Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 3-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 3-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
...μεταγραφές έγιναν, το ότι είναι στον πάγκο και στην εξέδρα φταίει άλλος...
βέβαια και το χρήμα έπεσε, αλλά δεν φτανει για να κερδίσεις τα χωριά της επαρχίας στην ΣΛ...
αλλά μην στεναχωριέσαι ρε φίλε, οι ομάδες του στρατηγού ρολαρουν παντα απο τον Νοέμβρη και μετά...πρωτάθλημα και φέτος θα παρουμε...
βέβαια και το χρήμα έπεσε, αλλά δεν φτανει για να κερδίσεις τα χωριά της επαρχίας στην ΣΛ...
αλλά μην στεναχωριέσαι ρε φίλε, οι ομάδες του στρατηγού ρολαρουν παντα απο τον Νοέμβρη και μετά...πρωτάθλημα και φέτος θα παρουμε...
Το 70% της ομαδας ειναι ο Ντελιας. Κουβαλαει τους παντες απανω του. Αντε και ο Ντεσποτοφ με τον Μειτε. Σημερα πηραμε 2 πεναλτι απο αφελεια και χαμηλη ποιοτητα του αντιπαλου. Φαγαμε 7 γκολ με ομαδες που εχουν το ενα δεκατο του προυπολογισμου μας. Δηλαδη με Ισπανούς και Γάλλους αν μας τρεξουν τι θα κανουμε; Πολύ αφελεις η ομαδα και επιθετικά και αμυντικα.
- PAOK_Antarctica
Μια ασοβαρη ομάδα έκανε ασοβαρες μεταγραφές και παρέμεινε ασοβαρη.
Ουαου. Ποιος θα το περίμενε.
Εγώ λέω να κάνουμε ασοβαρες μεταγραφές και τον Ιανουάριο να δούμε τι θα γίνει.
Ουαου. Ποιος θα το περίμενε.
Εγώ λέω να κάνουμε ασοβαρες μεταγραφές και τον Ιανουάριο να δούμε τι θα γίνει.
- These users thanked the author PAOK_Antarctica for the post (total 2):
- scarsick, thanos-xanthi
-
Ε που είναι ρε αδερφέ. Στον πάγκο είναι. Τον έναν τον είδαμε σε τετραμπαλο, και τον άλλον...... καθόλου. Και πάλι καλά για τον Βολιακο δηλαδή που δεν τον έχει βάλει ακόμα να του μείνει και η ρετσινιά. Εσύ δηλαδή υπονοείς ότι είναι παλτά? Επειδή δεν καταδέχεται να τους βάλει έστω για 20 λεπτά στις θέσεις των επικίνδυνων Κεντζιορα και Καμάρα? Εντάξει παιδιά είπαμε, όλοι έχουμε φάει φρίκη αλλά μην διαστρεβλωνουμε την πραγματικότητα. Εδώ μιλάμε για μαθηματικά, οι άνθρωποι δεν έχουν παίξει ΚΑΝ
- These users thanked the author DonnieMcGrath for the post (total 2):
- Caballo Viejo, Papa9
- Caballo Viejo
Όπου τους έχει ο Λουτσέσκου είναι. Τι ψάχνεις τώρα; Εδώ θα έρθει ο Ζαφείρης τον Γενάρη και θα τον βάλει να κάνει κανένα δίμηνο προσαρμογής.markos4 έγραψε: Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:01 Ε ναι ρε παιδιά η συνέχεια του περσινού είναι.
Και από την στιγμή που ο Σαββίδης δεν βάζει το χέρι στην τσέπη,τα ίδια και χειρότερα θα βλέπουμε.
Οι Ιταλοί που κάποιοι εδώ μέσα εξυμνούσαν για το πόσο παιχταράδες είναι ,που βρίσκονται;
- These users thanked the author Caballo Viejo for the post (total 2):
- Rexaris, Papa9
-
Η πρωταρχική διαφορά μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ είναι ότι ο Μαρινάκης ξέρει περισσότερο ποδόσφαιρο από τον Ιβάν και είναι και πολύ περισσότερο τολμηρός.
Ερώτηση: Αν ο ΠΑΟΚ, με τούς ίδιους ακριβώς παίχτες, είχε προπονητή τον προπονητή του Αστέρα, θα ήταν καλύτερος ή χειρότερος?
Ερώτηση: Αν ο ΠΑΟΚ, με τούς ίδιους ακριβώς παίχτες, είχε προπονητή τον προπονητή του Αστέρα, θα ήταν καλύτερος ή χειρότερος?
Θα ηταν ελαχιστα καλυτερος, καθως θα αλλαζε κανα συστημα, θα εκανε αλλαγες οταν επρεπε, γενικοτερα πραγματα που δεν κανει ο Λουτσεσκου. Παρολα αυτα με αυτο το ελεεινο ροστερ, δεν θα εκανε πολλα.JohnEconomist έγραψε: Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:09 Ερώτηση: Αν ο ΠΑΟΚ, με τούς ίδιους ακριβώς παίχτες, είχε προπονητή τον προπονητή του Αστέρα, θα ήταν καλύτερος ή χειρότερος?
οι ιταλοι ειναι μετριοι παικτες για το ελληνικο πρωταθλημα..τι οχι? θα τους δουμε και αυτους
-
Όταν είναι στον πάγκο ή/και στην εξέδρα πάντα υπάρχει και το ενδεχόμενο ο προπονητής που τους βλέπει, να κρίνει ότι δεν κάνουν...Jairo έγραψε: Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:06 ...μεταγραφές έγιναν, το ότι είναι στον πάγκο και στην εξέδρα φταίει άλλος...
Δεν ξέρω αν είναι καλός ο Βολιάκο (μακάρι να είναι), ξέρω όμως πολύ καλά ότι ο Π.Α.Ο.Κ. είχε ανάγκη ΚΑΡΑΒΑΣΙΚΟΥΡΑ cb...
Παικταράς είναι ο Ζαφείρης και θα το δείξει, αλλά εφόσον αποκτήθηκε για τον Γενάρη ξέρω ότι ο Π.Α.Ο.Κ. χρειάζοταν δυνητικά βασικό κεντρικό χαφ μέχρι τότε...
Και πάει λέγοντας φυσικά...
-
- Επικοινωνία:
Το κακό είναι πως όπως πάει το αφήγημα μέχρι να έρθει ο Ζαφείρης η ομάδα θα είναι εκτός όλων των στόχων.Caballo Viejo έγραψε: Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:09Όπου τους έχει ο Λουτσέσκου είναι. Τι ψάχνεις τώρα; Εδώ θα έρθει ο Ζαφείρης τον Γενάρη και θα τον βάλει να κάνει κανένα δίμηνο προσαρμογής.markos4 έγραψε: Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:01 Ε ναι ρε παιδιά η συνέχεια του περσινού είναι.
Και από την στιγμή που ο Σαββίδης δεν βάζει το χέρι στην τσέπη,τα ίδια και χειρότερα θα βλέπουμε.
Οι Ιταλοί που κάποιοι εδώ μέσα εξυμνούσαν για το πόσο παιχταράδες είναι ,που βρίσκονται;
- These users thanked the author boogeyman77 for the post (total 2):
- Caballo Viejo, Rexaris
- BlackMagicPAOK
Και μέσα σε όλα, ο τσιμενταρης δεν μας έδωσε 2 πεντακάθαρα φάουλ. Το ένα στην γωνία της περιοχής, το χέρι. Και το άλλο, το πάτημα στον Ντεσποτοφ, λίγο έξω από την περιοχή!
Από την άλλη, έδινε πολλά φάουλ υπέρ του αντιπάλου τριγύρω από την περιοχή μας..
Και ένα χτύπημα με τις τάπες που μάλλον ήταν για απευθείας κόκκινη!!
(σε εμάς αυτά δεν!)
Από την άλλη, έδινε πολλά φάουλ υπέρ του αντιπάλου τριγύρω από την περιοχή μας..
Και ένα χτύπημα με τις τάπες που μάλλον ήταν για απευθείας κόκκινη!!
(σε εμάς αυτά δεν!)
- These users thanked the author BlackMagicPAOK for the post (total 3):
- thomas Murg, Apil44, PAOK DreXleR
-
Καταρχάς MVP σημαίνει ο πιο πολύτιμος παίκτης. Όχι απαραίτητα ο καλύτερος. Εφόσον δεν κερδίζει η ομάδα η έννοια MVP δεν υφίσταται. Εκτός κι αν θεωρήσουμε επιτυχία ότι δεν χάσαμε. Τότε , MVP ο Παβλενκα , ακόμα μια φορά φέτος. Στα 10 ματς Παβλενκα MVP παραπάνω από τα μισά .
Κακή ομάδα, δύο μήνες παιχνίδια και δεν βλέπουμε πως μπορεί να αλλάξει αυτό.
Δίκαιο αποτέλεσμα. Τίποτε δεν χάθηκε ακόμη, αρκεί να ....δεν ξέρω τι αρκεί να
Κακή ομάδα, δύο μήνες παιχνίδια και δεν βλέπουμε πως μπορεί να αλλάξει αυτό.
Δίκαιο αποτέλεσμα. Τίποτε δεν χάθηκε ακόμη, αρκεί να ....δεν ξέρω τι αρκεί να
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kokoblokos την Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Πολλά λάθη. Αλλεπάλληλα. Πνευματικα η ομαδα εχει σοβαρό πρόβλημα. Οι αντιδράσεις ειναι παιδαριωδης.
- These users thanked the author Pablo_Escobar for the post:
- lkosmid
Εγώ , μπορεί να κάνω και λάθος , είδα μια κακή εμφάνιση και ένα δίκαιο αποτέλεσμα.
Τώρα ποιος φταίει , αν είναι η διοίκηση ή ο προπονητής είναι υπερανάλυση μιας κατάστασης που πονάει.
Εγώ αυτό που έχω να προσάψω και στη μια πλευρά και στην άλλη είναι η έλλειψη φιλοδοξίας και δίψας για επιτυχίες.
Τώρα ποιος φταίει , αν είναι η διοίκηση ή ο προπονητής είναι υπερανάλυση μιας κατάστασης που πονάει.
Εγώ αυτό που έχω να προσάψω και στη μια πλευρά και στην άλλη είναι η έλλειψη φιλοδοξίας και δίψας για επιτυχίες.
- These users thanked the author giapas for the post (total 2):
- Caballo Viejo, Papa9
Στο δια ταυτα πρέπει να πάρει τρίποντο με γαυρό αλιώς τον Μπόυλο ο Λούτσε κούρασε...