Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 3-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 3-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Ευτυχώς μεγάλωσα και πλέον τη γλιτώνουν οι τηλεοράσεις (πριν κάποια χρόνια μία πήγε άκλαφτη)....Αυτή η έλλειψη καθαρού μυαλού πραγματικά με ξεπερνάει. Φαίνεται σε όλες τις γραμμές του ΠΑΟΚ. Οι αμυντικοί πριν μπει το γκολ της ισοφάρισης έκαναν 2-3 καψώνια στον Παβλένκα...Οι μέσοι στα δυο μέτρα έστελναν λάθος μπαλιά. Μπροστά πατούσαμε περιοχή και μόλις μπαίναμε στο κουτί πάσα πάσα και σουτ ή προσπάθεια κανένανας...
Θα συμφωνήσω και γω ότι η ομάδα δεν είναι τόσο χάλια...Μυαλό καθαρό δεν έχει και φαίνεται.
Προχωράμε και βλέπουμε....
Θα συμφωνήσω και γω ότι η ομάδα δεν είναι τόσο χάλια...Μυαλό καθαρό δεν έχει και φαίνεται.
Προχωράμε και βλέπουμε....
- smoothcriminal1926
Καλά το φθηνότερο ρόστερ είναι ο ορισμός της αντικειμενικής αλήθειας. Τα νούμερα που δίνονται για συμβόλαια στους άλλους και εμάς έχουν διαφορά, πως να το κάνουμε; Και προφανώς δεν αναφερόμαστε στο transfermakt, το οποίο έχει αξία τον Τσάλωφ 7,5 και τον Γιακουμ 7 χαρτιά... Μην κοροιδευμόμαστε μεταξύ μας. Καλα για ποια ομάδα έχει τα πιο καραμπινάτα κενά δεν τίθεται καν συζήτηση...
- PAOKevolution
Ναι βρε παιδί μου. Γράφεις εγώ αυτό ξέρω. Δεν είναι Απόδειξη αυτό. Πες κι εσύ που το βρήκες αυτό. Κι εγώ αρνούμαι να πιστέψω πως έχουμε το 4ο μπάτζετ.
-
Ενω ας πούμε το οτι αυτος ο καλαμπρια και ο γιοβιτς παίρνουν 2,5-3 εκ. εχει αγωνιστικό αντίκτυπο.smoothcriminal1926 έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 11:47 Καλά το φθηνότερο ρόστερ είναι ο ορισμός της αντικειμενικής αλήθειας. Τα νούμερα που δίνονται για συμβόλαια στους άλλους και εμάς έχουν διαφορά, πως να το κάνουμε; Και προφανώς δεν αναφερόμαστε στο transfermakt, το οποίο έχει αξία τον Τσάλωφ 7,5 και τον Γιακουμ 7 χαρτιά... Μην κοροιδευμόμαστε μεταξύ μας. Καλα για ποια ομάδα έχει τα πιο καραμπινάτα κενά δεν τίθεται καν συζήτηση...
-
Blackgr4 έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 11:31Ναι εγώ μέρα νύχτα θα διάλεγα τον Ροντινέι αντί του Κένι, τον βαρύ Ρέλβας αντί του "αέρινου" Λόβρεν και τον "να μην τον πιάσουμε" Κυριακόπουλο αντί του Τέιλορ.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 11:04 Γιατί, είναι άμυνα που πάει για πρωτάθλημα ο ψηλός και βαρύς Ρέλβας, ο μέτριος Μουκουντί, ο Πήλιος κι ο Ρότα? Είναι άμυνα ο Ρέτσος κι ο Ροντινέι που είναι πιο επιθετικογενής από το μέσο εξτρέμ της κατηγορίας? Για κάτι Τούμπα και Πάλμερ και Κυριακόπουλους καλύτερα να μην το πιάσουμε καν. Γι'αυτό θες σωστό στήσιμο, γιατί δεν μπορείς να τα έχεις όλα και να περιμένεις να σε ξελασπώνει μόνο η ποιότητα.
Κατά τ'άλλα όντως έπρεπε να πάρουμε έναν τοπ αμυντικό. Ας προστατευτεί η ομάδα τακτικά μέχρι αυτό να γίνει.
Ο Κεντζιόρα χθες, μπορεί να έκανε περισσότερα λάθη από όσα θα κάνει όλη τη σεζόν ο "μέτριος" Μουκουντί.
Επίσης δεν κρίνονται όλοι τους ατομικά. Κρίνονται και ως σύνολο. Μπορεί ο Ρέλβας με τον Μουκουντί, να κολλάνε περισσότερο από το δίδυμο Κεντζιόρα Λόβρεν. Τι να κάνουμε τώρα;
Ο Λόβρεν που ο ΠΑΟΚ το καλοκαίρι θα έψαχνε τρόπο να τον αποδεσμεύσει, στα 36 του με σπασμένο αστράγαλο, πόσο καλύτερα περιμένουμε να πάει;
Ο Κεντζιόρα που η μοναδική καλή και σταθερή του χρονιά, ήταν όταν είχε δίπλα του το θηρίο τον Κουλιεράκη, που ξεκινούσε ΌΛΕΣ τις επιθέσεις, έκοβε ΌΛΕΣ τις ψηλές μπαλιές και το αστείο ήταν πως γυρνούσε και πάντα πρώτος πίσω, πόσα χρόνια θα περιμένουμε να ξανακάνει αντίστοιχη σεζόν;
Ο Κένι που βλέπουμε εδώ και 2 μήνες, πόσο καλύτερος είναι από τον Σάστρε; Έχει βγάλει μισή σωστή σέντρα ή μήπως έχει σκοτώσει όποιο πουλί περνάει έξω από τα γήπεδα όταν σεντράρει;
Ο Τέιλορ που ήρθε για "ποιοτική αλλαγή" του Μπάμπα, γιατί έτρεμε χθες όποτε ακουμπούσε την μπάλα; Δείχνει πως θα προσφέρει στον ΠΑΟΚ περισσότερα από όσα προσφέρει ο Πήλιος στην ΑΕΚ;
ΦΥΣΙΚΑ έχει ευθύνες και ο προπονητής. Πολλές κιόλας. Μεγαλύτερη από όλες, αυτή που δεν μιλάει και δέχεται να έχει μόνιμα το φθηνότερο ρόστερ με στόχο το πρωτάθλημα.
Ας τα πιάσουμε ένα-ένα για να συζητάμε σωστά και πάνω σε λογική βάση.
1) Ο Ρέλβας δεν είναι αντί του Λόβρεν ή ο Κυριακόπουλος αντί του Τέιλορ. Οι βασικοί μας είναι ο Μιχαηλίδης κι ο Μπάμπα.
2) Ο Ρέλβας εκεί που βρίσκεται η γραμμή μας στην άμυνα, θα έτρωγε μπαλιές στην πλάτη του 5 φορές σε κάθε αγώνα. Κανείς δεν τον προτιμάει για εμάς.
3) Ο Μιχαηλίδης είναι ο πιο καθοριστικός παίκτης μετά τον Μεϊτέ για το πως παίζουμε στο δικό μας μισό του γηπέδου. Αν βάζαμε μέσα έναν οποιονδήποτε άλλο στόπερ, η ομάδα θα ζοριζόταν τρομερά στο build up, και θα γυρνούσε ο Κωνσταντέλιας όπως κάνει συχνά να κουβαλήσει μπάλα. Αυτό συνεπάγεται ακόμα πιο κλειστές άμυνες, ακόμα λιγότερες ευκαιρίες στο transition, ακόμα λιγότερα γκολ.
4) Ο Κένι αμυντικά, γιατί για άμυνα λέγαμε, είναι 5 κλάσεις πάνω από Ροντινέι. Επιθετικά δεν διαφωνούμε ότι δεν συγκρίνονται ούτε γι'αστείο. Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα συζήτησης, εκεί μπορούμε να δούμε αν ο Μπάμπα έχει ανάλογό του στις άλλες ομάδες, που, σπόιλερ αλέρτ, δεν έχει.
5) Ο Τέιλορ έπαιζε βασικός στην σαφώς ανώτερη Σέλτικ. Να κόψουμε τον κώλο μας να βρούμε γιατί δεν μπορεί σε μας, όπως δεν μπορεί εδώ και 1,5 χρόνο ο Μπάμπα, όπως δεν μπόρεσε πέρσι ο Γκόμες, όπως δεν μπόρεσε πρόπερσι ο Ράφα. Κανείς δεν μπορεί πια?
6) Το φθηνότερο ρόστερ πως προκύπτει? Επειδή δεν σκάμε 3Μ στον Γιόβιτς πληρώνοντας όνομα και καριέρα? Επειδή δεν αγοράσαμε και δεν χρυσοπληρώσαμε έναν Ντέλια που για να ερχόταν Ελλάδα αν ήταν Αργεντίνος θα ήθελε 30Μ στην ομάδα και 4-5 στον παίκτη τον χρόνο? Επειδή οι ακαδημίες μας μας δίνουν παίκτες επιπέδου? Κι από που βγαίνει κιόλας ότι είναι το φθηνότερο? Δεν έχω μπροστά μου μπάτζετ κλπ, δεν ξέρω καν αν είναι διαθέσιμα ακόμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ριαν_Καπαγιαννιδης την Δευ 29 Σεπ 2025, 11:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post (total 2):
- vs40, renegade
Έχω ευθύνη για αυτά που γράφω, όχι για αυτά που καταλαβαίνεις.black death έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 11:45Δεν ξερω αν καταλαβαίνεις τι αντιφασεις κρυβονται εδω.Blackgr4 έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 11:31 Ο Τέιλορ που ήρθε για "ποιοτική αλλαγή" του Μπάμπα, γιατί έτρεμε χθες όποτε ακουμπούσε την μπάλα; Δείχνει πως θα προσφέρει στον ΠΑΟΚ περισσότερα από όσα προσφέρει ο Πήλιος στην ΑΕΚ;
ΦΥΣΙΚΑ έχει ευθύνες και ο προπονητής. Πολλές κιόλας. Μεγαλύτερη από όλες, αυτή που δεν μιλάει και δέχεται να έχει μόνιμα το φθηνότερο ρόστερ με στόχο το πρωτάθλημα.
Δηλαδη ο πηλιος είναι σοβαρος παίχτης αλλα το αριστερο μπακ της σελτικ δεν ειναι. Και για ολο αυτό φταίει το φτηνο ρόστερ, που σε χρηματιστηριακή αξια ειναι δεύτερο στην κατηγορια βασικα. Κερασακι στην τουρτα παντα οτι ο λουτσεσκου ειναι μαρτυρας και μας κανει χαρη που μενει.
Αλλα ο νικολιτς πχ που ζητησε 6αρι πλει μέικερ και ηρθε ο αλλος που έχει να παιξει 2 χρονια, που ζητησε 2 φορ και ηρθε ο γιοβιτς 90 κιλα, που ζητησε πλαγια μπακ να παίζουν την πλευρα και ηρθε ο πενραις και ο κανενας. Κι ομως με τα ψεματα, με πηλιο, μανταλο και πιερο εχει βρει μια ισορροπία και παιρνει τα ματς.
Επισης ο τειλορ σαν αριστερό μπακ είναι δεύτερο συμβόλαιο στην ομαδα. Πρώτο ειναι ο μπαμπα που ο κοουτς φαινεται να τον λατρευει.
Καμία σύγκριση ανάμεσα σε Τέιλορ και Πήλιο. Αναρωτιέμαι και ρωτάω στο αρχικό μου σχόλιο, αν η εικόνα του χθεσινού Τέιλορ μας γεμίζει με σιγουριά πως θα προσφέρει περισσότερα στον ΠΑΟΚ, από όσα προσφέρει ο Πήλιος στην ΑΕΚ. Τόσο απλά.
Η απάντηση μου απέναντι στις κατηγορίες προς τον Λουτσέσκου, εδώ και τουλάχιστον 1.5 χρόνο είναι μια. Διώξτον.
Καμία χάρη, κανένας μάρτυρας, καμία σάλτσα. Διώξτον αφού δεν σου κάνει.
Να έρθει ο Πούσιτς, πως τον λένε τον Ουκρανό που μιλούσαν το καλοκαίρι, να μας κάνει ομαδάρα να πάρει το νταμπλ, να έρθει επιτέλους η χαρά στην Τούμπα.
-
Τι να βρεις. Για αυτον το ρελβας πχ δεν μπορω να βρω πόσα παιρνει το χρόνο, ισως δεν ξέρω να ψαχνω.PAOKevolution έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 11:50 Ναι βρε παιδί μου. Γράφεις εγώ αυτό ξέρω. Δεν είναι Απόδειξη αυτό. Πες κι εσύ που το βρήκες αυτό. Κι εγώ αρνούμαι να πιστέψω πως έχουμε το 4ο μπάτζετ.
Πιστευω βεβαια ότι στην χθεσινή 11αδα της κουλας, πάνω απο δυο συμβόλαια ανω του εκατομμυριου δεν πρεπει αν υπάρχουν.
- smoothcriminal1926
Άλλο το τι αντίκτυπο έχουν και άλλο πόσα δίνεις. Για το χρηματικό μιλούσαμε. Αλλά αφού το πάς εκεί, όσα περισσότερα δίνεις τόσο λιγοστεύεις τις πιθανότητες να μην σου βγει ο παίχτης, χωρίς αυτο να εγγυάται και την επιτυχία της μεταγραφής.black death έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 11:53Ενω ας πούμε το οτι αυτος ο καλαμπρια και ο γιοβιτς παίρνουν 2,5-3 εκ. εχει αγωνιστικό αντίκτυπο.smoothcriminal1926 έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 11:47 Καλά το φθηνότερο ρόστερ είναι ο ορισμός της αντικειμενικής αλήθειας. Τα νούμερα που δίνονται για συμβόλαια στους άλλους και εμάς έχουν διαφορά, πως να το κάνουμε; Και προφανώς δεν αναφερόμαστε στο transfermakt, το οποίο έχει αξία τον Τσάλωφ 7,5 και τον Γιακουμ 7 χαρτιά... Μην κοροιδευμόμαστε μεταξύ μας. Καλα για ποια ομάδα έχει τα πιο καραμπινάτα κενά δεν τίθεται καν συζήτηση...
Η πιθανότητα ένας παίχτης που παίρνει 2 χαρτιά να παίξει σαν παίχτης που αξίζει να παίρνει 2 είναι μεγαλύτερη απο κάποιον που παίρνει 1. Απλά τα πράγματα. Εκτός αν είσαι λαγωνικό στο σκαουτινγκ, κάτι που δεν είμαστε σίγουρα...
Καλά κάνεις. Δικαίωμα σου είναι.PAOKevolution έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 11:50 Ναι βρε παιδί μου. Γράφεις εγώ αυτό ξέρω. Δεν είναι Απόδειξη αυτό. Πες κι εσύ που το βρήκες αυτό. Κι εγώ αρνούμαι να πιστέψω πως έχουμε το 4ο μπάτζετ.
- These users thanked the author Blackgr4 for the post:
- smoothcriminal1926
Οκ, τοτε ειναι απλα η προσωπική σου εκτιμιση, γιατι απο οτι βλέπω κανένας δεν εχει επίσημα στοιχεία.Blackgr4 έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 11:47Εγώ αυτό ξέρω. Το ξαναέγραψα. Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να με διορθώσει και να μου δείξει από επίσημα στοιχεία πως το μισθολογικό μπάτζετ του ΠΑΟΚ είναι μεγαλύτερο από του γαύρου, των χάρτινων ή του ζέλα, θα απολογηθώ και θα το διορθώσω αμέσως.astral έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 11:39 "το φθηνότερο ρόστερ" απο που προκύπτει?
και ποσο ακριβο χρειάζεται να ειναι για να μη γυρίσει το 1-3 σε 3-3 ?
Τώρα για το πόσο ακριβό χρειάζεται να είναι για να μην γυρίσει το χθεσινό και για να κάνουμε έστω ένα γκολ στα 2,83 xG που είχαμε με το Αγρίνιο, δεν μπορώ να το απαντήσω.
Σίγουρα πάντως, αν έχουμε για παράδειγμα το 2ο μισθολογικό μπάτζετ και βγούμε 2οι, δεν θα το θεωρήσω παράλογο. Σόρυ.
Όπως φυσικά αν έχουμε κάποια στιγμή το πρώτο, θα θεωρήσω αποτυχία το να μην βγούμε πρώτοι.
Γενικά παντως, το βαρος της αποδειξης το έχει όποιος κανει εναν ισχυσρισμο και οχι ανάποδα.
Εγω δε θεωρω παραλογο να βγουμε ουτε 1οι ουτε 2οι ουτε 3οι, κλπ μιας και δεν παιζουμε μονοι μας, ουτε οι διαφορες αναμεσα στους μεγαλους ειναι τοσο δραματικες.
Πιστεύω ομως οτι η εικονα μας στο γηπεδο δεν ειναι αυτη που πρεπει συμφωνα με τα στανταρ πρωτα απο ολα του προπονητη και μετα των παικτών. Ειδικα για το συγκεκριμενο παιχνιδι.
- These users thanked the author astral for the post:
- Ριαν_Καπαγιαννιδης
-
Κοιτα να δεις, ειμαστε σιγουρα καλυτεροι απ'τον ηλιοπουλο και τον αλαφουζο. Κι αυτό αποδεικνύεται εδω και χρόνια.smoothcriminal1926 έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 12:00 Άλλο το τι αντίκτυπο έχουν και άλλο πόσα δίνεις. Για το χρηματικό μιλούσαμε. Αλλά αφού το πάς εκεί, όσα περισσότερα δίνεις τόσο λιγοστεύεις τις πιθανότητες να μην σου βγει ο παίχτης, χωρίς αυτο να εγγυάται και την επιτυχία της μεταγραφής.
Η πιθανότητα ένας παίχτης που παίρνει 2 χαρτιά να παίξει σαν παίχτης που αξίζει να παίρνει 2 είναι μεγαλύτερη απο κάποιον που παίρνει 1. Απλά τα πράγματα. Εκτός αν είσαι λαγωνικό στο σκαουτινγκ, κάτι που δεν είμαστε σίγουρα...
- These users thanked the author black death for the post:
- Ριαν_Καπαγιαννιδης
Εγω ξερω οτι μισθολογικα δινεις παραπανω απο την αεκ, εχει περισσοτερα μεγαλα συμβολαια απο αεκ. Επισημα στοιχεια δεν υπαρχουν οποτε λεμε αυτο που ξερουμε και ακουμε. Τα εξτρεμ πχ της αεκ, μονο ο ελιασον παιρνει πανω απο 1. Ουτε ο παναθηναικος πλην 2-3 εχει συμβολαια πανω απο 1,5
- PAOKevolution
@Blackgr4 θα μπορούσες σε παρακαλώ να με βοηθήσεις σε αυτό που σου ζητάω;
Δεν μπαίνω σε διαμάχη. Ψάχνω πραγματικά να δω αν ισχύει αυτό που γράφεις. Από που ξέρεις ότι έχουμε 4ο μπάτζετ;
Δεν μπαίνω σε διαμάχη. Ψάχνω πραγματικά να δω αν ισχύει αυτό που γράφεις. Από που ξέρεις ότι έχουμε 4ο μπάτζετ;
-
Οχι δεν με γεμιζει, όπως δεν με γεμιζει κανενας πλην ντελια και αντε κανας κενι και ντεσποντοφ αυτη τη στιγμη.Blackgr4 έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 11:57
Έχω ευθύνη για αυτά που γράφω, όχι για αυτά που καταλαβαίνεις.
Καμία σύγκριση ανάμεσα σε Τέιλορ και Πήλιο. Αναρωτιέμαι και ρωτάω στο αρχικό μου σχόλιο, αν η εικόνα του χθεσινού Τέιλορ μας γεμίζει με σιγουριά πως θα προσφέρει περισσότερα στον ΠΑΟΚ, από όσα προσφέρει ο Πήλιος στην ΑΕΚ. Τόσο απλά.
Η απάντηση μου απέναντι στις κατηγορίες προς τον Λουτσέσκου, εδώ και τουλάχιστον 1.5 χρόνο είναι μια. Διώξτον.
Καμία χάρη, κανένας μάρτυρας, καμία σάλτσα. Διώξτον αφού δεν σου κάνει.
Να έρθει ο Πούσιτς, πως τον λένε τον Ουκρανό που μιλούσαν το καλοκαίρι, να μας κάνει ομαδάρα να πάρει το νταμπλ, να έρθει επιτέλους η χαρά στην Τούμπα.
Το οτι έφτασε ο πηλιος να σου φαινεται πιο αξιόπιστος απ' ολους αυτους ειναι και θεμα προπονητή, πως να το κανουμε.
Εγω προσωπικα είμαι απ' τους τρελούς μαλλον που το χθεσινο ροντεο του πρώτου ημιχρόνου μου φανηκε αναβαθμιση σε σχέση με αυτο που βλέπαμε. Γιατι μπορει να μπηκαν 2 με πεναλτι αλλα υπηρχαν αλλες 3-4 φασεις που η ομάδα επαιξε χωρις βαριδια και βγηκε με καλες προϋποθέσεις μπροστά. Γιατι πχ το ενα πεναλτι το παίρνει το δεξί σου εξτρέμ ενω μπουκαρει απο αριστερα, κατι που δεν βλέπουμε ποτε γενικα. Εκει μετα μπορω να δεχτω το κενο στα χαφ και στα μπακ οτι προκαλεί προβλημα. Καπου εκει στο 2-3 χεστηκε πάνω του βεβαια, το γυρισε στο φετινό υπερστατικο λουτσεσκουμπολ, το φάγαμε κλασικα σε μια απιθανη φαση και θυμήθηκαν να ξαναβγουν μπροστα στο 90'.
Επιμενω βεβαια οτι μαλλον είμαιι τρελός και θεωρώ οτι το πρώτο ημίχρονο είναι λογος αμυδρης αισιοδοξιας και θα μπορούσε να γινει και οδηγός για το μέλλον.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος black death την Δευ 29 Σεπ 2025, 12:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν συζητάμε σωστά και πάνω σε λογική βάση όταν προσπαθείς να επιχειρηματολογήσεις χρησιμοποιώντας αυθαίρετα συμπεράσματα.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 11:54
Ας τα πιάσουμε ένα-ένα για να συζητάμε σωστά και πάνω σε λογική βάση.
1) Ο Ρέλβας δεν είναι αντί του Λόβρεν ή ο Κυριακόπουλος αντί του Τέιλορ. Οι βασικοί μας είναι ο Μιχαηλίδης κι ο Μπάμπα.
2) Ο Ρέλβας εκεί που βρίσκεται η γραμμή μας στην άμυνα, θα έτρωγε μπαλιές στην πλάτη του 5 φορές σε κάθε αγώνα. Κανείς δεν τον προτιμάει για εμάς.
3) Ο Μιχαηλίδης είναι ο πιο καθοριστικός παίκτης μετά τον Μεϊτέ για το πως παίζουμε στο δικό μας μισό του γηπέδου. Αν βάζαμε μέσα έναν οποιονδήποτε άλλο στόπερ, η ομάδα θα ζοριζόταν τρομερά στο build up, και θα γυρνούσε ο Κωνσταντέλιας όπως κάνει συχνά να κουβαλήσει μπάλα. Αυτό συνεπάγεται ακόμα πιο κλειστές άμυνες, ακόμα λιγότερες ευκαιρίες στο transition, ακόμα λιγότερα γκολ.
4) Ο Κένι αμυντικά, γιατί για άμυνα λέγαμε, είναι 5 κλάσεις πάνω από Ροντινέι. Επιθετικά δεν διαφωνούμε ότι δεν συγκρίνονται ούτε γι'αστείο. Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα συζήτησης, εκεί μπορούμε να δούμε αν ο Μπάμπα έχει ανάλογό του στις άλλες ομάδες, που, σπόιλερ αλέρτ, δεν έχει.
5) Ο Τέιλορ έπαιζε βασικός στην σαφώς ανώτερη Σέλτικ. Να κόψουμε τον κώλο μας να βρούμε γιατί δεν μπορεί σε μας, όπως δεν μπορεί εδώ και 1,5 χρόνο ο Μπάμπα, όπως δεν μπόρεσε πέρσι ο Γκόμες, όπως δεν μπόρεσε πρόπερσι ο Ράφα. Κανείς δεν μπορεί πια?
6) Το φθηνότερο ρόστερ πως προκύπτει? Επειδή δεν σκάμε 3Μ στον Γιόβιτς πληρώνοντας όνομα και καριέρα? Επειδή δεν αγοράσαμε και δεν χρυσοπληρώσαμε έναν Ντέλια που για να ερχόταν Ελλάδα αν ήταν Αργεντίνος θα ήθελε 30Μ στην ομάδα και 4-5 στον παίκτη τον χρόνο? Επειδή οι ακαδημίες μας μας δίνουν παίκτες επιπέδου? Κι από που βγαίνει κιόλας ότι είναι το φθηνότερο? Δεν έχω μπροστά μου μπάτζετ κλπ, δεν ξέρω καν αν είναι διαθέσιμα ακόμα.
Η αναφορά στον Λόβρεν έγινε διότι χθες (μα το χθεσινό υποτίθεται πως σχολιάζουμε) έπαιζε ο Λόβρεν.
Ο οποίος μάλιστα Λόβρεν, μετά από δεκάδες αναφορές δημοσιογράφων, έχει ξεπεράσει σε ιεραρχία τον Μιχαηλίδη.
Μάλιστα έγινε ΚΑΙ εχθές η ίδια αναφορά από τον σπίκερ του αγώνα και συμφώνησε μαζί του ο αρμόδιος (με το χθεσινό επί του πάγκου ρεπορτάζ) δημοσιογράφος που βρισκόταν εντός γηπέδου.
Να σε πείσω πως και ο Λόβρεν θα έτρωγε μπαλιές στη πλάτη του (όπως και το έχει πάθει στο παρελθόν) αν μάρκαρε εκεί που θα έπρεπε, ενώ τώρα που δεν το κάνει κάθε κατεβασιά του αντιπάλου είναι λες και παίζουμε με τη Σίτι επειδή ο αντίπαλος διανύει 30 και 40 μέτρα ελεύθερος, δεν γίνεται.
Από εκεί προκύπτει και το τεράστιο κενό ανάμεσα σε άμυνα και κέντρο. Επειδή οι αμυντικοί μας τα κάνουν πάνω τους μη τυχόν φάνε μπαλιές στη πλάτη ή μη τυχόν τους περάσουν στο σπριντ, οπότε με το που χάνουμε την μπάλα ξεκινάμε πίσω βήματα.
Σε ευχαριστώ λοιπόν για την κατάθεση της άποψης σου, άσε με να έχω τη δικιά μου.
ΥΓ Η αναφορά στο φθηνότερο ρόστερ έχει να κάνει μόνο με το μπάτζετ μισθοδοσίας. Δεν έχει σημασία που τα δίνεις. Με την ίδια λογική θα μπορούσε κάποιος να πει πως ο Ζαφείρης δεν είναι παίκτης 12 εκατομμυρίων..