Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
- ΑποστόληςΑ
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Προφανώς και θα είχε μικρότερη κατοχή και κόρνερ. Από το 20΄ κέρδιζε με 0-3.
Δεν γίνεται σύγκριση ανάμεσα στις 2 11αδες ούτε ανάμεσα στους 2 αντιπάλους. Με τους Ελβετούς έπαιξαν παίκτες με λίγα παιχνίδια στα πόδια τους άρα και πιο φρέσκοι. Επίσης άλλες εντάσεις και τρεξίματα είχε ο χθεσινός αγώνας και άλλο στο ντέρμπι.Grigorios_PAOK έγραψε: Παρ 26 Σεπ 2025, 15:33 Εμένα πάλι μου έκανε εντύπωση που από τη δήλωση με τις κράμπες την προηγούμενη εβδομάδα είδαμε μια ομάδα.ρ απίστευτη φυσική κατάσταση...
Πρέσβης τελικά γίνεσαι όταν τα κοζια σου μετράνε και στας ευρωπας....
-
Ναι και το ενα ειναι φάουλ, το αλλο δωρο του τερματοφυλακα.ΑποστόληςΑ έγραψε: Παρ 26 Σεπ 2025, 17:48 Προφανώς και θα είχε μικρότερη κατοχή και κόρνερ. Από το 20΄ κέρδιζε με 0-3.
Sorry για το σχόλιο ειλικρινά αλλά τώρα που ειπώθηκε. Αν δεν βλέπουμε το ματς δεν μπορούμε να αξιολογήσουμε κανένα παιχνίδι . Με αφορμή προηγουμενο ποστ ,γιατί κάποιοι το κάνουν και σε αγώνες του ΠΑΟΚ και είναι εκνευριστικό
-
Ρε συ, δεν εκανα και καμια σοβαρη αξιολόγηση. Αλλα οταν βλέπεις 1.25 xgoals και εχει βαλει 4 και οι αλλοι με 1.73 έχουν βαλει 1, καταλαβαίνεις καπου οτι ειναι παραφωνια το παιχνιδι.
Τωρα αν εσεις το είδατε και επαιξε μπαλαρα, πασο.
Εντάξει τον έχουμε δει το βαζελο φέτος γενικά.
Τωρα αν εσεις το είδατε και επαιξε μπαλαρα, πασο.
Εντάξει τον έχουμε δει το βαζελο φέτος γενικά.
- These users thanked the author black death for the post:
- DamoN
Οχι ρε συ ούτε το είδα ούτε για αυτό το είπα.
Με αφορμή το σχόλιο σου το θυμήθηκα γιατί γίνεται και σε δικούς μας αγώνες κριτική με σεντόνια χωρίς να έχουν δει το ματς .
Τωρα πχ στον βαζελο πλάκα εχει…αλλά όταν κάποιος κράζει ρασβαν παίχτες διοίκηση και δεν έχει δει καν το ματς μου γυρνάει το στομάχι
Με αφορμή το σχόλιο σου το θυμήθηκα γιατί γίνεται και σε δικούς μας αγώνες κριτική με σεντόνια χωρίς να έχουν δει το ματς .
Τωρα πχ στον βαζελο πλάκα εχει…αλλά όταν κάποιος κράζει ρασβαν παίχτες διοίκηση και δεν έχει δει καν το ματς μου γυρνάει το στομάχι
Και τώρα που μου έκανες και ασίστ να πω και κάτι ακόμα .
Τα xgoals όντως δείχνουν πολλά και σε βαθος χρόνου σε μεγαλυτερο δείγμα αγώνων δείχνουν πάρα πολλά αλλά κατά την άποψη μου έχουν ένα σημαντικό μειονέκτημα.
Δεν μπορούν να μετρήσουν ποιος είναι στη θέση που είναι για να σκοράρει.
Πχ πλασέ Τσαλοφ από το μισό μετρό σε σχέση με φάουλ Φραντζέσκου από τα 30 μέτρα.
Τι xgoals έχει το καθένα και εσύ πότε θα σηκωθείς από την θέση σου έτοιμος να πανηγυρίσεις;;;
Τα xgoals όντως δείχνουν πολλά και σε βαθος χρόνου σε μεγαλυτερο δείγμα αγώνων δείχνουν πάρα πολλά αλλά κατά την άποψη μου έχουν ένα σημαντικό μειονέκτημα.
Δεν μπορούν να μετρήσουν ποιος είναι στη θέση που είναι για να σκοράρει.
Πχ πλασέ Τσαλοφ από το μισό μετρό σε σχέση με φάουλ Φραντζέσκου από τα 30 μέτρα.
Τι xgoals έχει το καθένα και εσύ πότε θα σηκωθείς από την θέση σου έτοιμος να πανηγυρίσεις;;;
-
Ναι οκ, αλλα ο φραντζεσκος ειναι once in a lifetime παίχτης σε αυτον τον τομέα.
Γενικα είναι αρκετά αντιπροσωπευτικα, σίγουρα πολυ περισσοτερο απ'το να βλέπεις απλα τελικες τουλάχιστον.
Τωρα ενταξει καμια φορα κι ο σφιντερσκι κανει τελειωμα Ιμπραΐμοβιτς (ασχετα αν μπορούσε ανετα να δοθεί φάουλ).
Γενικα είναι αρκετά αντιπροσωπευτικα, σίγουρα πολυ περισσοτερο απ'το να βλέπεις απλα τελικες τουλάχιστον.
Τωρα ενταξει καμια φορα κι ο σφιντερσκι κανει τελειωμα Ιμπραΐμοβιτς (ασχετα αν μπορούσε ανετα να δοθεί φάουλ).