Αστερας Τριπολης - ΠΑΟΚ 28/9 20:30, Novasports Prime
-
Re: Αστερας Τριπολης - ΠΑΟΚ 28/9 20:30, Novasports Prime
Άνετο διπλό. 0-3! Εκτός έδρας είναι πιο βατά τα πράγματα τακτικά και πνευματικά αυτή την περίοδο.
-
Ακόμη και με αυτά τα αποτελέσματα, ΕΜΕΙΣ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕgiapas έγραψε: Παρ 26 Σεπ 2025, 06:33 Επειδή τον ξέρω τον ΠΑΟΚ τόσα χρόνια κι όταν αρχίσει η κατηφόρα δε σταματάει μέχρι να πιάσει πάτο, το ματς είναι καρφί άσσος και θα το φορτώσω στο στοίχημα.
Όσοι περιμένουν αντίδραση στιβαρής ομάδας πρέπει να κάνουν λίγη υπομονή
Ηττα στη Τρίπολη, ήττα με Θελτα κι επιτέλους αντίδραση και ισοπαλία στη Τούμπα με γαυρο
ΠΑΟΚ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ, φωνάζοντας το πιο δυνατά...κ τότε κ τώρα κ για πάντα.
Νίκη στην Τρίπολη, νίκη στο Βίγκο ο μετά φέρτε τη νυφη

Σιγα μην ειμαστε και για υποβιβασμο ρε φιλαρακι, γκελαραμε 3 αγωνες σερι, με την προτελευταια Τριπολη δεν τιθεται θεμα ηττας. 0-2 ειναι το παιχνιδι, κραταει κ ο Παβλενκα ανεπαφη εστια 

Giaipa καλημέρα.giapas έγραψε: Παρ 26 Σεπ 2025, 06:33 Επειδή τον ξέρω τον ΠΑΟΚ τόσα χρόνια κι όταν αρχίσει η κατηφόρα δε σταματάει μέχρι να πιάσει πάτο, το ματς είναι καρφί άσσος και θα το φορτώσω στο στοίχημα.
Ηττα στη Τρίπολη, ήττα με Θελτα κι επιτέλους αντίδραση και ισοπαλία στη Τούμπα με γαυρο
Συνήθως έτσι κυλάνε τα πράγματα.
Το κακό είναι πως τώρα υπάρχουν καλοθελητές στον κατήφορο να ρίξουν και καμιά σπρωξιά άμα κολλήσει το πράγμα.
Το καλό είναι πως η ομάδα (ακόμα) δείχνει ήρεμη και όχι πανικόβλητη.
Το επίσης καλό είναι πως παίζουμε εκτός.
Άρα τελικό σκορ 1-2
Υγ. Παρ' όλ' αυτά..
Διπλό την Κυριακή με μηδέν παθητικό..
- PAOKevolution
Παλικάρια, πριν την πέσετε σε οτιδήποτε γράφεται στο φόρουμ, πάρτε τον συνολικό σφιγμό του συγγραφέα και μπείτε στο νόημα. Ο @giapas είναι βάζελος και ο @ΑποστόληςΑ αεκάρα. Και οι δυο με διαρκείας

- These users thanked the author PAOKevolution for the post (total 2):
- giapas, st4this
-
Δε διαφωνώ απαραίτητα όσον αφορά το αν αρχίσει η κατηφόρα δύσκολα σταματάει... Έχει ξανασυμβεί και γενικά όταν το πρόγραμμα είναι ζόρικο, πάντα υπάρχει αυτός ο κίνδυνος μέχρι να υπάρξει αποσυμπίεση...giapas έγραψε: Παρ 26 Σεπ 2025, 06:33 Επειδή τον ξέρω τον ΠΑΟΚ τόσα χρόνια κι όταν αρχίσει η κατηφόρα δε σταματάει μέχρι να πιάσει πάτο, το ματς είναι καρφί άσσος και θα το φορτώσω στο στοίχημα.
Απλά δε νομίζω ότι θα συμβεί στην παρούσα φάση, έχει τα μαύρα του τα χάλια ο Αστέρας, εμείς μια κάποια ποιότητα και εμπειρία την έχουμε, θεωρώ πως δύσκολα βέβαια θα το πάρουμε το διπλό...
Η Θέλτα εκτός προφανώς είναι τρομερά δύσκολο και οτιδήποτε πλην ήττας, το αγοράζουμε πριν το ματς...
Τέλος ο γαύρος στην Τούμπα προβλέπω πολύ δυνατό ντέρμπι, θα είναι επιβαρυμένος και αυτός, όλα μέσα είναι, χαμένοι από χέρι δεν είμαστε πάντως...
PAOKevolution έγραψε: Παρ 26 Σεπ 2025, 11:06 Παλικάρια, πριν την πέσετε σε οτιδήποτε γράφεται στο φόρουμ, πάρτε τον συνολικό σφιγμό του συγγραφέα και μπείτε στο νόημα. Ο @giapas είναι βάζελος και ο @ΑποστόληςΑ αεκάρα. Και οι δυο με διαρκείας![]()
![]()

Χαμένοι από χέρι στην Τούμπα δεν πρέπει να είμαστε με καμία ομάδα, ακόμα κι αν αυτή λέγεται Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Μπάγερν ή Λίβερπουλ. Πόσο μάλλον με ελληνικές ομάδες.
Ειλικρινά πάντως, θεωρώ πιο δύσκολο τον αγώνα της Κυριακής στην Τρίπολη, για αρκετούς λόγους.
Ειλικρινά πάντως, θεωρώ πιο δύσκολο τον αγώνα της Κυριακής στην Τρίπολη, για αρκετούς λόγους.
-
5-6 μποφόρ & αρκετά πιθανό να βρέχει ...χχμμμ
Βρέξει χιονίσει... πρέπει να περάσουμε από εκεί.
Βρέξει χιονίσει... πρέπει να περάσουμε από εκεί.
Σορρυ εγω ειμαι νεος εδω και δεν τους ξερω....πες μου οτι τρολαρειςPAOKevolution έγραψε: Παρ 26 Σεπ 2025, 11:06 Παλικάρια, πριν την πέσετε σε οτιδήποτε γράφεται στο φόρουμ, πάρτε τον συνολικό σφιγμό του συγγραφέα και μπείτε στο νόημα. Ο @giapas είναι βάζελος και ο @ΑποστόληςΑ αεκάρα. Και οι δυο με διαρκείας![]()
![]()
Για τον @ΑποστόληςΑ έχουν αλλάξει τα πράγματα
- ΑποστόληςΑ
Αυτό ίσχυε τότε. Τώρα άλλαξαν τα πράγματα.
Μια λαμπάδα στον Γίρι, παρακαλώ!
Παλούκι λούκ εβδομάδα. Στην Τριπολιτσά και με την Θέλτα μας παίρνει να βάλουμε και στα 2 τις βασικούρες καθώς μεσολαβούν 4 ημέρες και προλαβαίνει να γίνει αποκατάσταση. Με γαύρους όμως τι γίνεται? Δεν νομίζω ότι μπορεί η μέσο όρο 30 plus βασική 11αδα μας να βγάλει 3ο παιχνίδι με 3 ημέρες ξεκούραση. Ίσως πρέπει να θυσιάσουμε το παιχνίδι στο Βίγκο και να παίξουν εκεί τα δεύτερα για να χτυπήσουμε το ντέρμπι με φρέσκους βασικούς καθώς και οι γαύροι θα κατέβουν με αρκετούς παγκίτες στο μεταξύ μας λόγω Άρσεναλ.