Φοβερή εμφάνιση και σήμερα αλλά, το γκολ της ισοφάρισης μπορούσε άνετα να το αποκρούσει...
Θα μας είχε δώσει μόνος του 3 βαθμούς σήμερα..
1. Jiri Pavlenka
- BlackMagicPAOK
- episimos73
- BlackMagicPAOK
Re: 1. Jiri Pavlenka
Το σουτ αυτό δεν ήταν δύσκολο. Επάνω του πήγε, και το έφαγε με κόντρα κάτω από τα πόδια του.
-
Έχει όντως ευθύνη στο τρίτο γκολ αλλά οκ, ποιος να του πει τι φέτος? Πάλι καλά που υπάρχει κι αυτός.
Νομίζω στο πρώτο γκολ ο Μεϊτέ ήταν ανάμεσα από 3 και ο Λοβρεν ήταν ελεύθερος αριστερά. Με γλιστερο τερέν ίσως χρειαζόταν να παίξει πιο safe στην αρχή αρχή. Βέβαια μετά έγινε 1-3 οπότε δεν έχει νόημα να ασχοληθούμε παραπάνω με αυτήν τη φάση.
Το γκολ της ισοφάρισης το τρώει απλά γιατί ο άλλος ήτανε κατσαπλιάς.
Και ενώ όλοι η φορά του σώματος του έδειχνε ότι σημαντεύει στην απέναντι γωνία, αυτός μετάφερε να στείλει την μπάλα ακριβώς πάνω στον Γιρι.
Δυστυχώς ο παβλενκα είχε βάλει το βάρος όλου του σώματός του πάνω στο δεξί το πόδι για να πέσει προς τα δεξιά και για αυτό το λόγο δεν κατάφερε να το κουνήσει και να αποκρούσει το φαινομενικά εύκολο σουτ
Και ενώ όλοι η φορά του σώματος του έδειχνε ότι σημαντεύει στην απέναντι γωνία, αυτός μετάφερε να στείλει την μπάλα ακριβώς πάνω στον Γιρι.
Δυστυχώς ο παβλενκα είχε βάλει το βάρος όλου του σώματός του πάνω στο δεξί το πόδι για να πέσει προς τα δεξιά και για αυτό το λόγο δεν κατάφερε να το κουνήσει και να αποκρούσει το φαινομενικά εύκολο σουτ
Εχθές, η άμυνα έκανε τόσα λάθη, όσα δεν έκανε όλη την περσινή χρονιά.
Και παρ' αυτά, κράτησες.
Κορυφαίος για εμένα.
Αν ήμουν διοίκηση, θα σου έδινα το πριμ όλων των υπολοίπων.
Και παρ' αυτά, κράτησες.
Κορυφαίος για εμένα.
Αν ήμουν διοίκηση, θα σου έδινα το πριμ όλων των υπολοίπων.