το γυρισε στο φετινό υπερστατικο λουτσεσκουμπολ, το φάγαμε κλασικα σε μια απιθανη φαση και θυμήθηκαν να ξαναβγουν μπροστα στο 90'.
Επιμενω βεβαια οτι μαλλον είμαιι τρελός και θεωρώ οτι το πρώτο ημίχρονο είναι λογος αμυδρης αισιοδοξιας και θα μπορούσε να γινει και οδηγός για το μέλλον.
Επαναλαμβάνω για τελευταία φορά, δεν μου φαίνεται αξιόπιστος κανένας Πήλιος, ούτε πλέκω το εγκώμιο του, ούτε τον συγκρίνω με κάποιον δικό μας παίκτη. Δεν ξέρω γιατί δυσκολεύεσαι να το καταλάβεις.
Να σου δώσω ένα παράδειγμα για το τι εννοούσα;
Ο Πήλιος μπορεί να προσφέρει στην ΑΕΚ 5 βαθμούς. Όπου βαθμούς βάλε ότι άλλο θέλεις.
Ο Τέιλορ θα προσφέρει στον ΠΑΟΚ τους ίδιους ή και παραπάνω; Με βάση τη χθεσινή του εικόνα που έτρεμε να πασάρει ρωτάω. Αυτό.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

ε πως δεν τον συγκρίνεις αφού κάνεις σύγκριση ? :D
Blackgr4 έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 12:32
astral έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 12:01
Οκ, τοτε ειναι απλα η προσωπική σου εκτιμιση, γιατι απο οτι βλέπω κανένας δεν εχει επίσημα στοιχεία.
Γενικά παντως, το βαρος της αποδειξης το έχει όποιος κανει εναν ισχυσρισμο και οχι ανάποδα.

Εγω δε θεωρω παραλογο να βγουμε ουτε 1οι ουτε 2οι ουτε 3οι, κλπ μιας και δεν παιζουμε μονοι μας, ουτε οι διαφορες αναμεσα στους μεγαλους ειναι τοσο δραματικες.
Πιστεύω ομως οτι η εικονα μας στο γηπεδο δεν ειναι αυτη που πρεπει συμφωνα με τα στανταρ πρωτα απο ολα του προπονητη και μετα των παικτών. Ειδικα για το συγκεκριμενο παιχνιδι.
Μπορεί να ισχύουν και τα δυο. Μπορεί να χρειάζεσαι και αλλαγή προπονητή αλλά και βελτίωση του ρόστερ. Δεν είναι ανάγκη να ισχύει μόνο το ένα από τα δυο.
100%
Blackgr4 έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 12:32 Όσο για τα μπάτζετ, ΦΥΣΙΚΆ και δεν ανέφερα πουθενά πως έχω εύκαιρο οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο για να αποδείξω το οτιδήποτε.
Όχι πως υπήρχε η ανάγκη για κάτι τέτοιο, δεν βρισκόμαστε σε δικαστήριο.
Αν ξεκινήσουμε να ζητάμε επίσημες αποδείξεις για οτιδήποτε διαβάζουμε και "δεν μας κάνει", δεν θα ολοκληρώνεται καμία κουβέντα.
Υπάρχουν ρεπορτάζ, δικών μας μάλιστα δημοσιογράφων και μάλιστα όχι μόνο από συγκεκριμένα site (πχ 24 κλπ) αλλά από πολλά διαφορετικά, όπου εδώ και δυο χρόνια αναφέρουν πως σίγουρα ο ζέλας και το χαρτί του Ηλιόπουλου, δίνουν πλέον περισσότερα λεφτά για μισθούς από αυτά που δίνει ο ΠΑΟΚ.
Θες να το χαρακτηρίσεις αυτό "προσωπική μου εκτίμηση"; Δεκτό. Έχεις να μου δείξεις εσύ κάποιο επίσημο έγγραφο που να αποδεικνύει το αντίθετο;
Αν ναι, το ξαναγράφω για χιλιοστή φορά, θα απολογηθώ και θα παραδεχθώ ξεκάθαρα το λάθος μου. Κανένα πρόβλημα από εμένα.
Oταν κατι παρουσιαζεται ως δεδομενο ειναι λογικο να ζητουνται αποδειξεις ή στοιχεία. Ειναι και το θεμα ενδιαφερον απο μονο του, περα απο τον ισχυρισμο σου. Δεν εχει σημασια αν μας κανει η οχι. Αν εγραφες οτι ειναι απλα η εκτιμιση σου η η αποψη σου τοτε θα πηγαιναμε ολοι παρακατω. Επισης, εσυ ο ιδιος ζητησες επισημες αποδείξεις για το αναποδο, οποτε δεν ξερω γιατι σου κανει τοση εντυπωση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Δευ 29 Σεπ 2025, 12:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 12:33
Αν θες να μιλήσουμε για το ματς που βάλαμε τον αναπληρωματικό μας στόπερ, ας περιμένουμε να τον βάλει κι η ΑΕΚ. Αλλιώς εξακολουθούμε να προσαρμόζουμε την πραγματικότητα στο επιχείρημά μας κι όχι το αντίθετο. Προσωπικά δεν πιστεύω ούτε γι'αστείο ότι ξεπερνάει τον Μιχαηλίδη στην ιεραρχία επειδή το είπαν ρεπόρτερ που ανάθεμα κι αν έχουν πετύχει μισό ρεπορτάζ εδώ και πόσα χρόνια, κι είμαι βέβαιος ότι θα το δούμε και στα δύο σημαντικά ματς που ακολουθούν. Αν όχι, σου δίνω το πόιντ από τώρα και κοπανάω το κεφάλι μου στον τοίχο με την απόφαση του Λουτσέσκου.

Το παράδειγμα του Ζαφείρη είναι το ανεστραμμένο είδωλο του επιχειρήματός σου. Θα μπορούσε να σου πει κανείς ότι ο ΠΑΟΚ φέτος έσπρωξε 13Μ για μεταγραφές κι η ΑΕΚ 9, δηλαδή είχαμε 1,5 φορά απάνω το μεταγραφικό της μπάτζετ. Καταλαβαίνεις λοιπόν πόσο σημαντικό είναι να ξεφύγουμε από τα απόλυτα νούμερα και να δούμε την ουσία - που και πάλι, δεν έχω μπροστά μου τα μισθολογικά μπάτζετ να δω αν ισχύει αυτό που λες.
Και πολύ καλά θα έκανε όποιος μου το έλεγε αυτό. Είναι το ίδιο που λέω εδώ και χρόνια! Νούμερα που τα βρίσκει όποιος θέλει.
Ξέρεις πόσα σερί χρόνια δίνουμε λιγότερα λεφτά για μεταγραφές σε σχέση με τους άλλους τρεις; Μπες και δες το.
Ξέρεις πόσα σερί χρόνια έχουμε μάλιστα και τις περισσότερες πωλήσεις; Πανεύκολο να το βρεις και αυτό.
Φυσικά και δεν μας εξασφαλίζει κάτι το να ξοδεύουμε τα περισσότερα, αλλά δεν θα το πάμε τώρα στο άλλο άκρο όπου το να ξοδεύει η ιδιοκτησία λεφτά για μεταγραφές και μισθούς είναι ξέγω γω κάτι αρνητικό..
Εννοείται πως αν ο πρόεδρος έδινε κάθε χρόνο τα ίδια ή και περισσότερα από τους άλλους θα αυξάνονταν οι πιθανότητες να πετύχουμε.

Δεν θέλω κανένα πόιντ ρε φίλε, αυτό που βλέπω και άκουσα αναφέρω. Ας έχω εγώ άδικο, δεν τρέχει τίποτα.
Ας αποδειχθεί πως οι Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης και Λόβρεν είναι πιο αξιόπιστοι από τους στόπερ των χάρτινων, του γαύρου και του ζέλα, ας φάνε λιγότερα γκολ, ας δώσουν βαθμούς στην ομάδα και όλα καλά.
Απλά να πω πως το να υποστηρίζεις πως έχεις το καλύτερο ρόστερ ανάμεσα στους 4 και μοναδικός υπεύθυνος για το ότι καταλήγεις 3ο-4ος είναι ο προπονητής, το θεωρώ τουλάχιστον παρανοϊκό.

Καλή συνέχεια
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

astral έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 12:42 ε πως δεν τον συγκρίνεις αφού κάνεις σύγκριση ? :D
Η πρόθεση δεν είναι να συγκριθούν αυτοί οι δυο παίκτες. Η αναφορά στον Πήλιο έγινε από άλλον και ήταν σχετικά με την αμυντική ποιότητα των αντιπάλων μας.
Δεν ξέρω αν οποιοσδήποτε χάρτινος αισθάνεται σιγουριά με τον χ-ψ Πήλιο, ξέρω πως εγώ κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό βλέποντας τον χθεσινό Τέιλορ άρα δεν καταλαβαίνω γιατί να αισθάνομαι πως έχουμε καλή άμυνα όταν βλέπω τέτοιες τραγικές εικόνες. Με την Τρίπολη παίζαμε, όχι με την Μπαρτσελόνα να φοβάται το μπακ σου να πάρει 30-40 μέτρα και να μην μπορεί να περάσει κανέναν. Χώρια που πήγε να κάψει τον Παβλένκα δυο φορές με δυο απαράδεκτα γυρίσματα της μπάλας. Ε τι άλλο να κάνει δεν ξέρω.
These users thanked the author Blackgr4 for the post:
astral
black death

Δημοσίευση από black death »

Blackgr4 έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 12:36 Επαναλαμβάνω για τελευταία φορά, δεν μου φαίνεται αξιόπιστος κανένας Πήλιος, ούτε πλέκω το εγκώμιο του, ούτε τον συγκρίνω με κάποιον δικό μας παίκτη. Δεν ξέρω γιατί δυσκολεύεσαι να το καταλάβεις.
Να σου δώσω ένα παράδειγμα για το τι εννοούσα;
Ο Πήλιος μπορεί να προσφέρει στην ΑΕΚ 5 βαθμούς. Όπου βαθμούς βάλε ότι άλλο θέλεις.
Ο Τέιλορ θα προσφέρει στον ΠΑΟΚ τους ίδιους ή και παραπάνω; Με βάση τη χθεσινή του εικόνα που έτρεμε να πασάρει ρωτάω. Αυτό.
Μα δεν ετρεμε να πασαρει. Με βαση τα στατιστικά που βρισκω στις 59 πασες ειχε 9 λανθασμενες.
Ο πηλιος μιας και πιασαμε αυτον τωρα, σε 25 λεπτα ειχε 9 στις 12 και προλαβε 6 χαμενες κατοχες.
Δεν χανονται ματς απο μια λαθος πάσα του αριστερου μπακ, εκτος αν ψαχνουμε αποδιοπομπαίους τραγους.
Σαν ομαδα βεβαια τρεμουμε μην χασουμε την κατοχή γιατί καθε κόντρα καταληγει στον παβλενκα. Κατα τ'αλλα δεν φαινεται να υπαρχει κανενα πλάνο και καμια αρμονια στις συνεργασιες των παιχτών, εδω και καιρο. Επίσης οι περισσοτεροι είναι αρκετα κατω απ'το πικ τους, και παίχτες αποδεδειγμενα καλοί.
black death

Δημοσίευση από black death »

Blackgr4 έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 12:48 Χώρια που πήγε να κάψει τον Παβλένκα δυο φορές με δυο απαράδεκτα γυρίσματα της μπάλας. Ε τι άλλο να κάνει δεν ξέρω.
Αυτό πάλι ειναι τελείως μεροληπτικό. Ο παβλενκα ξεκινάει με τη λαθος πάσα στο μειτε και μετα το απαραδεκτο γυρισμα που λες που η μπαλα γυρναει σε αυτον με 3 χλμ την ωρα χωρις κανεναν να τον πιεζει και κανει πασα πανω στον επιθετικό.
Το δευτερο απαραδεκτο γυρισμα δεν τον θυμαμαι να πω την αληθεια. Σε ποιο λεπτό ηταν;
geobila

Δημοσίευση από geobila »

Το 4ο γκολ της Μαλμε ειναι ιδιο λαθος με ολα τα φετινα παιχνιδια -Ετσι νοσταλγικα εβαλα να το δω
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Τα μπατζετ δεν παίζουν ρόλο γιατί είναι πολύ κοντά. Ξέρεις πότε έπαιζε; οταν η χαρτινη σου το έκλεψε και ειχε το 1/3 του μπατζετ με βασικούς των 80,000 όταν εσύ ειχες Ματος κλπ. Ναι, σε έκλεψε, αλλά έπρεπε να την είχες πολύ πιο πίσω σου για να μην μπορεί να σε κλέψει. Ξες ποιος πρέπει να κλαίγεται κανονικά; ο Άγγελος που επαιζε με σαρδέλες και έπρεπε να ανταγωνιστεί το γαυρο που ειχε τετραπλασιο μπατζετ. Σε μια εποχή που οσο λίγο μπατζετ ειχε ο ΠΑΟΚ το σπαταλουσε σε παλτά που φορτώθηκε ο προπονητής. Ομοίως, ο σπυριαρης που λέγατε που έπρεπε να το σηκωσει με 200Κ συμβόλαια.

Σήμερα όλοι ειναι πάνω κάτω ίδια. Τι να έχει ο τάδε 33εκ μισθολογικο και εσύ 28-30? Μικοδιαφορες αναξιες αναφοράς. Επιπροσθέτως εχεις τις τοπ ακαδημίες. Περυσι σου έδωσαν Ντελια 21 ετών με μισθό 500Κ. Τι μισθό θα έπαιρνε ο Ντελινιο, η υποθετική μεταγραφή ισάξιου σε γαυρο η χάρτινη; Θα επαιρνε 3-4εκ μισθό (αφήνω το ποσό αγοράς εκτός κουβεντας);

Τα μπατζετ έχουν αξία να αναφερθούν αν εσυ έχεις 15εκ και ο ανταγωνιστής σου εχει 25εκ. Αν εσυ εχεις 25 και ο άλλος 40εκ.(50+%) . Το ποδόσφαιρο δεν είναι μπάσκετ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Δευ 29 Σεπ 2025, 13:16, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
geobila

Δημοσίευση από geobila »

vs40 έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 13:04 Τα μπατζετ δεν παίζουν ρόλο γιατί είναι πολύ κοντά. Ξέρεις πότε έπαιζε; οταν η χαρτινη σου το έκλεψε και ειχε το 1/3 του μπατζετ με βασικούς των 80,000 όταν εσύ ειχες Ματος κλπ. Ναι, σε έκλεψε, αλλά έπρεπε να την είχες πολύ πιο πίσω σου για να μην μπορεί να σε κλέψει. Ξες ποιος πρέπει να κλαίγεται κανονικά; ο Άγγελος που επαιζε με σαρδέλες και έπρεπε να ανταγωνιστεί το γαυρο που ειχε τετραπλασιο μπατζετ. Σε μια εποχή που οσο λίγο μπατζετ ειχε ο ΠΑΟΚ το σπαταλουσε σε παλτά που φορτώθηκε ο προπονητής. Ομοίως, ο σπυριαρης που λέγατε που έπρεπε να το σηκωσει με 200Κ συμβόλαια.

Σήμερα όλοι ειναι πάνω κάτω ίδια. Τι να έχει ο τάδε 33εκ μισθολογικο και εσύ 28-30? Μικοδιαφορες αναξιες αναφοράς. Επιπροσθέτως εχεις τις τοπ ακαδημίες. Περυσι σου έδωσαν Ντελια 21 ετών με μισθό 500Κ. Τι μισθό θα έπαιρνε ο Ντελινιο, η υποθετική μεταγραφή ισάξιου σε γαυρο η χάρτινη; Θα επαιρνε 3-4εκ μισθό;

Τα μπατζετ έχουν αξία να αναφερθούν αν ο εσυ έχεις 15εκ και ο ανταγωνιστής σου εχει 25εκ. Αν εσυ 25 και ο άλλος 40εκ.(50+%) . Το ποδόσφαιρο δεν είναι μπάσκετ.
τοτε δεν ηταν που παλι με τον αστερα χασαμε εδαφος γιατι δεν κερδισαμε? και μετα ειχαμε πιεση αγχος και τελικα εγινε οτι εγινε και χασαμε το πρωταθλημα?

αν μαθαιναμε απο τοτε να καθαριζουμε αυτα τα ματς θα ημασταν πολυ καλυτερα.
ετσι χτιζεις dna πρωταθλητισμου.
Και περσι και φετος τα ιδια λαθη με αυτες τις μικρο-μεσσαιες ομαδες
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Αυτή είναι η στάνη αυτό το τυρί θα βγάζει . Αν δεν ξεσπάσει κάπου η ομάδα να το γυρίσει ψυχολογικά, έτσι θα πάει όλη η χρόνια.

Αλλα έτσι είναι: κάναμε μεταγραφές για να παίζει ο Οζντοεφ, ο Τάισον και ο Λοβρεν. Και βασικοί οι φιλότιμοι αλλά ανεπαρκεστατοι Κεντζιορα, Κένι και Γιακουμάκης. Και αλλαγές οι Τσαλωφ, Μπιάνκο, Σαστρε και Βολιακο..

Κατάντια
These users thanked the author omerta76 for the post:
paoki19
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Είναι φθηνό το ρόστερ για να νικήσουμε Λειβαδια, Αγρίνιο και Τρίπολη; Την Μακάμπι δεν την αναφέρω γιατί είναι τραγικό να αντιμετωπίζεται εκείνη η ισοπαλία σαν μεγάλη αποτυχία.
Η ευθύνη για αυτές τις τρεις γκέλες είναι ξεκάθαρα του προπονητή. Τώρα αν το ρόστερ είναι για πρωτάθλημα, είναι άλλη συζήτηση. Και προφανώς αφού θέλουμε τόσο πολύ να βρούμε λόγο να την πούμε στην διοίκηση, έχει ευθύνη για την επιλογή προπονητή.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Κανένα λόγο δεν ψάχνω να την πω στη διοίκηση, τα έχει καταφέρει και μόνη της τα τελευταία 5 χρόνια.

Μετριο ρόστερ, γερασμένη ομάδα, αλλοπροσαλες αλλαγές στρατηγικής κάθε 1-2 χρόνια, ξεπούλημα παιχτών με την πρώτη ευκαιρία και επιλογή προπονητή που δεν πιστεύουν αλλά κρατάνε σαν ασπίδα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”