Εγώ αναφἐρθηκα για το καλοκαίρι πριν πάει στον γαυρο...τελικά πήγε τον Γενἀρη. Δεν θυμἀμαι ότι υπήρχαν πολλές αρνητικές θέσεις αλλά ο.κ. αφου είσαι σίγουρος ίσως και να τα θυμάσαι καλύτερα.DamoN έγραψε: Κυρ 28 Σεπ 2025, 15:52Ακόμα και ο τζιμπαρος όταν τον ρώτησα μου είχε πει ότι δεν είναι αυτό που χρειαζόμαστε . Καλός αλλά οι άλλοι που ακούστηκαν ήταν καλύτεροι ( για Μειτε )Ettien26 έγραψε: Κυρ 28 Σεπ 2025, 14:28Δεν νομίζω ότι υπήρχε καμιά αρνητική αντίδραση. Για τον παίκτη συγκεκριμένα είχα γράψει στο σχετικό τόπικ 2-3 φορές ως σούπερ ευκαιρία.nunies4 έγραψε: Κυρ 28 Σεπ 2025, 11:11 Διορθωστε με αν κανω λαθος...αλλα συνεχεια τριγυριζει στο μυαλο μου οτι ο Τσικινιο επαιξε 1-2 καλοκαιρια για εμας σαν πιθανοτητα μεταγραφης (αρκετα πριν παει τελικα στον γαυρο) και θυμαμαι οτι τοτε η πλειοψηφια δυσανασχετουσαμε οτι παμε να παρουμε απο τα αζητητα της Μπενφικα.
Το θυμαμαι καλα η τον μπερδευω με καποιον αλλον;
Εάν βγήκαν κανά δυό που είχαν αρνητική άποψη, αυτοί πάντα θα υπάρχουν και δεν εκφράζουν την πλειοψηφία.
Για Τσικινιο η πλειοψηφία είχε γράψει ότι δεν είναι για πολλά και κλαιν . Το θυμάμαι ξεκαθαρα
Εκτός και αν μιλάμε για διαφορετικές εποχές γιατί, όπως το έψαξα λίγο, το πρώτο ενδιαφέρον για Τσικίνιο έπαιξε τον Γενάρη του 2022, σχεδόν πριν 4 χρόνια δηλαδή. Για τόσο παλιά δεν θυμάμαι. Εγώ μιλάω για το καλοκαίρι του 23, . Ειλικρινά δεν ξέρω τι καλύτερο περίμεναν από έναν παίκτη ο οποίος στην προηγούμενη χρονιά απο αυτή για την οποία αναφέρθηκα (22-23), δηλαδή είχε γράψει 44 (!) συμ. στην Μπενφίκα. Ίσως τον Ρόντρι...