Για να μπει στο 70 και μετα απο 3-0 θα πρεπει να ειναι στην αποστολη. Πουθενα δεν μιλησα για βασικο. Αλλα οκ λεμε για να λεμε.keep_paokizein έγραψε: Κυρ 28 Σεπ 2025, 10:43 @hariskastoria o "κακός" Τάισον, ή ο ανέτοιμος Ιβανούσετς, είναι αυτή τη στιγμή 10 φορές καλύτερος από τον οποιοδήποτε νεαρό. Δεν γίνεται έτσι η ένταξη των νέων στην πρώτη ομάδα. Οταν το μάτς είναι 3-0 στο '70 θα μπει και ο νέος ένα τεταρτάκι κοκ, μέχρι τη στιγμή που εξαιτίας τραυματισμών ή καρτών ή... ή... ή.... θα πάρει τις ουσιαστικότερες ευκαιρίες του. Εκτός αν πρόκειται για παίκτη φαινόμενο, πνευματικά κυρίως, οπως ήταν ο Κουλιεράκης, που αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει στην ομάδα.
Υπομονή. Ολα θέλουν το χρόνο τους.
Αστερας Τριπολης - ΠΑΟΚ 28/9 20:30, Novasports Prime
-
Re: Αστερας Τριπολης - ΠΑΟΚ 28/9 20:30, Novasports Prime
-
Ποιος από τους μη κοινοτικούς δεν πρέπει να μπει αποστολή για να μπει ο Μπαλντέ σε θέση που δεν έχουμε ανάγκη? Δηλαδή ο Χατσίδης πως είναι αποστολή κάθε αγώνα νομίζεις? Επειδή παίζει εξτρέμ. Συν ότι αποστολή θα μπουν οι έτοιμοι παίκτες. Σωματικά είναι πολύ πιο έτοιμος από όλους τους μικρούς και παίζει και σε θέση όπου εύκολα υπάρχουν προβλήματαhariskastoria έγραψε: Κυρ 28 Σεπ 2025, 15:44Για να μπει στο 70 και μετα απο 3-0 θα πρεπει να ειναι στην αποστολη. Πουθενα δεν μιλησα για βασικο. Αλλα οκ λεμε για να λεμε.keep_paokizein έγραψε: Κυρ 28 Σεπ 2025, 10:43 @hariskastoria o "κακός" Τάισον, ή ο ανέτοιμος Ιβανούσετς, είναι αυτή τη στιγμή 10 φορές καλύτερος από τον οποιοδήποτε νεαρό. Δεν γίνεται έτσι η ένταξη των νέων στην πρώτη ομάδα. Οταν το μάτς είναι 3-0 στο '70 θα μπει και ο νέος ένα τεταρτάκι κοκ, μέχρι τη στιγμή που εξαιτίας τραυματισμών ή καρτών ή... ή... ή.... θα πάρει τις ουσιαστικότερες ευκαιρίες του. Εκτός αν πρόκειται για παίκτη φαινόμενο, πνευματικά κυρίως, οπως ήταν ο Κουλιεράκης, που αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει στην ομάδα.
Ο Κουλιερακης αν αντί του Κάργα είχε μπροστά του έναν ποιο ποιοτικό σέντερ μπακ είσαι τόσο σίγουρος ότι θα έπαιρνε ευκαιρίες? ...... Η μήπως ο Ντελιας θα έπαιρνε τόσα ματς τον πρώτο χρόνο αν δεν είχε μπροστά του τον 35αρη Μπισεσβαρ και τον παλαίμαχο Ελ Καντουρι......keep_paokizein έγραψε: Κυρ 28 Σεπ 2025, 10:43 @hariskastoria o "κακός" Τάισον, ή ο ανέτοιμος Ιβανούσετς, είναι αυτή τη στιγμή 10 φορές καλύτερος από τον οποιοδήποτε νεαρό. Δεν γίνεται έτσι η ένταξη των νέων στην πρώτη ομάδα. Οταν το μάτς είναι 3-0 στο '70 θα μπει και ο νέος ένα τεταρτάκι κοκ, μέχρι τη στιγμή που εξαιτίας τραυματισμών ή καρτών ή... ή... ή.... θα πάρει τις ουσιαστικότερες ευκαιρίες του. Εκτός αν πρόκειται για παίκτη φαινόμενο, πνευματικά κυρίως, οπως ήταν ο Κουλιεράκης, που αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει στην ομάδα.
Ο Τζιμας μια χαρά φαινόμενο ήταν για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ αλλά όλοι ξέρουμε την πορεία του στον ΠΑΟΚ
Σε άλλα πράγματα είναι καλός ο Λουτσεσκου σε ότι αφορά ανάδειξη ταλέντων δυστυχώς δεν το έχει
Και δεν είναι μόνο να δώσεις ευκαιρίες στα παιδιά αλλά το ποιο σημαντικό είναι να τα δουλέψεις και να τα ετοιμάσεις ώστε αν μπουν μέσα να μην φαίνονται τόσο χαμένα ......
- These users thanked the author PAOK RT for the post:
- Ριαν_Καπαγιαννιδης
Με Τσάλοφ βασικούρα για το διπλό...Ντεσπόττοφ, Καμαρά, Λόβρεν και Τέιλορ στο αρχικό σχήμα επίσης
Αν προλάβετε δείτε ενδεκάδα που ανέβασε το sdna
Ακυρο το κατέβασαν
Ακυρο το κατέβασαν
Πάγκο ο Ζιφκο να καθαρίσει λίγο το μυαλό του.
Τους 3 βαθμούς θέλω σήμερα, ούτε 30 τελικές ούτε 70-30 κατοχή.
Τους 3 βαθμούς με όποιο θεμιτό κόστος.

Τους 3 βαθμούς θέλω σήμερα, ούτε 30 τελικές ούτε 70-30 κατοχή.
Τους 3 βαθμούς με όποιο θεμιτό κόστος.

Τελικά Τσάλοφ.
Ωραία που παίρνει ανάσες ο Αντρίγια.
Μου κάνει εντύπωση το δίδυμο στα στόπερ.
Σπάει το βηματισμό.
Άρα Λοβρεν - Μιχα στη Θελτα ή Λοβρεν - Μιχα με οσφπ.
Να πω την αμαρτία μου το δεύτερο δεν το θέλω με τίποτα.
Καλύτερα στη Θελτα.
Ωραία που παίρνει ανάσες ο Αντρίγια.
Μου κάνει εντύπωση το δίδυμο στα στόπερ.
Σπάει το βηματισμό.
Άρα Λοβρεν - Μιχα στη Θελτα ή Λοβρεν - Μιχα με οσφπ.
Να πω την αμαρτία μου το δεύτερο δεν το θέλω με τίποτα.
Καλύτερα στη Θελτα.
Ώρες ώρες δεν καταλαβαίνω κάποια πράγματα
Νομίζω ότι η χρήση των γιακουμάκη Τσαλοφ γίνεται τελείωσα ανάποδα
- These users thanked the author renegade for the post (total 5):
- marsantos, Amsterdamer_87, Maklaz, Ally Samagoal, astral
-
Ρε Ρασβαν αληθεια ομως, βαζεις Ντεσποντοφ με τις σεντρες ξυραφι και αντι να εκμεταλλευτεις τον Γιακουμακη ριχνεις παλι Τσαλοφ μεσα.
Τι να πω, οτι σε φωτισει ο Θεος να σου βγει σημερα γιατι τα πραγματα σφιγγουν.
Τι να πω, οτι σε φωτισει ο Θεος να σου βγει σημερα γιατι τα πραγματα σφιγγουν.
- These users thanked the author AspromavriDrama for the post:
- Amsterdamer_87
- ΑποστόληςΑ
Γίρι το νου σου!
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
- prist64
Εγώ πάντως πιστεύω πως ο χειρότερος Ζιβκοβιτς είναι μια κλάση πάνω απ' τον καλύτερο Ντεσπόντοφ.
Και αυτο πιστεύει, πολύ σωστά, και ο προπονητής.
Και αυτο πιστεύει, πολύ σωστά, και ο προπονητής.
Αυτό έγραφα το πρωίrenegade έγραψε: Κυρ 28 Σεπ 2025, 18:50 Ώρες ώρες δεν καταλαβαίνω κάποια πράγματα
Σε τί κατάσταση είναι το "Θ. Κολοκοτρώνης" λόγω του καιρού; Αν είναι βαρύς ο αγωνιστικός χώρος, νομίζω ότι ο Τσάλωφ κυρίως αλλά και ο Ντέλιας θα έχουν πρόβλημα. Θα είναι ότι πρέπει βέβαια για τον Μεϊτέ που με τον όγκο του θα κρατάει εύκολα την μπάλα, αλλά ελπίζω να μην σκάσει.
Μόνο νίκη θέλουμε και πάμε να την πάρουμε έστω και με 0,5-0.
Μόνο νίκη θέλουμε και πάμε να την πάρουμε έστω και με 0,5-0.
-
Είναι τρομερό ότι σε 22 αγώνες ο Αστέρας έχει 10 νίκες κι εμείς 8.
Ντροπιαστικό στατιστικό, φέτος πρέπει να ισοφαρίσουμε.