32. Greg Taylor
Re: 32. Greg Taylor
Νομίζω ο Ράφα ήταν αξιοπρεππεστατος. Σήμερα παραλίγο να δώσει 3 γκολ. Το ένα το κατάφερε. Στο γύρισμα ευτυχώς ήμασταν τυχεροί στην καραμπόλα και στο τέλος από το κόρνερ ευτυχώς που ο αντίπαλος δεν κατάλαβε πως είναι μόνος και γύρισε τη μπάλα πίσω.
Δεν ξέρω πως στεκόταν στη Σελτικ αλλά μέχρις στιγμής μου κάνει εντύπωση το πόσο αδιάφορη μου περνάει η παρουσία του. Δε ξέρω αν είναι καλός ή κακός παίκτης. Ως ποδοσφαιρική προσωπικότητα όμως βρίσκεται στα πατώματα.
Δεν ξέρω πως στεκόταν στη Σελτικ αλλά μέχρις στιγμής μου κάνει εντύπωση το πόσο αδιάφορη μου περνάει η παρουσία του. Δε ξέρω αν είναι καλός ή κακός παίκτης. Ως ποδοσφαιρική προσωπικότητα όμως βρίσκεται στα πατώματα.
- These users thanked the author marsantos for the post:
- Ally Samagoal
Πηγή κινδύνων σήμερα, ο Καλτσάς τον είχε στην κωλοτσέπη του. Πολύ soft και επιπλέον μου φαίνεται και αργός.
Και το καλοκαίρι μας έκανε τον δύσκολο για το αν του αρέσει η Θεσσαλονίκη για διαμονή.
Και το καλοκαίρι μας έκανε τον δύσκολο για το αν του αρέσει η Θεσσαλονίκη για διαμονή.
Μήπως το inverted σημαίνει ότι τα κάνει όλα ανάποδα ;
- These users thanked the author -keeper- for the post (total 2):
- geobila, Ally Samagoal
μου φαινεται απιστευτο οτι αυτος ο παιχτης στη Σελτικ, στο σκωτσεζικο πρωταθλημα, που εχει ιδιες εντασεις (κατα 70%) με το αγγλικο, γνωστο και για σκληρα μαρκαρισματα, δυσκολευεται να σταθει στον ΠΑΟΚ στο ελληνικο.
Σας φαινετεαι λογικο?
πεσαμε τοσο εξω?
με ενα παικτη που ο Ποστεκογλου του εμαθε να παιζει inverted wing back, μια θεση που Γκουαρντιολα, Σλοτ, και Κλοπ και τοσοι αλλοι χρησιμοποιησαν στα συστηματα του?
Και σε εμας παιζει χειροτερα και απο Φουτσινι?
Σας φαινετεαι λογικο?
πεσαμε τοσο εξω?
με ενα παικτη που ο Ποστεκογλου του εμαθε να παιζει inverted wing back, μια θεση που Γκουαρντιολα, Σλοτ, και Κλοπ και τοσοι αλλοι χρησιμοποιησαν στα συστηματα του?
Και σε εμας παιζει χειροτερα και απο Φουτσινι?
Βλέπω τον Κυριακόπουλο στο βαζελο κ αναρωτιέμαι τι παπά μας πούλησαν οι μάνατζερ σου και πήραμε εσένα. Σε ματς με τον ουραγό και τα κενά που υπήρχαν στη μεριά σου θύμιζαν αεροδρόμιο. Κ με Ζιβκοβιτς στις αλληλοκαλυψεις για ένα διάστημα που είναι το μόνο που κάνει σωστά φέτος.
Πραγματικά δεν ξέρω αν γυρνάει αυτή η εικόνα. Τραγελαφος.
- Metagrafakias
Μας πρήξανε όλο το καλοκαίρι ότι πήραμε τις πρώτες επιλογές μας και τι καλός σχεδιασμός φέτος!!!
Και έλεγα εγώ ο άσχετος ο μιρλας!!!
Πρώτες επιλογές μας και αυτός και ο Κενι ήταν επειδή ήταν ελεύθεροι όχι επειδή ήταν λαβράκια παικταραδες!!
Αν είχαν συμβόλαιο με ομάδα ούτε θα τους κοιτούσαμε και το ξέρετε!!
Η απόλυτη μετριότητα!!!
Πρώτες επιλογές μας και αυτός και ο Κενι ήταν επειδή ήταν ελεύθεροι όχι επειδή ήταν λαβράκια παικταραδες!!
Η απόλυτη μετριότητα!!!
- These users thanked the author Metagrafakias for the post:
- tenten4GT
Η διαφορά είναι ότι ο βαζελος έδωσε κ 2 Μ στην ιταλική ομάδα για να τον πάρει ...akis_1987 έγραψε: Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:28 Βλέπω τον Κυριακόπουλο στο βαζελο κ αναρωτιέμαι τι παπά μας πούλησαν οι μάνατζερ σου και πήραμε εσένα. Σε ματς με τον ουραγό και τα κενά που υπήρχαν στη μεριά σου θύμιζαν αεροδρόμιο. Κ με Ζιβκοβιτς στις αλληλοκαλυψεις για ένα διάστημα που είναι το μόνο που κάνει σωστά φέτος.
Είχα αναφέρει πριν λίγο καιρό πως το θέμα με τα μπακ είμαι μεγαλύτερο από του φορ.tenten4GT έγραψε: Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:55
Η διαφορά είναι ότι ο βαζελος έδωσε κ 2 Μ στην ιταλική ομάδα για να τον πάρει ...
Δεν ξέρω γιατί αποφάσισαν να ακολουθήσουν αυτή τη στρατηγική. Πότε δε σχολιάζω την οικονομική πολιτική.
Αυτό που μπορώ να πω όμως είναι πως όταν η δεξαμενή σου για τα μπακ είναι αποκλειστικά οι ελεύθεροι τότε μοιραία θα έχεις υποβάθμιση της θέσης.
-
Ωραια λογικη. Αν σου φερνανε το ντε μπροινε και το μοντριτς να ελεγες οχι ειναι ελευθεροι.Metagrafakias έγραψε: Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:40 Μας πρήξανε όλο το καλοκαίρι ότι πήραμε τις πρώτες επιλογές μας και τι καλός σχεδιασμός φέτος!!!
Η απόλυτη μετριότητα!!!
Δικε μου σημερα φταις για ΟΛΕΣ τις φασεις που φαγαμε. Επαιρνες τη μπαλα και νομιζα επαιζες δεξι εξτρεμ στον Αστερα.
Για μένα ένα λάθος του Ράσβαν σήμερα είναι που δεν έβαλε τον Μπάμπα μετά το 3-3. Η ομάδα κυνηγούσε γκολ και το παιδί δεν βοηθούσε καθόλου, Αφού ο Μεϊτέ μόλις τον πήρε χαμπάρι 2 φορές του γύρισε την πλάτη και ο Σκωτσεζος έμεινε με τα χέρια σηκωμένα να ζητάει μπάλα.
- These users thanked the author marsantos for the post (total 2):
- aivas19, Jean Valjean
- Metagrafakias
Αστεία απάντηση απαξιώ να έρθω σε αντιπαράθεση…black death έγραψε: Κυρ 28 Σεπ 2025, 23:05Ωραια λογικη. Αν σου φερνανε το ντε μπροινε και το μοντριτς να ελεγες οχι ειναι ελευθεροι.Metagrafakias έγραψε: Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:40 Μας πρήξανε όλο το καλοκαίρι ότι πήραμε τις πρώτες επιλογές μας και τι καλός σχεδιασμός φέτος!!!
Η απόλυτη μετριότητα!!!
- These users thanked the author Metagrafakias for the post:
- gk.box16
-
Αστεια ειναι η κριτικη τυπου "ηταν ελευθεροι".
Ναι εμεινε ελευθερος παρότι έπαιζε βασικος σε ομαδα ανωτερη που τον αντικατεστησε με κάποιον που επαιζε βασικος στην αρσεναλ.
Δεν βαρεθηκατε να ψαχνετε ευκολους στοχους καθε φορα;
Ολοι οσοι επαιζαν μπροστά του και θεωρητικα του εδιναν βοήθειες (μειτε, καμαρα, ταισον) ηταν χειροτεροι.
Ναι εμεινε ελευθερος παρότι έπαιζε βασικος σε ομαδα ανωτερη που τον αντικατεστησε με κάποιον που επαιζε βασικος στην αρσεναλ.
Δεν βαρεθηκατε να ψαχνετε ευκολους στοχους καθε φορα;
Ολοι οσοι επαιζαν μπροστά του και θεωρητικα του εδιναν βοήθειες (μειτε, καμαρα, ταισον) ηταν χειροτεροι.
- These users thanked the author black death for the post (total 3):
- george188, geobila, Ριαν_Καπαγιαννιδης
Στα παπάρια μας τι έκανε ο βαζελος
Επίσης το ίδιο αν ο παίκτης ήταν ελεύθερος ή σκλάβος αλλού
Το θέμα είναι πως όταν παίζει κοιτάζει απλά να κάνει απολύτως βασικά, κι αυτό ανεπιτυχώς
νεροβραστος και φοβικός
Ανύπαρκτος και σε άμυνα και σε επίθεση
Τώρα, ΑΑΑΑΜΑ στο μέλλον δείξει κάτι καλύτερο, εδώ είμαστε να το αναγνωρίσουμε
Λίγα λεφτά πάντως ΔΕΝ παιρνει
Επίσης το ίδιο αν ο παίκτης ήταν ελεύθερος ή σκλάβος αλλού
Το θέμα είναι πως όταν παίζει κοιτάζει απλά να κάνει απολύτως βασικά, κι αυτό ανεπιτυχώς
νεροβραστος και φοβικός
Ανύπαρκτος και σε άμυνα και σε επίθεση
Τώρα, ΑΑΑΑΜΑ στο μέλλον δείξει κάτι καλύτερο, εδώ είμαστε να το αναγνωρίσουμε
Λίγα λεφτά πάντως ΔΕΝ παιρνει
Κανονικος ειναι αλλα δεν εχει προσαρμοστει, δεν θα τον βγαλουμε αχρηστο 29 Σεπτέμβρη ειδικα οταν μπροστα του εχει μονιμα μηδενικες βοήθειες στην αμυνα