Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2025-2026

Άβαταρ μέλους
fuzztone

Re: Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2025-2026

Δημοσίευση από fuzztone »

2kefalos4ever έγραψε: Κυρ 28 Σεπ 2025, 12:05 Καλή επιτυχία θα πω στον καινούργιο προπονητή αλλά ο Γιατσης είπε πράγματα που δεν μας τιμούν πολύ. Μακάρι να είναι αυτός ο λάθος και όλα να κυλησουν καλά από εδώ και πέρα
Αν οι δηλώσεις είναι αυτές που παραθέτει ο Λέμον, τότε μάλλον δεν τιμούν τον ίδιο τον πρώην προπονητή. Εδώ ξέραμε εμείς ότι ο Γιαννάκης κάνει όλο το σχεδιασμό σε όλες τις ομάδες που έχει πάει, και ήταν φως φανάρι ότι θα γινόταν και φέτος. Και κατά τη γνώμη μου καλώς γίνεται έτσι, γιατί στις περιπτώσεις που τις μεταγραφές τις κάνουν ο προπονητής, η διοίκηση, οι χορηγοί, κτλ, είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα.

Χειρότερο είναι αυτό που λέει για μια αθλήτρια με δύστροπο χαρακτήρα...Πιθανώς να ειπώθηκε κάτι τύπου "ή αυτή ή εγώ", οπότε σε αυτή την περίπτωση η αποχώρηση ήταν μονόδρομος. Τέλος πάντων, ήταν λάθος εξαρχής και φαινόταν, φάουλ του Γιαννάκη η επιλογή του. Δυστυχώς δεν βλέπω να μακροημερεύει και ο αντικαταστάτης (μακάρι να κάνω λάθος).

Υ.Γ. αλλού διαβάζουμε ότι "άνθρωποι του ΠΑΟΚ ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένοι από το γεγονός ότι ο έμπειρος τεχνικός δεν συμμετείχε ενεργά στο κομμάτι της προετοιμασίας (χαρακτηριστικά δεν υπήρξε σε παραπάνω από 10-15 προπονήσεις λόγω άλλων υποχρεώσεων)". Αυτό δεν τιμάει τον οργανισμό της ομάδας πρώτα απ' όλα, παρότι μάλλον είναι αληθές, και η ευθύνη πηγαίνει σε αυτούς που τον επέλεξαν εξ αρχής.
Franky

Re: Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2025-2026

Δημοσίευση από Franky »

Μαλλον αναφέρεται στην πασαδορο, αφού λέει για αθλήτρια καθοριστικου ρόλου.
«Παρά το σύντομο διάστημα συνεργασίας μου με την ομάδα, προέκυψαν ουσιαστικές διαφωνίες με τον team manager. Τον Ιούλιο αποδέχθηκα την πρόταση έχοντας λάβει τη διαβεβαίωση ότι θα συμμετείχα ενεργά στη διαμόρφωση του ρόστερ, καθώς θεωρώ θεμελιώδη αρχή κάθε προπονητή να έχει ουσιαστικό ρόλο στη συγκρότηση της ομάδας.

Οι αρχικές αυτές διαφωνίες επιβαρύνθηκαν περαιτέρω από σοβαρές δυσκολίες συνεργασίας με αθλήτρια καθοριστικού ρόλου, οι οποίες εμφανίστηκαν από την πρώτη ημέρα και τελικά οδήγησαν, από κοινού, στην απόφαση τερματισμού της συνεργασίας.

ΠΑΟΚ: Τέλος ο Γιώργος Γιάτσης

Θέλω, όμως, να υπογραμμίσω ότι η συνεργασία μου με όλες τις υπόλοιπες αθλήτριες υπήρξε άριστη. Ως instructor της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και καθηγητής πανεπιστημίου, θεωρώ καθήκον μου να παραμένω πιστός στις μεθόδους και τις αρχές που διδάσκω. Με σεβασμό προς τον ΠΑΟΚ, εύχομαι στην ομάδα καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία».
Αλλά πόση σημασία έχουν αυτά? Ποιος Προπονητής και ποιος Τιμ Μανατζερ?

Αυτός που έχει τα κλειδια, και ο Σφραγιδοκρατορας που του έδωσε τα κλειδιά εχουν ευθύνη.

Το συγκεκριμένο τμημα δεν χτυπάει τίτλους. Το συγκεκριμένο τμημα προπονεί, προετοιμάζει και τροφοδοτεί με παίκτριες τις ομάδες του Νότου.

Είναι κάτι σαν μια Ακαδημία των Ομάδων του Νότου.

Αυτό ειναι το "Όραμα" του ΑΣ ΠΑΟΚ.

Υ.Γ. Η ανακοίνωση για την αποχώρηση του Προπονητή, εγινε μέσω Φεισμπουκ, μερικές λέξεις. Εκτός από Ερασιτέχνες, είναι και γελοία άτομα.

Παραιτηθείτε όλοι. Φύγετε από τον ΠΑΟΚ. Μην ασχολείστε και μην χρησιμοποιείτε το όνομα του ΠΑΟΚ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γυναικεία τμήματα”