Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
ΚΩΣΤΑΣ2019

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

mi8rio @
Όσοι έχουμε την τύχη να εργαζόμαστε αν ξέρουμε καλά ένα πράγμα είναι ότι τα 9 καλά κανείς δεν τα θυμάται, το 1 στραβό, οι "αντίπαλοι" εντός των "τειχών" θα το κάνουν "σημαία"...

Καλη ώρα ...
These users thanked the author ΚΩΣΤΑΣ2019 for the post (total 4):
paok apo epilogi, DamoN, gervasio artigas, eorptol1
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Ισχύει το αυτογκόλ …
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Είναι σαν να το βλέπω ήδη το έργο με την ψηφοφορία του Γ.Σ. των 200 μελών με το Δ.Σ.

Θα φωνάζουνε τα μέλη Πινακωτή πινακωτή! , και θα απαντά ο Άλκης αγκαλίτσα με τον εκλεκτό επενδυτή που για την ώρα δεν έχει προταιρεοτητα αλλά έχει πάρει το έργο Έλα από το άλλο μου τ’ αυτί, γιατί η "μάνα" είναι κουφή!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Παρ 26 Σεπ 2025, 22:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Мир for the post (total 7):
george188, DamoN, gervasio artigas, eorptol1, Ally Samagoal, Apil44, Maklaz
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Έκλαψα μαλακα
PAOK DreXleR

Δημοσίευση από PAOK DreXleR »

mi8rio έγραψε: Παρ 26 Σεπ 2025, 19:59
Guitarman έγραψε: Παρ 26 Σεπ 2025, 18:33
mi8rio έγραψε: Παρ 26 Σεπ 2025, 17:09

Kαι δεν θα πείσω ποτέ κανέναν, καθώς δεν έχω σκοπό να πείσω ούτε να προσηλυτίσω κανέναν.
Δεν σας γνωρίζω και δεν με γνωρίζετε, όλη η παλιά "φρουρά" του paokmania δεν υπάρχει πια που γνωριζόμασταν και προσωπικά με αρκετούς.
Και αν γνωρίζω κάτι παραπάνω, για αυτά που μας "καίνε" το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορώ να το θέσω για συζήτηση με συνομιλητές εχθρικούς, το λιγότερο, προς την αντίθετη άποψη.
Οπότε όλα καλά, δεν χρειάζεται να ψάξεις ούτε εσύ ούτε κανείς άλλος να αποδομήσεις τα γραφόμενά μου. Ψάχνετε μέχρι και το "και" που γράφω για να βρείτε το ύπουλο των γραφόμενων μου. Απίστευτα πράγματα.
Τέτοια καχυποψία ούτε στον Πανελλήνιο στην Ομόνοια δεν αντιμετώπισα όταν πήγα μετά από χρόνια για μία μπίρα. Ακόμα και εκεί δυο τρεις κουβέντες ήταν αρκετές να συνεννοηθούμε με άγνωστα για εμένα άτομα, όπου εκεί πραγματικά πρέπει να αποδείξεις τί είσαι. Άλλα χνώτα μάλλον έχουν τα στόματα μερικών....
Καθένας από το δικό του μετερίζι ας υποστηρίζει τον σύλλογο όπως νομίζει αυτός καλύτερα και να λέει και να γράφει ό,τι θέλει.
Αυτό είναι δημοκρατία.
Και αν έρθουν τα πράγματα ανάποδα και μάθουμε ή δούμε όλοι κάτι διαφορετικό, δεν είναι κακό να αλλάξουμε άποψη.
Κανένας αληθινός ΠΑΟΚτσής δεν περιμένει στην γωνία άλλον ΠΑΟΚτσή για να του την πει. Έτσι τουλάχιστον πιστεύω.
Δεν ξέρω αν θα είμαι εδώ για να το δω , όμως τουλάχιστον προσωπικά δεν τρέφομαι από κοκορομαχίες πάσης φύσεως, ούτε περιμένω στην γωνία να "δικαιωθώ" τρόπον τινά.
Έχουμε και πιο σοβαρά πράγματα να κάνουμε.
Καλή συνέχεια.
Θα σου κάνω μία ερώτηση. Δεν υπάρχει λόγος να απαντήσεις. Αλλά σε παρακαλω να το σκεφτείς.

Στην δουλειά που κάνεις. Όποια και αν είναι αυτή. Πες ας πούμε ότι είσαι διευθυντής πωλήσεων σε μία εταιρία. Ξεκινάς και δουλεύεις και μέσα σε μια 5ετια εκεί που η εταιρία σου είχε το 4ο - 5ο μερίδιο στην αγορά (και αυτό συχνά ελλείψει πραγματικού ανταγωνιστή), ανεβάζεις το μερίδιο αγοράς της εταιρίας σου στην 1η - 2η θέση και κονταροχτυπιέσαι στα ίσια με τους μεγάλους παίχτες. Ενώ λοιπόν έχεις ρίξει άπειρο ιδρώτα και έχεις χειροπιαστά αποτελέσματα ότι έχεις ΣΚΙΣΕΙ (όχι απλώς πήγες καλούτσικα), έρχεται ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας και σου λέει "απολύεσαι επειδή πριν τρία χρόνια δεν κράτησες εκείνον τον φοβερό πωλητή που είχαμε στο τμήμα σου και επειδή πριν δύο χρόνια τα αποτελέσματα στο προϊον Χ ήταν πεσμένα". Θα γύριζε το μάτι σου ή όχι?

Οποιαδήποτε ομοιότητα με καταστάσεις που αναφερεις στις τελευταίες σελίδες δεν είναι καθόλου συμπτωματική...
Φυσικά και θα γύριζε το μάτι μου.
Αν είμαι έξυπνος θα τα βάλω με τον εαυτό μου για την μαλακία που έκανα και έδωσα το δικαίωμα να βρουν καποιοι πάτημα να με φάνε.
Άσε που αν ήταν τόσο ικανός αυτός που άφησα να φύγει σίγουρα θα μου την έχει κάνει....
Αν είμαι βλάκας θα αρχίσω τον πόλεμο στον διευθύνοντα σύμβουλο και ενώ πλέον θα τα έχω χάσει όλα, θα ψάχνω να σώσω την φήμη μου και τον εγωισμό μου.
Όσοι έχουμε την τύχη να εργαζόμαστε αν ξέρουμε καλά ένα πράγμα είναι ότι τα 9 καλά κανείς δεν τα θυμάται, το 1 στραβό, οι "αντίπαλοι" εντός των "τειχών" θα το κάνουν "σημαία"...
Ωραία φίλος, πες επιτέλους και σ' εμένα που από τον Αύγουστο ρωτάω & απάντηση δεν περνώ από κανέναν της μειοψηφίας.
Αν ήσουν ο Σαββίδης & έβλεπες ότι παίζεται, με την γνωστή ιστορία που μας ταλανίζει
α) Πως θα αισθανόσουν;
β) πως θα αντιδρούσες;
Κ κάτι ακόμη, επικροτείς τον τρόπο που πάνε να τον....βάλε ότι καταλαβαίνεις, έξυπνο μούτρο φαίνεσαι.
These users thanked the author PAOK DreXleR for the post:
eorptol1
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

aivas19 έγραψε: Παρ 26 Σεπ 2025, 11:29
fossa έγραψε: Παρ 26 Σεπ 2025, 10:54
GREATANASTASIOS έγραψε: Παρ 26 Σεπ 2025, 03:25 Η μόνη λύση να ανοίξει ο Α.Σ για την εγγραφη μελων γιατι επι τους ουσίας δεν εκπροσοπουν τον ΠΑΟΚ αυτοί.Μο΄νο καλό δεν κάνουν στην ομάδα.
Η εγγραφή στον ΑΣ είναι ορθάνοικτη.
36 ευρώ το χρόνο.
Κανείς δεν είχε ποτέ πρόβλημα να γραφτεί, ακόμα και αυτό το "να σε προτείνουν δύο παλιά μέλη" στην ουσία δεν υπάρχει.
Επίσης το να προτείνουμε, διαρκείας ποδοσφαίρου και μέλος είναι αχρείαστο.
Πρώτον εγώ μπορεί να μη θέλω να δώσω νταβατζηλικι 50 ευρώ παραπάνω στο διαρκείας του ποδοσφαίρου (κι ας το κάνουν άλλες ομάδες). Αφού μπορώ να το κάνω μόνος μου.
Δεύτερον το μέλος που θα γραφτεί μόνο και μόνο επειδή θίχτηκε ο τάδε ή ο δείνα είναι σίγουρο ότι την επόμενη χρονιά ή όταν βγάλει τον δικό του, θα γράψει τον ΑΣ στα τέτοια του.
Δηλαδή αν κατηγορούμε τα 200-300 εγγεγραμμένα μέλη τί πρέπει να κάνουμε για τους εαυτούς μας;
Συγγνώμη αλλά αν θέλουμε να γραφτούμε επειδή μας θίξανε τον Σαββίδη και μετά αντίο, είμαστε χειρότεροι.
Κανεις δεν θελει να μπει επειδη «του θιξανε τον Σαββιδη» αλλα αυτό το ξέρεις ηδη
Ε καλά τώρα κοροϊδεύεις τον εαυτό σου.
Όταν ο Σαββίδης έδινε ψήφο εμπιστοσύνης στον Κατσαρή γιατί δεν λέγανε τα ίδια τότε;
Χρειάζεται ειδική καμπάνια για να γραφτείς στην ομάδα σου μέλος;
Ας γραφτούν όλοι όσοι ωρύονται τότε και να μείνουν και μόνιμα. Μακάρι.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Psaras έγραψε: Παρ 26 Σεπ 2025, 13:30 @mi8rio

Είμαι από τους ρομαντικούς. Και αυτός ο ρομαντισμός μού υπαγορεύει να στηρίζω τον μεγαλομέτοχο τόσο της ΠΑΕ όσο και της ΚΑΕ...τον καθένα για διαφορετικούς λόγους, με κοινό παρονομαστή ότι σε δύσκολες εποχές κράτησαν τη σημαία του ΠΑΟΚ ψηλά.

Μέσα στον ρομαντισμό μου, που λές, έχω αποφύγει μέχρι τώρα κάθε χαρακτηρισμό για τον Τέλη. Θέλω να πιστεύω ότι ένας ΠΑΟΚτσής και επιτυχημένος επιχειρηματίας δεν θα επέλεγε επικοινωνιακά όπλα τύπου Γρηγοριάδη και Μπουζά. Ελπίζω απλώς ότι κάποιοι όψιμοι επικοινωνιολόγοι εμφανίστηκαν για να εξυπηρετήσουν δικά τους μελλοντικά αιτήματα (μπορεί να είμαι αφελής). Από τον Ιούνιο, όμως, οι ενέργειες του ΑΣ με βρίσκουν σφόδρα απέναντι: πρόχειροι, άγαρμποι και ανεξήγητοι χειρισμοί που τραυματίζουν τη συνοχή του συλλόγου. Ζητάω διαφάνεια, θεσμικότητα και καθαρές απαντήσεις με συνήθως δομημένο λόγο (λίγο χειρότερο από του equalizer που συμφωνώ σε σημείο παρεξηγήσεως).

Ναι μεν ρομαντικός, αλλά και λογικός. Σέβομαι τους πάντες (εκτός απο τον ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ :D ) και θυμίζω ότι, παρότι γράφουν μόνο τα μέλη, το φόρουμ το διαβάζουν χιλιάδες. Άρα, ό,τι γράφουμε οφείλει να είναι υπεύθυνο και τεκμηριωμένο, γιατί μπορεί να επηρεάσει κόσμο.

Ακόμη και στην προτελευταία απάντησή σου αναφέρεις: "Τα έσοδα και τα έξοδα της ΠΑΕ είναι γνωστά... αντικείμενο συζήτησης είναι μόνο τα έξοδα…". Αυτή η διατύπωση αφήνει υπονοούμενα. Δεν είμαστε ραδιόφωνο να πετάμε ατάκες...εδώ υπάρχουν άνθρωποι με γνώσεις, εμπειρίες και κυρίως αγάπη για τον σύλλογο. Όποιος υπονοεί κάτι, φέρνει τεκμηρίωση και μπαίνει σε διάλογο. Το γράφω για να γράφω και πετάω χαρταετό δεν είναι συζήτηση. Αν δεν θέλεις, δεν μπορείς ή βαριέσαι να κάνεις συζήτηση, δεν υπάρχει λόγος να πετάς φυτίλια.

Δεν είμαι δογματικός. Έχω άποψη (ίσως και τάση προς την προσωπολατρία :lol: ) αλλά αν με πείσεις με επιχειρήματα, μπορεί να αλλάξω γνώμη. Η ευθύνη της απόδειξης όμως ανήκει σε αυτόν που κάνει τον υπαινιγμό. Ουσιαστικά, εμείς ζητάμε να μας πείσεις, όχι να σου αποδείξουμε κάτι που δεν ισχύει.

Ως τώρα δεν πείθεις.
Ε πείσου στο έτσι κι εσύ, μωρ' μ@λακ@, τι σου ζητήσαμε δηλαδής;;; Μου θες κι επιχειρηματολογία μετ' αποδείξεων!! :lol:
These users thanked the author navigator11 for the post:
Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

mi8rio έγραψε: Παρ 26 Σεπ 2025, 19:59
Guitarman έγραψε: Παρ 26 Σεπ 2025, 18:33
mi8rio έγραψε: Παρ 26 Σεπ 2025, 17:09

Kαι δεν θα πείσω ποτέ κανέναν, καθώς δεν έχω σκοπό να πείσω ούτε να προσηλυτίσω κανέναν.
Δεν σας γνωρίζω και δεν με γνωρίζετε, όλη η παλιά "φρουρά" του paokmania δεν υπάρχει πια που γνωριζόμασταν και προσωπικά με αρκετούς.
Και αν γνωρίζω κάτι παραπάνω, για αυτά που μας "καίνε" το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορώ να το θέσω για συζήτηση με συνομιλητές εχθρικούς, το λιγότερο, προς την αντίθετη άποψη.
Οπότε όλα καλά, δεν χρειάζεται να ψάξεις ούτε εσύ ούτε κανείς άλλος να αποδομήσεις τα γραφόμενά μου. Ψάχνετε μέχρι και το "και" που γράφω για να βρείτε το ύπουλο των γραφόμενων μου. Απίστευτα πράγματα.
Τέτοια καχυποψία ούτε στον Πανελλήνιο στην Ομόνοια δεν αντιμετώπισα όταν πήγα μετά από χρόνια για μία μπίρα. Ακόμα και εκεί δυο τρεις κουβέντες ήταν αρκετές να συνεννοηθούμε με άγνωστα για εμένα άτομα, όπου εκεί πραγματικά πρέπει να αποδείξεις τί είσαι. Άλλα χνώτα μάλλον έχουν τα στόματα μερικών....
Καθένας από το δικό του μετερίζι ας υποστηρίζει τον σύλλογο όπως νομίζει αυτός καλύτερα και να λέει και να γράφει ό,τι θέλει.
Αυτό είναι δημοκρατία.
Και αν έρθουν τα πράγματα ανάποδα και μάθουμε ή δούμε όλοι κάτι διαφορετικό, δεν είναι κακό να αλλάξουμε άποψη.
Κανένας αληθινός ΠΑΟΚτσής δεν περιμένει στην γωνία άλλον ΠΑΟΚτσή για να του την πει. Έτσι τουλάχιστον πιστεύω.
Δεν ξέρω αν θα είμαι εδώ για να το δω , όμως τουλάχιστον προσωπικά δεν τρέφομαι από κοκορομαχίες πάσης φύσεως, ούτε περιμένω στην γωνία να "δικαιωθώ" τρόπον τινά.
Έχουμε και πιο σοβαρά πράγματα να κάνουμε.
Καλή συνέχεια.
Θα σου κάνω μία ερώτηση. Δεν υπάρχει λόγος να απαντήσεις. Αλλά σε παρακαλω να το σκεφτείς.

Στην δουλειά που κάνεις. Όποια και αν είναι αυτή. Πες ας πούμε ότι είσαι διευθυντής πωλήσεων σε μία εταιρία. Ξεκινάς και δουλεύεις και μέσα σε μια 5ετια εκεί που η εταιρία σου είχε το 4ο - 5ο μερίδιο στην αγορά (και αυτό συχνά ελλείψει πραγματικού ανταγωνιστή), ανεβάζεις το μερίδιο αγοράς της εταιρίας σου στην 1η - 2η θέση και κονταροχτυπιέσαι στα ίσια με τους μεγάλους παίχτες. Ενώ λοιπόν έχεις ρίξει άπειρο ιδρώτα και έχεις χειροπιαστά αποτελέσματα ότι έχεις ΣΚΙΣΕΙ (όχι απλώς πήγες καλούτσικα), έρχεται ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας και σου λέει "απολύεσαι επειδή πριν τρία χρόνια δεν κράτησες εκείνον τον φοβερό πωλητή που είχαμε στο τμήμα σου και επειδή πριν δύο χρόνια τα αποτελέσματα στο προϊον Χ ήταν πεσμένα". Θα γύριζε το μάτι σου ή όχι?

Οποιαδήποτε ομοιότητα με καταστάσεις που αναφερεις στις τελευταίες σελίδες δεν είναι καθόλου συμπτωματική...
Φυσικά και θα γύριζε το μάτι μου.
Αν είμαι έξυπνος θα τα βάλω με τον εαυτό μου για την μαλακία που έκανα και έδωσα το δικαίωμα να βρουν καποιοι πάτημα να με φάνε.
Άσε που αν ήταν τόσο ικανός αυτός που άφησα να φύγει σίγουρα θα μου την έχει κάνει....
Αν είμαι βλάκας θα αρχίσω τον πόλεμο στον διευθύνοντα σύμβουλο και ενώ πλέον θα τα έχω χάσει όλα, θα ψάχνω να σώσω την φήμη μου και τον εγωισμό μου.
Φίλε μου σύμφωνα με αυτά που έγραψες εδώ και με τα προηγούμενα ποστ σου, αυτοπροσδιεριζεσαι ως "αντίπαλος που κανεις σημαία το 1 στα 10". Δεν είναι ρε φίλε άδικο αυτό για τον άνθρωπο που ανέβασε τον δικέφαλο πιο ψηλά από οποιοδήποτε άλλο πρόεδρο? Λαθη έκανε. Πολλά. Αλλά λάθη δεν κάνουν μόνο οι πεθαμένοι. Δλδ τα λάθη διαχείρισης όλων αυτών των ετών θα βγάλουν λάδι τον ΑΣ και το ύπουλο παιχνίδι που στήνει?
These users thanked the author Guitarman for the post:
Apil44
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”