Τι να σου πω, έβλεπες το ματς ή το ηλιοβασιλεμα;
16. Tomasz Karol Kędziora
- paok_athens_g4
Re: 16. Tomasz Karol Kędziora
Ο Κεντζιόρα ποτέ δεν ήταν ο σούπερ αμυντικός που φτάσαμε να φανταζόμαστε.
Είχε έρθει για αλλαγή του Έκονγκ και λέγαμε οκ για 2ος μια χαρά είναι.
Με Κουλιεράκη δίπλα του, μπόρεσε να παίζει σταθερά στο 7 μέχρι και το 8 κάποιες φορές.
Τώρα που πρέπει να έχει διαφορετικό ρόλο, με άλλες αρμοδιότητες και όχι τόσο δυνατό παρτερνέρ, δείχνει το γιατί ο ΠΑΟΚ έπρεπε να φέρει στόπερ ΤΑΝΚΣ και πόσο μεγάλο έγκλημα ήταν το ότι δεν έφερε (ουσιαστικά) κανέναν.
Είχε έρθει για αλλαγή του Έκονγκ και λέγαμε οκ για 2ος μια χαρά είναι.
Με Κουλιεράκη δίπλα του, μπόρεσε να παίζει σταθερά στο 7 μέχρι και το 8 κάποιες φορές.
Τώρα που πρέπει να έχει διαφορετικό ρόλο, με άλλες αρμοδιότητες και όχι τόσο δυνατό παρτερνέρ, δείχνει το γιατί ο ΠΑΟΚ έπρεπε να φέρει στόπερ ΤΑΝΚΣ και πόσο μεγάλο έγκλημα ήταν το ότι δεν έφερε (ουσιαστικά) κανέναν.
- These users thanked the author Blackgr4 for the post:
- TylerDurden
Ωραία όλα αυτά
ΑΛΛΑ
ΤΡΟΜΕΡΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ
Το θέμα δεν είναι ικανότητας
Γιατί δεν μιλάμε για ικανότητα όταν είσαι μόνος σου και φοβάσαι ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ
Δε ξέρω τι σκατά σκέφτεται, και δεν με νοιάζει
ΑΛΛΑ
ΤΡΟΜΕΡΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ
Το θέμα δεν είναι ικανότητας
Γιατί δεν μιλάμε για ικανότητα όταν είσαι μόνος σου και φοβάσαι ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ
Δε ξέρω τι σκατά σκέφτεται, και δεν με νοιάζει
φετος κανει την χειροτερη του χρονιά, τυχαια τα 2 καζα σε λεβαδεια και τριπολη?
- Panx Romana
Καλό παιδί
Τίμιος ποδοσφαιριστής
Παίκτης που σε κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να βρίσκεται μεταξύ πάγκου και να ξεκουράζει σε κανά κύπελλο τους βασικούς τον κάναμε βασικό τόσα χρόνια μαζί με τον παλαίμαχο Λοβρεν
Γελοιοτητες
Τίμιος ποδοσφαιριστής
Παίκτης που σε κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να βρίσκεται μεταξύ πάγκου και να ξεκουράζει σε κανά κύπελλο τους βασικούς τον κάναμε βασικό τόσα χρόνια μαζί με τον παλαίμαχο Λοβρεν
Γελοιοτητες
Εμφάνιση για βρωμοξυλο
- These users thanked the author Tolaros for the post (total 2):
- chri5ti9, Developer4
Tomasz εγώ σε λατρεύω αλλά σήμερα μέχρι και το βλέμμα σου έβγαζε ανασφάλεια. Τι συμβαίνει δεν ξέρω.
Τούτος όσο δεν είχε εσωτερικό ανταγωνισμό έβγαζε ασφάλεια και καθάριζε τα πάντα .
Από τότε που ήρθε ο Λοβρεν εντός των αποδυτηρίων και μάλλον του έβαλε ανταγωνισμό , παίζει σε κάποια ματς στην κυριολεξία ΧΕΣΜΕΝΟΣ .
Σίγουρα δεν είναι κακός αμυντικός αλλά για όνομα ρε συ. Τι ανασφάλεια είναι αυτή;
Από τότε που ήρθε ο Λοβρεν εντός των αποδυτηρίων και μάλλον του έβαλε ανταγωνισμό , παίζει σε κάποια ματς στην κυριολεξία ΧΕΣΜΕΝΟΣ .
Σίγουρα δεν είναι κακός αμυντικός αλλά για όνομα ρε συ. Τι ανασφάλεια είναι αυτή;
Αυτός πρέπει να δίνει μίζα στον Λουτσεσκου για να παίζει.
Δεν εξηγείται διαφορετικά από δεξί μπακ τον βάφτισε με το ζόρι στόπερ.
Δεν εξηγείται διαφορετικά από δεξί μπακ τον βάφτισε με το ζόρι στόπερ.
Αισχος και από τους βασικούς υπαίτιους εντός αγωνιστικού χώρου για τις τελευταίες γκελες
Ποδοσφαιρικά φλώρος είναι , τι να συμβαίνει. Πάντα τέτοιος ήταν, απλά έβγαζε το ψωμί του με τη σοβαρότητα.marsantos έγραψε: Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:09 Tomasz εγώ σε λατρεύω αλλά σήμερα μέχρι και το βλέμμα σου έβγαζε ανασφάλεια. Τι συμβαίνει δεν ξέρω.
@giapas δεν είναι θέμα φλωριας.
Σήμερα δεν έβρισκε ούτε την ευθεία της παράλληλης πάσας μεταξύ των στόπερ.
Σήμερα δεν έβρισκε ούτε την ευθεία της παράλληλης πάσας μεταξύ των στόπερ.
Το θέμα δεν είναι ότι ήταν απαράδεκτος μόνο σήμερα,στη Λιβαδειά κάνει πέναλτι και αυτογκόλ,με Παναιτωλικό στο ακυρωθεν γκολ τους αφήνει τον αντίπαλο να διανύσει 20 μέτρα ανενόχλητος και με μακαμπι βγάζει με αδικαιολόγητη κεφαλιά προς τα μέσα τον αντίπαλο τετ α τετ,λίγος πάγκος θα του κάνει καλό
-
Αγνώριστος εδώ και ένα μήνα, αγνώριστος. Αν και βέβαια παίκτες σαν τον Μιχαϊλίδη και τον κετντζιορα που ειανι πολύ καλοί παίκτες θέλουν ηγέτες δίπλα τους και όχι Λόβρεν λίγο πριν την σύνταξη και ούτε τον βολιακο που είναι μια η άλλη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leonardo10 την Κυρ 28 Σεπ 2025, 23:30, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.