Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Δημοσίευση από Ettien26 »

DamoN έγραψε: Κυρ 28 Σεπ 2025, 15:52
Ettien26 έγραψε: Κυρ 28 Σεπ 2025, 14:28
nunies4 έγραψε: Κυρ 28 Σεπ 2025, 11:11 Διορθωστε με αν κανω λαθος...αλλα συνεχεια τριγυριζει στο μυαλο μου οτι ο Τσικινιο επαιξε 1-2 καλοκαιρια για εμας σαν πιθανοτητα μεταγραφης (αρκετα πριν παει τελικα στον γαυρο) και θυμαμαι οτι τοτε η πλειοψηφια δυσανασχετουσαμε οτι παμε να παρουμε απο τα αζητητα της Μπενφικα.
Το θυμαμαι καλα η τον μπερδευω με καποιον αλλον;
Δεν νομίζω ότι υπήρχε καμιά αρνητική αντίδραση. Για τον παίκτη συγκεκριμένα είχα γράψει στο σχετικό τόπικ 2-3 φορές ως σούπερ ευκαιρία.

Εάν βγήκαν κανά δυό που είχαν αρνητική άποψη, αυτοί πάντα θα υπάρχουν και δεν εκφράζουν την πλειοψηφία.
Ακόμα και ο τζιμπαρος όταν τον ρώτησα μου είχε πει ότι δεν είναι αυτό που χρειαζόμαστε . Καλός αλλά οι άλλοι που ακούστηκαν ήταν καλύτεροι ( για Μειτε )
Για Τσικινιο η πλειοψηφία είχε γράψει ότι δεν είναι για πολλά και κλαιν . Το θυμάμαι ξεκαθαρα
Εγώ αναφἐρθηκα για το καλοκαίρι πριν πάει στον γαυρο...τελικά πήγε τον Γενἀρη. Δεν θυμἀμαι ότι υπήρχαν πολλές αρνητικές θέσεις αλλά ο.κ. αφου είσαι σίγουρος ίσως και να τα θυμάσαι καλύτερα.
Εκτός και αν μιλάμε για διαφορετικές εποχές γιατί, όπως το έψαξα λίγο, το πρώτο ενδιαφέρον για Τσικίνιο έπαιξε τον Γενάρη του 2022, σχεδόν πριν 4 χρόνια δηλαδή. Για τόσο παλιά δεν θυμάμαι. Εγώ μιλάω για το καλοκαίρι του 23, . Ειλικρινά δεν ξέρω τι καλύτερο περίμεναν από έναν παίκτη ο οποίος στην προηγούμενη χρονιά απο αυτή για την οποία αναφέρθηκα (22-23), δηλαδή είχε γράψει 44 (!) συμ. στην Μπενφίκα. Ίσως τον Ρόντρι...
These users thanked the author Ettien26 for the post:
DamoN
Developer4

Δημοσίευση από Developer4 »

Το Αγρίνιο πάει να στείλει τη ζέλα σε ακόμα χειρότερα τάρταρα... Πάμε γερά ρε Παναιτωλικέ!!!
These users thanked the author Developer4 for the post (total 3):
Ally Samagoal, astral, st4this
Άβαταρ μέλους
Argi_44

Δημοσίευση από Argi_44 »

Καλύτερα να γελάμε με τα δικά μας χάλια και οχι με τον άλλον
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Ettien26 έγραψε: Κυρ 28 Σεπ 2025, 19:02
DamoN έγραψε: Κυρ 28 Σεπ 2025, 15:52
Ettien26 έγραψε: Κυρ 28 Σεπ 2025, 14:28

Δεν νομίζω ότι υπήρχε καμιά αρνητική αντίδραση. Για τον παίκτη συγκεκριμένα είχα γράψει στο σχετικό τόπικ 2-3 φορές ως σούπερ ευκαιρία.

Εάν βγήκαν κανά δυό που είχαν αρνητική άποψη, αυτοί πάντα θα υπάρχουν και δεν εκφράζουν την πλειοψηφία.
Ακόμα και ο τζιμπαρος όταν τον ρώτησα μου είχε πει ότι δεν είναι αυτό που χρειαζόμαστε . Καλός αλλά οι άλλοι που ακούστηκαν ήταν καλύτεροι ( για Μειτε )
Για Τσικινιο η πλειοψηφία είχε γράψει ότι δεν είναι για πολλά και κλαιν . Το θυμάμαι ξεκαθαρα
Εγώ αναφἐρθηκα για το καλοκαίρι πριν πάει στον γαυρο...τελικά πήγε τον Γενἀρη. Δεν θυμἀμαι ότι υπήρχαν πολλές αρνητικές θέσεις αλλά ο.κ. αφου είσαι σίγουρος ίσως και να τα θυμάσαι καλύτερα.
Εκτός και αν μιλάμε για διαφορετικές εποχές γιατί, όπως το έψαξα λίγο, το πρώτο ενδιαφέρον για Τσικίνιο έπαιξε τον Γενάρη του 2022, σχεδόν πριν 4 χρόνια δηλαδή. Για τόσο παλιά δεν θυμάμαι. Εγώ μιλάω για το καλοκαίρι του 23, . Ειλικρινά δεν ξέρω τι καλύτερο περίμεναν από έναν παίκτη ο οποίος στην προηγούμενη χρονιά απο αυτή για την οποία αναφέρθηκα (22-23), δηλαδή είχε γράψει 44 (!) συμ. στην Μπενφίκα. Ίσως τον Ρόντρι...
Ιανουάριος ήταν όπως το είπες
Άβαταρ μέλους
bicii82

Δημοσίευση από bicii82 »

1-2 ο βαζελος
black death

Δημοσίευση από black death »

Ανατροπη με γερεμεγιεφ ο κοντης.
Καλα εμεις χαθηκε να έχουμε εναν τέτοιο παιχταρα;
Αλατι στις πληγές μας ρίχνουν απο χθες.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Όλοι παίρνουν ματς και βαθμούς στο 90+ κι εμείς φοβόμαστε να κάνουμε σουτ ή τα στέλνουμε στα περιστέρια
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Μπράβο
Άβαταρ μέλους
episimos73

Δημοσίευση από episimos73 »

Έχει γαμηθεί το σύμπαν, όλα στραβά.
icue

Δημοσίευση από icue »

Οταν αφηνεις αμαρκαριστο παικτη στη μικρη περιοχη στο 95' εισαι καφενειο. Οταν εμεις δεν μπορουμε να κερδισουμε ουτε αυτα τα καφενεια δεν εχουμε τυχη για τιποτα παραπανω.
These users thanked the author icue for the post (total 2):
Developer4, astral
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Δείτε απλώς γιατί δεν μέτρησε το 2 1 του Παναιτωλικού. Εννοώ την απόφαση του ημιαυτόματου οφσάιντ.

Δεν το πολυκατάλαβα εάν είναι γιατί είμαι πιο μακρύ το χέρι του επιθετικού ή πιο χοντρός ο σβέρκος του.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”